بسم الله الرحمن الرحیم
یا علی...
قم آخر...
مرگ را بسیار یادش کنید، زیرا گناهان را پاک و حرص دنیا را کم می کند؛ خواه نیازمند باشی یا بی نیاز.(نهجالفصاحة،ص591)
یاد مرگش...
سفارش کرده بود: دور و اطراف اگر کسی از دنیا رفت، برای تشییع خبرش کنند.(خاتم النبیین،ص429) وقتی می آمد فکر می کرد؛ شاید مرگ به یادش می آمد. از چهره اش می فهمیدند.سنن النبی،ص202و203؛ به نقل از همان،ص73)
همسرش امّ سلمه می گفت: جای خوابش به اندازه ی یک قبر بود. به طرف قبله هم می خوابید.(المطالب العالیه،ج2،ص397؛ به نقل از همان،ص142)
وقتی هم می خواستند برایش مسجد بسازند گفته بود: مثل برادرم موسی(علیه السلام) سایبانی هم بزنید. وقتی بلند می شد سرش به سقف می خورد. می گفت: مردن از این هم نزدیک تر است.(بحارالانوار،ج19،ص112؛ به نقل از همان،ص129)
کاش تمام قدم هایم بوی تو را می گرفت...
امشب تمام عاشقان را دست به سر کن
یک امشبی با من بمان با من سحر کن
بشکن سر من کاسه ها و کوزه ها را
کج کن کلاه، دستی بزن، مطرب خبر کن
گل های شمعدانی همه شکل تو هستند
رنگین کمان را بر سر زلف تو بستند
تا طاق ابروی بت من تابه تا شد
دُردی کشان پیمانه هاشان را شکستند
تو میر عشقی عاشقان بسیار داری
پیغمبری با جان عاشق کار داری
امشب تمام عاشقان را دست به سر کن
یک امشبی با من بمان با من سحر کن
یک چکه ماه افتاده بر یاد تو و وقت سحر
این خانه لبریز تو شد، شیرین بیان، حلوای تر
تو میر عشقی عاشقان بسیار داری
پیغمبری با جان عاشق کار داری....
پیامبر من ، از عالم افلاک است نه از عالم خاک،«۱» مهبط وحی است و تجلی گاه آیات خدا،«۲»مظهر خلق عظیم ،«۳»داناترین و آگاهترین انسان ها در پهنه ی گیتی،«۴»محب و محبوب خدا و به همین رو ، مایه ی امنیت از عذاب مخلوقات ،«۵» و رحمة لالعالمین، «۶»سرمشق دفتر انسانیت،«۷» مظهر رأفت و مهربانی،«۸» چراغ فروزان در تجلی نور وحی و تفسیر آیات رحمت،«۹»از عرش به فرش آمده تا خلقت ، بی غایت نماند; آفرینش، بی مقصود نشود و انسانیت بی هدف نگردد «۱۰»; و در یک کلام آنچه خوبان همه دارند او تنها دارد«۱۱» و تو ای تجلی همه ی زیبائی ها ساحتت پاک و خاطرت آزرده «۱۲» و خدای تو میداند که آنان در خفا و آشکار چه در سودای ناپاکشان می پروراندند«۱۳» و برای توست پاداشی بی پایان«۱۴»...
۱) وَلَلْآخِرَةُ خَیْرٌ لَّكَ مِنَ الْأُولَىٰ -الضحی ۵
۲)إِنَّا أَنزَلْنَا عَلَیْكَ الْكِتَابَ لِلنَّاسِ بِالْحَقِّ...-الزمر۴۱
۳)وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِیمٍ القلم ۴
۴)...وَأَنزَلَ اللَّـهُ عَلَیْكَ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَكَ مَا لَمْ تَكُن تَعْلَمُ وَكَانَ فَضْلُ اللَّـهِ عَلَیْكَ عَظِیمًا -النساء۱۱۳
۵) وَمَا كَانَ اللَّـهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَأَنتَ فِیهِمْ وَمَا كَانَ اللَّـهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ یَسْتَغْفِرُونَ- الأنفال ۳۳
۶) وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ- الأنبیاء ۱۰۷
۷)لَّقَدْ كَانَ لَكُمْ فِی رَسُولِ اللَّـهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ یَرْجُو اللَّـهَ وَالْیَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّـهَ كَثِیرًا -الأحزاب ۲۱
۸) لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْكُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَّحِیمٌ- التوبه
۱۲۸
۹)یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِیرًا ﴿٤٥)وَدَاعِیًا إِلَى اللَّـهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِیرًا- الأحزاب ۴۶
۱۰)لولاک لما خلقت الۀفلاک( بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج16، ص: )406
11)إِنَّا أَعْطَیْنَاكَ الْكَوْثَرَ - الکوثر 1
12-13)فَلَا یَحْزُنكَ قَوْلُهُمْ إِنَّا نَعْلَمُ مَا یُسِرُّونَ وَمَا یُعْلِنُونَ - یس 76
14)وَإِنَّ لَكَ لَأَجْرًا غَیْرَ مَمْنُونٍ- القلم 3
منبع:کتاب پیامبر وهابیت( سید مجتبی عصیری)
http://bargemarefat.mihanblog.com/post/1196