شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
آره درسته دوست عزیز. خوب طبیعیه که یک یهودی دانسته یا نادانسته به هولوکاست باور داره اما نکته جالب این بود که این یهودی در مصاحبه با ریچارد داروکینز این مثلا بیخدای معروف، چطور اثبات موجودی هوشمند مثل خدا رو مطرح میکنه و اون بیخدا رو به چالش میکشه. این می رسونه که چقدر فلسفه های این بیخداها آبکی و بی پایه هست که یک یهودی با دین تحریف شده تونست وجود خدا رو اینطور براش مطرح کنه. ایکاش جرئت داشتن مثل پروفسور هانری کربن می اومدن پای صحبتهای امثال علامه طباطبایی تا می فهمیدن چقدر دارن چرندیات رو کاملا غیر منطقی و غیر عقلانی سر هم می زنن به اسم فلسفه به خورد ملت میدن. همینه که بعضی ها میان ذوق دکتری فلسفه امثال مرلین منسون رو می کنن.
بابا این مستند دانلود نمیشه
(۱۵/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۹)mn00131 نوشته است: [ -> ]بابا این مستند دانلود نمیشه
دوست عزیز بیشتر مشکلتون رو باز می کنین.
الان لینک دانلود از سه سرور پارسا اسپیس (بهتره صبحها دانلود کنین) و مدیا فایر و هات فایل قرار داده شده.
شما همه رو امتحان کنین و مشکلتون رو دقیق مطرح کنین.
سلام به بیداری اندیشه راستش من دانلود میکنم هم از مدیا فایر هم پارسا اسپایس منتها وقتی میخوام از زیپ در بیارمش خطا میده.
ببینین شما سایز فایلها رو با سایزهایی که توی عکس پایین می بینین مقایسه کنین. دقیقا باید سایز هر 4 تا فایل یکسان باشه با فایلهای تصویر. اگر هر کدوم یکسان نیود همون فایل رو مجدد دانلود کنین.
اگر سایز فایلها یکسانه ممکنه مشکل از اسم فایلها باشه که در اون صورت همه فایلها رو به ترتیب مشابه نامهایی که در تصویر می بینین تغییر نام بدین و بعد extract کنین. با نرم افزار winrar
اگر موقع extract کردن دچار خطا شدین، پیغام خطا رو بفرستین تا بشه پیگیری مشکل کرد.
دوستان سلام
نقل قول:سلام به بیداری اندیشه راستش من دانلود میکنم هم از مدیا فایر هم پارسا اسپایس منتها وقتی میخوام از زیپ در بیارمش خطا میده.
سعي كنيد از برنامه 7zip استفاده كنيد
خيلي بهتر از winrar عمل ميكنه
علي علي
(۱۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۴۵)mn00131 نوشته است: [ -> ]سلام به بیداری اندیشه راستش من دانلود میکنم هم از مدیا فایر هم پارسا اسپایس منتها وقتی میخوام از زیپ در بیارمش خطا میده.
سلام
دوست عزیز این راهکاری رو که میگم تست کنید حتما جواب میده.روی یکی از فایلهای rar کلیک راست کنید و گزینه extrcat files... را انتخاب کنید
سپس گزینه keep broken files را کلیک کنید و ok کنید
![[تصویر: Rar-05.jpg]](http://codeccorner.com/usenethelp/image/Rar-05.jpg)
ایکاش زودتر میپرسیدم جواب داد
اقا حالا قسمت دوم باز نمیشه دوباره موقع باز کردن زیپش خطا میده
فایلها سایزشون درست بود؟
اسم فایلها درست بود؟
پیغام خطا چیه؟