سلام بر منتظران
یک نکته فارغ از اینکه این موجود سفیانی هست یا نه
سفیانی شخصیتی هست که داعیه مهدویت دارد!!!!!!!!!!!!!!!!
و سعی در جعل شخصیت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف را دارد
به همین علت هم در آن صیحه آسمانی جبرئیل در آغاز روز زمانی که ایشان ندا در میدهند که حق با مهدی است شیطان هم در شب ندا در میدهد که حق با سفیانی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکات زیادی در این مورد وجود دارد مانند اینکه وادی یابس جایی هست که مربوط به خروج سفیانی هست و این مکان مرز اردن و سوریه هست!!!!!!!!
خوب نمیتوان انکار کرد که نشانه هایی که در روایات برای هدایت ما توسط 14 معصوم بیان شده درباره ی سفیانی هم خوانی غیر قابل انکاری بر این موجود دارد
اما خوب جایی برای بداء هم باید محفوظ نگه داشت تا اگر خدایی نکرده این موجود سفیانی ملعون نبود ما گرفتار یأس و سرخوردگی نشویم
یکی از مواردی که شدیداً از آن نهی شده ایم عجله زیاد در امر ظهور است
اما درخواست حقیر از دوستان این است که اولاً تا میتوانید در این مورد اطلاع رسانی کنند
ثانیاً اگر کسی یا کسانی با مأموران وزارت اطلاعات ارتباط دارند و یا بارسانه های معروف و سایت های خبری معروف ارتباط دارند این خبر رو پوشش بدهند
نکته ی نگران کننده این حرکت، تلاش این موجودات برای کار در فضای حقیقی و بین مردم هست که اگر مورد غفلت ما واقع شود میتواند در فتنه ای که در راه است و بسیاری از بزرگان دین از رخداد آن در آینده ای نزدیک خبر داده اند کار را وخیم تر کند و زمان و انرژی مورد نیاز برای غلبه بر فتنه ی آینده را به طول بیانجامد.
در پایان فراموش نکنید که یدالله فوق أیدیهم و مکروا مکرالله و اینکه وعده ی خدا حق است
اما ما نباید به این بهانه ها از انجام وظایفمان کوتاهی کنیم
و در پایان خودم و همه ی دوستان را به 2 امر شدیداً دعوت میکنم
یک تلاش بسیار برای رعایت بیش از پیش تقوای الهی
دو دعای خالصانه و عاجزانه برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان
که اگر این دو را به خوبی انجام دهیم طبق فرمایش مولایمان امام زمان علیه السلام ظهور به تأخیر نمی افتد
در ضمن گوشتان به فرمایشات بزرگانی چون آقای خامنه ای ، آیت الله حسن زاده آملی ، آیت الله حائری شیرازی و دیگر بزرگان باشد
اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر انصاره والمستشهدین بین یدیه