تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فعالیت زیر زمینی این کاربر معلوم الحال:ComeDrinkWithMe
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
منم تا حدود زیادی در کل با فریدون موافقم.
فریدون عزیز من هم ابتدا مثل شما فکر میکردم....ولی این دوست عزیز ما تنها کاری که در این تالار نمیکنه همین مناظره و روش استدلالیه...
هر از چند گاهی می آد حرفهایی میزنه و بعد هم میره .... هیچ وقت هم مثل بچه آدم !!!!نمیاد یه بحثی داشته باشه که واقعا تا آخرش بیاد...
من به شخصه اعلام میکنم اگه بیاد و حرفاشو بزنه خودم ازش حمایت می کنم ولی بیاد....
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]منم تا حدود زیادی در کل با فریدون موافقم.
فریدون عزیز من هم ابتدا مثل شما فکر میکردم....ولی این دوست عزیز ما تنها کاری که در این تالار نمیکنه همین مناظره و روش استدلالیه...
هر از چند گاهی می آد حرفهایی میزنه و بعد هم میره .... هیچ وقت هم مثل بچه آدم !!!!نمیاد یه بحثی داشته باشه که واقعا تا آخرش بیاد...
من به شخصه اعلام میکنم اگه بیاد و حرفاشو بزنه خودم ازش حمایت می کنم ولی بیاد....

دقیقاً مشکل همین جاست که سید فرمودند . وگرنه دوستان اهل فن تمام قد منتظر این آقا هستند .
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]منم تا حدود زیادی در کل با فریدون موافقم.

خب معلومه که نمیاد.ما باید خیلی خوش خیال باشیم که فکرمی کنیم اون میاد. توی پست قبلیم هم عرض کردم خدمتتون.این به خاطر شیوه ی برخورد ما(توی این سایت و ایضا جامعه)ست.اما ما نمونه های موفق هم خیلی داریم که این طور با اینجور آدما برخورد نمی کنن. چندوقت پیش یادمه نشسته بودم پای صحبت آیت الله محقق داماد(نمی دونم میشناسید یانه).ایشون هر چند وقت توسط پاپ دعوت میشن به واتیکان. اونجا از همه ی ادیان ، علما میان.حتی شاگردای استفان هاوکینگ هم میان.اونجا میشینن وبا هم بحث می کنن.چرا ؟ چون اونجا با این شیوه ای که ما برخورد میکنیم ، برخورد نمی کنن.
در کل سایت مال شماست.هرجور صلاح می دونین عمل کنین
باورم نمیشه اسیمو یعنی خودتی؟Big Grin

بابا من بعد از یک سال از رو رفتم و دیگه مثل قبل توی تالار فعال نیستم و فقط میام و بحث ها رو میخونم ولی تو هنوز با همین مضخرفات قدیمی و با ایدی های جدید میای و بحث میکنی

خیلی وقت پیش کل اعضای تالار سر یک بحث ریخته بودن سرت و دیگه به جایی رسیده بود که داشتن تحقیرت میکردن به خاطر مضخرفاتت

یادمه تا حداقل یک ماه پیدات نبود و گفتم ناراحت شدی و رفتی
ولی الان دارم کم کم فکر میکنم شاید برای اینکارهات از جایی پول میگیری

ولی خداییش اگر بدون اجر و مواجب اینهمه برای دشمن و در جبهه ی دشمن کار بکنی خیلی احمقی

امیدوارم حداقل برای اینکه اینهمه به خدا و پیغمبر و اسلام و حتی کشورت خیانت میکنی یک پولی بگیری که ارزشش رو داشته باشه که دنیات رو حداقل اباد کرده باشی Big Grin

موفق باشی (البته اگر بیای و این تاپیک انتحاری که علی اقا برات زده رو بخونی و بدونی ما به هنوز هم به یادت هستیمBig Grin)
مدیران محترم:
اگر اخراجش کنیم فقط نمیتونه مطلب بنویسه.مقاله هایه دوستان عزیز و گران قدر رو که میتونه بخوونه.
اگر هدایت پذیر باشه همین کافیه دیگه.
اگر خدایی نکرده این چرندیاتش روی من که مطالعه کافی ندارم،حوصله مطالعه کردن هم ندارم تاثیر بذاره چی؟
اگر اشکالی نداره یک رای گیری بذارین و درمورد اخراج اینگونه افراد که بحث میکنن که افکتارشون رو ثابت کنن نه اینکه یاد بگیرن نظر سنجی کنین.
فریدون عزیز من فکر کنم شما باید یه جستجوی کامل در تالار بکنین. این حقیر با یک دید کاملا باز رفتم جلو و حتی در بحث هایی هم که میشد از ایشان حمایت میکردم. ولی خب وقتی مبینی طرفت از یه شاخه به شاخه دیگه که.... به یه درخت دیگه می پره تو دیگه چی کار میتونی بکنی...
وقتتون رو با این آدم تلف نکنید. من این راه ها رو باهاش رفتم.

این آدم مشکل داره. کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.

این شخص سمه، فضا رو آلوده می کنه، نیازی نیست برای بیدار کردن کسی که خودش رو زده به خواب فضای کارمون رو آلوده کنیم. اینجا افراد مختلفی هستند که مطالب مسموم ایشون براشون مشکل درست می کنه.
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۶)fereydun نوشته است: [ -> ]

خب معلومه که نمیاد.ما باید خیلی خوش خیال باشیم که فکرمی کنیم اون میاد. توی پست قبلیم هم عرض کردم خدمتتون.این به خاطر شیوه ی برخورد ما(توی این سایت و ایضا جامعه)ست.اما ما نمونه های موفق هم خیلی داریم که این طور با اینجور آدما برخورد نمی کنن. چندوقت پیش یادمه نشسته بودم پای صحبت آیت الله محقق داماد(نمی دونم میشناسید یانه).ایشون هر چند وقت توسط پاپ دعوت میشن به واتیکان. اونجا از همه ی ادیان ، علما میان.حتی شاگردای استفان هاوکینگ هم میان.اونجا میشینن وبا هم بحث می کنن.چرا ؟ چون اونجا با این شیوه ای که ما برخورد میکنیم ، برخورد نمی کنن.
در کل سایت مال شماست.هرجور صلاح می دونین عمل کنین

قطع به یقین بدونید که اگر نمیاد به دلیل رفتار های کاربران سایت نیست . شما خودتون میگید بحث . برید پست های این فرد رو بخونید ببینید کجا بحث کرده یا مطلبی خواسه بگه روش بحث بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحث کردن اساسی داره دوستان وارد بهتر میدونن روالی داره منطقی که نهایتا به یک نتیجه ای منتهی میشود . در بحث با این فرد هیچ نتیجه ای عاید ایشان نشد یعنی اساسا دنبال چنین چیزی نبودند که مد نظرماست .

و اینکه این سایت متعلق به شخص خاصی نیست وگرنه بجای پستهای اینچنینی می بایست خاطرات دوران دانشجویی خودشون رو بگذارند!!!!!!!!! اینجا هیئت امام زمانه اگه خدا قبول کنه .

بعد هم انتظار نداشته باشید منتظر شیم کسی بیاد توهین صریح بکنه و ما هم با دید منور الفکرانه به امید هدایت احتمالی دست روی دست بگذاریم . این فرد اگر به دنبال حقیقت بود چرا از طریق پیام خصوصی داشت به فعالیت هاش ادامه میداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باکمال احترام با شما هم داستان نیستم.ولی بسیار خب .هر چی شما بگین به روی چشم دیگه چیزی نمی گم
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۶)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]
وقتتون رو با این آدم تلف نکنید. من این راه ها رو باهاش رفتم.

این آدم مشکل داره. کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.

این شخص سمه، فضا رو آلوده می کنه، نیازی نیست برای بیدار کردن کسی که خودش رو زده به خواب فضای کارمون رو آلوده کنیم. اینجا افراد مختلفی هستند که مطالب مسموم ایشون براشون مشکل درست می کنه.

مشکل همین جا هستش محمد عزیز

کسانی که یکی دو ماه هست با تالار اشنا شدن فکر میکنن ما در مقابل این ادم دیکتاتوری برخورد میکنیم. در حالی که نمیدونن این ادم بارها به خاطر بحث های پوچش و خنده دارش حتی از سوی کاربرها مسخره هم شده

یک بار بحثش حتی پیش اومده بود که ادعاهاش بره به تاپیک "حلال بخندیم " و کلی از بچه ها هم استقبال کرده بودن Big Grin

این ادم یا با کینه شدید از اسلام داره به فعالیت مخربش ادامه میده که یعنی فریب خورده و احمق هستش یا اینکه واقعا این کار شغلش هست و براش پول میگیره Huh

در هر صورت دوستان عزیز ما از یک سال پیش تمام راه های ادم کردن این فریب خورده رو رفتیم و به نتیجه ای نرسیدیم

حتی از راه بحث ملایم با احترام هم جلو رفتیم که به ما تهمت هایی نظیر کم سواد , کم سن و سال و ساده لوح , حزب اللهی های متعصب , رادیکالی ها و.... به ما زده شد .

خودتون رو اذیت نکنید فقط از بحث های مطرح شده و جواب های دندان شکن بعضی از کاربر ها لذت ببرید و استفاده کنید

(خدایش جواب یکی از دوستان به یکی از مباحث ایشون رو که خوندم کیف کردم که اینقدر قشنگ و مستدل جواب یک احمق رو داده بود )

راستی یک مساله دیگه رو هم بگم
نوع نوشتار و سطر بندی و نوشته های ایشون دقیقا شبیه به کاربر اسیمو هستش برای همین من هم مثل اقا وحید وقتی بحث های ایشون رو دنبال کردم مطمئن شدم همون اسیمویی هستش که من تابستون سال پیش باهاش بحث میکردم !!!!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع