تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازی فلش « شلیک به مرتد »
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول: اسلام از مظلومیت حسین (علیه السلام) اسلام شد و در دلها نشست ، نه با زور و تهدید به قتل.

اسلام واقعی نه دین تفریط است مانند مسیحیت ، نه افراط مانند یهودیت !
در مواقع لزوم برخورد جدی میکند و در مواقع دیگر رافتش را مثل همیشه به رخ میکشد !
(۱۷/تیر/۹۱ ۰:۵۶) نوشته است: [ -> ]در جواب شما دوستان فقط یک چیز را می گویم:

اسلام از مظلومیت حسین (علیه السلام) اسلام شد و در دلها نشست ، نه با زور و تهدید به قتل.

اسلام نه افراط دارد نه تفریط
شمشیر به وقتش رأفت به وقتش
هر وقت لازم باشد ذوالفقار می آید
هر وقت لازم باشد همان کسی که ذوالفقارش آمده رأفتش هم می آید
اسلام هم استدلال دارد هم جهاد دارد که همان هم بر پایه ی استدلال است
هم حدّ دارد و قصاص و هم حکم ارتداد و سنگ سار و هم حکم عفو و رحمت همه و همه ی آنها هم بر مبنای عقلانیت دینی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مترش هم قرآن است و سیره 14 معصوم
اینکه به علت اطلاعات ناقص خود یا هر دلیل دیگر مرتب نظرات شخصی بدهیم و آن را هم به ناف دین ببندیم که نشد
نقل قول:
نقل قول:لابد قتل
یه فاتحه واسه جمهوری اسلامی خوندم

چه ربطی داشت؟ Huh
گیریم که جمهوری اسلامی در مسیر اشتباهی پیش بره، اسلام بد میشه؟
بکنید آقا.هرکاری دوس دارید بکنید با این مرتیکه.بکشیدش.اصن به من چه.
با درود و سپاس فراوان بابت پاسخگویی

جناب
علمدار133

بنده هرگز توهین را مقبول فرض نکردم...تنها در ارتباط با سرنوشت توهین کننده اظهار نظر کردم...بنده خودم شیعه علی ع هستم و توهین را بر نمی تابم...اما راه برخورد با توهین را زور نمی دانم...راه حل بنده محبت است...شاعر می گوید از محبت خارها گل می شود!Big Grin

جناب
zohur12.ir

در واقع دچار تردید هستم اما بنده فرض را بر واقعی بودن روایت ذکر شده شما می گذارم ... با این حال ظاهرا فاکتور زمان و شرایط را در نظر نمی گیرید...به نظر شما و احیانا علما ، پیامبر اسلام ص در زمان فعلی با این شرایط روزگار باز هم چنین حکمی می دادند؟.....

با اینکه بصیرت بارها مورد تاکید آیت الله خامنه ای قرار گرفته اما تعجب می کنم چرا عده ای هنوز سعی دارند احکامی را اجرایی کنند که اصلا شرایط زمانی آن قرن هاست به پایان رسیده...

بگذارید داستانی خیالی بگویم که البته واقعیت ندارد و ساخته ذهن بیمار من است!...پیامبر اسلام در گذرگاهی قدم می زده حال کودکی به روی ایشان برای آزاد رساندن آب می ریزد ...پیامبر ص گوش کودک را می پیچانند و سپس به راه خود ادامه می دهند.....قبل از اینکه مرا فحش باران کنید خودم می گویم این داستان غیرواقعی است....می خواهم نکته ای را متذکر شوم....شما اگر عالم بودید در زمان فعلی ، از روی سنت پیامبر که مثلا داستان خیالی بالا است چه حکمی برای کودک خردسال می دادید( در زمان فعلی ) ...آیا دقیقا مو به مو رفتار پیامبر را تکرار می کردید؟...یا سعی می کردید شرایط زمان را در نظر بگیرید و بعد با کودک خاطی برخورد کنید؟....

جناب
علی 110

شما می گویید مراجع عظام...به نظر شما فرق به کار بردن مراجع عظام یا آیت العظمی یا مقام عظمی با القابی مثل والاحضرت یا اعلی حضرت در چیست؟...آیا این ستایش نیست؟...آیا این خلاف توصیه اکید حضرت علی (علیه السلام) نیست؟

شما بنده را دارای اطلاعات دینی پایین خواندید....بهتر است بدانید دانستن انبوهی از نقل ها و لقمه های جویده شده علمای فرهیخته کاریست که در توانایی همگان می باشد....این بصیرت است که عده ای را با شنیدن نوای اذان مسلمان می کند و عده ای را با دانستن هزاران نقل ریاکار...بنده شما را به خاطر نوشته هایتان قبول دارم و همچنین اجر شما به خاطر پهن کردن سفره بیداری اندیشه پیش خدا محفوظ است ... توصیه بنده به شما این است که به جای استناد به کلمات نقل ، سعی کنید ارتباط نقل ها و آیات را بسنجید...چراکه با این رویه استناد به نقل آن شاعر هیچ وقت نمی توان پیامبر اسلام را شناخت...نتیجه چنین تفکری می شود جبر و جبر هم ناقض لا اکراه فی الدین است...

نقل کردن بدون تفکر کاری ناپسند است...شما چه می دانید آن شاعر چه چیز گفته ، دقیقا شرایط فکری مردم آن روزگار چه بوده و اصلا پیامبر چه شرایطی به لحاظ محیطی داشته....این سند نیست...این مغلطه است...

سپاس از
shafagh_mah
و
Grace Dies

در پناه رحمت حق

یاعلی

[/b]
نقل قول:
چه حکمی برای کودک خردسال می دادید( در زمان فعلی ) ...آیا دقیقا مو به مو رفتار پیامبر را تکرار می کردید؟...یا سعی می کردید شرایط زمان را در نظر بگیرید و بعد با کودک خاطی برخورد کنید؟....

مخلوطی از توهم و تحلیل خودتون رو به ما ارائه دادید !
اولا که پیامبر هیچوت چنین کاری نکرده اند بنا به گفته خودتون لذا نیازی به پاسخ گویی به دلائل رد شده از سوی خودتان نیست !
.
اینکه این حکم با توجه به شرایط زمان درست است یا خیر ، کار متخصصان این حوزه نه شمایی که حتی کوچترین مقامی در این امر ندارید ، خود علما بهتر میدانند چه چیز خوب است و چه چیز بد است ( نمونه ماجرای وهن قمه زنی )
(۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
[تصویر: Shellik_Be_Mortad02.jpg]
[تصویر: Shellik_Be_Mortad06.jpg]
[تصویر: Shellik_Be_Mortad07.jpg]

باید به حال چنین مریدانی تاسف خورد...کسانی که چنین بازی را ساختند بنده را یاد اراذل و اوباش و نمونه دینی آن خوارج تحت هدایت نجدت بن عامر انداختند....

شما را بخدا نگاه کنید ....یعنی چی با نیت خالص شلیک کن....اینها همان منتظران مهدی موعود هستند؟...

باید به حال امت گریست زیرا مشتی اوباش و لات و الاف دیروزی شدند مذهبیان فدایی و کاسه داغ تر از آش و بازی می سازند...اینها همانهایی هستند که اگر در زمان صدر اسلام می زیستند جوی ها و معابر را با شمشیر آخه همواره خونین نگه می داشتند....

ما را چه شده ... به جای استفاده از دین خدا فقط در حال کشتار هستیم...کی باید از ثمره دین استفاده کنیم؟

فقط تنبیه؟
فقط مجازات؟
فقط کشتن برای عبرت سایرین؟

شدیم عده ای ریاکار و جانی که ریش را برای دزدی می گذاریم و تیغ را برای کشتن...

همانا فرق علی را چشمان ظاهربین پیروانش شکافت ...

یاعلی

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۲۸)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]
نقل قول:

مخلوطی از توهم و تحلیل خودتون رو به ما ارائه دادید !
اولا که پیامبر هیچوت چنین کاری نکرده اند بنا به گفته خودتون لذا نیازی به پاسخ گویی به دلائل رد شده از سوی خودتان نیست

خوب است بنده تاکید کردم این داستان ساخته ذهن بیمار من است و الا خطابه شما دیگر قابل کنترل نبود...ضمن اینکه شما چطور ادعای استدلال به موقع دین دارید در حالی که حتی توانایی تحلیل یک مسئله ساده دینی را ندارید....مشکل از شما نیست....مشکل در جایی است که عوام را توصیه به تقلید می کنند تا حدی که مردم توانایی تفکر را به طور کامل از دست بدهند...بنده تنها از عدم پاسخگویی شما نتیجه گیری کردم...قطعا پاسخ دادن شما می توانست لحن مرا تغییر دهد

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۲۸)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]
نقل قول:

اینکه این حکم با توجه به شرایط زمان درست است یا خیر ، کار متخصصان این حوزه نه شمایی که حتی کوچترین مقامی در این امر ندارید ، خود علما بهتر میدانند چه چیز خوب است و چه چیز بد است ( نمونه ماجرای وهن قمه زنی )

دوست من .... هر کسی با تفکر آفریده شده است...درست نیست یک معادله شرطی را بگذاریم وسط و بسم الله از سیر تا پیاز اعمالمان را بدهیم دست مراجع....

یاد یک ماجرای تلخ در ابتدای پیروزی انقلاب افتادم...در هنگام دادن حکم چند ارتشبد و مغر های متفکر ارتش ، خبرنگاران به حکم آنها اعتراض کردند....قاضی دادگاه با لحنی تمسخر آمیز گفت : آنها گناه کارند و باید اعدام شوند ... اگر هم ما حکم اشتباه دادیم نگران نباشید زیرا بعد از اعدام به بهشت می روند!

این لوپ کلام شماست...Big Grin

در پناه رحمت حق

یاعلی
اینکه ما مرتب بخواهیم جواب بدیم و توجیه تراشی کنیم مسلمات اسلام را تغییر نمیدهد

شما اشتباه کردید در مورد اینکه گفتید رسول خدا چنین اقدام هایی نکرده اند

آدم حداقل با خودش باید روراست باشه

حالا هی ما بیایم آسمون ریسمون ببافیم که توجیه کنیم چیزی رو تغییر نمیده

نظر شما مغایر اسلام است

هم سیره ی رسول خدا این رو تأیید میکنه
هم نظر اسلام شناسان

این که تقلید در فروع دین و احکام فقهی را ربط بدیم به جبر یا بی تفکری این فرافکنی است

اصول اعتقادی بر مبنای تفکر و تعقل است
در فروع و مباحث فقهی باید به متخصص مراجعه کرد

در این مورد هم سنت رسول خدا مشخص هست

حالا شما دوباره بیا اینجا توجیه بتراش ، چه کاریه برادر من؟

شما به اشتباه مسلم خودت در مورد اینکه رسول خدا میبخشیده اعتراف نمیکنی! رسول خدا گاهی هم به دستور خدا نمیبخشیده و شدیدترین مجازات ها رو هم به کار بسته

بنا نیست ما جدل کنیم
جدل قلب رو سیاه میکنه و جلوی فهم حقیقت رو از قلب میگری

به قدر کافی توضیح ارائه شده در این مورد از طرف حقیر

مسئله هم نکته ی مبهمی نداره

البته جا برای توجیه تراشی همیشه هست و بوده و خواهد بود

خدا به همه ی ما توفیق هدایت بده

در ضمن
(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: [ -> ]شما بنده را دارای اطلاعات دینی پایین خواندید....بهتر است بدانید دانستن انبوهی از نقل ها و لقمه های جویده شده علمای فرهیخته کاریست که در توانایی همگان می باشد....این بصیرت است که عده ای را با شنیدن نوای اذان مسلمان می کند و عده ای را با دانستن هزاران نقل ریاکار...
در ضمن تفسیر به رأی در دین ربطی به بصیرت ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ذکر مراجع عظام هم هیچ ایرادی نداره ، احترام گذاشتن به عالم از شعائر دین هست

شما برو ببین مولاعلی و سایر ائمه برای یک عالم چه القابی به کاربردند

نامه ی امام زمان به شیخ مفید ببین ایشان چه القابی به کاربرده

هی هر چیزی که به نظر شخصی ما جور در نیامد را تکذیب نکنیم

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: [ -> ]بنده هرگز توهین را مقبول فرض نکردم...تنها در ارتباط با سرنوشت توهین کننده اظهار نظر کردم...بنده خودم شیعه علی ع هستم و توهین را بر نمی تابم...اما راه برخورد با توهین را زور نمی دانم...راه حل بنده محبت است...شاعر می گوید از محبت خارها گل می شود!Big Grin
اولاً راه حل شما راه حل اسلام نیست!
ثانیاً شعرا خیلی چیزها میگویند ، ملاک برای عبد خدا گفتار خدا است یعنی قرآن و کلام و سیره ی اهل بیت

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: [ -> ]بنده خودم شیعه علی ع هستم

چرا عده ای هنوز سعی دارند احکامی را اجرایی کنند که اصلا شرایط زمانی آن قرن هاست به پایان رسیده...
توهم است اگه خود رو شیعه ی علی علیه السلام بنامیم و معتقد به این جمله باشیم که احکام اسلام مانند سنگسار یا ارتداد یا ارث زن یا حجاب یا قصاص یا سایر احکام... مخصوص زمان و مکان خاص است
این ها نظرات شخصی در باب یک مسلک شخصی است که مسلماً آن مسلک اسلام نیست

مسلکی است باب طبع منِ نوعی!!!!!!!!!
بسم الله
.
.
قصد بحث کردن با شما رو ندارم.
چرا که اصلا گویا تفکر نمی کنید......
و هر چه به ذهنتان می آید یک راست به صورت نوشتار در می آورید.....
در تاپیک دیگه ای هم با گفتن اینکه جملات احترامی برای علما نباید به کار رود و یک مقایسه کاملا غیر عقلانی و ..... موجب توهین به علما شدید .... اینجا هم باز همانطور......
بحث باز در این مورد هم واضح است...
فقط نیاز به تعقل دارد....
.
جناب dani حواستان را جمع کنید ، ما اجازه نمی دهیم کسی اینگونه به علما هجمه کند.......
کمی قبل از زدن حرف ، آن را مزه مزه کنید.......
سخنان حضرات معصومین را تفسیر به عقل خودتان نکنید......کمی بیشتر رویشان تفکر کنید خواهید فهمید که .... .....
لج بازیت بیجاست.....حرف ناحق میزنی و روشم پایبندی...._________که زیاد میگی....
ممکنه با هدف خاصی این حرفا رو زده باشی....ولی ایشالا که نیست...

خدا همه رو هدایت کنه...
سلام
البته بنده هم تا حدودی مخالف هستم ، نباید وجهه اسلام رو خشن نشون بدیم ، اگر لازم بود خشونتی صورت بگیره مراجع بزرگوار اعلام می کردند (مثل ارتداد سلمی غیر رشدی).
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع