|
حسن عباسی:جوادی آملی بیاید با من مناظره کند، مرحوم مطهری و ...
|
|
۱۸:۰۷, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۷:۴۹ توسط عـلـی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حسن عباسی در سال ۱۳۸۹ ، طی یک سخنرانی در دانشگاه اصفهان به بیان دیدگاههای خاص خود پیرامون فلسفه اسلامی پرداخت، بخشی از این دیدگاهها بدین شرح است:
قطعا اگر مرحوم طباطبایی و مطهری میدانستند موضوع فلسفه ماده اولیه است هیچگاه بحث فلسفه اسلامی را مطرح نمی کردند. فلسفه اسلامی آکنده از التقاط هست و نمی تواند نجات بخش باشد. انقلاب ما هم صدرایی نبوده است. به عنوان مثال صدرایی ها نتوانستند یک طرح اقتصادی حد اقل دو صفحه هم برای طرح تحول اقتصادی به صورت درست و مفید ارائه بدهند.کسانی که معتقدند که فلسفه ملاصدرا همه چیز دارد بیایند بشینند مناظره کنند (هنوز از مادرشون زاییده نشده). اگر کسی بگوید انقلاب ما صدرایی بوده یعنی میگوید انقلاب ما اسلامی نبوده و این توطئه خطرناکی است و خائن است کسی که بخواهد جا بندازد که انقلاب ما صدرایی بوده است. حکمت متعالیه ملاصدرا هزار و یک اشکال درآن هست که اگر بگویید اسلام است به قرآن و اسلام نسبت داده اید. ملا صدرا علم کلام وعرفان وفلسفه را جمع کرد و گفت این حکمت متعالیه است.کلمه حکمت متعالیه از چه می آید؟ از انتقال از علم حصولی به علم حضوری. این شد دین؟! اگر شما سرتاسر بدایه نهایه مر حوم طباطبایی را بخوانید به ایمانتان اضافه می شود؟!تقوای الهی و قرآنی در حکمت متعالیه و اندیشه ملا صدرا فراموش شده است. اوج ساعات صدا وسیما را می دهند دست صدرایی ها و چپ و راست می گویند حرکت جوهری. چه فایده؟! اسلام چیزی به نام فلسفه ندارد . فلسفه یعنی دوستداری دانش و اصلا ربطی به عقلانیت ندارد و عقلانیت قرآنی چیز دیگر است.فارابی، ابن سینا، ملاصدرا تا فلاسفه امروزی همه اشتباه کردند. فلسفه نه حکمت است و نه عقلانیت.امام خمینی درس صدرایی خوانده ولی از صدرایی بودن عبور کرده و صدرایی نیست. فلسفه عمیقا مسیر هدایت را برای شما کُند می کند چون از ماده و چیستی و وجود شروع می کند و هیچگاه حرف متقن نتوانسته بزند.(تمام فلاسفه یک حرف متقن نزده اند ولی ۱۲۴هزارنبی یک حرف زده اند). الان حکومت همه امکانات و بودجه و تریبون را دراختیار فلاسفه و حکمت متعالیه ها داده و قداست هم دارند العیاذ بالله فکر کردند فقه جعفری شیعه اند.این حجم چند صد هزار دقیقه ای تلوزیونی آقای جوادی یک نفر بگوید در جامعه اثرش چه بوده است؟! هرکجا گفتند ما حاضریم مناظره کنیم و با همان تکنیکی که در بدایه و نهایه است ثابت می کنیم که اینها نمی توانند کاری کنند. اسفار اربعه ملا صدرا ریشه در افکار افلاطون دارد و برای خودش نیست. منبع +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ برای دانلود فایل صوتی این سخنرانی، اینجا را کلیک کنید. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ محسن غروبان:"حسن عباسی" باید امتحان نهایه دهد، بعد با او گفتگو می کنیم حجت الاسلام غرویان در پاسخ به اظهاراتی که اخیرا از حسن عباسی منتشر شده، گفت: معتقدم در ابتدا باید از آقای عباسی و امثال ایشان امتحان بدایه و نهایه بگیریم تا بعدا در مورد مسائل دیگر با هم صحبت کنیم.به گزارش خبرنگار مهر، اخیرا اظهاراتی از دکتر حسن عباسی در مورد فلسفه و عرفان اسلامی منتشر شده است. وی در این اظهارات تصریح کرد: یک نفر بگوید این حجم چند صد هزار دقیقه ای برنامه های تلویزیونی آقای جوادی آملی در جامعه اثرش چه بوده است؟! هرکجا گفتند ما حاضریم مناظره کنیم و با همان تکنیکی که در بدایه و نهایه است ثابت می کنیم که اینها نمی توانند کاری کنند. وی همچنین افزوده است که قطعا اگر مرحوم طباطبایی و مطهری میدانستند موضوع فلسفه ماده اولیه است هیچگاه بحث فلسفه اسلامی را مطرح نمی کردند. فلسفه اسلامی آکنده از التقاط است و نمی تواند نجات بخش باشد. حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان، عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) العالمیة در مورد اظهارات دکتر حسن عباسی که در پایگاه خبری - تحلیلی پارسینه منتشر شده است، گفت: معتقدم در ابتدا باید از آقای عباسی و امثال ایشان امتحان بدایه و نهایه بگیریم تا مشخص شود بدایه و نهایه را اصلا می فهمند و درست معنا و تفسیر می کنند تا بعدا در مورد مسائل دیگر با هم صحبت می کنیم. وی افزود: فکر نمی کنم که اینها بدایه و نهایه را درست فهمیده باشند و بتوانند امتحان دهند؛ کسی که اینها را نفهمیده و درست نمی تواند تفسیر کند و مراد نویسنده را بیان کند قضاوت کردن اظهارات او چه ارزشی دارد؟! غرویان در ادامه سخنانش در مورد این سخن عباسی که امام خمینی درس صدرایی خوانده ولی از صدرایی بودن عبور کرده و صدرایی نیست، تصریح کرد: امام خمینی(رحمة الله علیه) خودش در مکتب ملاصدرا مبانی ولایت فقیه را به دست آورد. بحث در این مورد زیاد است و فعلا در همین حد اظهار نظر می کنم که آقای عباسی در ابتدا باید امتحان نهایه دهند و بعد با او گفتگو کنیم. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۵, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:گر کسی بگوید انقلاب ما صدرایی بوده یعنی میگوید انقلاب ما اسلامی نبوده و این توطئه خطرناکی است سفسطه! الان صدرایی بودن یک نوع الحاد و جدا از اسلام است؟!!! نقل قول:اگر شما سرتاسر بدایه نهایه مر حوم طباطبایی را بخوانید به ایمانتان اضافه می شود؟!تقوای الهی و قرآنی در حکمت متعالیه و اندیشه ملا صدرا فراموش شده است. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...#pid104140 و اقای جوادی یکی از بزرگترین مفسرین قران هستند که بسیاری از خاادمین شریعت شاگرد مکتب ایشونند . اقای جوای دارند تفسیر تسنیم رو مینویسند . برید یه سرچ بزنید ببینید تفسیر تسنیم چیه!! علامه طباطبایی و شهید مطهری رو باید شناخت .... حرف زیاده در این زمینه .... اما این غروری که بخواد به اشخاص و دانشمندان بزرگ ما بتازد صد در صد اشتباه است . علامه حسن زاده جایی فرموند 10 سال مقدمه چینی کردم که وارد بحث معاد بشم ولی دیدم شاگردام امادگیش رو ندارند . اونوقت .... حرف زیاده و ..... یا حق |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۴ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول: یه نکته یگه اینکه جنای عباسی قبلا هم در زمینه قرانی گاف داده بودند لطفا مثالش را ذکر کنید در غیر اینصورت انگیزه شما از این حرفها چیز دیگری برداشت میشود ممنون |
|||
|
۱۳:۳۷, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول: توهین های فراوان به دکتر عباسی ختم خواهد شد.. کدام توهین؟!! از اشخاص بت میسازیم و میکنیمشون نماد دانش و هر کس به نظریاتشون خدشه کرد میگیم این فلان و چنان! در این زمینه هم اقای جوادی خیلی بزرگتر از اینیست که در زمینه دینی بخواهد با ایشان مناظره کند . نقل قول:از آن اولش هم ایجاد این تاپیک کار بسیار اشتباهی بود چرا؟ اتفاقا موافقین و مخالفین باید اظهار نظر کنند ... نقل قول:با اطلاعات اندک خودمون میایم و دکتر رو زیر سوال میبریم . و آقای عباسی بزرگی رو زیر سوال برده نقل قول:ار اونجایی که ما ایرانیها در همه کار متخصص و صاحب نظر تشریف داریم بدون اینکه اطلاعاتی از مبانی نظری و تفکر دکتر داشته باشیم بله معلومه واقعا ما ایرانی ها در هر مسئله ای نظر میدهیم بدون تخصص . موافقم و در ضمن با چسباندن دکتر به اسم کسی علامه دهر تولید نمیشود . دکترای مدیریت استراتژیک! نه تفسیر قران . نه فلسفه و نه ... نقل قول:البته من میدانم ایجاد این تاپیک از کجا آب میخورد.... توهم توطئه و نوعی سفسطه قدیس سازی و راندن نظر مخالف با این تئوری! نقل قول:ولی دو خط بعد میگویند تفسیر اقای آملی خیلی خوب است....با اینکه من خودم اصلا در این زمینه اطلاعات ندارم تفسیر اقای جوادی را من نمیگویم فلان نظر علمای فن اینست برادر من شما نظر عباسی در اون لینک راجع به قران رو بخونید !! . مناظره هم نمیخواهد نقل قول:بهر حال به نظرم هیچ سودی این تاپیک و بحث نخواهد داشت... سودش اینه که بت سازی نمیکنیم چه از ملا صدرا چه از دیگران نقل قول: موضوع بانک.... موضوع بانک کلی سوال مطرح شد ولی کسی جواب نداد قرار شد دوستان از اقای عباسی سوال کنند بیان جواب بدن . یا حق نقل قول: لطفا مثالش را ذکر کنید در غیر اینصورت انگیزه شما از این حرفها چیز دیگری برداشت میشود ممنون در پست قبلی من موجو است بخوانید مثلا چه برداشتی؟؟؟!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...#pid105629 دوستان تخصص در دین سخن رانی استاد عالی قدر ایت الله صمدی شاگرد علامه حسن زاده پیرامون اینکه چه کسانی و چرا باید در امر دین نظر بدهند حتما گوش بدهید التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یه سوال حالا این تاپیک رو در مورد یه روحانی و آخوند زده می شد آقا وحید شما انقدر طرفدار این تاپیک می شدی؟
ما که می دونیم قضیه چیه!!! چطوریه که در مورد حرف های رائفی پور چیزی گفته می شه سریع حذف و اصلاح می شه ولی اینجا هر چی می تونن به دکتر گفته می شه !!! توهین نیستا آیه ی قرانه!!! مشکل دارید به خدا بگید! این تاپیک کلا به قصدی سو زده شده و تا وقتی هم که ته و توش رو مشخص نکنم خداییش سر جام نمی شینم !!! |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۰ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
قضاوت رو میگذارم به عهده خود دوستان: ابتدا خط اول و دوم مقایسه شود از پست های جناب وحید110 : نقل قول:بزارید پرداختن به اشخاص رو رها کنیم و به مطلب بپردازیم نقل قول:در زمینه های دینی و فلسفی اقای عباسی یک بند انگشت اقای جوادی نمیشوند. خب الحمد الله که به اشخاص نمیپردازیم و فقط اصل موضوع رو نقد میکنیم. ___________________________ موردی دگر : دو خط اول با خطهای بعدی مقایسه شود همه از فرمایشت جناب وحید110: نقل قول:سودش اینه که بت سازی نمیکنیم نقل قول:از اشخاص بت میسازیم و میکنیمشون نماد دانش و هر کس به نظریاتشون خدشه کرد میگیم این فلان و چنان! نقل قول:اقای جوادی املی از نوابغ و دانشمندان دینی هستند و افتخار و ارزوی هر طلبه ایست که پای درس ایشان بنشیند نقل قول:ولی میدونم اقای جوادی املی کسی بودند که برای بحث با کمونیست ها امام خمینی رسما فرستادشون شوروی. نقل قول:خدایا جناب علامه طباطبایی و مطهری را ببخش و بیامرز . ایشان التقاطی بودند و نمیدانستند . نقل قول:و اقای جوادی یکی از بزرگترین مفسرین قران هستند که بسیاری از خاادمین شریعت شاگرد مکتب ایشونند . اقای جوای دارند تفسیر تسنیم رو مینویسند . برید یه سرچ بزنید ببینید تفسیر تسنیم چیه!! خب الحمد الله که بت سازی هم نمیکنیم . نقل قول:از اشخاص بت میسازیم و میکنیمشون نماد دانش و هر کس به نظریاتشون خدشه کرد میگیم این فلان و چنان!این دقیقا کاریه که شما دارید میکنید از چهار پست شما در این تاپیک سه پست به طور کامل ذکر فضائل علامه آملی بود....حالا یه انسان حق طلب پیدا شه به من بگه چه کسی در صدد بت سازی است؟ ______________________________________________ نقل قول:توهم توطئه و نوعی سفسطه توهم توطئه ندارم اگر دقت میکردید در پست اولم در تاپیک جناب کاربر molasadra در تاریخ 8 فروردین یعنی هفت روز پیش در تالار ثبت نام کردند و اتفاقا هم چهار پست در تالار دادند آن هم در همین تاپیک بوده و اتفاقا نام کاربری شان هم یک فیلسوف بزرگ هست و دقیقا این تاپیک هم دیروز ایجاد شد همه اینها اتفاقی است ؟ جالب اینجاست که این فرد دقیقا به منطور این بحث این حساب کاربری را ایجاد کرده و اتفاقا در پست اولش هم مانند شما دکتر عباسی رو مورد عنایت قرار داده....خب البته توهم توطئه است .... _______________________________________________________________________ نقل قول:بله معلومه واقعا ما ایرانی ها در هر مسئله ای نظر میدهیم بدون تخصص . موافقم جهت اطلاع شما دکتر تحصیلات میان رشته ای در زمینه فلسفه اسلامی، فلسفه غرب دارند البته شما وارد ترید ایشون متخصص نیستند شده مانند ماجرای تسخیر سفارت انگلیس که دکتر به عنوان یک استراتژیست این کار را خوب ارزیابی کردند ولی عده ای که گویا از دکتر متخصص ترند نظر دیگر داشتند دقیقا این موضوع که هر کسی خود را در اینجا متخصص میداند و اظهار نظر میکند مصداق بارزش همین است....دکتر عباسی یک جا در جواب شبهه مدرکشون یک حرف بسیار گوهر بازی زدند که الان فکر میکنم میبینم که باید با اب طلا نوشت چسباند به دیوار: ایشان میگویند که اگر وجودش را داشتید سخنان عباسی را نقد میکردید نه اینکه به مدرک من اشکال بگیرید هر چند که مدارک ایشون هم بارها گفته شده و همه میدانند ولی گویا هنوز برای عده ای دستاویز خوبی محسوب میشود ....مدارک دکتر عباسی _______________________________________________________________ نقل قول:و در ضمن با چسباندن دکتر به اسم کسی علامه دهر تولید نمیشودانهایی که باید بدانند دکتر کیست میدانند با تعریف یا تخریب عده ای چیزی تغییر نمیکند و اصولا اهمیتی ندارد _________________________________________________________________ نقل قول:اتفاقا موافقین و مخالفین باید اظهار نظر کنند ...وقتی میگویم ایجاد این تاپیک اشکال دارد دلیلش همین است به دلیل اینکه هیچ کدام از شما حاضرم رگ گردن بذارم اصلا نفهمیدید دکتر چه میگوید منظورش چیست حداقل باید 5 ساعت سخنرانی دکتر در مورد تبیین حرفش را گوش دهید نه اینکه فقط یک پاراگراف خواندید و به غیرتتان برخورد که فلانی را زیر سوال برده....و بعد در غیاب دکتر بدون داشتن اطلاعات کافی می آیید به جایی که حرف دکتر را نقد کنید به درو تخته میزنید به مدرک گیر میدهید ایشان را با علامه آملی مقایسه میکنید اینها یعنی سفسطه برادر یعنی بجای نقد حرف اصلی فضا را مسموم کنید و دکتر رو در مقابل شخص سلیم النفسی مانند علامه آملی قرار دهید...این کار پسندیده نیست....این کار عقبه تئوریک دارد چندین سال فکر و کارشده یک شب که دکتر نخوابیده صبح بلند شود این حرفهارا بگوید.... ___________________________________________________________ نقل قول:اقای عباسی با این ادبیاتش 3 نفر از دانشمندان رو میکوبه دقیقا مشکل همینجاست....شما تصور میکنید دکتر برای بزرگ شدن یا مطرح شدن (هر چند که ایشان بزرگ هستند) این بحث هارا مطرح کرده اند...به هیچ عنوان اینطور نیست این چند ماهی که من در جلسات ایشون در این مورد حاضر بودم ایشان به هیچ عنوان به این سه شخصیت بزرگوار نتاختند بارها اعلام کردند ما یک اشکالی وارد کردیم خب اگر مردید بیاید نقد کنید چرا در پشت اشخاص مخفی میشوید؟....متاسفانه نگارنده این خبر با قصد و غرض این خبر را ویرایش کرده است و با زدن قسمتهایی در صحبتهای دکتر آن بخش که یک جورایی بار زیر سوال بردن بیشتری دارد اینجا آورده است وهمه شما گمان کردید دکتر همه را زیر سوال میبرد برای بزرگ شدن.....لازم نکرده به واسطه علاقه به بعضی اشخاص بزرگ به غیرتتان بربخورد اگر نقدی دارید بفرمایید در غیر اینصورت این تاپیک را محلی برای عرض ارادت به عده ای قرار ندهید که گوش ما از این حرفها پر است... ضمنا متاسفم که در مورد دکتر عباسی واژه گاف را به کار بردید وقتی این حرف شما رو دیدم دیگر حجت بر من تمام شد که قصد شما چیست و چه حسی نسبت به دکتر دارید چون جاهای دیگر این تالار هم کم و بیش دیده بودم که سر هر مساله ای دکتر را مورد عنایت بی کران خویش قرار میدادید .... دقیقا مانند ماجرای استاد رائفی شده است دیگر اینطور رفتارها نسبت به دکتر برای ما عادی شده اگر حرفی داشتید نقد میکردید نه اینکه به مدرکو گافو این موضوعات بپردازید.....متاسفم حس خاص شما به دکتر کاملا مشخص است حالا میتوانید باز بیاید ژست بگیرید نه شما تند رو هستید و ما قصد خیر داریم و دکتر رو دوست داریم و این حرفا ولی آدم عاقل خودش قضاوت میکند |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من اولین باره که پستهای این موضوع رو خوندم . البته متخصص این بحثها نیستم و فقط از هر باغی ( چه در فلسفه و چه در بخشهای دیگه ) گلی چیده ام . بهرحال بعنوان یه فرد کم اطلاع , آرزوم اینه که روشنفکران یا دانشمندان بیایند و با هم مناظره کنند و ما هم مطلب یاد بگیریم . جالبه که فقط حرفش زده میشه و در نهایت هیچکس پا به میدان نمیزاره ![]() مثلا اینکه شخصی میگه مملکت دست صدرایی هاست ! نه من فکر کنم دست سرمایه داراست ( فقط مزاح کردم )قصدم از این پست اینه که چرا آقای دکتر عباسی , خودشون قدم پیش نمیزارن و مناظره رو راه نمیاندازن ؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ببینید
من منکر قابلیت ها و دانش اقای عباسی نیستم اما اعتراض من به این بود که ایشان علامه و شهید مطهری رو التقاطی معرفی کردند . ضمن اینکه خواستم اقای جوادی را معرفی کنم . ایشان هم اگر اشکال علمی داشته باشد کسانی که سطح دانشی به همان اندازه دارند میتوانند نقد کنند . نه این که بیایند شخصیت ایشان را همراه با شهید مطهری و جناب علامه خراب کنند انوقت کسانی مثل من هم که نه فلسفه میدانم و نه شناختی نسبت به این بزرگان دارم با دیدن این تیتر فکر میکنم .که بله اونوقت تا حالا اینها منحرف بودند و ما نمیدانستیم! نقل قول:چون جاهای دیگر این تالار هم کم و بیش دیده بودم که سر هر مساله ای دکتر را مورد عنایت بی کران خویش قرار میدادید دقیقا کجا؟! بنده 1 پست هم بجز در تاپیک نگاه صفر و صدی در مورد ایشان ایجاد نکرده ام البته در باب ربا و همان موضوع نظرات خودم رو نوشتم . در باب نگاه صفر و صدی که ایشان گفتند در قران چنین چیزی نیست و اقای علی110 عزیز با ایات و روایت نشان دادند سخت اقای دکتر صحیح نبوده است نقل قول:قصد شما چیست و چه حسی نسبت به دکتر دارید بفرمایید تا خودم هم بدانم!! گویا شما غیب میدانید و از من به خودم اگاه ترید ! نقل قول:دقیقا مشکل همینجاست....شما تصور میکنید دکتر برای بزرگ شدن یا مطرح شدن (هر چند که ایشان بزرگ هستند) این بحث هارا مطرح کرده اند خبر بنده همچین تصوری ندارم!!(هرچند گویا شما قصد مرا بهتر از خودم میدانید! قبول هم دارم که ایشان شناخته شده هستند و قصدشان خیر است . نقل قول: به هیچ عنوان به این سه شخصیت بزرگوار نتاختند پس گویا شما درست میفرمایید و این گزیده نوشتن مطالب باعث سو تفاهم شده . اگر چنین بوده مقصر نویسنده خبر است که همچین مفهومی را القا میکند. نقل قول:این تاپیک را محلی برای عرض ارادت به عده ای قرار ندهید بنده به شخص کسی ارادت ندارم اما به علمشان چرا وظیفه عقلی و شرعی بند تکریم و بزرگداشت و احترام عالم است . نقل قول:ایشان را با علامه آملی مقایسه میکنید اینها یعنی سفسطه برادر یعنی بجای نقد حرف اصلی فضا را مسموم کنید و دکتر رو در مقابل شخص سلیم النفسی مانند علامه آملی قرار دهید.. برادر چیزی که از این نوشتار بر میاید این است که ایشان شخص را کوبیده و کل افکار و وجهه علمی انها را زیر سوال برده اند . حالا علامه و شهید را همه میشناسند ولی لازم بود اقای جوادی را مقادیری بررسی کنیم . سخنان اقای بهجت در مورد ایشان را در نت سرچ کنید . من چیزی نمیگویم نقل قول: انهایی که باید بدانند دکتر کیست میدانند با تعریف یا تخریب عده ای چیزی تغییر نمیکند و اصولا اهمیتی ندارد در زمینه تخصصی خودشان اری . بسیار فرد مطلعی هستند . بر منکرش لعنت! نقل قول:ایشان میگویند که اگر وجودش را داشتید سخنان عباسی را نقد میکردید برادرمان حسن . س این کار را انجام دادند .... به هر حال بنده اعتراضی به نقد فلسفه از طرف ایشان ندارم . این مباحث هر روزه اساتید است اما نوع کوبیدن اشخاش را نپسندیدم که گویا نوع انتخاب نوشته باعث ایجاد سو تفاهم شده . ببینید این 3 بزرگوار فقط فیلسوف نبودند مفسر . فقیه . عارف . و ... هم هستند . بنده و هر خواننده این پست اول همین فکر را میکرد . به هر حال بنده نه طرفدار اقای عباسی و رائفی هستم و نه مخالف ولی حرف نیکو ار هر که باشد نیکوست مخالف هیچ کس هم نیستم اختلاف سلیقه طبیعیست و ما همه در یک جبهه هستیم . این اختلاف نظر ها به شرط رعایت اخلاق بسیار سازنده است د نقل قول:کتر عباسی بره سریال های هالیوودی نقد کنه یعنی گفتی دکتر بره سماق خودشو بکمه یعنی اینکه دکتر هیچی از این بحث ها سرش نمیشه. خیر برادر بنده گفتم فلسفه غرب و سینمای هالیوود یعنی در سیستم غرب شناسی ایشان استاد هستند . باز خوبه نوشته من هنوز هم هست ! این تکه چسبانی ها همیشه کار دستمان میدهد... جناب جنازه طبق ایه قران : سلام در پناه خدا |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت دوستان گرامی! من واقعا از دیدن این پست ها متاثر شدم. ![]() همه و همه تا اینجای کار اشتباه پست داده اند! از آقایانی که می آیند بدترین توهین ها را به دکتر عباسی می کنند و درپستشان حتی یک کلمه نقد حرف پیدا نمی شود و فقط به شخصیت می پردازند و از ملاصدرا، و علامه طباطبایی و سایرین در بحث های عقلی بت ساخته اند تا دوستانی که تعصب بی جا به دکتر عباسی دارند و با اطلاعات ناقص از حرف های ایشان بد دفاع می کنند! متاسفانه فضای این تاپیک خراب شده و کار به تخریب چهره ها کشید شده و بنده هم از ادامه ی بحث با حسن آقای عزیز امتناع می کنم! انشالله باشد تا در آینده شخصی و یا عمومی در تاپیک دیگری بحث کنیم. می بخشید حسن آقا! یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
آقایون و خانم ها سلام
ببخشید ولی توی این بحثایی که نوشتید جز اینکه بگید آقای بهجت گفته فلانی خیلی حالیشه یا علامه طباطبائی چی نوشتید؟ جز بت پرستی هیچ چیزی نیست آقای وحید 110!!!! ما قبلا می گفتیم آِت الله صادقی تهرانی شاگرد آقای خمینی آقای بروجردی علامه طباطبائی و ... بوده تفسیرش رو علامه طباطبائی گفته نور چشم منه تا تمومش نکردی کار دیگه نکن یا اشخاص دیگه همین طوری همه ازشون تعریف کردن خب ولی تا بحث حقوق زن یا هر چیز دیگه ای شد تاپیک یا پست ها حذف شد!!! حرفی هم که می زدیم از همین کسایی بود که عالم! بودند به قول شما... ولی اون جا شما برخوردتون یه چیز دیگه ای بود نمی گفتید کسایی که قبول ندارن علامه صادقی رو به عالم توهین کرده اند!! یا می گفتید نظر ایشونه!!! ولی این جا نمیگید که آقای جوادی نظرشونه میگید نه این فلسفه فلانه و بیسان! مگه آیت الله صادقی فیلسوف و شاگرد فلاسفه نبوده؟ آقایی که جواب داده بودند که فلسفه فلان و بیسان برای ما بیان مشخص کنن که وجود و لا وجود که بعدا میان میگن خدا همون وجود هست و غیر او لا وجود !!! چطور غیر خدا متصف به نبودن میشه وقتی که وجود نداره!!! و چطور میگن وحدت وجود؟؟؟ فلسفه چه مبناهایی برای ما درباره فقه و اقتصاد و حکومت ریخته؟ آقای وحید شما که می فرمایی تفسیر جوادی آملی فلسفی نیست حداقل توی هر جلسه ده ها بار از فلسفه استفاده میشه و اصلا ریشه بحث ها فلسفی هست و از هر استاد حوزه بپرسی میگن که این بنده خدا مشی فلسفی داره و فلسفه با وجودش دیگه یکی شده و دیدش کلا فلسفیه! و این بنده خدا کلی از قواعد فلسفی رو به قرآن تحمیل می کنه دیگه بیشتر از این بگم میگید گفتم کافره! (که نمیگم این رو) شما که میگید فلسفه با قرآن روایات وخود عقل تناقض نداره برید ببینید توی تاپیک روح که من و آقای عباس زاده چطوری نشون دادیم روح مادی نیست اونم با روایات ولی این آقایون می فرمایند که روح بی نهایته و غیر مادی و مجرّد!!! خلاف قرآن و روایات و عقل! اصلا در کل بحثایی که بر سر خدا میشه و وجودش اگه بخواییم وجود مجردی غیر از خدا رو بپذیریم باید بگیم اصلا خدا بوق! و تاپیک گفتگوی مادی گرایان و خداپرستان پیرامون آفریدگار و آفریده همش بر مبنای اینه که غیر خدا هیچ مجرد و غیر ماده ای نیست!!! همش میشه کشک! شما یه کتاب اثبات خدا بیارید که توش با فلسفه صدرایی برای همه وجود واقعی خدا رو اثبات کنه بعدش هزاران شبهه پیش نیاد و یه کتاب صدرایی برای اثبات خدا که نوشته شده باشه برای عوام!!! اصلا فلسفه التقاطی که هیچی ، انسان رو فقط به بهت و حیرت میرسونه و سرگردان و آخرش آقایون که خیال می کنند به اخر خط عرفان رسیده اند میگن چیزی جز حیرت و سرگردانی در آخرش نیست در حالی که خدا همش در قرآن دعوت کرده به علم دعوت کرده!!! فلسفه چه چیزی رو به ما عرضه کرده؟ کتب عقاید ما که همش کلامیه اونم فقط کمیش فلسفیه که بازم 90 درصدش تناقضه!!!! من نمی گم که هر کی فلسفه خوند دارش بزنید نجسه و اینا!!! من که اصلا مشرک رو هم نجس نمی دونم بلکه روحش رو... ولی میگم این فلسفه هیچی نداره و این تفسیر تسنیم همش پیچوندنه! شما برو ببین قرآن به این واضحی توی بحث خلیفة الله کجاش به ج.اب میرسی توی تسنیم و این همه بحث شده؟ چرا باید همش صبح تا شب عرفا و علمای فیلسوف تکرار کنن که ما هیچ نیستیم و هیچ نمی دونیم آخر علم هم اینه که بفهمیم هیچی نمی دونیم؟ ولا تقف ما لیس لک به علم ، گفت علم و یقین نه نمی دونم! فلانی توی حزب سوسیال ... هست؟ چه ربطی داره ؟ شما باید برید ببینید حرف الآنش چیه؟ چرا هر کسی که توی مرکز مدیریت پرونده طلبگی داره یا یه عمامه داره از نظر ما عالم هست ولی بقیه گاگول و در حد خودشون هم نظر بدن مسخره هست؟ کجا نوشته کسانی که در حوزه های علمیه تحصیل می کنند عالم هستند ولی بقیه نه؟؟؟شاگرد خدا و قرآن بودن یعنی توی دانشگاه بودی عالم نیستی؟ این علمای ما صد سال به فکر این هستن که ربا و فحشا رو برنامه بریزن تا برداشته بشه؟؟؟ یا همش نشستن به قول شما فلسفه میگن و خارج فقه و اصول؟؟؟ اصول و فقه و فلسفه چیه جز اینکه فلانی چنان گفت و کی چنان گفت؟ جز اینکه که دکتر عباسی هاا دارن برای این چیزا شور می زنن؟؟؟ جز اینه که روحانیت توی گوشه ها گیر کرده؟ بنده خودم طلبه هستم که این رو میگم هر کی شک داره بره قم ببینه وضع مرکز علمی اسلام! چیه؟ هیچ کسی هم هیچ جا حق نداره حرف خلاف آقایون رو بزنه اگر نه باید بره شکنجه (مثل دکتر عباسی ، دکتر خیر اندیش -پدر طب سنتی- ، فقیه مصلح قرآنی ایت الله صادقی تهرانی و....) حرف تمام عزیزان ... تمام ، تنها راه رستگاری از جانب این آقایون فقط مقلد محض بودن است! |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوستان منطقی بحث کنید همه چیز درست میشه
بابا یه تاپیکه دیگه اگه جای ما بودید بر علیه استادتون سی دی میزدن و همه جا پخش میکردن و اخرش هم میگفتن مشکوکه چیکار میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منطقی و اروم باشید به خدا مدیرای این سایت بچه های گلی هستن من خودم در مباحث ایران باستان یه بار از تالار قهر کردم و کلی بد و بیراه نوشتم مثل امروز شما ولی دست اخر فهمیدم هرچند شهاب خیلی............ ولی منم مقصر بودم و کلا این مباحث رو بی خیال شدم هرچند هنوز که هنوزه معتقدم اسکندر ملعونی بیش نبود. شما هم ارامش خودتون رو حفظ کنید به فرض که استاد عباسی اشتباه کرد خب که چی؟؟؟ ادمه دیگه تو مباحث علمی هم کلی اختلاف نظر و خطا هست که کاملا طبیعیه پس لطفا ارامش خودتونو حفظ کنید بنده با توجه به تجربه شخصی خودم طرفین رو به ارامش و احترام دعوت میکنم خوش باشید یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اظهارات تامل برانگیز آیت الله جوادی آملی | Reza2035 | 19 | 7,952 |