(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۵)hamid.5574 نوشته است: [ -> ]سلام
اول معذرت می خوام خیلی
بعد اینکه خوبه که روال منظمی دارین ولی به نظرم مرحله ها یه تعدادشون اضافین و تو این دو صفحه اطلاعات تکراری زیاد اومده. بهتره که یک بخش کوتاه برای معرفی فیلم کارگردان بازیگران و فروش و غیره باشه و در مرحله دوم بسرعت سراغ نقد فیلم به صورت تخصصی بریم(من الان باید چند روز منتظر باشم تا این بخش اطلاعات اولیه درباره فیلم تموم شه بعد بیام سر نقد فیلم که واقعا خیلی ها نمیتونن اونقدر وقت بذارن)
اینا نظرات من بود . بازم ممنون از شما و امیدوارم ناراحت نشین
به نام خدا
با سلام به شما دوست عزیز و عرض خوش آمدگویی برای ورود به سایت خودتان!
از نظر ارزشمند شما بسیار سپاسگزارم و ما دوستانی که نقد به این روش داشته باشن و مدل جایگزین ارائه کنند رو حتما بحث و گفت و گو و در نهایت اعمال خواهیم کرد.
درباره ی مسائلی که می فرمایید، اطلاعات اولیه فقط مربوط به دو آیتم اول می شدن و باقی آیتم ها کاملا ارتباط با خود فیلم دارن! الان که در مرحله ی شخصیت شناسی هستیم، در واقع می خوایم فلسفه ی وجود هر کرکتر در داستان رو پیدا کنیم! و جواب به این سوال که چرا اینگونه خلق شده اند، در صورتی که می توانستند طور دیگری هم باشند و از کجا شروع می کنند و چرا باید خالق داستان چنین برای آنها بیانجامد تا به سرنوشتشان برسند! و سوالاتی از این دست ...
باز هم از اظهار نظر شما سپاسگزارم!
موفق بمانید
ضمن این که این آیتم به دلیل تعطیلات آخر هفته زودتر از موعد به پایان خواهد رسید و احتمالا تا فردا ظهر بسته خواهد شد تا هر چه سریعتر به آیتم مهم پایانی برسیم!
به نام خدا
سلام خدمت دوستان گرامی!
خوب ... ما هر چقدر منتظر موندیم از دوستان دیگه خبری نشد

و ضمن تشکر ویژه از آقای Detector عزیز بابت جمع آوری نکات ارزنده، میریم سراغ آیتم بعدی یعنی نقش مقابل آقای ویل سالاس :
Cillian Murphy.4 در نقش Timekeeper Raymond León
---------
چند تا نکته رو هم شاید بد نباشه دوستان برای شخصیت شناسی مد نظر قرار بدن :
1. در مورد اسم ها بیشتر روی اتیمولوژی و ترمینولوژی کار کنید. چون معنای اسم چندان کاربردی در اینجا نداره!
اتیمولوژی : پیدا کردن ریشه ی اسم محل پیدایش
ترمینولوژی : بررسی تغییرات اسم، از محل پیدایش تا نقطه ی کنونی
پس با همین دو عنوان توی گوگل سرچ کنید تا نتایج بهتری به دست بیارید. مثل اینجا :
http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Main_Page
2. علاوه بر نکات گفته شده، بهتره، نموادری از اتفاقات مهمی که برای هر شخصیت میفته روی کاغذ بکشید. یعنی نقاط عطف رو تعیین کنید و سیر تحول شخصیت های داستان رو مشخص کنید تا کار تحلیل سرراست تر و مشخص تر بشه!
3. روی دیالوگ ها خیلی تمرکز کنید. چون حرف های کارگردان عموما در زبان کرکترهای داستان گذاشته میشه! دیالوگ های مهم رو می تونید توی imdb پیدا کنید. ( اگر کسی خواست، بگه تا بهش لینک بدم! )
4. در مورد پایان شخصیت ها تعمق بیشتری داشته باشید. چون پایان فیلم و شرایط نهایی حاکم بر فیلم، در واقع حرف اصلی کارگردانه!
و نکته ی آخر این که خواهشا فعال تر باشید.

به هر حال شماها خودتون این فیلم رو انتخاب کردید و من انتظار دارم که مشارکت فعال تری هم در نقدش داشته باشید.
موفق بمانید
من این فیلمو ندیدم وگرنه حتما تو بحث شرکت میکردم اما چیزی که واسم جالبه اینه که آمریکا در سال 2011 حرکت های جالبی در رابطه با مخالفت با سیاستهای کنونی جهان به خصوص سیاستهای داخلی خودش انجام داد فیلمهای مثل ترون انیمیشن رنگو و احتمالا همین فیلم و مخصوصا ساخت بازی deus ex که سلطه ی جهانیرو زیر سوال میبرد.
امیدوارم که این حرکتها تو آمریکا ادامه پیدا کنه بلکه اتفاق بیفته خودشون خودشونو نابود کنن که دیگه منو شمارو هم به زحمت نندازن!
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۸)Imam12 نوشته است: [ -> ]من این فیلمو ندیدم وگرنه حتما تو بحث شرکت میکردم اما چیزی که واسم جالبه اینه که آمریکا در سال 2011 حرکت های جالبی در رابطه با مخالفت با سیاستهای کنونی جهان به خصوص سیاستهای داخلی خودش انجام داد فیلمهای مثل ترون انیمیشن رنگو و احتمالا همین فیلم و مخصوصا ساخت بازی deus ex که سلطه ی جهانیرو زیر سوال میبرد.
امیدوارم که این حرکتها تو آمریکا ادامه پیدا کنه بلکه اتفاق بیفته خودشون خودشونو نابود کنن که دیگه منو شمارو هم به زحمت نندازن!
سلام باید این توضیح رو بدم که این فیلم هایی که گفتید مفاهیمی کاملا متضاد با اونچه که شما گفتید دارند(از نظر من) و باید دوباره وبا دقت بیشتر به این فیلم ها نگاه کنید . صرفا این مساله کلیشه ای که یک نفر علیه سیستم موجود(در ظاهر) بلند میشه و اعتراض میکنه، دلیل خوبی نیست - این کلیشه از ابتدای تاریخ فیلم سازی وجود داشته- مساله مهم موفقیت ظاهری قهرمان در برابر سیستم نیست،بلکه عمق شعار های قهرمان،وسیله هایی که برای رسیدن به اون هدف استفاده میکنه،چیزهایی که برای رسیدن به هدف فدا میکنه، اینکه اعتراض به سیستم است یا به یکفرد یا افرادی از سیستم(مثل 99% فیلمای هالیوودی که قهرمان افراد فاسد رو دستگیر میکنه و به خود سیستم تحویل میده و از سیستم مدال افتخار میگیره!)سیر تحول قهرمان و اون حادثه یا مکتب فکری که باعث تحول اون میشه که در سینمای هالیوود اکثرا بوداییزم است و در مواردی مثل رانگو ، رسوم وعقاید سرخ پوستان ، که البته توسط یک سفید پوست که با خودش جوایز اسکار رو داره بیان میشه و کنترل اب،در رانگو،استعاره از نفت وکنترل حکومت های نفتی حاضر در جهان حاضر هست که بقیه مردم(دنیا) باید به ساز قیمت نفت برقصند. در انتها رانگو کنترل اب رو بدست میگیره و خودش به عنوان کلانتر(استعاره از قدرت جدید و عام) کویر و شهر (استعاره از جهان) و دوباره همون اهداف سیستم قبل رو بصورت لیبرال و دموکراسی برای مردم شهر فراهم میکنه. اگه منظورتون از ترون ،tron legacy بود که در اونجا فردی که دست نشانده سازنده سیستم هست بر علیه سازنده(حکومتهایی که بعدا از امریکا جدا شدن مثل ایران عراق(صدام) وحتی بهار عربی که بعد این فیلم بود و در اون زمان در ابتدای شکل گیری بود) شورش میکنه و جانشین و فرزن همون سازنده شرایط رو درست میکنه و جلوی اون حکومت جدید رو میگیره و فضا سازی میشه که این حکومت جدید خطری برای سیستم اصلی هست و باید نابود بشه(اگه جایی اشتباه بود ببخشید برداشت خودم بود)
به نام خدا
سلام و عرض خسته نباشید بابت این مشارکت فعال ...
بنده در تاپیک بیایید گام به گام نقد کنیم هم ذکر کرده بودم که کسانی که وقت کافی ندارن اعلام آمادگی نکنن که گویا باز هم توجه نشد! با این که نقشه ی نقد در اختیار شما هست و می توانید حداقل در دو، سه آیتم با برنامه ریزی فعال باشید، اما این اتفاق هنوز نیفتاده است.
به هر حال با این وضعیت نمی دونم باید چه کرد!

اما امکان اکستند شدن آیتم وجود نداره و طبق برنامه ریزی قبلی این نقد باید تا آخر این هفته به پایان برسه! بنابراین بدون هیچ گونه اظهار نظری مجبوریم به سراغ آیتم بعدی بریم :
5.خانواده ی Weis ( که Amanda Seyfried در نقش Sylvia Weis و Vincent Kartheiser در نقش Philippe Weis )
موفق بمانید ... یا علی
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۳)Admirer نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام و عرض خسته نباشید بابت این مشارکت فعال ...
بنده در تاپیک بیایید گام به گام نقد کنیم هم ذکر کرده بودم که کسانی که وقت کافی ندارن اعلام آمادگی نکنن که گویا باز هم توجه نشد! با این که نقشه ی نقد در اختیار شما هست و می توانید حداقل در دو، سه آیتم با برنامه ریزی فعال باشید، اما این اتفاق هنوز نیفتاده است.
به هر حال با این وضعیت نمی دونم باید چه کرد!
انصافا قبول داشته باش که زمان نقد بد موقعیه

آخه ما که از یه هفته پیش خبر نداشتم که هفته بعدش (یعنی الان) میخواد چه بلاهایی سرمون بیاد. (مخصوصا مدرسه که این چند روز آخر خـــــــــیلی اذیت میکنه)

ولی حق داری،
کم کاری از ماست.
هیچ راه حلی هم نداریم
اگه بخوایم زمان آیتم ها رو زیاد کنیم که همه بتونن نظر بدن آخرای نقد میافته تو ایام امتحانات
و از اون طرف اگه حلقه نقد همین جوری ادامه پیدا کنه هیچ کس نظر نمیده
soshiant
راست میگه
فکر میکنم اکثر افراد برای اون آیتم آخر و نقد کلی اومدن و اون نقدی که شما از ما میخوای یکم پیشرفته تر از این حرفاس و نیاز مند تخصص ـه . همه که فیلم خور و هالیوود و هالیوودی شناس نیستن ، تازه انگلیسی هم بهشون اضافه کن! واسه همینه که یکم حضور دوستان کم رنگ و تا حدودی بی رنگ ـه.
پس یکم صبور باش و شرایط دوستان رو هم در نظر بگیر و اگه آیتمی بدون نظر موند بدون به خاطر اینه که کسی
نمیتونه دربارش نظر بده! نه این که نمیخواد نظر بده
به نظر من تنها راه حل اینه که برای حلقه های بعدی این آیتم ها رو هم در کنار فیلم نظر سنجی کنی (شاید این مشکل ها برطرف شه)
بنده هم به نوبه ی خود شرمنده ی جناب ناظر عزیز هستم.
قرار بر این بود که در این نقد حضور فعالی داشته باشم ، ولی تقدیر برآن بود که این هفته را صرف تهیه ی پی دی اف نقد انیمیشن رنگو که در حلقه ی قبلی مورد بحث قرار گرفت ، کنم.
انشاالله از حلقه ی بعد حضور فعالی خواهم داشت!
به نام خدا
عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی!
@ soshiant :
از نظر شما سپاسگزارم! درباره ی زبان انگلیسی فرمودید که ممکنه خیلی از دوستان تسلط کافی نداشته باشن و من به شما حق میدم و به عنوان برادر کوچکتر توصیه ای رو اول به خودم و بعد هم به شما بزرگواران می کنم. نمی دونم دانشجو شدید یا نه؟! و نمی دونم بعدا وارد چه کاری خواهید شد! اما یادگیزی زبان انگلیسی برای پیشرفت بیشتر و تعامل با دنیای روز از اوجب واجباته! بنده هم بر خلاف تصور شما خیلی در این زمینه کم کاری تا به الان کرده ام و امیدوارم که این توصیه اول آویزه ی گوش خودم باشه! ولی در هر مقطعی شما شدیدا در زمان ها مختلف نیاز به استفاده از زبان انگلیسی پیدا خواهید کرد و اونجاست که حصرت زمان های از دست رفته رو خواهید خورد. حقیر بعد از این که وارد دانشگاه شدم و پروژه های مختلفی رو مجبور به انجام شدم، بارها و بارها حصرت زمان ها از دست خورده برای یادگیری به نحو احسنت زبان انگلیسی رو خوردم. در برخی تحقیقات که اینترنت هم جوابگو نیست و شما باید به رفرنس های انگلیسی اصیل رجوع کنید تا جواب سوالتون رو بگیرید. و بلاخره در همین تحقیقات حوزه ی دشمن شناسی هم شما نیاز مبرمی به زبان انگلیسی دارید و بدون هیچ اغراقی قدم از قدم نمی توانید بردارید اگر به اندازه ی کافی مسلط نباشید. انشاالله که این آویزه ی گوش همه ی ما برای ادامه ی مسیرمون در زندگی باشد ...
در مورد باقی مسائل هم متوجه نشدم که اشکال کار در کجاست!؟ شما هر جا که اشکالی وجود داره بیاید در همین تاپیک و با دیگر دوستان در میون بذارید و نه این که فقط نظاره گر باشید! حداقل باید دیده بشه که شما دارید حداقل تلاش رو برای یاد گرفتن کاری انجام میدید و اینه که باعث دلگرمی من میشه! باور بفرمایید که من انتظار زیادی از شما ندارم ولی دوست دارم این تلاش برای یادگیری رو در شما رویت کنم. همین! به هر حال اگر نکته ی ریزی به نظرتون می رسه که کاربردی هست لطفا اینجا بیان کنید تا حقیر بیشتر متوجه منظور شما و اشکال کار بشم.
باز هم از اظهار نظر شما سپاسگزارم.
موفق بمانید
@ Detector :
از شما هم بسیار ممنونم و حضور خیلی فعالی داشتید که حقیر اصلا کسی نیستم که رضایتم اینجا مهم باشه و بتونم از شما تشکر کنم. درباره ی مدرسه که درست می فرمایید و من به شما حق میدم. و به همین دلیل فیلم انتخابی چندان نقد سنگینی ندارد و از طرفی برنامه ریزی ما هم به همین دلیل مدت زمان فشرده ای را در بر می گیرد تا قبل از امتحانات ترم به پایان برسد.
اما در مورد متخصص بودن و این حرفا! والا من عقیده ی شما رو ندارم و تا حدی به دوست قبلی هم توضیح دادم. شما لان نقشه ی نقد در اختیارتون هست و با این که می تونید حداقل توی دو تا آیتم خوب ظاهر بشید ولی این اتفاق هنوز در مورد خیلی از دوستان نیفتاده! مثلا شمای نوعی اگر می بینید در حدی فرصت ندارید که در اکثر آیتم ها فعال باشید، من انتظار دارم که حداقل روی یکی، دو آیتم کار کنید و یه فعالیتی از شما دیده بشه! چون مبانی نقد کاملا مشخص و واضح هستن و هیچ ابهامی به نظر حقیر در حال حاضر وجود نداره و موارد مختلف چه در خلال این نقد و چه در نقد قبلی تبیین شده اند.
به هر حال اگر راهکاری مد نظر شما باشه، خوشحال میشم که بشنوم.
و امیدوارم در دو آیتم بعدی دوستان فعالیت بیشتری داشته باشن.
از حضور همگی شما یک بار دیگه تشکر می کنم و باعث افتخار ماست که شما عزیزان در این حلقه ی نقد شرکت می کنید.
موفق بمانید و در پناه حق
یا علی