کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #121
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۴)yunmi نوشته است:  من نمیدونم شما به چی میگی مشکل جامعه
اینکه یه کاری میکنن که مردم عقده ای بشن تا میرن توی یه کشور که ازادی داره نمیدونم خبر دارین یا نه ولی خیلی از خانوم ها وقتی میرن توی این کشور ها با بیکینی میگردن تا جایی که من جایی خوندم لباس استخر وساحل مخصوص همون جاست نه بازار و خیابون

...... فرنود هم باز همه میدونن
بعدشم من اصلا طرفدار شاهین نیستم ولی به نظر من شما دارین زیاده روی میکنین دیگه من اصلا این اهنگو گوش نکرده بودم تا وقتی که تاپیک های شماهارو دیدم بعد رفتم دانلودش کردم هرچی گوش کردم نفهمیدم چرا شماها عصبی هستید از دستش اومدم از خودتون بپرسم که بازم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
هر کی بود فهمید دیگه نمی دونم شما چه جوری فکر می کنی
۱۵:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #122
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۸:۱۹)yunmi نوشته است:  اگه اینجوریه که 73 % مردم ایران مرتد هستن چون + قسم دادن اماما که هیچ پیامبرا که هیچ حتی خدا به چیزای دروغ توحین هم میکنن شاهین نجفی هم به مشکلات جامعه قسم داده وجدانن اینایی که میگه مشکلات جامعه نیستن بعدشم شما دارید از دیدگاه یه ادم متعصب به دین این حرفا رو میزنید نه بقیه ......... البته عقاید شما کاملا قابل احترامه و به نظر من تنها اشتباهش این بود که به عقاید افرادی مثل شما توهین کرده که توی کشور ما کم نیستند و اگه قرار برای ایرانی ها بخونه باید به همه احترام بگذاره

دقیقا حرف سر همینه دوست عزیز...این آقا قبل از این آهنگ هم کار سیاسی و اجتماعی زیاد خونده...
ولی کسی باهاش کاری نداشت!موافق خودش رو داشت و مخالف خودش رو!!غیر از اینه؟؟؟

اما وقتی میاد دست میذاره رو عقاید یه ملت(منظورم جامعه ی تشیعه!نه صرفا ایران!) اونوقت اوضاع فرق میکنه!!
اگه این آدم مشکلات سیاسی رو میخواد بیان کنه دلیلی نداره دست رو امام من بذاره...اگه به عقاید من اعتقادی نداره اجازه نداره مسخره کنه!!این که میگه : حالا که مهدی خوابه تو بیا ظهور کن! کاملا توهین به عقاید من و امثال منیه که به ظهور آقا معتقدیم و حتی امیدمون برای ادامه دادن زندگیه!!
وقتی انگشتشو سمت دین دراز کرده...طبق دین مجازات میشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد ، am_po ، yunmi ، Havbb 110
۱:۳۴, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
آواتار
لطفا !

به جای پرداختن به کرکس و بزرگ کردنش به اماممون (امام هادی ) بپردازید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱۵:۵۲, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط نگار.)
شماره ارسال: #124
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱:۳۴)فانوس *7* نوشته است:  
لطفا !

به جای پرداختن به کرکس و بزرگ کردنش به اماممون (امام هادی ) بپردازید

حرف شما متین...
اما وقتی کسی سوال میپرسه باید بدون گارد گیری جواب داد...
کسی بزرگ نکرد این آقارو...داریم از دلیل عصبانی بودنمون حرف میزنیم!!دوستمون براشون سوال پیش اومده...همین!Blush
۱۶:۳۰, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۲)نگار نوشته است:  
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۸:۱۹)yunmi نوشته است:  اگه اینجوریه که 73 % مردم ایران مرتد هستن چون + قسم دادن اماما که هیچ پیامبرا که هیچ حتی خدا به چیزای دروغ توحین هم میکنن شاهین نجفی هم به مشکلات جامعه قسم داده وجدانن اینایی که میگه مشکلات جامعه نیستن بعدشم شما دارید از دیدگاه یه ادم متعصب به دین این حرفا رو میزنید نه بقیه ......... البته عقاید شما کاملا قابل احترامه و به نظر من تنها اشتباهش این بود که به عقاید افرادی مثل شما توهین کرده که توی کشور ما کم نیستند و اگه قرار برای ایرانی ها بخونه باید به همه احترام بگذاره

دقیقا حرف سر همینه دوست عزیز...این آقا قبل از این آهنگ هم کار سیاسی و اجتماعی زیاد خونده...

اما وقتی میاد دست میذاره رو عقاید یه ملت(منظورم جامعه ی تشیعه!نه صرفا ایران!) اونوقت اوضاع فرق میکنه!!
اگه این آدم مشکلات سیاسی رو میخواد بیان کنه دلیلی نداره دست رو امام من بذاره...اگه به عقاید من اعتقادی نداره اجازه نداره مسخره کنه!!این که میگه : حالا که مهدی خوابه تو بیا ظهور کن! کاملا توهین به عقاید من و امثال منیه که به ظهور آقا معتقدیم و حتی امیدمون برای ادامه دادن زندگیه!!

افرییییییییییییییییین ولی هالا اگه این اقا دینش با دین ما یکی نباشه چی
مثل این میمونه یه کاری تو قانون کشور ما اشتباه باشه بعد یکی توی کشور دیگه که اون کار اشکال نداره اون کار رو انجام بده بعد شما بخوایین مجازاتش کنید
اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم حالا اگه شما شاهین نجفی رو توی ایران ببنید واقعا میخوایید بکشیتش ؟؟؟؟؟؟؟
چجوری قلبتون اجازه میده ؟؟؟؟؟؟
ناراحت نشید ولی کسی که راضی به مرگ یه نفره به نظرتون روح داره ؟
فکر میکنید خدا خوشحال میشه؟
فکر نمیکنید با این کاراتون وجه خدا رو روی زمین خراب میکنید؟
۱۷:۵۲, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۰)yunmi نوشته است:  
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۲)نگار نوشته است:  دقیقا حرف سر همینه دوست عزیز...این آقا قبل از این آهنگ هم کار سیاسی و اجتماعی زیاد خونده...

افرییییییییییییییییین ولی حالا اگه این اقا دینش با دین ما یکی نباشه چی
مثل این میمونه یه کاری تو قانون کشور ما اشتباه باشه بعد یکی توی کشور دیگه که اون کار اشکال نداره اون کار رو انجام بده بعد شما بخوایین مجازاتش کنید
اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم حالا اگه شما شاهین نجفی رو توی ایران ببنید واقعا میخوایید بکشیدش ؟؟؟؟؟؟؟

بله...خیلی ها هستن که دین مارو قبول ندارن و ما هم خیلی از ادیان رو قبول نداریم...شاید اطلاع رسانی و تبلیغ برای دینمون بکنیم اما هیچوقت در عرصه ی جهانی به دینشون توهین یا بی احترامی نمیکنیم!!!
موسیقی یه دنیای گسترده ست...وقتی کسی تو همچین دنیایی و با این همه مخاطب در این عرصه میاد دستشو میذاره رو اعتقادات یه ملت!نباید منتظر قربون صدقه باشه!!
اتفاقا اصلا شبیه این مثال شما نیست دوست عزیز...ایشون خودش اومده مقابل اعتقادات ما وایساده!کاملا آگاهانه!!ااگه مثال میخواید مثه این میمونه که یکی یه کاری که تو کشور دیگه آزاده و تو کشور ما مجازات داره رو بیاد از قصد تو ایران انجام بده!!بعد بگه فلان جا این کار جرم نیست!!!این دلیل نمیشه که وقتی اینجا انجامش داده مجازات نشه!!
بله...خدای ما خدای مهرو عطوفت و رحم است...قبول!!اما کنار این صفات خدای ما خدای عدل هم هست!!
اگر کسی قتل عمد انجام بده...اعدام میشه!این حکم اسلامه...حکم خداوند!تا هرکسی از راه میرسه نتونه یه چاقو بکنه تو شکم بغل دستیش بگه من ازش خوشم نمیومد!!!اگه کسی به ناموس مردم تجاوز کنه حکمش اعدامه تا وقتی من نوعی دارم تو خیابون راه میرم هرکی از راه رسید نتونه زندگی و آبروم رو به باد بده بعدم بگه دلم میخواست!!!
همون خدایی که هزارجور فرصت گذاشته برای بخشیدن گناهان بنده هاش براشون حد و مرز مشخص کرده!!
ائمه ی اطهار(علیهم السلام) عزیز کرده های خدا هستند...حد و مرز خدا هستند...کسی که حرمتشونو بشکونه خود خدا تو دینش...تو احکامش گفته مرتد!!گفته خونش حلال!!
نه...وجه خدا خراب نمیشه!!خداوند تک وجه نیست!قرار نیست ما از هر قسمتی که خوشمون میاد پیروی کنیم و هرقسمتی که دوست نداریم یا حکمتش رو درک نمیکنیم بذاریم کنار و کلی هم توجیه بیاریم که نه!!این مورد درست نیست!!این یعنی ما خودمون رو بالاتر از خداوند میدونیم و تو درست و غلط بودن دستورش شک میکنیم!!
درمورد روح...توی هشت سال دفاع مقدس شهدا و رزمنده های ما ما برای دفاع از کشورشون...برای دفاع از حریم و مرز خاکشون...ناموسشون...پیش اومد که خیلیارو بکشن!!یعنی اونا روح نداشتن؟؟؟داشتن...اما جهاد برای دفاع از حریم حکم خداست!!حکم خدایی که جنگ رو دوست نداره...اما میگه اگه بهت حمله کردن و به نا حق حمله کردن جلوشون وایسا!!!
این یه قتل معمولی نیست...یه حکمه!!
اگر کسی بیاد درخونتون رو بزنه و (خدانکرده!) پدرتونو بکشه...و دلیلشم این باشه که از پدر شما خوشش نمیومده!!شما میشینید بگید خب خوشش نمیومده دیگه!؟!!نه!میگید خوشش نمیومد با پدرم رفت و آمد نمیکرد!مگه شهر هرته؟؟؟؟ قصاص!اسلام گفته قصاص!غیر از اینه؟؟؟
اگر فرداروزی کسی بیاد به ناحق خاکتونو بگیره میشینید بگید خوش اومدی..؟؟!!!نه!وایمیسید!زندگیتونه!میگید اسلام گفته جهاد!!
مشکل از اونجایی شروع میشه که پدرمون از اماممون عزیزتره برامون...خاکمون از دینمون مهمتره یرامون...مشکل اینجاست که غلط کرد به پدرم توهین کرد!ولی خب راجع به امام هادی(علیه السلام) و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نظرشو گفته...نباید مجازات بشه..!
باورکنید تو هر حکم و دستوری از جانب خداوند حکمتی هست و بیهوده نیست!!و دین فقط اون چیزایی ما دوست داریم نیست!!و ما مطیع رب العالمین هستیم...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza
۲۰:۱۷, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #127
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خاک تو سر آدمی که بخاطر مشکلات آخرتش را از یاد ببره
خدا لعنت کنه استکبار رو که دنیارو بهم ریختن
حیف که اینها باور ندارن و تازه با مرگ متوجه میشن
چه اتفاقی افتاده
انگار که این شرایط بر روی زندگی ماها خودشو نشون نداده گرونی فقط برای شماهاست
یا فکر میکنید که الان بخاطر حضور امثال من دارن ماهارو پر میکنن
اینا باشه تا بعد از مرگ که همه چی معلوم میشه
ان شا الله خدا بینش بده
صلوات
یاالله
۲۳:۰۷, ۲۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۱ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #128
آواتار
یکی بگه چی شد که این جوری شد !!!

نقل قول:ما وقتی کسی سوال میپرسه باید بدون گارد گیری جواب داد...
کسی بزرگ نکرد این آقارو...داریم از دلیل عصبانی بودنمون حرف میزنیم!!دوستمون براشون سوال پیش اومده...همین!

گارد گیری !! میخایید چاقو بیارم سرویس کامل بشه !
آخه عزیزه من چرا با هم دعوا باید بکنیم و با عصبانیت مشکل رو برطرف بکنیم چرا ؟
اصلا کدوم مشکل ؟
آقا یه نفر اومده برای اینکه مشهور بشه و اسمشو سر زبون خیلیییییییییییی ها بندازه یه آهنگه توهینی خونده به یکی از امام ها حالا کدوم امام امامی که غریبه بین شیعه های خودش بعد ما فکر می کنیم داریم کار خوبه رو می کنیم بحث همون هایی ک گمان می برند بهترین اعمال رو انجام میدند بعد ما میایم اسم این دیوونه رو تو زبونمون تکرار می کنیم آقا به جای اسم این اسمه امامامون رو بگیم بابا جون این یه تلنگرو یعنی عمو منو تو از امامومن غافلیم چرا یه احمق رو مقصر می کنیم اون دیووانه است ولش کن بیا سراغه خودت من نمیگم عصبانی نباش اما این خودتو خالی می کنی و خالی شدنت یعنی عقب نشینی بابا بیایید یه حرکت در راستای مشهور کردن و شناختن امامون انجام بدیییییییییییییم مثل ساخت مستندی از زندگیه ایشون ساخت سریال امامون و تقاضا بدیم به صدا سیمااااااااااااا
نقل قول:اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من عزیزه من
اگر کسی به دیگری توهین کرد بیخود کرده تو اسلام ممنونعه پس نیا و کار این عده رو پای دین بذار
هر کسی در هر جای دنیا به عقاید من توهین کنه من شاید از نظر اون عقایدم غلط باشه ولی به عنوان یک انسان از این 7 میلیارد انسان یه چیزی دارم که بهش میگن حق میگن حقوق حق ندارد کسی به کس دیگری به عقایدش توهین کنهه مادامی که جنگی بین اون دو تا نیس و مادامی که من توهین نکردم
عمو بازی رو بردی تو زمین احساسات قلبه من ! قلبه من میگه کشتن انسانیت و شرف خیلییییی بده
خدا از چیزی راضی میشه که فرمان داده
وجه خدا روی زمین ؟ کدوم زمین ؟
من در جایگاهی نیستم که بتوانم حکم ارتداد کسی رو صادر کنم در مورد مرتد بودن این شخص و حکم برای اعدامش نظری ندارم ولی لطفا اون رو مظلوم جلوه ندید
همون خدایی که اسمشو میبری اون آقا که ابدا اسمش رو نخوام برد بهش توهین کرده این وجه خدا رو خراب نمیکنه آیا ؟

اسم کرکس رو از زبونتون بردارید انقدر تکرار نکنید تا در ضمیر نا خود آگاه بچه ها نرود لطفا !!!!
این کار همونیه که اونا می خواستند دقت کنید !!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16623.html
۲۳:۲۸, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۷)فانوس *7* نوشته است:  
یکی بگه چی شد که این جوری شد !!!

نقل قول:ما وقتی کسی سوال میپرسه باید بدون گارد گیری جواب داد...
کسی بزرگ نکرد این آقارو...داریم از دلیل عصبانی بودنمون حرف میزنیم!!دوستمون براشون سوال پیش اومده...همین!

گارد گیری !! میخایید چاقو بیارم سرویس کامل بشه !
آخه عزیزه من چرا با هم دعوا باید بکنیم و با عصبانیت مشکل رو برطرف بکنیم چرا ؟
اصلا کدوم مشکل ؟
آقا یه نفر اومده برای اینکه مشهور بشه و اسمشو سر زبون خیلیییییییییییی ها بندازه یه آهنگه توهینی خونده به یکی از امام ها حالا کدوم امام امامی که غریبه بین شیعه های خودش بعد ما فکر می کنیم داریم کار خوبه رو می کنیم بحث همون هایی ک گمان می برند بهترین اعمال رو انجام میدند بعد ما میایم اسم این دیوونه رو تو زبونمون تکرار می کنیم آقا به جای اسم این اسمه امامامون رو بگیم بابا جون این یه تلنگرو یعنی عمو منو تو از امامومن غافلیم چرا یه احمق رو مقصر می کنیم اون دیووانه است ولش کن بیا سراغه خودت من نمیگم عصبانی نباش اما این خودتو خالی می کنی و خالی شدنت یعنی عقب نشینی بابا بیایید یه حرکت در راستای مشهور کردن و شناختن امامون انجام بدیییییییییییییم مثل ساخت مستندی از زندگیه ایشون ساخت سریال امامون و تقاضا بدیم به صدا سیمااااااااااااا
نقل قول:اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من عزیزه من
اگر کسی به دیگری توهین کرد بیخود کرده تو اسلام ممنونعه پس نیا و کار این عده رو پای دین بذار
هر کسی در هر جای دنیا به عقاید من توهین کنه من شاید از نظر اون عقایدم غلط باشه ولی به عنوان یک انسان از این 7 میلیارد انسان یه چیزی دارم که بهش میگن حق میگن حقوق حق ندارد کسی به کس دیگری به عقایدش توهین کنهه مادامی که جنگی بین اون دو تا نیس و مادامی که من توهین نکردم
عمو بازی رو بردی تو زمین احساسات قلبه من ! قلبه من میگه کشتن انسانیت و شرف خیلییییی بده
خدا از چیزی راضی میشه که فرمان داده
وجه خدا روی زمین ؟ کدوم زمین ؟
من در جایگاهی نیستم که بتوانم حکم ارتداد کسی رو صادر کنم در مورد مرتد بودن این شخص و حکم برای اعدامش نظری ندارم ولی لطفا اون رو مظلوم جلوه ندید
همون خدایی که اسمشو میبری اون آقا که ابدا اسمش رو نخوام برد بهش توهین کرده این وجه خدا رو خراب نمیکنه آیا ؟

اسم کرکس رو از زبونتون بردارید انقدر تکرار نکنید تا در ضمیر نا خود آگاه بچه ها نرود لطفا !!!!
این کار همونیه که اونا می خواستند دقت کنید !!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16623.html

سعی کنید آرامشتونو حفظ کنید جناب...
شما بیشتر از همه دعوا دارید اینجا!!!
۱:۳۷, ۲۵/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۱:۴۰ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #130
آواتار
l
نقل قول:سعی کنید آرامشتونو حفظ کنید جناب...
شما بیشتر از همه دعوا دارید اینجا!!!

چشم
خیلی زیاد این جملاتمو تکرار کردم فکر کردم کسی نشنیده بلند تر گفتم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]