تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خروج سفياني
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
یا حق
ببنید دوستان اگه اون سفیانی باشه که ما هیچوقت نمیتونیم جلوی ادعای مهدویت کردنش و جنگی رو که راه میندازه بگیریم چون تو احادیث وقوع اون از علائم قطعی و اصلیه و البته شکست خوردنش هم قطعیه...
منظورمو بد متوجه نشین منظوره من اینه که پس تنها کاری که ما بهتره انجام بدیم تبلیغ دین واقعیه اسلام و آشنا کردن مردم با علائمه نزدیک به ظهورهه که خیلیا ازش بی اطلاعند یا اطلاعات غلطی دارند ...پس این تکلیفه ماست که جلوی اطلاعاته غلط رو بگیریم و اطلاعاته درست رو به مردم برسونیم
جلوی ما آدمایی هستن که رفتارشون ..حرفاشون...کارهاشون دقیقا عین ما هست ...محض ظاهر سازی ...و تنها تفاوتشون دل پلیدو نیته شومشونه
پس فکر کنید به اینکه چکار باید بکنیم تا مردم مارو انتخاب کننو باور کنن نه اونارو...منظورم از مردم اکثریته...
و اگه سفیانی نباشه این رو یه مانور ...یه زنگه خطر در نظر بگیریم برای اینکه بفهمیم سفیانیه واقعی با چه نقشه های شومی خواهد اومد...واقعا حس میکنید که کوتاهی کردیم؟ حس میکنید باید بیشترو بهتر اطلاع رسانی میکردیم؟قبول کنید که کاملا هوشیار نبودیم...

دوستان وعده ی خدا پیروزی حقه....و کیست راستگو تر از خدا؟
پس با دلی محکمو قوی به دشمنان میگیم

از عذاب خدا بترسید در روزی که کودک از هول آن پیر شود( سوره ی مزمل آیه ی17)و مدتش 5هزار سال خواهد بود(سوره ی معارج آیه ی 4)

پس تو ای رسول صبر نیکو پیش گیر که این مردم آن روز را بسیار دور بینند و ما نزدیک میبینیم(سوره ی معارج آیاته5تا7)

آنان که مردان و زنان با ایمان را به آتش فتنه سوزاندند و توبه نکردند بر آنها عذاب جهنم و آتش دوزخ مهیاست(سورهی البروج آیه ی 10)

خدایا تو بر رسوا ساختنه دلهای شومشان و هدفهای ناپاکشان تواناتری...پس رسوایشان کن .یاریمان کن و دلهایمان را در راهی قرار بده که تو خودت میپسندی...آمین
دوستان به این ادرس http://righttime.blogfa.com/ یکسری بزنید بروز رسانی کرده و یک مشت اراجیف بافته مثل اینکه جناب موج سبزی تشریف دارند http://righttime.blogfa.com/post-12.aspx
تو اراجیفش گفته دشمن مشترک مسلمین و مسیحیان و دشمن درجه یک امام زمان(یعنی همین گردن شکسته) یهود است. اخه مگه همین ملعون نبود که چند دفعه تو اجلاس صلح خاورمیانه شرکت کرد ، همپیمان درجه یک امریکاست، ماسون بلندپایه که هست، با هالیوود دستش توی یک کاسه است، تازه شماها ادعا میکنید که اون رو شناختید چطور با این همه مراودات غربی ها که با این ملعون دارن نفهمیدن که کی هست تا حسابش رو برسند.
دوستان حواستان باشد بحث یهود و دشمنی با ان(صد البته به دروغ) و براندازی حکومت ایران و مخالفت با ایران(صد هزار البته حقیقت) به نظر حقیر یک پیام شوم داره و اون علم کردن افسانه عبدالله بن سبا،یهودی که ادعا الوهیت علی بن ابی طالب رو کرد، هست.
دوستان به این لینک وعده صادق حتماً سر بزنید داستان تخیلی یک اردنی در مورد ظهور
[/color] آیا نبرد نهایی نزدیک است؟؟!!
سلام بر یوسف زهرا(سلام الله علیها) .....

اگر تونستید به این ادرس ها سر بزنید گزارش اطلاعات احمدی نژاد دجال است
http://islam-king.blogfa.com/
این یکی هم تازه اضافه شده http://love9944.blogfa.com/
نقل قول:ثانیاً اگر کسی یا کسانی با مأموران وزارت اطلاعات ارتباط دارند و یا بارسانه های معروف و سایت های خبری معروف ارتباط دارند این خبر رو پوشش بدهند

سلام علی جان

یک ناو و یک ناوشکن ایرانی برای گشت و گذار و هوا خوری به سوریه نرفته اند Wink
خدا رو شکر که مسئولین و سران نظام مثل برخی از دوستان فکر نمی کنند ، خدای نکرده قصد جسارت ندارم ، سوءبرداشت نشود

دوست خوبم ،مسافر عزیز که خیلی خیلی هم شما رو دوست می دارم Blush
اگر خدا نکرده بی احترامی از جانب بنده صورت گرفته عذر خواهی می کنم
قطعا ما معصوم نیستیم و دچار اشتباه می شویم
اما باید خدمتتون عرض کنم که بنده همیشه نظر مخالف رو لازم برای بحث می دونم و نظر مخالف است که باعث پویای بحث می شود اگر قرار باشد همه یک حرف رو بزنند که بحث راکد بمونه ، من همیشه از نظر مخالف استقبال می کنم
اما جسارتاً باید بگم که بنده با نظر اشتباهی که باعث به اشتباه انداختن دیگران شود کاملاً مخالفم ، بنده مشکلم با نظر اشتباهه

نقل قول:بی سوادترین افراد هم ممکن است حرف درست بزنند.
دوست خوبم ،جسارتاً باید عرض کنم به این جمله می گویند سفسطه کردن ، به این میگن قیاس مع الفارق Blush
آیا یک فرد بی سواد هم نه کم سواد می تواند در این مورد نظر صحیحی دهد :s!!!!! ، بحث در مورد مباحث ریز آخر زمان است ، پس مثال صحیحی نمی زنید که می گویید یک فرد بی سواد هم ممکن است نظر صحیح دهد ،در این مورد فرد بی سواد محال عقلی است که بتواند نظر صحیحی دهدUndecided
البته شما استاد ما هستید ،سوءتفاهم نشود Smile

نقل قول:آیا این درست است که بگوئیم چون طرف بحث انسان بزرگی است پس هیچ کس حرف نزند؟!
نه دوست خوبم ،ولی خوبه بشینیم فکر کنیم که این فرد بزرگ چی دیده که داره این صحبت رو می کنه ، آیا ایشان (بلانسبت ایشان) مثل بچه ها هیجانی شده و بدون فکر این مطلب را نوشته !!!!
متاسفانه در مخالفت شما این نهفته است ،حتی اگر این هم نباشد ، نخواسته دارید این مفهوم را به مخاطب القا می کنید ، این یعنی بی احترامی که دوست عزیز علایم ظهور هم دقیقاً همین رفتار را دارد ،خوبه دقت کنیم که سخنان ما چه تاثیری می تواند داشته باشد و ممکن است ،ناخواسته چه پیامی داشته باشد ، من از این بی احترامی که البته ناخواسته بوده خیلی ناراحت شدم ،امیدوارم دوستان در اظهار نظرات خود دقت کنند
نقل قول:یاد بگیریم قضیه را از زاویه دید دیگران هم بتوانیم ببینیم که در مباحثه تعالی جویانه ی مومنانه، ورای درست یا غلط بودن یک طرز تفکر

اگر فردی نظر اشتباهی داد و نظر نادرست او دیگران را نیز به اشتباه انداخت وظیفه چیست ؟ باید فقط نظاره کرد و از او بابت نظر اشتباهش تشکر کرد!!!Blush

نقل قول:اگر زمانی مطلب فوق توسط سایت های درجه یک آنها اعلام می شد، سایت های درجه یک ما در این حوزه باید وارد جریان می شدند. نه الان

ان شاء الله زمانی که امام زمان ظهور کرد این کار را خواهیم کرد ، شما باید قبل از اینکه یه جریان انحرافی شکل بگیره و شروع بشه باید اون رو در نطفه خفه کنید ،زمانی که ریشه دوانید ، چطور می خواهید مقابله به مثل کنید
آیا زمانی که دشمن حمله همه جانبش رو شروع کرد اون وقت ما باید ، بشینیم فکر کنیم چه کنیم ، عزیزانی که در مباحث نظامی اطلاع دارند می دانند که اتخاذ این موضع یعنی شکست صدرصد ، اینکه منتظر بمانی تا دشمن حمله را آغاز کنه یعنی شکست ،متاسفانه این نشان می دهد جسارتاً شما تحلیل درستی از اوضاع ندارید

نقل قول:ببینید بنده قصد مجادله با شما رو ندارم و شما رو دوست خودم می دونم

سلام دوست خوبم
مگه من شما رو دشمن می دونم Big Grin

نقل قول:ببینید، اگر خودش مستقیم این حرف را به طور رسمی اعلام می کرد، دهانش را خورد می کردیم. اگر سایت یا سرویس خبری و یا شبکه ای مهم این مطلب را می گفت، او مجبور می شد (یا مجبورش می کردیم) موضعش را درباره خبر و ادعای فوق، شفاف و صریح بیان کند

نقل قول:اما احساس می کنم ایشون هم مثل شما با جنبشهای وبلاگی و شبکه سازی درگیری جدی نداشتن.ما 2 سال با این چیزها (البته در مسائل فتنه) سر و کله زدیم و کاملا با روشهاشون آشنا هستیم.دقیقا این شخص(یا اشخاص) داره از همون دستورالعملها پیروی میکنه.

واقعاً تحلیل های دقیق و موشکافانه ای بود ، بی دلیل نیست که دوستان قضیه رو بازی بچگونه می دونند ،قطعا به خاطر همین تحلیل های دقیق است Shy
یکی از دوستان از آینده ای می گوید که قطعاً واقع نمی شود،کدام سرویس خبری می آید بگوید ؟
دوست دیگر می آید از احساسش نتیجه گیری می کند
از تحلیل های عزیزان که باعث هدایت صحیح دیگران می شود صمیمانه تشکر می کنم ، بنده الان متوجه شدم که دوستان با این تحلیل های دقیق بوده که نظر جناب خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را رد کرده اند

نقل قول:اگر شما این مطالب رو واقعا توطئه می دونید ، میخواید من ظرف 2 روز براتون 50 تا وبلاگ بسازم با موضوع مثلا (احمدی نژاد مهدی موعود است) و یکسری مطلب همینطوری کپی کنم؟ عدد 72 ماه رو هم بکنم پروژه 72 ماه ؟!
شما با چه عقبه ای می خواهید این کار رو بکنید ، دوستان خواهشاً سفسطه نکنید ، این دو قضیه چه ارتباطی با هم دارند Huh
حداقل یه مثالی می زدید که به بحث ما بخوره :s

توصیه می کنم در مورد بحث حفاظت اطلاعات و مباحث جاسوسی بیشتر مطالعه بفرمایید ، آن موقع متوجه خواهید شد که در مورد این مباحث چرا وبلاگ به سایت ارجحیت دارد

والعاقبه للمتقین
دوستان من تو بلاگفا سرچ زدم مثل اینکه اقای علیرضا شیرازی قضییه رو درست کرده
[تصویر: 22um4wjqh40vw7l9kvy.jpg]
دوست عزیز و همکار خوبم جناب Anti satan از اینکه با این دقت به سخنان بنده پاسخ گفتید، ممنونم. البته با بعضی از بندهایش موافقم و با برخی نه. ولی در کل استفاده کردم. فقط خواستم بگویم برادر ما مخلص شما هم هستیم. کمی تخفیف بدهید. Big Grin
نقل قول:از بنده سئوال شده كه چگونه اين وبلاگ را پيدا كردم و يا با آن آشنا شدم .
بنده آدرس اين وبلاگ را در قسمت نظرات سايت u313.ir ديدم . چون اين سايت يكي از پر بيننده ترين سايت ها مي باشد . البته مسئول رصد آن سايت در اولين فرصت نظر مربوطه را حذف كرد
نقل قول:یعنی جاسوس سازمان سیا سواد نداشت انگلیسی را درست بنویسد؟
اصلا این شخص وابسته به هر سازمان و گروهی باشه.یک نفر با سواد انگلیسی نداشتن؟
در حالیکه الان برای شنیع ترین کارها سایت مستقل ایجاد می شود و حتی گروهکهای تروریستی نیز از آن بی بهره نیستند ، ساخت 4-5 وبلاگ در بلاگفا خنده دار نیست؟
سلام
من فکر میکنم کل این قضیه کار دست اندرکاران فیلم " ظهور بسیار نزدیک است" باشه برای اینکه اگه ما باور کنیم که عبدالله اردن همون سفیانی آخرالزمانه پس باید بقیه افرادی که توی این فیلم با روایات مطابقت داده میشن رو هم باور کنیم
این همون نتیجه مورد علاقه سازندگان این فیلم به ظاهر مستند میباشد
ترسيدم..اگه كسي اينو ببينه و ندونه موضوه چيه چي؟؟
آخ جون وبلاگه فی*ل*تر شده اولين باره انقدر از فی*ل*تر خوشم امده
سلام .
با این سبک نوشتار و این موضوعات . دقیقا می دونم کار کدوم گروه هست و هدفشون چیه.

این یک سبک متافیزیکی هست واسه نمونه گیری و فکر کنم کاملا موفق شدن.
احتمالاً از این حرفا خندتون میگیره ولی ارتعاش این اعداد خیلی خطرناک هست .
حتی در کمترین حدش .

ارتعاش این اعداد باعث . ایجاد حجاب ها میشه .
آدم ها به هم دیگه بدبین میشن .
همه همدیگر رو متهم می کنن .
این اولشه .

اینا فقط بر می گرده به موجودات فرا زمینی . یعنی فقط اونا توانایی همچین کاری رو دارن .
این مثل بحث دروازه های ستاره ای هست که اولین بار خودشون در موردش توضیح دادن .
و تلاش می کنند که زمین رو تصاحب کنن .

اگه احساس ترس توی وجودتون زیاد شده . سریع تر خشم گین می شید . احتمالاً تحت تاثیر این اعداد قرار گرفتید .
تنها راهش هم ایجاد حصار (صدقه ، زیاد خوندن سوره حمد ، وضو ) هست .

و تنها با اعداد میشه جلوی حرکت اعداد رو گرفت .

1-10 37 اول
2-10 46 ولي
3-10 55 مجيب
4-10 550 مقيت
5-10 91 مالک
6-11 11 هو
7-11 110 علي
8-11 20 هادي
9-11 308 رزاق
10-11 56 مبدي
11-11 731 خالق
12-11 731 خلاق
13-11 812 خبير
14-12 102 مبين
15-12 111 کافي
16-12 1281 غافر
17-12 1281 غفار
18-12 156 قيوم
19-12 318 شديد
20-12 57 مجيد
21-12 606 وتر
22-12 66 الله
23-12 66 وکيل
24-12 903 قابض
25-13 13 احد
26-13 256 نور
27-13 319 شهيد
28-13 409 تواب
29-13 490 مميت
30-14 131 سلام
31-14 14 وهاب
32-14 284 فرد
33-14 302 بصير
34-14 500 متين
35-14 662 متکبر
36-14 68 محيي
37-14 707 وارث
38-14 86 بديع
39-15 141 عالم
40-15 141 منان
41-15 150 عليم
42-15 195 صادق
43-15 258 برهان
44-15 258 رحيم
45-15 573 باعث
46-15 744 مقتدر
47-15 78 حکيم
48-16 124 معيد
49-16 340 سريع
50-16 88 حليم
51-17 1106 ظاهر
52-17 1286 غفور
53-17 134 صمد
54-17 170 قدوس
55-17 170 معين
56-17 350 نصير
57-17 62 باطن
58-17 62 حميد
59-17 80 حسيب
60-18 180 سميع
61-18 360 رفيع
62-18 72 باسط
63-19 136 مومن
64-19 145 مهيمن
65-19 19 واحد
66-19 298 رحمن
67-19 541 متعال
68-20 137 واسع
69-20 20 ودود
70-20 200 منعم
71-20 290 فاطر
72-21 1020 عظيم
73-21 129 لطيف
74-21 336 مصور
75-21 489 فتاح
76-22 292 رووف
77-22 67 محيط
78-22 94 عزيز
79-26 998 حفيظ
80-27 1350 متفضل
81-4 202 بر
82-4 202 رب
83-5 113 باقي
84-6 213 باري
85-6 312 رقيب
86-6 312 قريب
87-7 1060 غني
88-7 232 کبير
89-8 116 قوي
90-8 206 جبار
91-8 314 قدير
92-8 521 شاکر
93-9 108 حق
94-9 18 حي
95-9 270 کريم
96-9 306 قاهر
97-9 36 اله
98-9 801 آخر
99-9 90 ملک

دقت کنید . اصلا مسئله ملک عبدالله نیست . بلکه فقط قرار بوده ذهن شما رو با یک سری اعداد درگیر کنند و توان تشخیص تون رو از بین ببرند . و از انرژی حاصله بهترین استفاده رو کنید .
(۱۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۹)arnh نوشته است: [ -> ]و تنها با اعداد میشه جلوی حرکت اعداد رو گرفت .

عجب
طبق کدام آیه و حدیث فقط با اعداد میشه جلوی اعداد رو گرفت
من یتوکل علی الله و هو حسبه
توکل بر خدا برای مومن کفایت میکند او را از هر چیز من جمله این به اصطلاح علوم اعدادی که عده ای فکر میکنند خیلی چیز خارق العاده ای هست
دوستان عزیز
قبل از یکی از نبرد های مولا علی یعنی خوارج هم شخصی آمد و مطالبی به همین مضمون رو به مولا گفت که آقا جان الآن قمر در عقرب است و فلان ستاره در برج بیسار قرار دارد صلاح نیست شما حرکت کنید
مولا گفت توکل بر خدا حرکت میکنیم و تو هم عمر خودت را با این چیزها تلف نکن و بندگی خدایت را بکن که تورا از جمیع امور کفایت میکند
اولاً هیچ قطعیتی در احتمالاتی که این بنده ی خدا در پست بالا به آنها اشاره کرده وجود ندارد
بر فرض هم که چنین باشد
توکل بر خدا و بندگی خدا چاره کار است نه ترساندن اینکه فلان عدد این کار را میکنه و بهمان عدد این تأثیر را بر شما دارد.
دوستان این سیستم صاحبی دارد و خدای حکیم غیور است و یک سوال از شما میپرسم
اگر شما قادر به دفع خطر بر دوستتان باشید از او دفع خطر نمیکنید
حال شما فکر میکنید خداوند بخیل است از دفع خطر یا نعوذابالله عاجز از دفع خطر بر دوستانش
ولو این به اصطلاح علوم غریبه را هم کسی نداند که رسول اکرم و ائمه اطهار هم به هیچ وجه حتی یک مورد امر به یادگرفتن آنها برای ابطال به اصطلاح اثر این چیزها نکرده اند
شما بندگی خدا را بکنید و از ادعیه و اذکار که در کتب معتبری هم مانند مفاتیح الجنان آمده استفاده بفرماید از هیچ چیزی هم نترسید
من نمیدانم چرا بعضی ها دوست دارند اینجا را دکان بازار بکنند برای خود؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع