تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاپیک های سیر مطالعاتی ( مطالعه ی تاپیک دوازدهم آغاز شد)!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با تشکر فراوان از علی عزیز. ولی این حقیر احساس میکنم که سیر مباحثتون کمی منطقی نیستWinkBlush
البته تا چهارمین بحث خوب بود. سوالاتی هم مطرح شد که شما ارجاع دادید به بحث پنجمین ولی من نه جواب خودمو گرفتم و نه جواب سوال بیداری 12
البته در اینکه مبحث پنجم بسیار شیرین و آموزنده بود نقلی نیست ولی نمی توان قبول کرد که این مباحث ادامه دار بوده.... موافقید؟؟؟
بله اشاید در ظاهر مقداری در راستای 3 مطلب اول نباشد
اما در همین هم غرضی نهفته است برادرم

اندکی اطمینان به حقیر کنید برادر

متوجه هستم که داریم چه سیری را مطالعه میکنیم

شاید به پیچش مو هم داریم توجه میکنیم علاوه بر خود موWink

(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]یک سوال:
اون نه ای که باید به جهان امروز و شکل و سیاق آن بگیم به چه طریق باید باشه؟
آیا فقط همین که در قلبمون این سیستمو قبول نکنیم کافیه یا باید عمل هم کنیم.
حال این عمل باید در مراتب خودسازی و معرفتی باشه یا میتونه جلوه اجتماعی و حرکت در فضای جامعه هم به خودش بگیره؟

میخوای مفصل در این مورد صحبت کنیم؟
تاپیک ششم برای مطالعه:
توصیه میکنم اگر نمیخواهید تک تک ارسالهای این تاپیک (به ویژه ارسالهای صفحه ی پایانی ) را مطالعه کنید اصلاً نخوانید این تاپیک را

ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$

دوستان

این یکی از مهمترین تاپیکهای اعتقادی این سیر ماست

تمام ارسالهایش را به دقت بخوانید

به خصوص ارسالهای پایانی را که به سوالات بسیار مهمی پاسخ داده شده

مطمئن باشید اگر تمام ارسالها را بخوانید پشیمان نمیشود إن شاء الله

ومطمئن باشید اگر تمام ارسالها را نخوانید بحث ناقص میماند
بسم الله الرحمن الرحیم

بچه ها سرعت جدا زیاده خواهشا یکم صبر کنید..بنده که 3تا از 5 تا تاپیک اول واسم تکراری بود ، هنوز توی تاپیک چهارم هستم ؛ کسانی که تاپیک تکراری ندارند خیلی بیشتر عقب می مونن از بحث
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۵)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

بچه ها سرعت جدا زیاده خواهشا یکم صبر کنید..بنده که 3تا از 5 تا تاپیک اول واسم تکراری بود ، هنوز توی تاپیک چهارم هستم ؛ کسانی که تاپیک تکراری ندارند خیلی بیشتر عقب می مونن از بحث

بله گرامی من هم عرض کردم خدمت عزیزان .کمی آهسته تر ولی ...Dodgy

اگر هدف و مبنا روخوانی تاپیکهاست خواهشا تا دو ساعت دیگه تاپیک هفتم را هم معرفی کنید ولی اگر هدف تفکر و تاملی دوباره است که دیگر بحث فرق میکند.

یا علی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

به نظر من هم خیلی سریع پیش میریم... برخی تاپیکها مثل تاپیک چهارم هم که طولانیه و پستهاش زیاده و جای فکر کردن زیادی داره.... من هنوز توی مطالب سه تا تاپیک اولی که خوندم موندم.. یعنی دوست دارم که بیشتر روش فکر کنم...
نمیخوام بهانه بیارم اصلا... اگه هدف خواندن و فهمیدن هستش باید آهسته تر پیش رفت... اما اگه فقط روخوانی هست بنده تا یک ساعت دیگه میتونم همه رو بخونم... اما مشکل اینجاست که من همیشه برای خوب فهمیدن باید بنویسم... خب طول میکشه... چیکار کنم......
Dodgy

اما درکل اگه همین روند صحیح هست بروید منم یا میرسم یا ........
دوستان
حق با شماست کاملاً
و هدف روخوانی نیست
هدف فهمیدن است
منتها بنده شاید یه غیبت مختصر داشته باشم
گفتم به خاطر نبودن من سیر دوستان به تعویق نیافتد
موفق باشید
در پناه خدا
بسم الله الرحمن الرحيم

بنده هم خواهش دارم اگه امكان داره كمي آهسته تر، اگه هم نه به قول ندا جون يا ميرسيم يا ....
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]دوستان
حق با شماست کاملاً
و هدف روخوانی نیست
هدف فهمیدن است
منتها بنده شاید یه غیبت مختصر داشته باشم
گفتم به خاطر نبودن من سیر دوستان به تعویق نیافتد
موفق باشید
در پناه خدا

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
حقیقتش من هم کاملا موافقم که خیلی سریع پیش میریم علاوه بر اینکه اکثر دوستان این تاپیکها رو قبلا مطالعه کردند و یه پیش فرضی دارند اما بنده چون بخاطر سعادت نداشتن این تاپیک ها رو برای اولین باره میخوانم و علاوه بر اون میخوام نت برداری هم بکنم و عمیق بخوانم من خیلی عقبم با عرض شرمندگی فقط 2 تا تاپیک اول رو خوندم
بنده یه نظر دارم علی آقا گفتند که شاید غیبت مختصری داشته باشند و شاید بخاطر نبود ایشان سیر دوستان بتعویق بیفته
علی آقا اتفاقا دوستان فرصت اینو پیدا میکنن در اون دوران یک دوره ای بکنند و سوالاتشون رو هم نگه میدارند و انشاالله هر وقت شما تشریف آوردید به آنها پاسخ رو میگید و ان شاالله همه میرسند اگر عقب افتادند در اون مدت جبران کنم
البته این نظر بنده بود و مهم نظر شماست چون من برنامه شما رو نمیدونم
گویا این وسط فقط من تند رفتم (انگار یه کم هول کرده بودم)Wink از همه دوستان واقعا عذر میخوام.... فقط تنها اصرار من بر این بود که یه وقت خدای نکرده بحث ابتر نمونه و وسط کار رها نشه. که الحمدالله هم تا الان نشده و ان شاأالله که با یاری خداوند متعال به جاهای خوبی برسیم.
فقط یه خواهش. بچه ها از این مقالات آسون نگذریم. چون من مطئنم که برای نگارش اینبیانات کار فکری زیادی شده. این چند روز رو خوب بخونیم و حتما هم سوالامونم داشته باشیم تا این مفاهیم واقعا دیگه تو ذهنمون بشینه. یا علی مدد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع