(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۳)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
حتی اگر سال ها و قرن ها هم روی مطالبشون کار کنند ، برهان دین اسلام به قدری قویه که مباحثی که مطرح می کنند از دید یک مسلمان واقعی کاملا بی پایه و خنده دار نمود پیدا میکنه
یا زهرا(سلام الله علیه)
در قدرت اسلام شکی نیست ولی اگر مردم یک جامعه نا آگاه باشند و دشمن نشناس به راحتی اسلام از آن جامعه رخت می بندد، همانگونه که از صدر اسلام تا به حال هر روز این جریان در حال تکرار شدن است.
دوست عزیز تصور کن یک نوجوان یا فرد با آگاهی کم چه راحت در دام این گونه سایت ها و مطالب آرایش شده با تحریکات جنسی و با سوء استفاده از عقاید میهن پرستانه و روشن فکرانه می افته و سرنوشتش ممکنه عوض بشه، در حالی که هر فرد در اسلام ارزش جدا و بالای خودش رو داره چون همین افراد هستن که جامعه رو می سازن.
حرفاي ايشون از نظر بنده هم در جاهاي زيادي مشكل داره، ولي به نظرم بهتره به ايشون فرصت صحبت بديم (حتي اگر توهين ميكنن به سانسور اكتفا كنيم)!ميدونيد چرا ميگم؟چون ما نميتونيم صرف به گفتن يه سري حرفا كه تو اينترنت پره، راجع به درون يه شخص نظر بديم.ميدونيد چي ميگم؟ميگم مواظب باشيم يه موقع زياده روي نكنيم!نميگم تا حالا زياده روي شده ها!ميگم يه ذره احتياط بذاريد گوشه ي كلاچ ترمزتون!

سلام
من هم تا حدودی موافق هستم ، در هر کسی امکان اصلاح هست ، اما به شرطها و شروطها ، اول این که بهتر هست اسم ایشون عوض بشه ، چون واقعا اسم زشتی دارند ، دوم این که سعی کنیم با ایشون یا امثال ایشون بحث های دور از خشونت داشته باشیم و تا زمانی که به بزرگان توهین نکرده با ایشون رفتار خصمانه ای نداشته باشیم.
سلام
منبع این بافته های مشخص شد :
سفارش دهنده : تئودور هرتزل یهود
نویسندگاه : گلدامایر . مناخیم چرگین . نتایاهو . ایهود باراک
منابع تخقیق : موبدان موبد . در اتشکده های فارس و اذربایجان + خاخام یهودی با گرایش صیهیونیست .
منابع مالی : بهائیان . همنجنس بازان جهانی . و ........
اقتباس : از کتاب 23 سال نئشگی علی دشتی
منبع خبر:
http://www.tarikhema.ir/forum/topic-t2777.html
اقا یعنی چی!! اگه قرار بود به راه راست هدایت بشه تا الان میشد! هر کسی دلش میخواد لذات نفسانی رو پادشاهش قرار بده دیگه شرمنده... ایشون من مطئنم از یه جایی تغذیه میشن.نه تنها اون،اغلبشون! میگم من خودم یه ماه عین آدم همش با اینو و اون بحث کردم !بی فایده بود!دریغ از یک موافق!داستان من شده عین داستان حضرت نوح!مگر یه عده ی اندک که هنوز نور عقل در کلشون میدرخشه!(چه ادبیی

) بزنین همشونو هک کنین!
سلام
از ابوسفیان دشمن تر برای صدر اسلام کسی بود؟ اما در انتها پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با او چه کار کرد؟تنها به امید این که ذره ای هدایت در دل او راه پیدا کرده باشه او رو بخشیدند.به قول مرحوم امام " ما مامور به وظیفه ایم ، نه مامور به نتیجه" وظیفه ما هم در این جا سیره نبوی و حلم بر جهل ایشون هست.البته نباید ایشون اجازه تبلیغ زیرزمینی داشته باشند ، این کار خیلی زشت هست ، اما جدای این و به صورت علنی هر شبهه هم که وارد کنند ، ما مثل کوه ایستادیم و پاسخ می دیم ، خواه هدایت بشند ، خواه در مسیر باطل ادامه مسیر بدهند.
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
از ابوسفیان دشمن تر برای صدر اسلام کسی بود؟ اما در انتها پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با او چه کار کرد؟تنها به امید این که ذره ای هدایت در دل او راه پیدا کرده باشه او رو بخشیدند.به قول مرحوم امام " ما مامور به وظیفه ایم ، نه مامور به نتیجه" وظیفه ما هم در این جا سیره نبوی و حلم بر جهل ایشون هست.البته نباید ایشون اجازه تبلیغ زیرزمینی داشته باشند ، این کار خیلی زشت هست ، اما جدای این و به صورت علنی هر شبهه هم که وارد کنند ، ما مثل کوه ایستادیم و پاسخ می دیم ، خواه هدایت بشند ، خواه در مسیر باطل ادامه مسیر بدهند.
بزرگوار نه ایشون ابوسفیانه و نه اینجا پیامبری که بدون اشتباه حکمی بده . در ثانی اینها که شما فرمودید متین ولی در جایی صدق میکند که فرد به دنبال هدایت باشد و راه را نداند !!! آن موقع ما مامور به هدایتیم از جانب خدا و نباید از هیچ کوششی فروگذار کنیم . اگر سری به تاپیکها و پست های ایشون میزدید کاملا واضح و مبرهن است که با چه نیاتی دست به این شبهه پراکنی های بی اساس و بی منطق زده . ماشاءالله معلوم الحالند آون از اسم کاربری اون از آواتار !!!!!! آخه باید چیکار کنه که بفهمیم به دنبال هدایت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه پاسخهای دندان شکن دوستان بیداری چه شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جز اتلاف وقت و البته اضافه کنم که کمترین نتیجه اش روشن شدن مواضغ مغرضانه این فرد بود . پاسخهای دوستان بر این فرد حجت تمام کرد اگر هدایت شدنی بودند که می شدند !!!! دیگر با نامهای کاربری مختلف سم پاشی کردن یعنی چه ؟؟؟؟؟؟
ایشون دنبال حقیقت نیست، سوال هم نداره فقط داره روی اعتقادات غلطش پافشاری می کنه. توصیه می کنم حتماً اخراجش کنید.
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۱۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]کسی باش حرف زده ؟
ببینه چی میگه دقیقا ؟
یا ایمیلی چیزی ازش کسی نداره ؟
دقیقا دنبال همینه که
مهم بشه بریم دنبالش ببینیم چی میگه . بعدم بیاد یک مشت اراجیف تحویلمون بده به اسم اعتقادات .
بهتره بیش از این پیگیر این مطلب نشیم . همینکه یاد بگیریم نذاریم کسی بیاد جو تالار رو مسموم کنه کفایت میکنه .
هو الحق
بنده ایشون رو به مناظره دعوت میکنم . اگر تونست فقط ثابت کنه این اراجیف از منابع مذکور است من از این تالار میرم . و اگر نتونست ایشون دیگه نباید بیاد .
والسلام
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۳۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]هو الحق
بنده ایشون رو به مناظره دعوت میکنم . اگر تونست فقط ثابت کنه این اراجیف از منابع مذکور است من از این تالار میرم . و اگر نتونست ایشون دیگه نباید بیاد .
والسلام
خدایا شکرت که بازم بالاخره یه نفر پیدا شد واین یارو رو به مناظره دعوت کرد.خداییش نوشته های دوستانو که خوندم از زندگی سیر شدم.یادمه توی اون مستنده که درجواب مستند
" ظهور نزدیک است "ساخته شد،
آقای رائفی پور (خدا خیرش بده) یه مثال خیلی خوبی زد.گفت فرض کنید می خوایم یه لامپو روشن کنیم(ظهور امام زمان) و برای روشن شدن این لامپ باید از دو طرف دوتا سیم به طول یک متر بهش وصل کنیم(جبهه حق و جبهه باطل).ایشون گفتن که جبهه باطل و کفر یک متر که هیچی یک مترو بیست سانت سیم رو آورده جلو. و این ماهستیم که کم کاری می کنیم و سیمو وصل نمیکنیم.من از بعضی از دوستان
(که خیلی هم دوسشون دارم) واقعا تعجب می کنم!!!نمی فهمم یعنی چی که می گید خسته شدیم از بحث کردن!!! یادمه توی یکی از برنامه های دیروز امروز فردا(سری جدیدش نه اون سری قبلیش)یکی دوتا از جوونای بسیجی دانشجو رو آورده بودن.یکیشون خیلی حرفای پخته و عالی ای می زد.میگفت ما نباید برای تدریس موضوعی مثل مارکسیسم ، استادیو بیاریم که عالم به مارکسیسم باشه ، بلکه باید استادیو بیاریم که به مارکسیسم معتقده. من موندم با این آستانه ی پایین تحمل ما توی این سایت(و ایضا جامعه مون) ، اگه یه روز این اتفاق مبارک بیفته ، میخوایم با اون استاد چیکار کنیم؟