تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند اخراج شدگان (Expelled)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
size fila doroste
you need to have following volume to continue extraction
in peyghamo mide
خوب دوست عزیز اول ببینین کدوم volume منظورش هست. شماره چند؟
بعد ببینین اسم فایل چطوره. دقیقا باید الگوی نام فایلها یکسان باشه. به احتمال زیاد اسم فایلها با هم متفاوت شدن که پیداش نمی کنه. شما هر 4 تا فایل رو به صورت زیر تغییر نام بدین. دقیق عین عکس زیر حتی پسوندهای فایل رو هم بهش توجه کنین.
بعد extract کنین.

[تصویر: expelled%20files.JPG]
ممنون حل شد.جناب بیداری اندیشه قرار بود مستند ضد ایرانی ایرانیوم رو زیر نویس کنید این کارو کردید؟؟
من چنین قولی ندادم دوست عزیز برای ترجمه اون مستند. ترجمه اون مستند خیلی مفید نیست. باید نقد و تحلیل بشه و اشتباهاتش بیرون کشیده بشه و درستش گفته بشه. و ... کلا زیاد کار می بره.
سلام به همه ی مردان و زنانی که می دونن چی چیه و کی کیه و چی میشه و چی نمیشه
من تازه واردم . امید وارم بتونم از مطالبتون استفاده کنم و بتونم مطالبی که به ذهنم می رسه و تحقیق کردمو خدمتتون ارائه بدم .
خیلی خوشحالم که احساس می کنم بین آدماییم که می فهمن من چه حسی دارم .
من قسمت اولشو دانلود کردم فعلا دیدم نا آخرش نظرمو می گم . مرسی
سلام
من از شماهم تازه واردترم چون که هنوز این مستندو ندیدم
فقط چون رشتم تجربی بود درباره نظریه داروین ی چیزایی میدونمو همیشه باهاش مخالف بودم
ولی مجبور بودم برای کنکور اونو حفظ کنم...
با سلام
امروز در دانشگاه هرمزگان فیلم اخراج شده به نمایش در خواهد آمد و جناب آقای دکتر نورزاد به نقد و بررسی آن خواهند پرداخت.
سلام به همه دوستان من تازه عضو گروه شدم ونميدونم مستند عصر ظهور قبلا ارايه شده يانه براي همين لينك دانلودش رو از سايت شفق گذاشتم البته سايت هاي بهتري هم بودند اما محدودیت فی*ل*تر داشتندلینک دانلود مستند عصرظهور ساخته علی رضایی

منبع فایل: لوجند فیلم

منبع فایل: لوجند فیلم

[تصویر: AsrZohur.jpg]
به نام خدا

(۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۹)ilitih نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان من تازه عضو گروه شدم ونميدونم مستند عصر ظهور قبلا ارايه شده يانه براي همين لينك دانلودش رو از سايت شفق گذاشتم البته سايت هاي بهتري هم بودند اما محدودیت فی*ل*تر داشتند

سلام... عضویت شما را در این تالار تبریک میگم، امیدوارم در کنار دوستان دیگر اوقات خوبی را داشته باشیم و به بیداری یکدیگر کمک کنیم...
این مستند قبلا در تالار قرار داده شده، به وسیله دوست خوبمون جناب " علائم ظهور" ...

یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)

دوستمون در چهاردهمین ارسال از تاپیک فوق، مستند مذکور را قرار دادند... با تشکر از زحمات و حسن سلیقه شما.
چون مطالب ارسالی روز به روز بیشتر میشن، قبل از اینکه تاپیک جدیدی ایجاد کنید، لطفی کنید و یک جستجویی در تالار داشته باشید تا از ایجاد پراکندگی و مطالب تکراری جلوگیری بشه... ممنون بابت توجه تون...
( دوستان مدیر منو ببخشند که ژست مدیریتی گرفتم Smile )
مرسي ازتذكرتون من وقتي سردرگمي بچه ها و صد البته خودم رو براي تحليل ارباب حلقه ها ديدم فكر كردم ديدن اين مستند كه پوست اندازي فراماسون ها رو در2012 اعلام ميكنه{درست مثل ارباب حلقه ها}ميتونه مفيد باشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع