باسلام
در سال 2009 bbc یک مستند با عنوان "آنچه داروین نمی دانست"
BBC - What Darwin Didn't Know (2009)
اندازه فایل 2 گیگ است از دوستان اگر فایل کم حجمش دارند بزارند
باتشکر
سلام
کارتون عالیه
اجرتون با خدا
به امید ظهور مولا و سرورمان یوسف زهرا که صد البته نزدیک است
موفق باشید
یا حق

با سلام
من که خیلی گیج شدم
آقا بر فرض که این نظریه غلطه،خب به سوالات زیر پاسخ بدید
1-خدا چطوری انسان را از گل آفرید؟
نعوذ بالله خدا که جسم نداره که با دست این کارو بکنه.
2-سرخپوستان چگونه قبل از رفتن کریستف کلمب در آمریکا ساکن بودن؟
آیا انها انسانهای جهش یافته از نسل میمون ها بودند؟
لطفا تا حد امکان از طریق علمی پاسخ بدید تا دلیل اعتقادی
یا علی مدد
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۱:۲۰)Zegile نوشته است: [ -> ]با سلام
من که خیلی گیج شدم
آقا بر فرض که این نظریه غلطه،خب به سوالات زیر پاسخ بدید
1-خدا چطوری انسان را از گل آفرید؟
نعوذ بالله خدا که جسم نداره که با دست این کارو بکنه.
سلام، دمت گرم دیگه داداش شوخی می کنی؟
از گل آفریده ابتدایی ترین معنیش اینه که مادی آفریده. با استفاده از المانهای مادی و در فضای حالت مادی دارای تمامی محدودیت ها و ویژگیهای مادی.
برادر گلم مگه خلق و ساختن نیاز به دست داره؟ یا نیاز به جسم داره؟
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۱:۲۰)Zegile نوشته است: [ -> ]2-سرخپوستان چگونه قبل از رفتن کریستف کلمب در آمریکا ساکن بودن؟
آیا انها انسانهای جهش یافته از نسل میمون ها بودند؟
لطفا تا حد امکان از طریق علمی پاسخ بدید تا دلیل اعتقادی
یا علی مدد
میشه توضیح بدید که اسکان سرخ پوست ها تو آمریکا چه تناقضی با داستان خلقت داره؟
چه دلیلی برای این دارید که اونها جهش یافته میمون ها هستند؟ شاهدی بر این مدعا دارید؟ (البینة علی المدعی )
سلام
میشه توضیح بدید که اسکان سرخ پوست ها تو آمریکا چه تناقضی با داستان خلقت داره؟
البته ...
چون امریکا یه جای دور افتاده بوده و کسی نمی تونسته بره اونجا ...
پس چه جوری یه سری بومی تونستند برن اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۴:۱۴)Zegile نوشته است: [ -> ]چون امریکا یه جای دور افتاده بوده و کسی نمی تونسته بره اونجا ...
پس چه جوری یه سری بومی تونستند برن اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟
نکته جالبی بود.
شما می دونید که قاره ها در حال حرکت هستند. همین حرکت باعث بوجود اومدن قله هیمالیا شده. ادعا میشه کلیه قاره ها به هم چسبیده بودند. حالا میشه ادعا کرد که زمانی که این قاره ها به هم چسبیده بودند تعدادی از نسل بشر به اونجا کوچ کرده. (در صورتی که منظور شما از بعید بودن سکنی در آمریکا بابت اقیانوس باشه.)
البته این ادعا رو اینجوری میشه نقد کرد که حرکت قاره ها کنده و احتمالاً جدایش قاره آمریکا قبل از پیدایش انسان بوده.
یک ادعای دیگه سفر دریایی بوده، که برای اثبات اون، دانشمندا سفر چندماهه ای رو به شکل دریایی با وسایل ابتدایی ترتیب دادند، تا جایی که یادمه موفق هم شدند. به قدرت دریانوردی وایکینگ ها که دیگه نمیشه شک کرد. به نظرم با تکنولوژی اونها میشده یه همچین سفری داشت. شما می تونید ادعا کنید که انسانهای بومی آمریکا قدیمی تر از تمدن وایکینگ ها بودند. ممکنه، ولی بازهم نمیشه سفر دریایی رو رد کرد.
همه اینها احتمالاته
دوست عزیز بیا با هم فرض کنیم این دوتا ادعا و روش مردود باشه. البته ادعای مردود بودن این نظریه ها غلطه، چون به همون اندازه که برای درست بودن این ادعاها شاهد و مدرک لازمه، رد کردن قطعی اونها هم به این راحتی نیست. فعلاً فرض می کنیم این نظریات غلط هستند. شما از این گزاره چه نتیجه ای می تونید بگیرید؟ اینکه نژاد انسانهای آمریکا واریانسی از میمون ها هستند؟
سلام
ببخشید من با کلی زحمت 4 پارت رو دانلود کردم اما وقتی که میخوام از حالت فشرده خارج کنم مشکل داره.پارت 2 و 4 ایراد دارن.کسی میتونه کمک کنه؟
من چند هفته پیش دانلود کردم . راحت اکسترکت شد.احتمالا مشکل از سیستم خودت هست

(۲۵/آبان/۹۰ ۱۸:۰۸)amin0151 نوشته است: [ -> ]من چند هفته پیش دانلود کردم . راحت اکسترکت شد.احتمالا مشکل از سیستم خودت هست
ممنون
سیستم مشکلی نداره.شما از کدوم سرور دانلود کردید؟
فکر کنم لینک مستقیم بود.ناسلامتی شما یکی از نویسندگان سایت میلاد اس ام اس هستی.چند هفته پیش گذاشتم تو سایت.بعد چند هفته میخوای مستند رو اونم از اینجا دانلود کنی؟؟

واقعا که...