تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خروج سفياني
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۷:۲۶)boghz نوشته است: [ -> ]دوستان به نظره شما چرا تو بلاگفا قسمته جستجو در میان وبلاگ ها برای هر کلمه ای یه عالمه مطلب میاره اما برای کلمه ی:پروژه 9944 این پیام رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه برقراري ارتباط با بانك اطلاعات دچار اشكال شده است.
اين مشكل ميتواند بدليل افزايش بار ترافيكي سرور باشد .
خواهش ميكنيم لحظاتي بعد جستجوي خود را تكرار كنيد در صورت تكرار مشكل آنرا به ما اطلاع دهيد.

HuhExclamationExclamationExclamation

آفرین به شما . به این میگن یک حرکت مثبت در امر پژوهش
من هم همین الان امتحان کردم و دقیقا همین جواب اومد
Idea
بلاگفا همین روزاست که حسابت رو بگذرایم کف دستت
----------------
(۱۲/اسفند/۸۹ ۱۹:۲۳)idea نوشته است: [ -> ]این مصداق سازی اصلا کار درستی نیست Dodgy و میتونم بگم به هیچ وجه این شخص سفیانی نیست مدرک خوبی تو این زمینه جمع کردم و همه این مطالب از سایت http://u313.ir ریشه میگره چندین بار توسط روحانیون و پژوهش گران مثل جناب اقای رائفی پور مورد برخود قرار گرفته

دوستان کمی هوشیار تر باشید تو این زمینه ها

سلام

شما هم مثل اینکه حرف هاتون ریشه از موعود داره! عزیز من مصداق سازی چیه؟! مصداق شناسی!
چند ماه پیش تو بیداری اندیشه،صحبت مداق شناسی شده.سرچ کنید لطفا

یا الله
یک نکته ظریف دوستان:
ادعای مهدویت مستقیما از جانب عبدالله پادشاه اردن صورت نپذیرفته است! این یعنی چه؟! یعنی نباید به این شدت بازی بخوریم. این یک جنگ تبلیغاتی است که حتی زحمت نکشیده اند از طریق سایت ها و مجاری آبرومند آن را اعلام کنند. یک مثال ساده می زنم: اگر کسی بخواهد چیزی را به خود نسبت بدهد اما به علت مصالح خود و یا ضعف خویش نتواند مستقیما حرفش را بزند چه می کند؟! به شخص یا اشخاصی مجهول الهویه ماموریت می دهد تا آن مطلب را بر سر زبان ها بیاندازند. اگر کسی هم اعتراضی کند، می گوید من که اصلا حرفی نزده ام! عده ای از قول خود چیزی در مورد من گفتند. شما چرا باور کردید!؟ و به همین راحتی و با استفاده از تبادل اطلاعاتی که خودمان برایش انجام می دهیم آن معنا را بسط می دهیم...
ببینید، اگر خودش مستقیم این حرف را به طور رسمی اعلام می کرد، دهانش را خورد می کردیم. اگر سایت یا سرویس خبری و یا شبکه ای مهم این مطلب را می گفت، او مجبور می شد (یا مجبورش می کردیم) موضعش را درباره خبر و ادعای فوق، شفاف و صریح بیان کند. اما حال که نه خودش مستقیم گفته و نه از طریق مجرای درست و حسابی و قابل پیگیری این مطلب عنوان شده، پس پایش گیر نیست و الزامی ندارد در این باره موضعی اتخاذ کند. و این تنها مائیم که داریم بازی می خوریم و با رو شدن چندتا وبلاگ مسخره که بچه 2 ساله را هم می خنداند، آن چیزی را به سرعت در حال اشاعه هستیم که آنها حتی جرات اعلام رسمی اش را ندارند. به تالار نقد چندانی وارد نیست، چون اینجا هر طیفی و با هر دیدگاهی می آید و نظری می دهد. و نظر بچه ها هیچ وقت نظر رسمی گروه بیداری اندیشه نیست. مگر اینکه خود اعضای گروه، موضعی خاص را اتخاذ کنند. اما موضع گیری جناب خادم الامام در سایت وعده صادق را چندان درست نمی بینیم. (اگر زمانی مطلب فوق توسط سایت های درجه یک آنها اعلام می شد، سایت های درجه یک ما در این حوزه باید وارد جریان می شدند. نه الان!) به هر حال این نظر شخصی بنده است و می دانم اطلاعات جناب خادم الامام از بنده خیلی خیلی بیشتر است.

در ضمن این چند مورد هم در نظر داشته باشد:
- ممکن است کل قضیه سر کاری بوده و ما زود جوگیر شدیم.
- ممکن است دشمن می خواهد ما را محک بزند تا ببیند واکنش احتمالی ما چیست!؟ تا اگر روزی بخواهد خبر فوق را رسمی و محکم بیان کند نوع واکنش و میزان حساسیت ما را اندازه کرده باشد.

در کل دوستان حواستان باشد تا در جنگ روانی و تبلیغی دشمن بازی نخورید. و من الله التوفیق
به نام خدا

با سلام بر تمامي عزيزان

از بنده سئوال شده كه چگونه اين وبلاگ را پيدا كردم و يا با آن آشنا شدم .

بنده آدرس اين وبلاگ را در قسمت نظرات سايت u313.ir ديدم . چون اين سايت يكي از پر بيننده ترين سايت ها مي باشد . البته مسئول رصد آن سايت در اولين فرصت نظر مربوطه را حذف كرد .

و براي هم اطلاع رساني و هم خنده به اين سايت اطلاع رساني كردم . چون عبدالله دوم كجا ، مولايمان يوسف زهرا ( عج ) كجا ، دشمنان خواب ديدن خير باشه .

دوستان موضوع سفياني جدي ميباشد ولي نه اينكه اينقدر بزرگش كنيم . بعضي از محققين اعتقاد به سفياني بودن عبدالله دوم دارند ولي هيچ قطعيت ندادن .

در ضمن عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد . خدا رو چه ديدي شايد درج همين مطالب و ايجاد يك چنين وبلاگهايي توسط خودشان ، خروج سفياني را جلو بيندازد و امر براشون مشتبه بشه

ما كارهاي واجبتري داريم . خودسازي بايد از قبل شروع شده باشه اگه كسي اين كار رو نكرده سريعا ً و با آگاهي و مطالعه شروع به تهذيب و تزكيه نفس كنه .

اگه كسي نفس خودشو اصلاح نكرده باشه و هنوز اسير نفس باشه در فتنه ها گرفتار خواهد شد و اون وقت سفياني بودن عبدالله دوم و يا نبودن او هيچ سودي به حال شخص نخواهد داشت .

ما پيرو حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستيم و پيرو نايب بر حقش امام خامنه اي

اين آدرس وبلاگ رو به عرض دوستان رساندم كه فقط آمادگي بيشتري در خود ايجاد نمايند . احاديث و روايات زيادي درباره سفياني و سيد خراساني و سيد يماني داريم .

وظيفه داريم كه با آن احاديث آشنا شويم وظيفه داريم كه طبق احاديث و روايات با علائم ظهور آشنا شويم .

ولي نبايد جو گير شويم و هدف اصلي را فراموش كنيم . هدف اصلي بندگي حضرت حق تعالي مي باشد و در راه بندگي بايد ولايت پذير باشيم . وگرنه عبادات مان مورد قبول حضرت حق نمي شود . كسي منتظر حضرت مهدي ( عج ) ميباشد و بايد مهدي وار زندگي كند .

آيا كسي هست كه هنوز به نماز بي توجه است . آيا كسي هست كه هنوز طهارت در گفتار ، كردار و نياتش ايجاد نشده آيا كسي هست كه نسبت به پراخت خمس خود اقدام نكرده باشد و آيا كسي هست كه نسبت به دروغ ، غيبت ، تهمت و.... بي توجه باشه و ايا كسي هست كه .........

امام زمان ( عج ) ياران آگاه و مطلع به اوضاع و با ايماني حقيقي مي خواد .

براي هم دعا كنيم و همديگر را به تقوي سفارش كنيم .

به هر حال در شرايط حساسي مي باشيم و هر لحظه علائم ظهور سرورمون بيشتر رنگ به خود مي گيرد .

و اميدوارم كه خداوند منان و عزيز در امر حضرت بقية الله اعظم ( اروحنا فدا ) اصلاح نمايد و فرج آن حضرت را تسريع نمايد . انشاءالله

ان شاء الله مورد عفو رحمت ايزد يكتا قرار بگيريم و توفيق داشته باشيم از سربازان و يا نوكران آن حضرت قرار گيريم .

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج
[color=#0000CD]
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:واقعا آدم تاسف میخوره که می بینه یه آدم روانی و بی شعور یکسری افراد رو سر کار میزاره!
عزیزان شما قراره سرباز امام زمان باشید.چطور متوجه نشدید که سرکار گذاشته شدید؟

با سلام خدمت عزیزان

واقعاً ناراحت کننده است که می بینیم برخی از عزیزان ، حتی خودشون رو فراتر از محققین برجسته ای مانند خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانند و نظر ایشان را براحتی نقد می کنند و از اشتباه ایشان سخن می گویند
در مورد ایشان همین بس که جناب خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اولین فردی بودند در بین محققین معاصر که توانستند مصداق عینی روایات مربوط به سفیانی را شناسایی و معرفی کنند
ان شاء الله بنده بزودی مطلبی را در مورد مصداق شناسی در مورد علایم آخر زمان ، خواهم نوشت و در آنجا به نکات مهمی در این باب اشاره خواهم کرد که متاسفانه کمتر توجه می شود و این عدم توجه باعث می شود که دوستان دچار اشتباهات جدی ای بشوند

نقل قول:از همه ی عزیزان درخواست می نمایم که خطر فوق را جدی بگیرند و در انتشار این خبر، اهتمام ورزند و حتی الامکان، آن را به سایر خبرگزاری ها و سایت های خبری اطلاع دهند.

همچنین ان شاء الله در طی دو هفته ی آینده، مقالات فوق، به زبان عربی و انگلیسی ترجمه شده و خطر « عبدالله دوم » به سمع و نظر مسلمانان سایر ممالک اسلامی خواهد رسید.

با تشکر

خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - وعده صادق

جناب خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می فرمایند ، تحرکاتی که به تازگی صورت گرفته بحث مهمی است و باید جدی گرفته شود ،اما دوستان عزیزی که معلوم نیست تا الان چند کتاب در باب مباحث آخر زمان مطالعه کردند و آیا تعداد این کتب به عدد انگشتان یک دست هم می رسد یا نه ، می آیند و می فرمایند بحث را جدی نگیرید و همه سرکار هستید !!!!، واقعا ناراحت کننده و تاسف برانگیز است ، خیلی خوب است که ما اول جایگاه خود را بشناسیم و بعد نظرات خود را بیان نماییم ، چون اگر خدای نکرده نظر اشتباهی دهیم ،باعث می شود که دیگران را هم به اشتباه انداخته و از مسیر اصلی منحرف کنیم

امام علی (علیه السلام) در حکمت 381 نهج البلاغه می فرماید: سخن تا وقتی که آن را نگفته باشی در بند توست و چون گفتی تو در بند آنی پس زبانت را نگهدار چنانکه طلا و نقره ی خود را نگه می داری زیرا چه بسا سخنی که نعمتی را طرد یا نعمتی را جلب می نماید

اما نکته بسیار مهم

بحث معرفی عبدالله دوم به عنوان مهدی موعود بحث جدید و مربوط به همین یکی دو روز نمی باشد
متاسفانه کسی از دوستان به این امر توجه نکرده است ، به نقل از یکی از فعالان مباحث آخر زمان که همه دوستان با ایشان آشنا هستند ، جناب آقای رائفی پور فرمودند که از 3-4 ماه قبل ، در سایت های اصلی وهابییت با استفاده از روایات آخر زمان ،سعی بر آن داشتند که اثبات کنند که عبد الله دوم پادشاه اردن همان مهدی موعود است و نیز اعلام کرده اند که وظیفه همه مردم تبعیت از او می باشد و تبعیت نکردن از او را حرام دانسته اند
بنده در سایت های عربی بررسی می کردم به نکات جالبی رسیدم که از مدتها قبل (سالهای اخیر) بحث امام زمان بودن عبدالله دوم مطرح شده و برروی آن بحث شده و حتی در یکی از تالارهای عربی ، یکی از افراد مطرح کرده بود که اگر او مهدی است پس چرا با هالیوود همکاری می کند !!! در یکی از همین وبلاگ ها ایرانی همین موضوع همکاریش با هالییود نوشته شده است
عزیزان این بحث مربوط به 2-3 روز اخیر نمی باشد ، این جریان از مدت ها پیش ، در سایت های عربی شکل گرفت و این موج در روز های اخیر به ایران رسید و الان نوبت ایران شده که این معرفی صورت بگیره ،دوستان دقت کنند که همه ی ایرانی ها که شیعه نیستند ، اهل سنت معتقدند امام زمان هنوز متولد نشده ، در مرزهای ایران اهل سنت ساکنند ، منظورم این نیست که همه این افراد باور خواهند کرد که این فرد مهدی موعود است ،نه منظور چیز دیگری است
اما گروه های ساخته نظام سلطه و نظام شیطانی ، مانند جند شیطان ، کوموله ، الاهوازی ،پژاک و... قطعاً در روزهای اخیر اعلام می کنند که این فرد امام زمان است و باید این فرد را با تمام قوا یاری کنیم
فکر کنم الان متوجه عمق فاجعه شده باشید ، قضیه بسیار مهم است
دوستان خواهشاً دید خودتان را بازتر کنید ، با دید محدود نمی شود مسایل را بدرستی تحلیل کرد

والسلام علی من اتبع الهدی

.
صفحه نتایج جستجو
بدون شرح .....
سلام بر منتظران
یک نکته فارغ از اینکه این موجود سفیانی هست یا نه
سفیانی شخصیتی هست که داعیه مهدویت دارد!!!!!!!!!!!!!!!!
و سعی در جعل شخصیت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف را دارد
به همین علت هم در آن صیحه آسمانی جبرئیل در آغاز روز زمانی که ایشان ندا در میدهند که حق با مهدی است شیطان هم در شب ندا در میدهد که حق با سفیانی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکات زیادی در این مورد وجود دارد مانند اینکه وادی یابس جایی هست که مربوط به خروج سفیانی هست و این مکان مرز اردن و سوریه هست!!!!!!!!
خوب نمیتوان انکار کرد که نشانه هایی که در روایات برای هدایت ما توسط 14 معصوم بیان شده درباره ی سفیانی هم خوانی غیر قابل انکاری بر این موجود دارد
اما خوب جایی برای بداء هم باید محفوظ نگه داشت تا اگر خدایی نکرده این موجود سفیانی ملعون نبود ما گرفتار یأس و سرخوردگی نشویم
یکی از مواردی که شدیداً از آن نهی شده ایم عجله زیاد در امر ظهور است
اما درخواست حقیر از دوستان این است که اولاً تا میتوانید در این مورد اطلاع رسانی کنند
ثانیاً اگر کسی یا کسانی با مأموران وزارت اطلاعات ارتباط دارند و یا بارسانه های معروف و سایت های خبری معروف ارتباط دارند این خبر رو پوشش بدهند
نکته ی نگران کننده این حرکت، تلاش این موجودات برای کار در فضای حقیقی و بین مردم هست که اگر مورد غفلت ما واقع شود میتواند در فتنه ای که در راه است و بسیاری از بزرگان دین از رخداد آن در آینده ای نزدیک خبر داده اند کار را وخیم تر کند و زمان و انرژی مورد نیاز برای غلبه بر فتنه ی آینده را به طول بیانجامد.
در پایان فراموش نکنید که یدالله فوق أیدیهم و مکروا مکرالله و اینکه وعده ی خدا حق است
اما ما نباید به این بهانه ها از انجام وظایفمان کوتاهی کنیم
و در پایان خودم و همه ی دوستان را به 2 امر شدیداً دعوت میکنم
یک تلاش بسیار برای رعایت بیش از پیش تقوای الهی
دو دعای خالصانه و عاجزانه برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان
که اگر این دو را به خوبی انجام دهیم طبق فرمایش مولایمان امام زمان علیه السلام ظهور به تأخیر نمی افتد
در ضمن گوشتان به فرمایشات بزرگانی چون آقای خامنه ای ، آیت الله حسن زاده آملی ، آیت الله حائری شیرازی و دیگر بزرگان باشد
اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر انصاره والمستشهدین بین یدیه
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۰:۳۵)ANTI satan نوشته است: [ -> ]واقعاً ناراحت کننده است که می بینیم برخی از عزیزان ، حتی خودشون رو فراتر از محققین برجسته ای مانند خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانند و نظر ایشان را براحتی نقد می کنند و از اشتباه ایشان سخن می گویند
در مورد ایشان همین بس که جناب خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اولین فردی بودند در بین محققین معاصر که توانستند مصداق عینی روایات مربوط به سفیانی را شناسایی و معرفی کنند...

اما دوستان عزیزی که معلوم نیست تا الان چند کتاب در باب مباحث آخر زمان مطالعه کردند و آیا تعداد این کتب به عدد انگشتان یک دست هم می رسد یا نه ، می آیند و می فرمایند بحث را جدی نگیرید و همه سرکار هستید !!!!، واقعا ناراحت کننده و تاسف برانگیز است ، خیلی خوب است که ما اول جایگاه خود را بشناسیم و بعد نظرات خود را بیان نماییم

در مورد خود نظر مطرح شده (که قضیه سرکار گذاشتن ما بوده یا خیر) سخنی ندارم. اما در مورد دید حضرتعالی، جسارتا به نظر می رسد این طرز تفکر خالی از اشتباه نباشد.
نظر هر شخص برای خود محترم است. و در مباحثه و همفکری باید نظرات داده شده ملاک باشند نه پیشینه و عقبه علمی بحث کننده. خیلی ساده اش این می شود که اگر کسی حرف اشتباه زد بگوئید این حرفت به این دلیل اشتباه است، نه این که خودت بی سواد هستی! (و حق اظهار نظر نداری). بی سوادترین افراد در عین سادگی هم، ممکن است حرف درست بزنند. برعکس این قضیه هم صادق است. یعنی انسان های مطلع و دانشمند هم ممکن است اشتباه نمایند. هیچکدام از ما معصوم و مصون از اشتباه نیستیم. آیا این درست است که بگوئیم چون طرف بحث انسان بزرگی است پس هیچ کس حرف نزند؟! پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با اینکه معصوم بودند و از خطا مبری، با اصحاب مشورت می کرد. و در جنگ خندق پیشنهاد حفر خندق را سلمان فارسی دادند و پیامبر پذیرفتند. این منطق اسلام است....

در کل اگر همه بخواهند موافق هم حرف بزنند و موید هم باشند و به به و چه چه کنند، دیگر همفکری چه معنایی دارد؟! درست این است که ما برای همه انسان ها حرمت و ارزش قائل باشیم و جدا از قضاوت در مورد خود آنها، صحبت ها و نقطه نظراتشان را نقد نمائیم و یاد بگیریم قضیه را از زاویه دید دیگران هم بتوانیم ببینیم که در مباحثه تعالی جویانه ی مومنانه، ورای درست یا غلط بودن یک طرز تفکر، آنچه که مهم است توفیق یا عدم توفیق ما در پای نهادن بر منیت، غرور و تکبر خویشتن و غلبه بر آن نفسانیتی است در هر آوردگاه و تحت هر عنوان، با انسان دست به گریبان خواهد بود.
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۰:۳۵)ANTI satan نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت عزیزان

واقعاً ناراحت کننده است که می بینیم برخی از عزیزان ، حتی خودشون رو فراتر از محققین برجسته ای مانند خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانند و نظر ایشان را براحتی نقد می کنند و از اشتباه ایشان سخن می گویند
در مورد ایشان همین بس که جناب خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اولین فردی بودند در بین محققین معاصر که توانستند مصداق عینی روایات مربوط به سفیانی را شناسایی و معرفی کنند
ان شاء الله بنده بزودی مطلبی را در مورد مصداق شناسی در مورد علایم آخر زمان ، خواهم نوشت و در آنجا به نکات مهمی در این باب اشاره خواهم کرد که متاسفانه کمتر توجه می شود و این عدم توجه باعث می شود که دوستان دچار اشتباهات جدی ای بشوند
سلام
ببینید بنده قصد مجادله با شما رو ندارم و شما رو دوست خودم می دونمSmile
محققین برجسته عرصه مهدویت هم برای ما عزیز هستن.با اینکه من از خیلی از افرادی که مدعی محقق بودن هستند دل خوشی ندارم .اما چند نفر رو خیلی قبول دارم مثل استاد پناهیان-دکتر عباسی و همین آقای خادم الامام و ...

اما احساس می کنم ایشون هم مثل شما با جنبشهای وبلاگی و شبکه سازی درگیری جدی نداشتن.ما 2 سال با این چیزها (البته در مسائل فتنه) سر و کله زدیم و کاملا با روشهاشون آشنا هستیم.دقیقا این شخص(یا اشخاص) داره از همون دستورالعملها پیروی میکنه.

اگر شما این مطالب رو واقعا توطئه می دونید ، میخواید من ظرف 2 روز براتون 50 تا وبلاگ بسازم با موضوع مثلا (احمدی نژاد مهدی موعود است) و یکسری مطلب همینطوری کپی کنم؟ عدد 72 ماه رو هم بکنم پروژه 72 ماه ؟!
بعد هم برم با مترجم گوگل به 20-30 زبان مطالب رو ترجمه کنم؟
فکر می کنید کار سختیه؟

به این سوالاتی که میگم خوب فکر کنید:
یعنی جاسوس سازمان سیا سواد نداشت انگلیسی را درست بنویسد؟
اصلا این شخص وابسته به هر سازمان و گروهی باشه.یک نفر با سواد انگلیسی نداشتن؟
در حالیکه الان برای شنیع ترین کارها سایت مستقل ایجاد می شود و حتی گروهکهای تروریستی نیز از آن بی بهره نیستند ، ساخت 4-5 وبلاگ در بلاگفا خنده دار نیست؟
قصد از ایجاد این وبلاگها چیست؟ تبلیغ برای اشخاص خاص یا عموم؟ یا شایدم تمسخر قشری خاص؟
با کمترین هزینه و وقتی که براش گذاشتن ..........

به هر حال فکر کنم این آخرین پست من در این مورد باشه.چون مورد به دستگاههای مسئول گزارش شد و هر نوع اقدامی که صلاح بدونن انجام میدن

و لله عاقبه الامور
من قصد اعتراض به شخص خاصیو ندارمو از نظراته خیلی هاتونم استفاده کردمو موافقم
خومدم هم اشتباهاتی داشتم به لطفه خداو کمک شما متوجه شدم
به عقیده ی من ما باید تبلیغات کنیم ولی چجور تبلیغات ....مستقیما به مردم نگیم که فکر میکنیم فلانی سفیانیه یا فلانی ادعای مهدویت کرده...باید یه جورایی مردم رو واکسینه کنیم کاری که امامانو
پیشوایانمون میکردن
اول از همه قوی کردنه پایه های ایمانه مردمه...چیزی که در جامعه ی ما ترک شده امر به معروفو نهی از منکر از راهه درستشه....ومطمئن باشید همین ذلت و بی ایمانی و ضعف رو به جامعه ی ما میاره و آورده و ریشه ش رو هم محکم کرده
شما فکر کنین ما به کسی که ما و راهمونو باور نداره(یا لااقل از ته دلش) هرچقد بگیم این سفیانیه این خطره بزرگه...
کسی هم که خودش راهه حقو میره مطمئن باشین هیچوقت باور نخواهد کرد و تو دام اینها نمی افته...
ولی حرف من دست روی دست گذاشتن نیست
و انجام دادن کاری که خوده دشمن هم پیش بینیش کرده نیست
ما داریم عجله میکنیم...بدونه فکره اساسی عمل میکنیم
تبلیغاتی که نتیجه نخواهد داشت چه فایده داره یا وحشتناک تر نتیجه ی معکوس بده
ما با این روشه تبلیغات فقط میتونیم اقلیته مردم که قبولمون دارند رو متقاعد کنیم
اما این یک حقیقته که اکثرت تو دامه کنترل ذهن یا همیچین چیزایی افتادنو مخالفه خیلی چیزا تو کشورمون هستن

به نظره من ما باید علائمه خروج سفیانیو احادیثه اونهارو به مردم ارائه بدیمو گسترش بدیم..با سند.. و نتیجه گیری رو بر عهده ی خوده مردم بزاریم...و از تبلیغاته ناجور جلوگیری کنیم
در کناره این با برنامه های محکم که فکره اساسی روش شده مردم رو با اسلام واقعی آشنا کنیم....و غافل از این مسئولیت نباشیم
من معتقدم اسلامه واقعی به اندازه ی زیبا و ناز هست که محاله جوونی وقتی با حقیقته اون آشنا شد ازش دور بشه...منظورم هر جوونیه چه ریش دار چه فشن...چه چادری چه بی چادر..
تا وقتی از تعصب های بیجامونو قضاوتهای ناآگاهانمون دست بر نداریم نمیتونیم اسلامه واقعی رو معرفی کنیم
نه تنها سفیانی حتی به عقیده ی من معرفیه اشخاصی به عنوانه سید یمانی و خراسانی و شعیب بن صالح هم کاره غلطیه....اینا باعث کم اعتماد شدنه مردم به ما میشه
در آخر دوستان ما مسئولیت بزرگی بر عهده داریم هرقدمی که برمیداریم با فکرو آینده نگری باید برش داریم تا مبادا موجب انحرافه بیشتر بشیم
ما پیروانه علی هستیم پس سعی کنیم تو برخوردمون با دشمن یكم هم كه شده شبیه اون بزرگوار باشیم
مولای غریبمون مهدی رو سربلند کنیم نه سر به زیر...اینارو به خودمم میگم ....
به امید خدا
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع