تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عقل زنان ناقص است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نام خدا

سلام

دوستان گرامی

در این سایت http://sadeghin.net/Main.html که مربوط به آیت الله قائنی , نویسنده کتاب سفینه الصادقین میباشد ,

یک فایل صوتی به نام انسان در اسلام موجوده که ایشان در آن فایل توضیح داده اند که منظور از عقل ناقص زنان

اینست که هر انسانی بهره ای از عقل کل میبرد و زنان بهره کمتری میبرند . ( یه چنین مضمونی داره و پیشنهاد میکنم خودتون فایلو گوش کنین )

بنابراین الزاما عقل ناقص , متضمن معنی منفی , نیست .
سلام
ممکنه چیزی که مینویسم داخل پستی بهش اشاره شده، اما:

شاید این جدل برمیگرده به عدم فهم دقیق از عبارات عربی.
اینکه گفته میشه عقل ناقصه، در عربی یه معنی دیگه برداشت میشه.

نگاه کنید. یه فرش کوچک ولی دستبافت گرون قیمت در نظر بگیرید با یه فرش ماشینی چند هکتاری اما از لحاظ ارزشی پایین.

در عربی می گن فرش اول " انقص " هست. اما به هیچ وجه این کلمه وارد حیطه ی ارزش گذاری نمیشه. و مسلما بحث ارزشمند بودن اهمیت داره.
(۱۸/آذر/۹۱ ۱۱:۲۳)داداش کایکو نوشته است: [ -> ]سلام
روزی میتیکومون منو صدا زد و گفت : کایکو بیا اینجا .
گفتم: بله کومون
گفت : یه نصیحت کومونانه به تو میکنم . عقلتو دسته زن جماعت نده چرا که همیشه احساسشان بر عقلشان غالب است و از روی احساس تصمیم میگیرند .
من هم ازش تشکر کردم و رفتم با سگارو و زمبه بازی کنم .
HeartHeartHeart

نقل قول: به نام خدا

در امتداد فرمایشات دوستان دیگه باید عرض کنم , دیروز یکی از دوستانم که فردی مومن و معتمد است تماسی با هم داشتیم .

یکی از دوستانش بخاطر اینکه زنش مهریه اشو گذاشته بود اجرا , خلاصه طرف افتاد زندان و بر اثر ناراحتی در زندان

دق کرد و مرد ! به همین سادگی !

احسنت به عقلانیت کامل شما

استدلال های فوق العاده
و توهین های بی نظیر
درود بر شما

دوستان من اگر فضای توهین در این تایپیک حکم فرماست که بعید میدونم خب بگید سلاح به ست شویم
اپر استدلال است
بسم الله

نقل قول: عقلتو دسته زن جماعت نده چرا که همیشه احساسشان بر عقلشان غالب است و از روی احساس تصمیم میگیرند .

نقل قول:در پایان نظر حقیر : نه مرد بودن ملاک برتری است و نه زن بودن بلکه ملاک برتری تقوا ست

برام جالبه

کسی که با این ادبیات حرف میزنه و چنین ادعایی می کنه

به نظره من داره به هر چی مقید توهین می کنه

آقای به اصطلاح روشنفکر
همه کامنتهارا دقیق نخوندم اما:

زنان نه عقلشان ناقص است نه از عقلشان کمتر از مردان استفاده می کنند نه بهره کمتری از عقل برده اند و نه هر توجیه دیگری.تمامی این سخنان اشتباه محض است.

اگر زن ناقص عقل است یا بهره کمتری دارد پس مرد هم ناقص است. چون یک موجود ناقص نمیتواند یک موجود کامل به وجود بیاورد. زیرا از طریق ارث نقص عقل زنان به مرد هم می رسد.

جملات حضرت علی (اگر واقعیت داشته باشد و به ایشان نسبت داده نشده باشد) خطاب به عایشه است ولی چون عایشه همسر پیامبر و ام المومنین بوده و در جامعه حرمت داشته حضرت علی نخواسته اسم ایشان را بیاورد و به طور کلی همه زنان را مخاطب قرار داده.

سلام
مرد و زن بهره های متفاوتی از عقل برده اند ، نه تنها از عقل ، بلکه تقریبا از تمام موارد خلقت ، و این احسن الخلق و بهترین عدالت و تعادل است.هیچ کس هم بر دیگری برتری ندارد.
اصولا نقص عیب نیست
چون عالم ماده قابلیت تکامل را ندارد
هر برتری کاستی و کاستی در جای خود برتری اسست .
تنها وجود کامل خداوند متعال است .
نقص در قیاس دو همنوع معنی میدهد ولی ۲ چیز متفاوت مثل مرد و زن در صورت قیاس هر دو ناقص به نظر میرسند و این نقص دلیل تفاوت است و عیب نیست
در پناه خد
(۳۰/دی/۹۱ ۱:۰۷)ایرانی نوشته است: [ -> ]همه کامنتهارا دقیق نخوندم اما:

زنان نه عقلشان ناقص است نه از عقلشان کمتر از مردان استفاده می کنند نه بهره کمتری از عقل برده اند و نه هر توجیه دیگری.تمامی این سخنان اشتباه محض است.

اگر زن ناقص عقل است یا بهره کمتری دارد پس مرد هم ناقص است. چون یک موجود ناقص نمیتواند یک موجود کامل به وجود بیاورد. زیرا از طریق ارث نقص عقل زنان به مرد هم می رسد.

بهترین پس ای تاپیک همین بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خعلی عالی گفتین!!!!!!!!!!

دیگه ناظرا ای قد پستهای من حذف نکنین!!!!!!!!!!!!

مگه چی گفتم؟ گفتم قرن 21 هنوز دارین درباره عقل زنان ناقصه یا کاملا حرف می زنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام صادق عليه السلام
ليس للمرأة خَطَرٌ لا لصالحتهن و لا لطالحتهن، أما صالحتهن فليس خطرها الذهب والفضة، بل هى خير من الذّهب والفضّة، و اما طالحتهن فليس التراب خطرها بل التراب خير منها

زنان قابل ارزش گذارى نيستند، نه صالحشان و نه گمراهشان. اما صالح ايشان با طلا و نقره قابل قيمت گذارى نيستند چون ارزش آنان بيشتر از طلا و نقره است. و گمراهشان با خاك قابل قيمت گذارى نيستند چون خاك با ارزش تر از آنان است
حرّ عاملى، وسائل الشيعة، مجلدات 30، ج 20 ص 47.
دقیقا قربون امام برم تمام مرد ها همینطورند البته مردان بد و بد اخلاق و تنبل ومعتاد با چیزی بد تر از خاک مقایسه می شوند چون سرپرست خانواده هستند و اختیارات کامل در خانواده دارند ! لعنت ها و چیز های خیلی بد تری که در مورد مردان بد هم در قران و روایات ائمه آمده خیلی تند تر هست چون به قول آقایون نسبتا محترم تالار ناقص العقل نیستند!!!!!!
(۱۱/آذر/۹۳ ۲۰:۴۲)السا نوشته است: [ -> ]محبت کردن نوبتی نیست!

دقیقا این جمله رو باید با آب طلا نوشت

حرف من اینه، ک وقتی زن ی موجود ناقص العقله مسلمه ک احساساتی تره و این احساسات رو بیشتر بروز میده

یا خدا !!!!!!
این دیگه از کجا اومد؟؟؟ زن موجودی ناقص العقل است دیگه یعنی چی؟؟؟؟

البته شنیدم بعضی ها میگن ولی شاید درست نیست یا برداشت اشتباه ازش میشه.!

یعنی میفرمایید عقل ما الان ناقصه؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع