تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توجیه‌ناپذیرها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۰/آذر/۹۲ ۱۳:۵۸)azade نوشته است: [ -> ]من متوجه نشدم که نماد گورخر چی هست که در این نقد سریال ساختمان پزشکان به اون ایراد گرفته شده ..
خوب شد اشاره فرمودید. یادم رفته بود به فایل PDF کتاب پژوهش مستند اشاره کنم که در صفحه‌ی اول سایت مستند گذاشته شده.Blush
با تشکر از شما بابت اهمیت دادن به موضوع.

قسمت «نمادهای مطرح در سریال» در صفحه‌ی 42 هست. البته در مستند هیچ‌گونه بحثی روی صرف وجود نمادها نشده و اثر از جنبه‌ی کارکرد بررسی شده، که اینهایی که معنای خوبی ندارن فلسفه‌ی وجودشون در اونجا چی هست.

خوندن قسمتهای مختلف این فایل به باقی دوستان نیز توصیه میشه. البته لازم نیست آدم خودش رو مجبور کنه از اول همه‌اش رو پشت سر هم بخونه. میشه با نگاه به فهرست(در صفحه‌ی 4) و با سؤالهایی که برامون پیش میاد پیش بریم تا حوصله‌مون سر نره.Smile
راستش همه تاپیک رو نخوندم
یادتون باشه دنیا عوض شده و مرزها برداشته شده در یک طرف خانه شخصی دارد رازو نیاز میکند و در طرفی دیگر گناه انجام می شود . این رسم این روزها شده تا کسانی انتخاب شوند برای یاری او
یادتان باشد حسین(علیه السلام) را فاسقان امت کشتند و قطعا همانها جلوی او را میگیرند
چاره ای نیست باید تحمل کرد روزگار حداقلها شده دین حداقلی
باید صبور بود که طوفانهای بیشتری در راه است
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۵:۱۹)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]
یادتون باشه دنیا عوض شده و مرزها برداشته شده در یک طرف خانه شخصی دارد رازو نیاز میکند و در طرفی دیگر گناه انجام می شود . این رسم این روزها شده تا کسانی انتخاب شوند برای یاری او
یادتان باشد حسین(علیه السلام) را فاسقان امت کشتند و قطعا همانها جلوی او را میگیرند
سلام
البته در این مورد که دنیا عوض شده اشتباه می‌کنید.
رسم دنیا همیشه این بوده، و اونهایی که پس از فریب خوردن بسوی خدا برمی‌گردند با اونهایی که برنمی‌گردند تفکیک منزل به منزل نشدن!Big Grin همیشه هابیل برادر خونی قابیل بوده، و آسیه همسر فرعون.

(۲۱/آذر/۹۲ ۱۵:۱۹)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]چاره ای نیست باید تحمل کرد روزگار حداقلها شده دین حداقلی
باید صبور بود که طوفانهای بیشتری در راه است
چرا چاره‌ای نیست؟Huh والله ما در این انقلاب هرکجا اقدام کردیم در الطاف الهی غرق شدیم و به موفقیتی بزرگ رسیدیم.
زمانی که ما از پذیرش تکلیفی که بقدر وسعمون بر دوش ما نهاده شده سر باز زده‌ایم، تحمل کجاست؟
بله! تمام بحث همینه که زمانی که امر به معروف و نهی از منکر رو زمین بذاریم، چه انتظاری میتونیم داشته باشیم غیر از گرفتار شدن به طوفانها؟

سوره اسراء، آیه 16: وَ إِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا
و چون بخواهيم شهرى را هلاک كنيم، خوشگذرانانش را وا می‌داريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند، و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد، پس آن را [يكسره‏] زير و زبر كنيم.
سلام مجدد
و با تشکر از پاسختون و کتابی که معرفی فرمودید
اگر اجازه بدید من هم یک نمونه از کارهای توجیه ناپذیر همراه آخر رو بگم؛ هزار راه نرفته !
نمیدونم تا به حال این پیام رو دیدید یا نه اما پیامی بی شرمانه با عنوان هزار راه نرفته که پیشنهاد میده تا با کمک او به دنبال زوج بگردید ..!!
چیزی که از نظر من حتی به مراتب بدتر از سایت های همسریابی است...

و سوالی که باز به گوش میرسد ..
فاین تذهبون؟
(۲۰/آذر/۹۲ ۱۳:۵۸)azade نوشته است: [ -> ]من متوجه نشدم که نماد گورخر چی هست که در این نقد سریال ساختمان پزشکان به اون ایراد گرفته شده ..

این را ببینید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193517

نماد گورخر را باید در کنار چند قسمت دیگر از این سریال ببینید

تیتراژ اول سریال از تقارن کمک گرفته بود

همچنین از بحث همزاد در این سریال صحبت شده بود

چند مورد دیگه بود که یکجا نوشته بودم در یک سایت دیگه الان یادم نیست

تلویحا اشاره داره به بحث جهان موازی و تلفیق دنیاها (البته به شیوه اینها)

و از نگاهی دیگر اشاره دارد به ثنویت که ریشه شان می تواند یکی باشد

آهان یکیشو رو الان یادم اومد

یه نقاشی معروفی هست زیر گنبد کنگره آمریکا به اسم آپوتئوسیس

[تصویر: 320px-Apotheosis_of_George_Washington.jpg]

توش اشاره شده به تلفیق دنیاها(چون نزدیک 2012 بود و این یکی از مباحثی بود که بهش میپرداختن)

تو ساختمان پزشکان همین نقاشی تو خونشون بود مثل تابلوهای چهره زیگمان فروید
از شخصی که درون سازمان صدا و سیما کار میکنه در مورد محدودیتی که برای حجاب مراجعین گذاشته میشه دقیقتر پرسیدم.

گفت: حراست سازمان برای تمام افرادی که از در داخل میشن این کار رو میکنه و نه فقط مراجعین.
گفتم: چرا برای تمام افراد؟ مگه خود کارکنان چه تیپی هستند؟
گفت: بسیاری از کارکنان رسمی صدا و سیما تیپ تاریک‌فکری دارن و از این وضع که مجبور به درست کردن حجابشون میشن ناراضی‌اند و زمانی که از در داخل میشن توی محوطه حجابشون رو به حال اول برمی‌گردونن و پشت سر حراست غرغر میکنن(یعنی شرایطی درست مثل دانشگاه‌ها).

قبلاً هم دیده بودم که کسانی از کارکنان صدا و سیما تیپ تاریک‌فکری داشته باشن، مثلاً توی این کلیپ. از کجا میگم جزء کارکنان هست؟ دست چپش یقه رو گرفته و دست راستش داره میکروفون رو درست میکنه.

در مورد غیرکارکنان هم همگی زیاد دیده‌ایم وضع حجاب و آرایش افتضاح بازیگرانی رو که مهمون برنامه‌ها میشن که حتی دوربین‌های خودشون هم بعضی مواقع حیا میکنن از نزدیک نشون بدن! خیلی جالبه که چطور جلوه‌گری افراد عادی دونه دونه در خیابون مورد اقدام واقع میشه، ولی کسانی رو میذاریم رأس کار که اصلاً به این بحث اعتقاد ندارن و افرادی که دارن برای جمع کثیر بینندگان نشون داده میشن رو برای هر نوع جلوه‌گری آزاد میذارن!

راستش خیلی وقته که چند مورد و تکه‌فیلم دیگه هم دارم، و علت معطل موندن این تاپیک این هست که دیدم برای رسیدن به هدف این راه کافی نیست. ما میدونیم مشکل صدا و سیما چیه و داره مجزای از ایجاد نشاط و سرگرمی گناه‌پراکنی میکنه، ولی نباید بنشینیم دور هم همینجور برای هم بگیم! باید برای کسانی که نمیدونن بگیم!

رحیل کاروان وقت می‌بینند بیداران ____ برای خفتگان می‌زن درای کاروانی را

باید دنبال راهی برای رسوندن حرفمون به باقی مردم باشیم.
غیرمتدینین که کلاً به کنار. بعضی متدینین هستن که ممکنه حرفمون رو اشتباه بگیرن با خشکه‌مذهبی و ضدیت با نشاط! و یا کسانی هستن که ولایت‌مدار هستن و ممکنه بخاطر انتخاب رئیس صدا و سیما از سوی رهبری این کار رو مداخله‌ای خارج از ولایت به حساب بیارن. باید حرفمون رو بصورتی منتقل کنیم که اونها هم متوجه ماجرا بشن.

شاید گردآوری یک مجموعه از کارهای صددرصد توجیه‌ناپذیر صدا و سیما در یک مستند و پخش کردنش در اینترنت و تبلیغ کردنش در جمع متدینین بتونه اقدام خوبی باشه.
اینها تنها مشتی نه چندان بزرگ از خروار بسیار بزرگ اقدامات توجیه ناپذیر وزارت ارشاد و صدا و سیما هست. اینجا اشاره شده بوده، تا مجموعه ای از موارد مختلف باشه.
نمونه های خیلی بیشتری در تاپیکهای دیگر و یا بیرون از تالار وجود داره، و قطعاً تمام اونچه که اتفاق افتاده توسط کسی ثبت نشده.

نمونه ۱ و ۲
نمونه ۳
نمونه ۴
نامه استاد ابوالفضل بهرامپور(دلگرمی برای ما، مدرک در برابر منکرین)
نمونه ۵
نمونه ۶

ضمناً قسمت دوم ارسال قبلی رو هم بخونید که توضیح میده چرا ادامه دادن همین روش در همین تاپیک راهش نیست.
سایت مستند ضلع غربی دیگه موجود نیست(مطالب چرت و پرتی درونش هست. به نظر میاد هک شده).
برای دانلود از این پیوند استفاده کنین.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع