ببینید
من منکر قابلیت ها و دانش اقای عباسی نیستم
اما اعتراض من به این بود که ایشان علامه و شهید مطهری رو التقاطی معرفی کردند .
ضمن اینکه خواستم اقای جوادی را معرفی کنم .
ایشان هم اگر اشکال علمی داشته باشد کسانی که سطح دانشی به همان اندازه دارند میتوانند نقد کنند . نه این که بیایند شخصیت ایشان را همراه با شهید مطهری و جناب علامه خراب کنند
انوقت کسانی مثل من هم که نه فلسفه میدانم و نه شناختی نسبت به این بزرگان دارم با دیدن این تیتر فکر میکنم .که بله اونوقت تا حالا اینها منحرف بودند و ما نمیدانستیم!
نقل قول:چون جاهای دیگر این تالار هم کم و بیش دیده بودم که سر هر مساله ای دکتر را مورد عنایت بی کران خویش قرار میدادید
دقیقا کجا؟!
بنده 1 پست هم بجز در تاپیک نگاه صفر و صدی در مورد ایشان ایجاد نکرده ام
البته در باب ربا و همان موضوع نظرات خودم رو نوشتم . در باب نگاه صفر و صدی که ایشان گفتند در قران چنین چیزی نیست و اقای علی110 عزیز با ایات و روایت نشان دادند سخت اقای دکتر صحیح نبوده است
نقل قول:قصد شما چیست و چه حسی نسبت به دکتر دارید
بفرمایید تا خودم هم بدانم!!
گویا شما غیب میدانید و از من به خودم اگاه ترید !
نقل قول:دقیقا مشکل همینجاست....شما تصور میکنید دکتر برای بزرگ شدن یا مطرح شدن (هر چند که ایشان بزرگ هستند) این بحث هارا مطرح کرده اند
خبر بنده همچین تصوری ندارم!!(هرچند گویا شما قصد مرا بهتر از خودم میدانید!
قبول هم دارم که ایشان شناخته شده هستند و قصدشان خیر است .
نقل قول: به هیچ عنوان به این سه شخصیت بزرگوار نتاختند
پس گویا شما درست میفرمایید و این گزیده نوشتن مطالب باعث سو تفاهم شده .
اگر چنین بوده مقصر نویسنده خبر است که همچین مفهومی را القا میکند.
نقل قول:این تاپیک را محلی برای عرض ارادت به عده ای قرار ندهید
بنده به شخص کسی ارادت ندارم اما به علمشان چرا
وظیفه عقلی و شرعی بند تکریم و بزرگداشت و احترام عالم است .
نقل قول:ایشان را با علامه آملی مقایسه میکنید اینها یعنی سفسطه برادر یعنی بجای نقد حرف اصلی فضا را مسموم کنید و دکتر رو در مقابل شخص سلیم النفسی مانند علامه آملی قرار دهید..
برادر چیزی که از این نوشتار بر میاید این است که ایشان شخص را کوبیده و کل افکار و وجهه علمی انها را زیر سوال برده اند . حالا علامه و شهید را همه میشناسند ولی لازم بود اقای جوادی را مقادیری بررسی کنیم .
سخنان اقای بهجت در مورد ایشان را در نت سرچ کنید . من چیزی نمیگویم
نقل قول: انهایی که باید بدانند دکتر کیست میدانند با تعریف یا تخریب عده ای چیزی تغییر نمیکند و اصولا اهمیتی ندارد
در زمینه تخصصی خودشان اری . بسیار فرد مطلعی هستند . بر منکرش لعنت!
نقل قول:ایشان میگویند که اگر وجودش را داشتید سخنان عباسی را نقد میکردید
برادرمان حسن . س این کار را انجام دادند ....
به هر حال بنده اعتراضی به نقد فلسفه از طرف ایشان ندارم . این مباحث هر روزه اساتید است
اما نوع کوبیدن اشخاش را نپسندیدم که گویا نوع انتخاب نوشته باعث ایجاد سو تفاهم شده .
ببینید این 3 بزرگوار فقط فیلسوف نبودند
مفسر . فقیه . عارف . و ... هم هستند . بنده و هر خواننده این پست اول همین فکر را میکرد .
به هر حال بنده نه طرفدار اقای عباسی و رائفی هستم و نه مخالف
ولی حرف نیکو ار هر که باشد نیکوست
مخالف هیچ کس هم نیستم
اختلاف سلیقه طبیعیست و ما همه در یک جبهه هستیم . این اختلاف نظر ها به شرط رعایت اخلاق بسیار سازنده است
دنقل قول:کتر عباسی بره سریال های هالیوودی نقد کنه یعنی گفتی دکتر بره سماق خودشو بکمه یعنی اینکه دکتر هیچی از این بحث ها سرش نمیشه.
خیر برادر
بنده گفتم فلسفه غرب و سینمای هالیوود
یعنی در سیستم غرب شناسی ایشان استاد هستند . باز خوبه نوشته من هنوز هم هست ! این تکه چسبانی ها همیشه کار دستمان میدهد...
جناب جنازه طبق ایه قران : سلام
در پناه خدا