تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصوير عجيب در ويكي پديا-پراكندگي جمعيت شیعه و اهل سنت در دنيا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
[تصویر: MuslimDistribution2.jpg]
سلام.دوستان نميدونم اين تصوير رو قبلا ديديد يا نه با سرچ كلمه شيعه در ويكي پديا پايين صفحه تصويري از پراكندگي جمعيت اهل تشيع و تسنن در دنيا رو ميتونيد ببينيد كه يكم عجيبه و فكر نميكنم جمعيت شيعيان اينقدر كم باشه
از ویکی پدیا بیشتر از این هم نمیه انتظار داشت!
طبق این نقشه تمام هرمزگان سنی شدن!Smile
اگر غیر از این بود جای تعجب داشت
خب معلومه میخان شیعه ها رو کم جلوه بدن
اگر اینم باشه باز غمی نیست ما همه باهم هستیم
من خودم بچه استان گلستانم.جالب اين جاست كل استان گلستان ميشه سني.Smile
سلام
تا حدودی این تصویر درست است.
البته این تصویر را با توجه به پراکندگی جمعیتی در دنیا درصد غالبیت جغرافیایی تنظیم کرده اند.
مثلا در عربستان و بحرین و جاهای دیگر هم شیعه داریم ولی در مجموع عربستان کشور سنی است.
در مورد ایران هم استانهایی که همجوار کشورهای سنی نشینند را با توجه به تاثیر پذیری از آنها سنی مشخص کرده که جای اعتراض دارد.
من چند باری که به جنوب سفر کردم قسمت های لارستان ، بندر عباس ، بندر خمیر و قشم و ... جمعیت غالب از برادران ثنی هستند و در قسمت غرب کشور هم کاملا درست است
به نظرم تصویر درست است
من مدتی در استان هرمزگان در دو شهر بندر لنگه و بستک زندگی کردم

این تصویر کل هرمزگان رو سنی نشون داده که اصلا اینطور نیست

حدود 90 درصد جمعیت بستک از برادران سنی و بالای 90 درصد جمعیت بندر لنگه شیعه هستند
متأسفانه جمعیت سنی ها داره روز به روز افزایش پیدا میکنه !! ولی بازهم اینجوری که این عکس نشون میده نیست .
چون اونا تبليغاتشون خيلي زياده ولي ماها چي؟Huh
خيلي جاها اصلا نميدونن شيعه به كي ميگن؟؟؟
...جاي تاسف داره برا خودمون براي اونايي كه مسئول اين كارن نه براي تبليغات برادران سني مذهبمون.
مردم كشورهاي ديگه مسلمون بشن...سني شيعه بودنش خيلي مهم نيست.
مهم هست ولي نه به اندازه ي اسلام آوردنشون.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع