سلام متن های زیر را بخونید
فاز دوم پروزه شروع شده که انگار یک فاز تبلیغی هستش
http://rezaee9944.blogfa.com/
از فازهای 3 و 4 به عنوان فازهای سیاسی و نظامی به کار برده که میشه اردیبهشت فاز سیاسی و خرداد فاز نظامی فاز پنجم هم که فاز ترور مخالفان بعد و قبل از فاز نظامی هستش
نقل قول:در روز 11 / 9 که جمعه خواهد بود.
و قبل از آن 11 / 9 دیگری خواهد بود در روز پنج شنبه و همه را متحیر خواهد کرد
تاریخ 9/11 هم بر طبق تقویم باطن میشه 20 خرداد که جمعه هستش
به عقیده من این کارها نمیتونه کار چند تا آدم بیکار باشه که برای تفریح و سرگرمی دست به ایجاد چنین وبلاگ هایی بزنند مطمئنا هدفی برای این کارها وجود داره که میتونه مقدمه چینی برای قیام سفیانی در شام باشه
بچه ها کمربند ها را محکم ببندید که داره خبرایی میشه
دوستان یاران سفیانی دارن آماده میشند که یک موج تبلیغی بزرگ در وب و جهان راه بندازن در راستای فاز 2 پروژه 9944 اگه مایل باشید ما هم با هم متحد بشیم و یک سایت یا وبلاگ برای ساماندهی یک ضد موج بر علیه موج اونا راه بندازیم حداقل ما باید بدونیم که در برابر موج تبلیغی اونا چطور واکنش نشون بدیم که کمترین ضربه رو بخوریم و بیشترین ضربه رو بزنیم. طبق معمول بی تفاوت و متفرق بمونیم یا متحد بشیم و شدیدا واکنش نشون بدیم.
در ضمن بچه ها خطر بمب ای ام پی را دست کم نگیرید و میتونه کشور رو به ماقبل تمدن و تا نابودی و شورش های داخلی بکشونه مخصوصا اگه با هماهنگی گروه هایی از داخل این اقدام صورت بپذیره
امروز رفتم یکسری به سایت وعده صادق زدم و پستی که راجب این مطلب گذاشته بود به همراه نظرات را خواندم . در بین نظرات یکنفر به نکته خیلی مهمی اشاره کرد که شاید به ذهن هیچکدام ما نرسید ...
البته به یک دلیلی نمیشه این نکته رو اینجا ذکر کرد .یکبار با دقت نظرات رو بخونید امیدوارم خودتان به همون نکته مورد نظر پی ببرید.
همه ما با دیدن این مطالب وبلاگهای 9944 احساساتی شدیم.قبل از هر واکنشی باید واقعا ببینیم این وبلاگها آیا مطالبی که عنوان کردند واقعا جدی هست یا نه. چه هدفی دارند .
احتمالات رو بنویسیم و بعدش راجبش بحث کنیم .
به نظر من بهتره که فکرمون زیاد رو این موضوع افراطی غرق نشه و در عوض با ریزبینی وبا حوصله به موضوع نگاه کنیم.
یک سوال دارم . سایت اصلی مستند " ظهور بسیار نزدیک است " چی هست ؟
سلام خانم شیرازی احوال شما امیدوارم خوب باشید
ببینید دوستان اصلا یک درصد شما احتمال بدهید این قضیه جدی هست آیا باز ما باید چون فکر میکنیم این قضیه جدی نیست بی تفاوت بمونیم ؟
خیر
دفع خطر احتمالی شرط عقل هستش
ما که به اصطلاح خودمون رو یار حضرت میدونیم چه گام و اقدامی در رفع این خطر احتمالی کردیم جز اینکه نشستیم و اخبار رو دنبال کردیم پس دید استراتژیک ما چی میشه ما باید حالتهای مختلفی که پیش میاد رو در نظر بگیریم و برای هر کدوم آماده اقدام متقابل مناسبی بشیم .
این سایتها دارن یک پروپاگاندای دروغ رسانه ای راه می اندازن که بعدا به عنوان مرجع استفاده بشوند درسته این اخبار و نامه ها دروغ هستند ولی وقتی مدام تکرار بشوند راست به نظر میرسند شما فضایی را تصور کن که در آن هر لحظه خبر خیانت یا مخالفت سران کشوری و مذهبی در حال پخش هستش حالا به نظر شما در این فضا باز نامه احمدی نژاد به ملک عبدالله مضحک میاد
نقل قول:یک سوال دارم . سایت اصلی مستند " ظهور بسیار نزدیک است " چی هست ؟
سایت این گروه هم u313 هستش که در بخش نظراتشون میتوانید با عقایدشون آشنا بشید
در پایان من از دوستان و مدیران این سایت تقاضا دارم که با هم اقدام به ایجاد هماهنگی و آمادگی کنیم تا در شرایط بحرانی غافلگیر نشیم و از قبل بدانیم که چه باید بکنیم زیرا در چنین شرایطی عقل آدمی هم درست کار نمیکنه
چرا اینا پیل تر نمیشن؟
وبلاگ من یه بار پیل تر شد مثل هلو
اینو هم به گرداب گزارش دادم هم به خود بلاگفا اما انگار نه انگار که اصلا خبریه

جناب فرهاد شاید متوجه منظور حرفای من نشدین . من میگم اتفاقا جدی بگیریم ولی زیرکانه . نه اینکه احساساتی بشیم .
از دوستان خواهش میکنم شم کاراگاهی خود رو فعال کنید .
این هم لینک سایت وعده صادق که در رابطه با این موضوع مطلب نوشته :
http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...22-56.html
حداقل شماره نظر ارسال شده رو بفرمائید

پادشاه اردن روز جمهوری اسلامی را به رهبرمعظم انقلاب اسلامی تبریک گفت
همشهری آنلاین:
عبدالله دوم پادشاه اردن با ارسال تلگرامی برای آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، روز جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت
به گزارش ایرنا، پادشاه اردن در این تلگرام به نام ملت و دولت اردن روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت و از خداوند متعال برای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران آرزوی سلامتی و برای ملت ایران آرزوی پیشرفت و شکوفایی کرد.
پادشاه اردن به این مناسبت تلگرام مشابهی نیز برای محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران ارسال کرد
فرهاد:
ضمن بچه ها خطر بمب ای ام پی را دست کم نگیرید و میتونه کشور رو به ماقبل تمدن و تا نابودی و شورش های داخلی بکشونه مخصوصا اگه با هماهنگی گروه هایی از داخل این اقدام صورت بپذیره
................................................
دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بدید

...............................................................................................
به نظر من فعلا تا میتونیم باید به اطرافیان ، دوستان و نزدیکانمون اطلاع بدیم ... یک سری از مقالات افشای سو پیشینه این اقا رو به صورت چاپ شده و pdf همیشه داشته باشیم
خیلی خونسرد و به قول دوستمون زیرکانه به مقابله بپردازیم
نه هول بشیم و وارد جریانی بشیم که برنامه ریزی شدست نه این قدر دست کم بگیرمشون که .....
خیلی هم مهم نیستند همش میتونه شبیه یک مردم آزاری یا توهم یک آدم جاهل باشه و یا حساسیت سنجی برای بعد
ولی در آخرالزمان باید حواسمون باشه که وارد هیچ فتنه ای نشیم که توصیه ائمه همین بوده
در زمان فته چون شتر دو ساله باش که نه می گذارد شیرش را بدوشند و نه سواری میدهد
امام علی (علیه السلام) ((نقل به مضمون))
یا علی
نقل قول:جناب فرهاد شاید متوجه منظور حرفای من نشدین . من میگم اتفاقا جدی بگیریم ولی زیرکانه . نه اینکه احساساتی بشیم .
از دوستان خواهش میکنم شم کاراگاهی خود رو فعال کنید .
سلام
خانم شیرازی من منظور شما رو فهمیدم ولی این طرز تفکر شما اشتباه هست باید ریشه این سایتها را در خارج کشور دنبال کرد تا در داخل زیرا مطالب این سایتها به هیچ وجه به نفع گروه ها و افراد داخل کشور نیست .
بهتره شما از این فکر بیایید بیرون شما انگار فکر میکنید دستگاه های امنیتی کشور بی کارند که یک عده از داخل بخواهند اینطور با مردم بازی کنند(امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم)
نقل قول:ضمن بچه ها خطر بمب ای ام پی را دست کم نگیرید و میتونه کشور رو به ماقبل تمدن و تا نابودی و شورش های داخلی بکشونه مخصوصا اگه با هماهنگی گروه هایی از داخل این اقدام صورت بپذیره
................................................
دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بدید
بمب ای ام پی یک بمب الکترو مغناطیسی هست که تلفات جانی نمیگیره ولی باعث نابودی دستگاههای الکتریکی میشود شما شرایطی را فرض کنید که کامیپیوترها و تلویزیون ها و رادیوها روشن نشوند تلفنهای همراه و ثابت کار نکنند حتی بی سیم های ماموران پلیس و اطلاعاتی از کار بیفتد این ماشین های جدید و مدل بالا که تماما الکترونیکی هستند استارت نخورندو کلا هر چیزی که مدارهای الکترونیکی درونش بکار رفته از کار بیفتد
شما در چه شرایطی بهتر از این میتوانی یک کودتای مردمی از پیش هماهنگ شده براه بیاندازی تا دولت و کشور بخواهد از شوک حاصله خارج شود طرفداران ملک عبدلله دوم یا همان مهدی قلابی کل کشور را بدست گرفتند و شروع به پخش رادیو های سالم در بین مردم میکنند و در یک پروپاگاندا دروغ و بدون رقیب مهدی قلابی خودشون رو به مردم قالب میکنند.
البته این رو بگم درسته این بمب در ابتدا تلفات جانی نمیگیره ولی پیامدهای مرگبار جانی بسیاری در پی دارهو در ادامه با از کار افتادن برق بیمارستانها و دیگر اماکن حیاتی یک کشور تلفات زیادی خواهد گرفت.
سعی کردم خیلی ساده توضیح داده باشم.
در مورد تقابل ما نباید از این گروهها جلو بیفتیم ما باید باهاشون مقابله کنیم
منظورم اینه که ما نباید تو خیابون و دانشگاه را بیفتیم و بگیم این دروغ میگه این مهدی موعود نیست این کار دقیقا همون چیزیه که اونا از ما میخواهند
ما مجبوریم در زمین دشمن بازی کنیم ولی نباید بزاریم نوع بازیمون رو هم دشمن تعیین کنه
[quote='فرهاد' pid='14481' dateline='1301684960']
[quote]
خانم شیرازی من منظور شما رو فهمیدم ولی این طرز تفکر شما اشتباه هست باید ریشه این سایتها را در خارج کشور دنبال کرد تا در داخل زیرا مطالب این سایتها به هیچ وجه به نفع گروه ها و افراد داخل کشور نیست .
بهتره شما از این فکر بیایید بیرون شما انگار فکر میکنید دستگاه های امنیتی کشور بی کارند که یک عده از داخل بخواهند اینطور با مردم بازی کنند(امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم)
[/quote]
چه طور این فکر به ذهنتان آمد که من فکر کردم این وبلاگ ساخته شده در ایران هست ؟
اگر به خاطر اون سوالم راجب مستند ظهور بسیار نزدیک هست این برداشت رو کردین باید بگم اون سوالم اصلا هیچ ربطی به موضوع بحث نداشت . فقط سوالی بود که اون لحظه برام پیش اومده بود و به خاطر همین در متن ارسالیم پرسیدم.
در ثانی به فرض هم که این وبلاگ در ایران ساخته شده باشه . مگر هرکسی در ایران زندگی میکنه شیعه پاک 12 امامی هست واز لحاظ اعتقادی مشکلی نداره ؟!!مگر ما در ایران فراماسون نداریم ؟؟؟ کدوم سیستم امنیتی ؟!!
شما ردپای فراماسون ها رو در کتاب فارسی - ساختمان ها - تلویزیون -شبکه خبر و.. میبینید .
غیبی که نیستن از فضا هم نیومدن در ایران خودمان راست دارن راه میرن.