(۱۱/خرداد/۹۱ ۰:۲۷)شهرام نوشته است: [ -> ] (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۳)علی 110 نوشته است: [ -> ]انسان چه چیز از ذات خود دارد؟
((و چون پروردگار تو به فرشتگان گفت من در زمين جانشينى خواهم گماشت [فرشتگان] گفتند آيا در آن كسى را مىگمارى كه در آن فساد انگيزد و خونها بريزد و حال آنكه ما با ستايش تو [تو را] تنزيه مىكنيم و به تقديست مىپردازيم فرمود من چيزى مىدانم كه شما نمىدانيد))
بقره/30
((آنگاه او را درستاندام كرد و از روح خويش در او دميد و براى شما گوش و ديدگان و دلها قرار داد چه اندك سپاس مىگزاريد))
السجده/9
((همانا ما بنیآدم را كرامت بخشیدیم و آنان را بر صحرا و دریا (خشك و تر) مسلط كردیم و بر بسیاری از مخلوقات خویش برتری دادیم))
اسراء / 70.
((همانا امانت خویش را بر آسمان و زمین و كوهها عرضه كردیم، همه از پذیرش آن امتناع ورزیدند و از قبول آن ترسیدند، اما انسان بار امانت را به دوش كشید و آن را پذیرفت. همانا او ستمگر و نادان بود.))
احزاب / 72.
این آیات هم همه در تأیید همین عرایض بنده است و اثبات اینکه انسان از ذات خود هیچ ندارد
میفرماید خداوند روحی! یعنی روح که من به او داده ام
میفرماید کرمنا ! یعنی خودش چیزی نبود من تکریمش کردم
میفرماید عرضنا امانت یعین ما امانتی از جانب خود به عرضi کرده ایم یعنی این چیزی که کرامت انسانی است هم امانت خدا است و باز از خودش چیزی ندارد
آیا انسان عاقل به امانتی که برای او نیست افتخار میکند؟، مانند یک کارمند بانک که یک ملیارد به امانت به او میسپارند در شعبه ی بانک که باید به صاحب برگرداند حالا بیاید به این یک ملیارد افتخار کند به چیزی که مال او نیست!
حتی به امانت دار بودن خودش هم نمیتواند افتخار کند چرا که باز این قابلیت را خدا در او قرار داده بی استحقاق
تمام حرف بنده در این است که :
ابلیس میخواهد انسان برای خود چیزی قائل شود و نفس و من انسان را برایش چیزی نشان دهد و تمام عرفانهای نوظهور شیطانی و انحرافی تأکیدشان بر همین است و انسان را در نظر خودش بزرگ میکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما عرفان ناب اسلامی میخواهد فقر محض انسان را نشان دهد و فانی شدن محض و تبعیت محض انسان در اوامر و نواحی کتاب خدا و سیره 14 معصوم و اقرار به این عجز و حقارت و فقر در برابر درگاه غنی مطلق خداوند عزوجل نشانه ی رشد انسان در مراتب بندگی است که 14 معصوم هم همین را تصریح دارند
مولای ما امیرالمومنین اینگونه خود را در پیشگاه خدا معرفی میکنند:
أَنَا عَبْدُكَ الضَّعِيفُ الذَّلِيلُ الْحَقِيرُ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِين
من بنده ضعیف و ذلیل و حقیر و مسکین ودورمانده ی تو ام
اون آیاتی که ذکر کردید در تأیید صد در صد سخنان من است
من گفتم انسان فقیر محض است و چیزی ندارد از ذات خودش که به آن اطمینان و یا حتی افتخار کند
مولای ما در مورد افتخار کردن آدمی به خودش اینگونه میفرماید:
وَ قَالَ ع: مَا لِابْنِ آدَمَ وَ [الْفَخْرُ] الْفَخْرِ أَوَّلُهُ نُطْفَةٌ وَ آخِرُهُ جِيفَةٌ وَ لَا يَرْزُقُ نَفْسَهُ وَ لَا يَدْفَعُ حَتْفَه ح454 نهج البلاغه
[و فرمود:] پسر آدم را با افتخار کردن به خود چه كار كه آغازش نطفه بوده است و پايانش مردار. نه میتواند روزى خود را بدهد و نه تواند مرگش را باز راند!!
(۱۱/خرداد/۹۱ ۰:۲۷)شهرام نوشته است: [ -> ] (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۳)علی 110 نوشته است: [ -> ]گفتم اعتماد به نفس در اسلام نداریم
حضرت على (علیه السلام) مى فرمايد : بزرگترين سرمايه انسان اعتماد به نفس است
(۱۱/خرداد/۹۱ ۰:۲۷)شهرام نوشته است: [ -> ] (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۳)علی 110 نوشته است: [ -> ]گفتم اعتماد به نفس در اسلام نداریم
حضرت على (علیه السلام) مى فرمايد : بزرگترين سرمايه انسان اعتماد به نفس است
أعدي عدوّك نفسك الّتي بين جنبيك.
دشمنترین دشمن تو نفس تو است كه ميان دو پهلوى تو است.
نهج الفصاحة مجموعه كلمات قصار حضرت رسول ص، ص: 220ح338
نه تنها بزرگترین سرمایه نفس نیست بلکه بزرگترین دشمن انسان است!!!!!! بنابه گفته ی رسول الله
و اما سرمایه امیرالمومنین چیست؟
نفس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دشمن ترین دشمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرگز !!!!!!!!!!!!!!!!
خود مولا در دعای کمیل میفرمایند:
ارْحَمْ مَنْ رَأْسُ مَالِهِ الرَّجَاء
ترحم كن به كسى كه سرمايهاش اميد به توست
امید مولای ما
نفسش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امید مولای ما به خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیر المومنین علی عليه السلام : ذِكرُ اللّه ِ رَأسُ مالِ كلِّ مُؤمِنٍ
امام على عليه السلام :
ياد خدا، سرمايه هر مؤمنى است
حدیث 6640 جلد چهارم ص 233 میزان الحکمه
سرمایه ی ایشان هم یاد خدا است نه اعتماد به نفس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۱/خرداد/۹۱ ۰:۲۷)شهرام نوشته است: [ -> ]حضرت على (علیه السلام) مى فرمايد : بزرگترين سرمايه انسان اعتماد به نفس است
اما نکته ی دیگر
امکان ندارد این جمله، حدیث باشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک جمله ی فارسی به ذکر منبع آورده اید، آخر چه وضعی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید متن عربی حدیث را با ذکر منبع موثق از کتب دسته اول شیعی مانند نهج البلاغه یا اصول کافی یا امالی شیخ صدوق و یا تحف العقول و یا .... ذکر کنید و بنده تمام آثار دسته اول شیعی را دارم برای کنترل صحت این امر بر روی نرم افزارهای موسسه ی نور!
منتظرم ذکر کنید اصل عربی حدیث رو با ذکر منبع که اگر نکنید آن وقت.......
(۱۱/خرداد/۹۱ ۱۰:۱۰)ساقی نوشته است: [ -> ]و در آخر سوالی داشتم از شما درباره این نقلتون که برای من من خیلی مهم هست؟
ااینکه اکثر وقتا میگین :[/b]
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]نظر شما مخالف صریح آیات قرآن است دوست عزیز
شیطان به اذن خدا قدرت دارد
شیطان بر هر کسی که بر خدا متوکل نیست قدرت دارد بر طبق آیات قرآن
خود خدا به شیطان قدرت داده
البته نه بی قید و شرط
سگ خداست
در عرصه ی بندگی خدا گام اول این است که نظرات شخصی خود را به سطل آشغال بریزیم و ببینیم خدا چه مسائلی را به عنوان اعتقادات حق بیان کرده
إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ ﴿۴۲- حجر﴾
در حقيقت تو را بر بندگان من تسلطى نيست مگر كسانى از گمراهان كه تو را پيروى كنند (۴۲) این آیه ی شریف به صراحت میفرماید که شیطان سلطان و قدرت دارد بر کسانی که توکل بر خدا ندارند و تبیعیت از ابلیس میکننداساساً شیطان در خواستهایی داشته در هنگام اخراجش از درگاه خداوند که با استعانت از آنها بنی آدم را گمراه کند
میتواند وسوسه کند
توانستند هم نشان از قدرت دارد
و البته میتواند کارهای دیگری هم بکند با کسانی که توکل بر خدا ندارند و ولایت الله را نپذیرفته اند!!!!
خودتون شا ید خیلی خوب بدونید که سگ یک حیوان بهشتی هست و شیطان لعین یک اجنه جهنمی هست و این دو با هم خیلی تضاد دارد سگ به صاحبش وفادار هست ولی شیطان نمک خدواند را خورد و ولی در میان دیگر فرشتگان و اجنه از امر خدواند سبحان سرکشی کرد و سگ خیلی صفات نیکو دیگر دارد ولی شیطان هر چه دارد سر تا پا بدی و خباثت است و این نظر من نیست .
از قول مولایمان امام علی (علیه السلام):
حضرت علی میفرمایند:
سگ 10 صفت دارد كه شایسته است هر مؤمن واقعی داشته باشد تا به كمال برسد.
1) سگ را درمیان مردم قدر و منزلتی نیست واین حال مسکینان و بیچارگان است.
2) مال وملکی از آن سگ نیست واین همان صفت مجردان و فرشتگان است.
3) سگ لانه و خانه ی معینی ندارد و هرجا كه برود رفته است. و این علامت متوکلان است.
4) سگ اغلب اوقات گرسنه است و این عادت صالحان است.
5) سگ اگرصد تازیانه از دست صاحب خود بخورد، در خانه او را رها نمی کند,
و این صفت مریدان حقیقی است.[/b]
[b]6) شب هنگام به جز اندکی نمی آرامد و این حالت عاشقان و دوستداران است.
7) هرگاه رانده شود و ستم بیند، چون صدایش کنند بدون دلگیری باز گردد واین صفت فروتنان است.
8) هر خوراكی که صاحبش به او بدهد راضی است و این صفت و حال قانعان است.
9) بیشتر اوقات لب فرو بسته و خاموش است و این علامت خائـفـان است.
10) وقتی بمیرد هیچ میراثی بر جای نمی گذارد و این حال زاهدان حقیقی است.
و اما در مورد تشبیه شیطان به سگ
ببینید ایرادتان وارد است یا نه؟
هر تشبیهی 4 پایه دارد
مشبه و مشبه به و ادات تشبیه و وجه شبه
مهمترین پایه ی آن وجه شبه است
بین سگ و شیطان مهمترین تشابه این است که هم سگ به آشنایان صاحبش کاری ندارد و هم شیطان با آشنایان خدا کاری نمیتواند بکند بنا بر صریح قرآن:
إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطانٌ عَلَى الَّذينَ آمَنُوا وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (99-نحل)
شيطان را بر كسانى كه ايمان آوردهاند و بر خدا توكل مىكنند تسلطى نيست. (99)
و از این بابت تشبیه کاملاً صادق است