در کنار اون چای سیاه اینها رو هم بخور
من از اون موقع ک خوردم دیگه چای سیاه خوشم نمیاد
هرزگاهی تو مهمونی میخورم
این دو تا حرف نداره:
گل گاوزبون+چندتا دونه عناب+یه دونه لیمو عمانی+سنبل الطیب(از این کم بریز)
استخدوس +بادرنجبویه
بعد با یه قاشق عسل شیرین کن بخور
یعنی اگه طلبه نشدی من اسممو عوض میکنم میذارم مینا

اوووووووووووووووووووووف عجب چیزایییی خیلی باحال و عالی بود...
نقل قول:.دمنوش خاکشیروزعفران ونبات :برای آرامش و ایجادشادابی درفردبسیارمفیده
توی شهر پدری من به این می گن شربت عاشورا
آخه توی دهه محرم از این شربت تو آستارا نذری می دن.
اگه کسی می تونه این چیزا رو تهیه کنه(منظورم زعفرانه دقیقاً) این شربت رو از دست نده خیلی خفنه.
باسلام . یکی دیگر از مشکلات سفره ما خوردن آ ب همراه غذا.
یک پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه نوشیدن آب همراه با غذا موجب اختلال در عمل هضم میشود، نوشیدن آب حدود 2 ساعت بعد از غذا میتواند و نیم ساعت قبل غذا مفید باشد.باعث رقیق شدن غذا و سرد شدن داخل معده میشود و از آنجا که هضم انسان نیاز به حرارت دارد، عمل هضم مختل میشود.حتی اگر شخص تشنه شود، تا حد امکان باید جلوی تشنگی خود را بگیرد؛ یا ابتدا تشنگی خود را رفع کند و نیم ساعت بعد غذا بخورد یا تحمل کند. بعد از حداقل 1 تا 1.5 ساعت از غذا خوردن فرد میتواند آب بنوشد.
![[تصویر: 2]](http://media.isna.ir/content/Front+image_drinking-water.jpg/2)
(۱۵/اسفند/۸۹ ۲۲:۱۲)احیاء نوشته است: [ -> ]
وعده غذایی ظهر، مضر بوده و بلغم و سودا را در بدن زیاد می کند و سبب غلظت خون می گردد. ترک وعده نهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری ها می شود.
تا اونجایی که ما شنیدیم اسلام گفته صبحانه رو کامل بخورید .نهار رو قبل از این که سیر بشید دست بکشید . و شام رو نخورید.
(۵/دی/۹۳ ۱۷:۴۴)"شهید نوشته است: [ -> ]تا اونجایی که ما شنیدیم اسلام گفته صبحانه رو کامل بخورید .نهار رو قبل از این که سیر بشید دست بکشید . و شام رو نخورید.
سلام
تاکید پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر خوردن صبحانه و شام:
الف. تأکید بر صبحانه خوردن
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): «هر کس خواهان ماندن است و البتّه ماندنى در کار نیست، باید صبح زود صبحانه بخورد...».[1]
ب. تأکید بر خوردن شام
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
1. «خوردن شام را ترک نکنید و حتّى اگر شده، مُشتى خرما تناول کنید؛ زیرا ترک شام، پیرى میآورد».[2]
2. «خوردن شام را ترک نکنید، حتّى اگر خرمایى خشکیده باشد، که میترسم امّتم به خاطر ترک شام، دچار پیرى شوند؛ زیرا خوردن شام، نیروبخش پیر و جوان است».[3]
3. «هر کس شب شنبه و یکشنبه، پشت سرِ هم شام نخورد، از وجود او چیزى میرود که تا چهل روز باز نمیگردد (جبران نمیشود)».[4] این روایت از امام صادق(علیه السلام) نیز نقل شده است.[5]
منبع
پ.ن: البته باید فاصله خوردن شام تا خوابیدن هم مراعات بشه
(۵/دی/۹۳ ۱۷:۴۴)"شهید نوشته است: [ -> ]تا اونجایی که ما شنیدیم اسلام گفته صبحانه رو کامل بخورید .نهار رو قبل از این که سیر بشید دست بکشید . و شام رو نخورید.
مرسی از شیدای گرامی
در طب الرضا هم به شدت نهی شده که وعده شام ترک شه.درواقع ممکنه طرف لاغر شه اما از بنیه و تواناییش کم میشه.
اون حدیثی که گفتین من تا حالا سندی ازش ندیدم.
در طب سنتی هم وعده ناهار باعث غلظت خون میشه