بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن اینکه مراحل ثبت نام همچنان ادامه دارد در این تاپیک پیشنهادات برای مطالعه تقدیم میشود:
یک نکته ی بسیار اساسی:
دوستان وقتی یک تاپیک برای مطالعه معرفی میشود ، تنها به خواندن ارسال اول اکتفا نکنید چرا که در اکثر تاپیکها در ادامه اش پرسشها و پاسخهای متعدد و مهمی پیش آمده بعضاً که به شدت تکمیل کننده ی مباحث منظور نظر تاپیک بوده است
چند آدم پای کار میخوام برای اینکه ......
تاپیک اول را برای مطالعه معرفی میکنم
(A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۰)علی 110 نوشته است: [ -> ]نکته ی تکمیلی پایانی:
در ذیل آیه ی شریفه ی:
قَالَتِ الْأَعْرَابُ آمَنَّا قُل لَّمْ تُؤْمِنُوا وَلَكِن قُولُوا أَسْلَمْنَا وَلَمَّا يَدْخُلِ الْإِيمَانُ فِي قُلُوبِكُمْ وَإِن تُطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَا يَلِتْكُم مِّنْ أَعْمَالِكُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿۱۴- حجرات﴾
[برخى از] باديه نشينان گفتند ايمان آورديم بگو ايمان نياوردهايد ليكن بگوييد اسلام آورديم و هنوز در دلهاى شما ايمان داخل نشده است و اگر خدا و پيامبر او را فرمان بريد از [ارزش] كردههايتان چيزى كم نمىكند خدا آمرزنده مهربان است (۱۴)
امام صادق علیه السلام میفرمایند: اسلام یعنی اقرار به توحید و نبوت و معاد
ایمان یعنی اقرار به ولایت علی بن ابیطالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحيم
خوب من تاپيك مورد نظرو مطالعه كردم ،خدا به شما و پدر و مادرتون خير بده ؛
حالا براي اينكه فهميد آيا واقعا ايمان داريم چه بايد كرد؟
يا چطور ميشه اين ايمان و تقويت كرد ؟
( من كه قبلا گفته بودم از صفر ولي حالا ميگم زير صفر )
يا علي
سید جان خیلی تند میری برادر
دوستان تقاضا دارند کمی صبر کنی با هم حرکت کنیم
به جواب خواهیم رسید إن شاء الله
بسم الله الرحمن الرحیم
خدا خیرکثیر به شما عنایت کند.
حال بفرمایید امام زمان الان از ما چه میخواهد تا انجام دهیم تا شرایط آماده تر بشود؟! اگه طبق آن دعایی که امام صادق(علیه السلام) فرمودند که : (( خدایا خودت را به من بشناسان...)) آیا با تقوی هرچه بیشتر و ایمان هرچه بیشتر میشه خدا رو بیشتر شناخت؟
چون توی متن گفته شده تعداد یاران امام مهم نیست بلکه فهم امام مهمه. تا این جاش میشه خودسازی که شما تمام تلاشتان همینه دراین سایت.
می خواستم این تاپیک هاییی که برای سیر مطالعاتی گذاشتید را چاپ کرده و در حوزه خودمان به علاقه مندان بدهم تا بخوانند.
آیا درسته این کار؟ چون اون مقاله درمورد موسیقی روچندین نفرخوندند و استفاده کردند و تشکر...!!
این نشون میده که این جور مطالب طالب داره.
؟
لطفا جواب این دو سوال رو بنویسید.
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۵)بیداری12 نوشته است: [ -> ]حال بفرمایید امام زمان الان از ما چه میخواهد تا انجام دهیم تا شرایط آماده تر بشود؟!
اگه طبق آن دعایی که امام صادق(علیه السلام) فرمودند که : (( خدایا خودت را به من بشناسان...)) آیا با تقوی هرچه بیشتر و ایمان هرچه بیشتر میشه خدا رو بیشتر شناخت؟
می خواستم این تاپیک هاییی که برای سیر مطالعاتی گذاشتید را چاپ کرده و در حوزه خودمان به علاقه مندان بدهم تا بخوانند.
آیا درسته این کار؟ چون اون مقاله درمورد موسیقی روچندین نفرخوندند و استفاده کردند و تشکر...!!
این نشون میده که این جور مطالب طالب داره.
؟
لطفا جواب این دو سوال رو بنویسید.
سوال اول در مورد امام زمان رو در ادامه ی سیر به طور مفصل به لطف خدا و عنایت حضرت حجت إن شاء الله پاسخ میدیم
سوال دوم هم که خوب کار خیری که میخواهید بکنید دیگر سوال ندارد عزیز برادر
نشر معارف اهل بیت
چه چیز از این بهتر
تاپیک پنجم برای مطالعه که در موضوع خودش تقریباً بسیار جامع و مانع هست رو تقدیم میکنم
آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه)
یک نکته ی بسیار اساسی:
دوستان وقتی یک تاپیک برای مطالعه معرفی میشود ، تنها به خواندن ارسال اول اکتفا نکنید چرا که در اکثر تاپیکها در ادامه اش پرسشها و پاسخهای متعدد و مهمی پیش آمده بعضاً که به شدت تکمیل کننده ی مباحث منظور نظر تاپیک بوده است