تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
خدا رو شکر که ما ایرانی ها به واسطه اسلام و پیامبر و ائمه یه سری سنت هایی رو برای انجام بعضی از کارهامون داریم.
اگر قصد فرد ازدواجه پس دیگه اینکارا چیه ؟چند جلسه بعد از خواستگاری تا حدودی مشخص میشه که بدرد هم میخورن یا نه.
اما قصد فرد ازدواج نباشه و فقط بخواد از رفتار های دخترا یا پسرا مطلع بشه من این حرفو به عنوان یه پسر رد میکنم چون دیدم که فرد اتفاقا با همین دید رفته جلو بعد از یه مدت دوستیشون در فضای مجازی کار به قرار گذاشتن توی پارک وکافی شاپ و ... کشیده شد .همه اینها بخاطر این بود که از رفتار های هم خبر دار بشن . تازه بقول دوستمون بعد ها باعث بروز همه اون مشکلاتی میشه که مثال زدنند . لطف کنیم در حق خودمون و کلا شرعی درست نکنیم. به نظر من دخترنماد عفت وپاکدامنی وحیای یک جامعه است .خواهران من لطفا روی لباس پوشیدنتون کمی دقت کنید . ببخشید این حرفو میزنم : اگر شما یه بند انگشت از اندامتون پیدا باشه پسرا به جای شما اون یه بند انگشت رو میبینند. واین نکته رو هم بگم که اکثر پسرایی که دوست دختر داشتند برای ازداوج بدنبال خانم چادری ومحجبه و کسی که تا اون موقع هیچ دوست پسری نداشته ، هستند چون احساس میکنن که به اونا بشتر میشه اعتماد و تکیه کرد.
منتظر نظراتتون هستم
یا علی
بسم الله النور

سلام علیکم.
دوستان عزیز لطفا حول موضوع تاپیک بحث بفرمایید.
پست های خارج از موضوع حذف شدند.
یادتون هم باشه که افسانه ها واقعیت ندارن ،فقط میشه ازشون درس گرفت.
عزیزان براتون توضیح دادم که منظورم دوستی اینترنتی دختری و پسری نبود فقط یه رابطه ساده که برای شناخت هست
مثلا من وقتی با یه دختری از یه شهرستانی چت میکنم میخوام که با اون و آداب و رسوم و عقایدش آشنا بشم همچنین اگر فقط با یه پسر چت میکنم برای اینه که با بعضی اخلاقیات پسرونه آشنا بشم که بعدا به مشکلی بر نخورم ....
قبول دارم که گاهی ممکنه بحث احساسی بشه یا زیاد طولانی بشه چون خدا بالاخره یه جذابیتایی بین زن و مرد قرار داده ولی اگر فرهنگ سازی بشه که دختر نخواد برای پسره عشوه بریزه و پسر نخواد دختره رو خر کنه(یا اگه پسره اینکارس دختره زرنگ باشه) هبیچ اتفاقی نمیفته و فقط یه آشنایی صد در صد مفید ایجاد میشه و هزار البته اگر اشتباهی تو هر کاری صورت بگیره تو نتیجشم باید منتظر یه مشکلاتی بود!!Cool
(۲۷/مرداد/۹۱ ۳:۲۵)carol نوشته است: [ -> ]عزیزان براتون توضیح دادم که منظورم دوستی اینترنتی دختری و پسری نبود فقط یه رابطه ساده که برای شناخت هست
مثلا من وقتی با یه دختری از یه شهرستانی چت میکنم میخوام که با اون و آداب و رسوم و عقایدش آشنا بشم
.......!!Cool

........براي آشنايي با فرهنگ بهترين گزينه هم جنس هست وگرنه به درد نميخوره............
تمايل ما آدما به معاشرت با جنس مخالف صرفا به خاطر جذابيت قطب مخالف بودنشه و تماما اين كشش به سمت آشنايي با نا محرم از سوي شيطان هست كه نفسو هر چند نا خودآگاه به سمت خطا سوق ميده گلم...
اينم حول موضوع!
تاپیک خوبی بود....
ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟
الان که مثل یه بیماری واگیر دار شده. من دوستای چادری و مذهبی دارم که اونها هم رفتن دنبال پسر بازی ،یعنی اگه ببینینشون اصلا بهشون نمیخوره دوست پسر داشته باشن چون محجبه ان !و اون هم بخاطر دوست ناواب دچارش شدن...!! خب این حجابه باعث میشه که یه آقاپسر که مومنه پاشه بیاد خواستگاری این دختر و اصلا ممکنه متوجه نشه که این دوست پسر داره!! آقا پسرها حواسشونو جمع کنن که خواستگاری دخترهای چادری میرن حتما حتما قبلش تحقیق مفصل کنن از دخترهBig Grin!!
من واقعا از این بابت که توی دخترهای محجبه هم نفوذ کرده شدیدا ناراحتمSad
توی مدارس زیاد درباره رابطه پسرو دختر صحبت میکنن ولی دخترا متوجه نمیشن یعنی به آینده و نتیجه کارشون توجه نمیکنن...!!
کلا پسرا 5 مرحله رو توی این دوستی ها انجام میدن که آخر و عاقبت نداره اونم پسرهای بدها....چون پسر خوب هم داریم ولی کلا اسمشون(آقایون) بد در رفته مثلا توی داستانها میگن : خورشید خانوم ، ماه خانوم ولی میگن آقا گاوه ، آقا الاغهBig Grin
آقا این مراحل 10 هزار بار واسه دخترا توضیح بدیم نمیفهمن و حالیشون نیست:
1. اول پسره میاد جلو در مدرسه و مخ دختره رو میزنه و دختره ساده هم شماره رو میگیره.
2.ارتباطشون بیشتر میشه و باهم بیرون میرن و sms بازی میکنن و...
3.پسره سعی میکنه که اعتماد دختره رو جلب کنه و مثلا بهش میگه من تورو قبلا زیر نظر گرفته بودم و دختره گول میخوره و شماره خونه و آدرس خونه رو میده به پسره.
4.سر یه موضوع جزیی دختره قهر میکنه چون توقعاتش از پسره زیاد میشه و پسره رو ترک میکنه..
5.اینجاست که پسره انتقام میگیره و تهدید میکنه دختره رو....
تموم شد مراحل
آقا خدایی غیر از اینه؟؟؟پسرها هم که فقط یا بخاطر پول بابای دختره رفیق میشه یا برای نیاز جنسیش رفیق میشه..اگه هدف غیر از اینا داشت بیاد به من فحش ناسزار بگه که چرا دروغ میگی...!! بیشترهاشونم به هدفشون میرسن ها مثلا یکی از دوستای من 4 ماهش بود که فهمیدیم بارداره از دوست پسرش.... امروز که از مدرسه اومدم ، کوچه خونه مون خیلی خلوت و آرومه بعد اون طرف کوچه مون یه دختر و پسر دبیرستانی داشتن باهم حرف میزدن
بعد منم تا مامانم در رو برام باز کنه داشتم نگاهشون میکردم بعد دختره یهو به من اخم کرد و ابروهاشو داد بالا که مثلا حرفی داری؟؟؟بهش برخورده بود که من داشتم نگاش میکردم...جالبه که از اینکه دارن توی جامعه ای زندگی میکنن که رابطه محرم و نامحرم حرام است ، شدیدا ناراحت هستن!!
لطفا هر آقا پسری خواستگاری دختر چادری هم میره تحقیق کنن....میگم که توی چادری ها هم نفوذ کرده و ضروریه..چون خود پسرها کل منظومه شمسی رو میگردن توی دوران مجردی بعد واسه ازدواج میرن سراغ دختری که آفتاب ندیده اس...یه دختره بود که 4 سال با یه پسره دوست بودو پسره بهش میگه که من باهات ازدواج میکنم و مادرم گفته که میخوام عروسمو بدون روسری ببینم و حالا یه عکس سر لختی تو برام بفرست دختره هم ساده فرستاد براش...بعدش با پسره دعواش میشه و پسره خیانت میکنه و توی فیس بوک واسه دختره صفحه درست میکنه و مینویسه من یه دختره بدکاره هستم و..........5 خط درباره دختره چیزهای بد مینویسه ، خاله دختره توی فیس بوک میبینه و به مادر دختره میگه و اینا به پلیس فتا مراجعه میکنن تا صفحه رو پاک کنن ..و شریک بابای دختره این صفحه رو هم میبینه و به بابای دختره خبر میده و بابااِدختره رو از خونه انداخت بیرون وگفت اگه پاشو خونه بزاره زندش نمیزارم و میره اسم دختررو از شناسنامه اش خط میزنه و دیگه نمیخواد این دخترش باشه و آخر سر هم چون بابا و مامانش باهام سر این موضوع دعوا میکنن و آخر سر طلاق میگیرنSmile
خدایی می ارزه این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس دوباره توصیه میکنم که پسرها حواسشونو جمع کنن برای ازدواج
نقل قول:به بابای دختره خبر میده و بابای دختره رو از خونه انداخت بیرون وگفت اگه پاو تو خونه بزاره زندش نمیزارم و میره اسم دختررو از شناسنامه اش خط میزنه و دیگه نمیخواد این دخترش باشه و آخر سر هم چون بابا و مامانش باهام سر این موضوع دعوا میکنن و آخر سر طلاق میگیرن[تصویر: happy.png]
خدایی می ارزه این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس دوباره توصیه میکنم که پسرها حواسشونو جمع کنن برای ازدواج
این داستان واقعیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا اگه پدر این دختر خانوما دید از طرف من بهش بگید آقای محترم خدا به اون خداییش توبه آدمو میبخشه شما دیگه کی باشی؟
بعدم بهش بگید که به جا این نه نه من غریبم بازیا اون موقع که فکر و ذکر شما و خانوم محترم داشتید فقط فقط به پله های ترقی زندگی فکر میکردین و مطمئنا سرتون یه جایی بند بوده که حواستون به دخترتون نبوده!اون موقع باید یه فکری به میکرد بعد اونوقت قضیه فرق داشت الان!!!!!!!!
واقعا برای چنین پدر و مادرایی متاسفم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع