تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۰/مرداد/۹۱ ۷:۵۷)zahra.shakiba نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام به خواهران عزیز،چون قرار بود فقط دخترها بخونن.
یعنی فاطمه خانم میگن که گناه کنیم ،شاید نتیجه ی خوبی بگیریم.
دختر خانم ها خیلی حساس هستن.به نظرم ریسکه .حالا مگه همین دوستای خودمون بدن ؟
تازشم مگه همه شبیه همن؟همونطور که همه ی دخترا شبیه هم نیستن و اخلاقاشون خیلی با هم فرق داره خوب آقایونم باهم فرق دارن دیگه.حالا با یه نفر دوست شی که همشونو کشف نکردی که.
کلا مخالفم

من تجربه ام رو عرض کردم.از نظر من اول باید انتخاب کنی از رو عقل بعد تحقیق بعد بری سمتش.ببین دوستی جون این روزا خیلی چیزا فرق کرده آشنایی ها فرق کرده اگه فقط با یکی باشه و واسه زندگی چه اشکالی داره؟Huh
اين عشق نيست عشق احساس مقدسيه اين هوسه با باد مياد با بادم ميره

ببخشید شما عشق خودتون رو میگید هوسه یا عشق بقیه؟
شما حق این رو ندارید به رابطه ی بین دونفر توهین کنید.
هیچ میدونی بزرگترین نقطه ی پیشرفت کشور های اروپایی در صنعت و اقتصاد و خیلی چیز های دیگه چی هست؟
مشکلات جنسی ندارن.
رابطه بین دختر و پسر تا اندازه ی معقولش گناه نداره ولی به شرط اینکه دختر زرنگ باشه تا پسر دورش نزنه.
شرمنده من کوچیک همتونم هستم ولی یه نصیحت بهتون میکنم.
هیچوقت کاری که علم یا اعتقادت میگه درسته انجام نده همیشه هرکاری که دلت میگه درسته انجام بده ولی این جمله برای کسایی هستش که بتونن نفس خودشون رو کنترل کنند
(۲۱/مرداد/۹۱ ۰:۵۵)amir11 نوشته است: [ -> ]شرمنده من کوچیک همتونم هستم ولی یه نصیحت بهتون میکنم.
هیچوقت کاری که علم یا اعتقادت میگه درسته انجام نده همیشه هرکاری که دلت میگه درسته انجام بده ولی این جمله برای کسایی هستش که بتونن نفس خودشون رو کنترل کنند

آخه این چه حرفیه؟

کاری که علم و اعتقادت میگه درسته انجام نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعتقادات ما در ارتباط مستقیم با دین ماست.
دل یعنی چی؟
مشکل جنسی در کشورهای اروپایی حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این همه بچه بی پدر از کجا اومده؟
به آمارهای تجاوزهای انجام شده در کشورهای غربی یه نگاهی بندازید.
پنبه و آتیش رو کنار هم قرار بدیم بعد بگیم نفس خودتون رو کنترل کنید؟
واقعا خنده داره.
از قدیم گفتن چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی.
در ضمن دادن فتوای فقهی فقط کار مجتهده.
این حد معقول رو که گناه نداشته باشه برای رابطه دختر و پسر کی تعیین میکنه؟
دل خسته ی عزیز حرفتون درسته ولی این همه بچه بی سرپرست ، مال کسایه که نتونستن نفس خودشون رو کنترل کنن.

من خیلی با دوستام سر این موضوع بحث کردم ، به نظرمن اگه کسی هم میخواد یه مدت با کسی باشه که اونو بشناسه ، مشکلی نداره ولی دیگه باید خداوکیلی واسه این شناختن پا پیش گذاشته باشه نه اینکه طرف با 1000 نفر باشه. کسی که ملاک های انسانی - دینی رو در نظر داره ، مطمئنا هیچ وقت اشتباهی نمیکنه.

متاسفانه بعضی چیزارو نمیتونم بگم اینجا ، ولی همین دوربر خودمون هم استثنا خیلی زیاده
(۲۱/مرداد/۹۱ ۴:۵۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دل خسته ی عزیز حرفتون درسته ولی این همه بچه بی سرپرست ، مال کسایه که نتونستن نفس خودشون رو کنترل کنن.

من خیلی با دوستام سر این موضوع بحث کردم ، به نظرمن اگه کسی هم میخواد یه مدت با کسی باشه که اونو بشناسه ، مشکلی نداره ولی دیگه باید خداوکیلی واسه این شناختن پا پیش گذاشته باشه نه اینکه طرف با 1000 نفر باشه. کسی که ملاک های انسانی - دینی رو در نظر داره ، مطمئنا هیچ وقت اشتباهی نمیکنه.

متاسفانه بعضی چیزارو نمیتونم بگم اینجا ، ولی همین دوربر خودمون هم استثنا خیلی زیاده

اگه بحث دادن نظر شخصیه که حرفی درش نیست،هرچقدر دلتون میخواد نظر شخصی بدید.
اما اگر صحبت دینه حق ندایم نظر شخصی بدیم.این رابطه بین دختر و پسر از نظر دین مبین اسلام مشکل داره.
کسی که ملاک دینی رو در نظر داشته باشه و در زندگی هدفش دین و خدا باشه، مسلما رابطه ی مقدس ازدواج رو با دوستی که نهی شده در دینش هست، شروع نمیکنه.
من دوستی رو نگفتم. البته اگه منظور شما دسوت دختر/ پسر بوده. کلا با 2 تا کلمش مشکل دارم. ولی اگه منظورتون دوستی بوده که طرف مقابلش پسر یا دختر بوده باشه با اون مشکلی ندارم. به ظرطی که انسان باشن.

از فاطمه خانم خواهش میکنم بیان و یه توضیحی بدن.
پیشنهاد می کنم سری هم به این تاپیک بزنید:

طرح دوستی با جنس مخالف ممنوع
[/quote]

آخه این چه حرفیه؟

کاری که علم و اعتقادت میگه درسته انجام نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعتقادات ما در ارتباط مستقیم با دین ماست.
دل یعنی چی؟
مشکل جنسی در کشورهای اروپایی حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این همه بچه بی پدر از کجا اومده؟
به آمارهای تجاوزهای انجام شده در کشورهای غربی یه نگاهی بندازید.
پنبه و آتیش رو کنار هم قرار بدیم بعد بگیم نفس خودتون رو کنترل کنید؟
واقعا خنده داره.
از قدیم گفتن چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی.
در ضمن دادن فتوای فقهی فقط کار مجتهده.
این حد معقول رو که گناه نداشته باشه برای رابطه دختر و پسر کی تعیین میکنه؟
[/quote]
حرف دل یعنی همون حرفی که قلبت میزنه.
جوان های کشورهای اروپایی هیچ نوع مشکل جنسی ندارن.
زیرا برای اونها هیچ فرقی نمیکنه که دوستشون پسر باشه یا دختر هردو در یک سطح هستن.
وقتی نتونی نفس خودت رو کنترل کنی پس چه ادعایی داری که مسلمان هستی.
اول شما برید معنی جمله رو خوب درک کنید بعدش بیاید نظر بدید.
چرا شما فکر میکنید بین رابطه ی دختر و پسر حتما باید کار بدی رخ بده.
کسی داخل این سایت فتوا نمیده فقط نظر میده اما شما رو نمیدونم.
هر انسان یه عقل داره.شما بگید ببینم وقتی یه دختر و پسر با هم دیگه دوست بشن و این رابطه براشون هیچ فرقی با دوستی دوجنس موافق نداشته باشه کجاش گناهه؟
همین حرفای الکی رو میزنید که الان وابستگی همجنسی در ایران آمارش بیشتر از وابستگی جنس مخالف هست.

برای کسی که...
واعظی پرسید از فرزند خویش هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟
صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت است و هم کلید زندگی است.
فرزند جواب داد=زین پس اندر شهر ما یک مسلمان هست آن هم ارمنی است...
آقای محترم این آمار رو شما از کجا آوردی؟وابستگی به هم جنس در ایران بیشتره؟منظورتون همجنس گرائیه؟
بنده هم عرض کردم که اگه قرار باشه نظر شخصی بدید حرفی درش نیست.
ولی دین اسلام این روابط رو مردود میدونه.به حکم قرآن،سنت و فتاوای مراجع.
حرف های الکی ؟
طبق ویژگی های بیولوژیکی وقتی دو جنس مخالف در کنار هم باشن سینگنال های ترشح هورمون های جنسی در بدن جنس مذکر ایجاد میشه.هرچه این رابطه نزدیک تر باشه و ارتباط تنگاتنگ تر این تحریک بیشتر خواهد شد مگر اینکه فرد مشکل جنسی داشته یاشه.توجه بفرمایید که ایجاد این سیگنال ها در افراد مذکر از طریق نگاه صورت میپذیره.
تاپیکی که معرفی کردم رو مطالعه بفرمایید،از منظر قرآن هم این رابطه بررسی شده.فکر نمیکنم قرآن حرف الکی بزنه.
ادعای مسلمانی یعنی قبول کردن قرآن بی کم و زیاد.
در ضمن دوستی دو جنس مخالف هرگز مثل دوستی دو فرد هم جنس نخواهد بود مگر اینکه یکی از دو نفر مشکل جنسی داشته باشه.

اینا آیات قرآنه و نه حرف های الکی:

مُحْصَنَاتٍ غَيرَ مُسَافِحَاتٍ وَلَا مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ نساء/25
پس آنها (زنان پاكدامن) را با اجازه صاحبان آنان تزويج نماييد و مهرشان را به خودشان بدهيد، به شرط آنكه پاكدامن باشند، نه به‌طور آشكار مرتكب زنا شوند و نه دوست پنهاني بگيرند.
مُحْصِنِينَ غَيرَ مُسَافِحِينَ وَلَا مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ مائده/5
و زنان پاكدامن از مسلمانان و زنان پاكدامن از اهل كتاب حلال‌اند، هنگامي كه مهر آنان را بپردازيد و پاكدامن باشيد، نه زناكار و نه دوست پنهاني و نامشروع گيريد.
در اين دو آيه خداوند از طرح دوستي با جنس مخالف نهي فرموده است.
ازنظر من تنها مشكلي كه متاسفانه ما تو كشورمون داريم اينه كه دوستي بين دختر و پسر رو زيادي بزرگش كرديم،من با يه دوستي ساده مخالف نيستم.اگه هر دو طرف بتونن خودشونو كنترل كنن و هرلحظه آمادگي اين رو داشته باشن كه دوستيشون بهم بخوره يعني در واقع به هم وابسته نشن چه اشكالي داره كه با هم دوست باشن؟!
[/b]البته اينجور دوستي فكر كنم درحال حاضرغير ممكنه!
چون بخاطر سخت گيري هاي بيش از حد مسئولان هنوز معني دوستي ساده جا نيفته و متاسفانه مخصوصا برا اكثر پسرا يجور عقده شده.
اينم كه شما ميفرمايين دوستی دو جنس مخالف هرگز مثل دوستی دو فرد هم جنس نخواهد بود رو قبول دارم ولي بازم ميگم امكانش هست كه هر دوطرف خودشونو كنترل كنن.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع