کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت سرور raid call
۲۱:۱۴, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
راید کال یه نرم افزار انلاین که می شه باهاش به طور گروهی با افراد دیگه صحبت کرد .
من دیدم که خیلی برای استفاده های گوناگون از راید کال استفاده می می کنن.
به نظرم بد نیست که ما هم یه سرور اختصاصی راید کال برای بیداری اندیشه داشته باشیم و در اونجا به بحث و گفتوگو بپردازیم
اگر قبول کردید چنین سیستمی رو راه بندازیم نظر بدید که باشه یا نباشه و دلیل بودنش یا نبودنش هم ذکر کنید
اگر همه موافق چنین برنامه ای هستند من اموزش برنامه و راه اندازی سرور رو با کمل میل انجام می دم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، salman313 ، Mohammad Trust ، Detector ، seyed ، Havbb 110 ، AMINI

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است:  سلام
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال

دوست عزیز به نظر من اگر هم قرار هست رومی برای تالار تشکیل بشه باید توسط مدیر سایت ایجاد بشه نه یک کاربر معمولی

من خودم یک روم داخل رید کال دارم و میدونم کسی که روم رو میسازه مدیر کلش هم هست و مدیریت بر عهده ی اون هستش

به طور خلاصه من حاضر نیستم روم شما رو به عنوان نماینده ای از سایت بیداری اندیشه بشناسم چون شما رو نمیشناسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام
۱۶:۲۴, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۸ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۴)ANTI MASON نوشته است:  
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است:  سلام
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال

دوست عزیز به نظر من اگر هم قرار هست رومی برای تالار تشکیل بشه باید توسط مدیر سایت ایجاد بشه نه یک کاربر معمولی

من خودم یک روم داخل رید کال دارم و میدونم کسی که روم رو میسازه مدیر کلش هم هست و مدیریت بر عهده ی اون هستش

به طور خلاصه من حاضر نیستم روم شما رو به عنوان نماینده ای از سایت بیداری اندیشه بشناسم چون شما رو نمیشناسم
اگر مدیری افتخار بده بیاد من اکانتو می دم بهش
من فقط کار های اولیه رو انجام می دم
مثل ساختن چنل ها و ممبر کردن اعضا بعدش دیگه من کاره ای نیستم
۲۱:۲۹, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
منم هستم حاجی فقط شما بگید چیکار کنم
۱۶:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۱