۶/آذر/۹۲, ۱۴:۰۳
آقای درست پسند براتون آرزوی موفقیت دارم
( توسط خودم ویرایش شد
)
و البته شاید حرف هام خیلی با دغدغه شما مرتبط نباشه اما با عرض شرمندگی من حرفمو میگم
----------------
همه چیز تو این ......... آخرش به بحث سیاسی میکشه سودی که از نگه داشتن مخاطب پای رسانه عاید میشه از نشستن پای برنامه های ماهواره براشون بیشتره
مطمئن هستم که خودشون از وضعش خبر دارند نمی تونن هم مخاطب رو حفظ کنند و هم به ایده آل هاشون بپردازند چون بعضی وقت ها نگه داشتن مخاطب با همین بزک دوزک ها از نشستن پای برنامه ماهواره براشون بیشتر می ارزه!
مشکل اینه که همیشه تو این ............... آدم های همه کاره و هیچکارش اونچیزی که مینمایند نیستن! داد چیزی رو میزنن که فقط در حد ادعاست!
این که به اخلاقیات پرداخته نمیشه دلیلی جز این داره که از کوزه همان تراود که در اوست!!!
کارگردانی که میاد این کارهای روتین و فرهنگ غلط ما رو در قالب یک سریال نشون میده ( مثل برره که من واقعا ازش بدم میومد اما یجورایی بازتابی از کارهای خودمون بود )و از طرف همه بهش حمله میشه و دیگه سمت تلوزیون نمیاد و به نظرتون چرا سیمای ملی !! بازخوردی جز بی توجهی و سرخوردگی مخاطب نداره؟
(توسط خودم ویرایش شد....)
(توسط خودم ویرایش شد....) از گند هایی که لا به لای فریم ها (توسط خودم ویرایش شد....) این چیزیه که فقط تو کارهای کیلویی صدا وسیما به شدت وضوح داره و این وسط هیشکی حواسش نیست بچه اش داره پای تلوزیون تلف شخصیتی میشه و تربیت نسلی که برعهده آدم های بی حوصله دوره ماست به عهده صداو سیمایی میوفته که ..............
فقط که ظاهر کار نیست که مهمه ( من پیرو نظریه مهم باطنه نیستم ) خیلی از سخت گیری های الکی واقعا انگیزه برای خیلی از هنرمندان آرمانگرا نمونده از بس اون آقایون مدعی ادعای هنرمندی کردند و سرمایه مملکت رو صرف کارهای بیخودی فیلم ماشین سواری و(توسط خودم ویرایش شد....) و بقیه هنرمند ها رو آدم های ....... اسم گذاری کردند!
چند نفر آدم درست و درمون تو صدا وسیما داریم که با همون فاکتور هایی که شما مد نظرتونه مردم رو بتونه جذب کنه؟ چقدر هم ازشون تقدیر و تشکر میشه؟
منتظرم از شرایط استخدام صداوسیما بگین
-----------------------------
راستش من جز برنامه کودک و خنده بازار سایر برنامه های صداوسیما رو نگاه نمیکنم
اما یادمه
چند وقت پیش تو برنامه صدای مردم شبکه خبر یه نفر زنگ زده بود و همین درخواست ها رو از صدا و سیما رو داشت حتی اسم از برنامه هم برد اما هیچ تغییری نکرد فقط روابط عمومی دارند که بگن ما مخاطب دوستیم !
ولی با همه این حرف ها چرا شبکه قرآن که حتی برنامه کودکش هم دختر ها با چادر هستند فقط مخاطبان خاص داره؟؟
---------------------

( توسط خودم ویرایش شد
)و البته شاید حرف هام خیلی با دغدغه شما مرتبط نباشه اما با عرض شرمندگی من حرفمو میگم
----------------
همه چیز تو این ......... آخرش به بحث سیاسی میکشه سودی که از نگه داشتن مخاطب پای رسانه عاید میشه از نشستن پای برنامه های ماهواره براشون بیشتره
مطمئن هستم که خودشون از وضعش خبر دارند نمی تونن هم مخاطب رو حفظ کنند و هم به ایده آل هاشون بپردازند چون بعضی وقت ها نگه داشتن مخاطب با همین بزک دوزک ها از نشستن پای برنامه ماهواره براشون بیشتر می ارزه!
مشکل اینه که همیشه تو این ............... آدم های همه کاره و هیچکارش اونچیزی که مینمایند نیستن! داد چیزی رو میزنن که فقط در حد ادعاست!
این که به اخلاقیات پرداخته نمیشه دلیلی جز این داره که از کوزه همان تراود که در اوست!!!
کارگردانی که میاد این کارهای روتین و فرهنگ غلط ما رو در قالب یک سریال نشون میده ( مثل برره که من واقعا ازش بدم میومد اما یجورایی بازتابی از کارهای خودمون بود )و از طرف همه بهش حمله میشه و دیگه سمت تلوزیون نمیاد و به نظرتون چرا سیمای ملی !! بازخوردی جز بی توجهی و سرخوردگی مخاطب نداره؟
(توسط خودم ویرایش شد....)
(توسط خودم ویرایش شد....) از گند هایی که لا به لای فریم ها (توسط خودم ویرایش شد....) این چیزیه که فقط تو کارهای کیلویی صدا وسیما به شدت وضوح داره و این وسط هیشکی حواسش نیست بچه اش داره پای تلوزیون تلف شخصیتی میشه و تربیت نسلی که برعهده آدم های بی حوصله دوره ماست به عهده صداو سیمایی میوفته که ..............
فقط که ظاهر کار نیست که مهمه ( من پیرو نظریه مهم باطنه نیستم ) خیلی از سخت گیری های الکی واقعا انگیزه برای خیلی از هنرمندان آرمانگرا نمونده از بس اون آقایون مدعی ادعای هنرمندی کردند و سرمایه مملکت رو صرف کارهای بیخودی فیلم ماشین سواری و(توسط خودم ویرایش شد....) و بقیه هنرمند ها رو آدم های ....... اسم گذاری کردند!
چند نفر آدم درست و درمون تو صدا وسیما داریم که با همون فاکتور هایی که شما مد نظرتونه مردم رو بتونه جذب کنه؟ چقدر هم ازشون تقدیر و تشکر میشه؟
منتظرم از شرایط استخدام صداوسیما بگین

-----------------------------
راستش من جز برنامه کودک و خنده بازار سایر برنامه های صداوسیما رو نگاه نمیکنم
اما یادمه
چند وقت پیش تو برنامه صدای مردم شبکه خبر یه نفر زنگ زده بود و همین درخواست ها رو از صدا و سیما رو داشت حتی اسم از برنامه هم برد اما هیچ تغییری نکرد فقط روابط عمومی دارند که بگن ما مخاطب دوستیم !ولی با همه این حرف ها چرا شبکه قرآن که حتی برنامه کودکش هم دختر ها با چادر هستند فقط مخاطبان خاص داره؟؟
---------------------
نقل قول:در مورد قهرمان پروری،یه عده از ترس اینکه ملیت گرایی جلوی مذهب قدرت بگیره،مفاهیم قدیمی ما رو مدفون کردن در حالیکه اگه مردم با قهرمانان حداقل شاهنامه اشنا میشدن،دوتا فیلم درست و حسابی میدیدن،میفهمیدن چیزی که اونا رو قهرمان کرده،اخلاقیاته و هزار مورد دیگه که خود دوستان میدونن...این قسمت حرف خانم نینا خیلی عالی بود

اتفاقاً این سریال(مانند باقی سریالها!) بسیار مورد حمایت مدیران بود. یادمه ضرغامی هم شخصاً از محل فیلمبرداری بازدید کرد و تشویقشون کرد. بعدش چندتا مجموعهی دیگه هم برای تلویزیون ساخت: باغ مظفر، مرد هزار چهره، مرد 2 هزار چهره.
) بعداً نظرم عوض شد.
هرچی فکر کردم دیدم معلوم نیست چرا جناب شوالیه اینقدر از بیتالمال خوشش میاد!![[تصویر: 54424.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/54424.jpg)
![[تصویر: 20130727092057cb-%d8%a2%db%8c%d8%aa-%d8%...%db%8c.jpg]](http://www.mananashr.com/pooyasoftpublisher/Storage/Images/20130727092057cb-%d8%a2%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d9%84%d9%87-%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%a8%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%ad%d8%b3%d9%86-%d9%85%d9%87%d8%af%d9%88%db%8c.jpg)