|
ساخت سرور raid call
|
|
۲۱:۱۴, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
راید کال یه نرم افزار انلاین که می شه باهاش به طور گروهی با افراد دیگه صحبت کرد . من دیدم که خیلی برای استفاده های گوناگون از راید کال استفاده می می کنن. به نظرم بد نیست که ما هم یه سرور اختصاصی راید کال برای بیداری اندیشه داشته باشیم و در اونجا به بحث و گفتوگو بپردازیم اگر قبول کردید چنین سیستمی رو راه بندازیم نظر بدید که باشه یا نباشه و دلیل بودنش یا نبودنش هم ذکر کنید اگر همه موافق چنین برنامه ای هستند من اموزش برنامه و راه اندازی سرور رو با کمل میل انجام می دم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است: سلام دوست عزیز به نظر من اگر هم قرار هست رومی برای تالار تشکیل بشه باید توسط مدیر سایت ایجاد بشه نه یک کاربر معمولی من خودم یک روم داخل رید کال دارم و میدونم کسی که روم رو میسازه مدیر کلش هم هست و مدیریت بر عهده ی اون هستش به طور خلاصه من حاضر نیستم روم شما رو به عنوان نماینده ای از سایت بیداری اندیشه بشناسم چون شما رو نمیشناسم |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۸ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۴)ANTI MASON نوشته است:اگر مدیری افتخار بده بیاد من اکانتو می دم بهش(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است: سلام من فقط کار های اولیه رو انجام می دم مثل ساختن چنل ها و ممبر کردن اعضا بعدش دیگه من کاره ای نیستم |
|||
|
۲۱:۲۹, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
منم هستم حاجی فقط شما بگید چیکار کنم
|
|||
|
۱۶:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من در مسنجر ريدكال يك گروه براي بحث درست كردم و ميتونيد بياييد دانلود نرم افزار ريدكال دوستان شما ميتونيد اين نرم افزار رو دانلود كنيد و يك اي دي بسازيد و به گروه ما اي دي:4886681 به نام:emam_khamenei منتظر شما هستيم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آپلود فایلهای حجیم.کدام سرور بهتر است؟ | Mahdy2021 | 26 | 18,928 |