تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازی فلش « شلیک به مرتد »
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۵۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
البته بنده هم تا حدودی مخالف هستم ، نباید وجهه اسلام رو خشن نشون بدیم ، اگر لازم بود خشونتی صورت بگیره مراجع بزرگوار اعلام می کردند (مثل ارتداد سلمی غیر رشدی).

بر منکرش لعنت.
ولی عزیزم ما که تعیین نمی کنیم.
من چی از دین حالیمه؟Huh
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۳:۲۴)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۵۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
البته بنده هم تا حدودی مخالف هستم ، نباید وجهه اسلام رو خشن نشون بدیم ، اگر لازم بود خشونتی صورت بگیره مراجع بزرگوار اعلام می کردند (مثل ارتداد سلمی غیر رشدی).

بر منکرش لعنت.
ولی عزیزم ما که تعیین نمی کنیم.
من چی از دین حالیمه؟Huh
سلام
خوب من هم همین رو می گم ، ما که حالیمون نیست ، بگذاریم اگر مرجعی رفتار خصمانه نشون داد ، ما هم رفتار خصمانه نشون بدیم.
آخه اگر یک خارجی بی اطلاع ببینه این ماجراها رو ، یا خیلی از ایرانی های بی اطلاع و کم اطلاع ، توی ذهنشون می گن طرف خواننده بوده ضد نظرات این ها خونده می خوان بکشنش.
نمی گم این تفکر در دشمن باید باعث بشه ما بی خیال جهاد و سخت گیری و ... بشیم ، اما خوب باید دست به شمشیر باشم ، اما پشت سر رهبرمون ، هر وقت دستور حمله داد ، ما هم شمشیرا رو بکشیم بیرون.
و یک نکته
تا جایی که من دیدم مراجع به طور دقیق نگفتن که شاهین نجفی مرتده.
در پاسخ به سوال گفتن که این طور فردی شامل تعریف ارتداد میشه.
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۳:۳۲)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]و یک نکته
تا جایی که من دیدم مراجع به طور دقیق نگفتن که شاهین نجفی مرتده.
در پاسخ به سوال گفتن که این طور فردی شامل تعریف ارتداد میشه.
دقیقا! من هم چند بار همین رو گفتم فقط می خواستن همه من رو بزنن! هیچ یک از استفتاءات قرار داده شده بر روی سایت دقیق نبودند و مسئله رو بیش از حد کلی مطرح کرده بودند.
من دقیق ترش رو استفتاء کردم جوابی نیومده هنوز
کلا به قول یک نفر نباید از مولامون جلوتر بیافتیم.
بنده را نام خویشتن نبود
هر چه ما را لقب دهند آنیم.
سلام

دوستان تا اونجایی که ممکنه به عنوان ناظر وارد جزئیات و مطالب دوستان نمیشم

اما این تاپیک داره منحرف میشه
دقت کنید

با تشکر
عالییییییییییی بودHeartHeartHeart
حرف هایی را که وظیفه داشتم بگویم ، عرض کردم و شرمنده خدا نیستم....

این را بدانید در تک تک احکام اسلام شرایط سیاسی روز در نظر گرفته شده و جایی که به نفع عده ای نباشد حذف یا جعلی شمرده شده و نقاطی که به نفع مجموعه است پررنگ تر شده....

دوستان ، مراجع از بدنه نظام اسلامی هستند...شک نکنید احکام حساسی مثل ارتداد بیش از آنکه دینی باشد ، سیاسی است و متاسفانه شواهد هم جز این نیست.........

من این تناقضات آشکار احکام مربوط به ارتداد را چیزی جز تفکر سیاسی نمی دانم...شاعر ، نویسنده ، روزنامه نگار ، کاریکاتوریست و ...

کیست که نداند چنین افرادی همیشه برای هر حکومتی از هر کشوری خط قرمز محسوب می شوند....اسلام و غیر اسلام ندارد....این قانون بقای حکومتهاست....مخالفان را بکش مثل حکم ارتداد.....منتقدان را تهدید کن مثل همین دوستان بیداری اندیشه خطاب به بنده....

همانطور که ن ج اس به تک حزبی شدن متهم است....این انجمن هم مسیری را در پیش گرفته که جز آن تداعی گر رویه دیگری نیست...

به خاطر خدا فقط به بنده بگویید در این انجمن چند منتقد و مخالف حضور پیدا کردند....به شما قول می دهم در بین تمام اعضای ثبت نامی به عدد انگشتان دو دست هم نمی رسند...چون مشمول پالایش ماهانه می شوند!....چون امثال ما باید مراقب حرف خود باشیم و به قول جناب
میلاد (miley)
حرف خود را مزه مزه کنیم(زیرا ایشان نمی گذارند ما به مطلوباتشان هجمه کنیم!)

مدت هاست پویایی این انجمن به پایان رسیده...شاید به خاطر بالا رفتن آمپر شعارهاست...Big Grin

در پناه رحمت یزدان

یاعلی

یک مورد بسیار عجیب:

تمام پست های من درباره انتقاد از به کار بردن القاب دور و دراز برای صدا زدن مراجع حذف شد......واقعا ظرفیت شما اینقدر پایین است و حتی تحمل چند کلمه انتقاد را ندارید؟....شما مگر خدایید؟.....الله اکبر .....

بسم الله
.
.
جناب dani اون پست ها پاک شد چون باعث انحراف آن تاپیک شده بود....
اگر درست بحث شود که مشکلی نیست......
نمی دانم چرا ما تا دو تا دونه کتاب یا شاید چهار تا مطلب یا ده تا حدیث می خونیم فکر می کنیم علامه شدیم!!!!!!!!!!!!!
.
مشکل این بحث ها که شما راه می اندازید ریشه ای است و با مسکن حل نمی شود.............
شما باید بری ببینی آیا باید تقلید کرد از مراجع یا نه .......؟
در چه حد باید از مراجع تقلید کرد .......؟
اون وقت است که حل می شود این اشکالات که وارد می کنید......
.
ضمن اینکه مشکل حرف شما اینجاست که خیلی با اعتماد به نفس میای میگی بنا بر فلان حدیث ..... یا بنا بر فلان خبر.....یا بنا بر فلان آیه.....
و ایات و روایات رو تفسیر به عقل خودتان میکنی....
.
در این موارد هم بحث شده در تالار .........در مورد اسم نیاوردن در احکام هم بحث شده......برید بخونید....

ارتداد و احکام ان

درباره حکم ارتداد خواننده هتاک
سلام..Big GrinBig Grin
آقا چقد حال وقتی بحث داره میخابه یه تیکه ای بپرونی دوباره اوج بگیره....Big GrinBig Grin
نقل قول: القاب دور و دراز
از دید شما البته !
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع