قرار نبود اینجا این بحث پیش بیاید
إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطانٌ عَلَى الَّذينَ آمَنُوا وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (99-نحل)
شيطان را بر كسانى كه ايمان آوردهاند و بر خدا توكل مىكنند تسلطى نيست. (99)
خوب این آیه ی شریفه به صراحت میگوید که بر متوکلان تسلط ندارد اما نفی نفرموده که بر غیر متوکلان تسلط ندارد!!!!!!
و اساساً معنای پذیرش ولایت طاغوت در آیت الکرسی هم همین است
به نام خدا
پستمو ویرایش کردم...
لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۸)شهرام نوشته است: [ -> ]من هميشه به جاي فكر در مورد قدرت شيطان به قدرت انسان بودنم فكر ميكنم
کمال انسان در این است که شدت فقرش را به خدا بفهمد
انسان هیچ چی نیست
قدرتش کجا بود
همین که به قدرت خودش زیاد فکر کند مقدمه ی یک لقمه ی چپ شیطان بودن هست
انسان همین را بس که مانند 14 معصوم دائم الاضطرار به درگاه خدا باشد
و خود را فقیر محض به خدا حس کند و متوکل و پناه برنده به درگاه خداوند باشد
ما در اسلام اعتماد به نفس نداریم
مزخرف و احمقانه است اعتماد به نفس
اصلاً انسان ذاتاً از خودش چه چیز دارد که بخواهد به آن اعتماد کند
در اسلام
انسان مومن دو چیز باید داشته باشد
یکی
عزت نفس (که با در نظر گرفتن آن خود را به ذلت گناه نیافکند)
دو
اعتماد به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم توانسته باشم تبیین کنم مفاهیم رو برادر شهرام
خداوند هادی و نگهدار همه ی ما
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]ما در اسلام اعتماد به نفس نداریم
در اسلام
یکی
دو
اعتماد به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام خدمت دوستان
بحث به جای جالبی رسیده
جناب علی110 یه سوال داشتم
آیا این اعتماد به نفس با توجه به توضیحاتی که دادید نوعی شرک محسوب نمیشه ؟
چون پیش خودت میگی من اعتماد به نفس دارم و به توانایی ها و داشته های خودم!!!! تکیه میکنم پس - نعوذ بالله - بیخیال خدا

سلام
علی اقا در انتخاب عناوین تایپیک هایتان یه کمی دقت فرمایید
باتشکر
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۳)moheb12 نوشته است: [ -> ] (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۵۷)mohammad reza نوشته است: [ -> ]حداقل 14 تن داریم که پیش خدا آبرو دارن خدا دست رد به سینشون نمیزنه
اللهم عجل لولیک الفرج
یا الله
حاجی
این 14 تا حد اقل نیستن
حد اکثرن
ولی بهتره برا شادی اونا هم که شده
جای یاس و ناامیدی
گناه نکنیم
چون شفاعت ما
اونا رو ناراحت میکنه
بسم الرحمن الرحیم
سلام
حداکثر خود حق تعالی هستن که نهایت هر چیز می باشند
اصلا همیشه باید اول از خدا درخواست داشت اگه وصول نشد باید توصل کرد
لطفا اگه اشتباه میکونم و 14معصوم(علیه السلام) حد اکثر هستن
شما چند تا حداقل معرفی کنید تا ما گناه کارها هی با توصل به ائمه(علیه السلام) مزاحم ایشان نشیم
وقتی اینقدر بد بختیم که مستجاب الدعوه نیستیم
جز با گدائی از در خونه اهل بیت(علیه السلام) و توصل به ایشان و واسطه قرار دادن ایشان بین خود و خدا تا اجابت خواستمون چه عفو و استغفار باشه چه چیز دیگه ای کجارو داریم بریم؟
ما بعد حداکثری چون خدا تازه اگه انقدر آدم خوبی باشیم که خدا ماهارو ببینه جز اهل بیت دستمون به کجا بنده ؟
کاش قدر بدونیم
صلوات
یا حق
به نام خدا
یک نکته که بسیار ناراحت کننده میباشد جملاتی مانند این جمله : (نقل قول:بیایید بپریم در بغل خدای ) میباشد امیدوارم از بکار بردن کلماتی مثل اوس کریم و اون بالایی و فلان شخص خدایه فلان کاریه و خیلی دیگر از این مدل کلمات که به خداوند قادر و متعال نسبت میدهیم پرهیز کنیم خداوند قادر پادشاه تمام ما و خالق تمام هستی بیکران میباشد پس نام او فقط باید با احترام کامل و به دور از هرگونه شوخی یا جسارت باشد. خیلی از انسانها بخاطر احترامی که به والدین خود یا استاد خود یا مدیر شغلی یا حتی یک پلیس دارند و یا به خاطر ترس از آنها جرات و جسارت کوچکترین شوخی یا مزاح حتی مودبانه هم با آنها ندارند حال چطور ما انقدر راحت و نادانسته و بدون اینکه منظوری داشته باشیم از این کلمات در وصف خدای متعال استفاده میکنیم. خداوند بسیار بزرگتر از این است که این جمله ها را در وصف او بگوییم پس دوستان عزیز لطفا لطفا از این کلمات برای توصیف خداوند یا دعا کردن لطفا استفاده نکنید به آن زمان فکر کنید که پیغمبران و امامان چگونه در سجده از عشق و عظمت خداوند از تمام هستی و عالم مادی جدا میشدند و چگونه در برابر خداوند خشوع میکردند حال ما با این همه گناهان رنگ و وارنگ چگونه به خود اجازه میدهیم هر طور که دلمان خواست با خدا صحبت کنیم. با خدا فقط باید با احترام کامل و در خشوع کامل و در بندگی کامل صحبت کرد. لطفا رعایت کنید.
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]کمال انسان در این است که شدت فقرش را به خدا بفهمد
انسان هیچ چی نیست
قدرتش کجا بود
همین که به قدرت خودش زیاد فکر کند مقدمه ی یک لقمه ی چپ شیطان بودن هست
انسان همین را بس که مانند 14 معصوم دائم الاضطرار به درگاه خدا باشد
و خود را فقیر محض به خدا حس کند و متوکل و پناه برنده به درگاه خداوند باشد
براد بزرگ من:فكر نميكني شايد شيطان همين رو از ما ميخواهد،او ميخاهد كه ما بگوييم:انسان هيچ است،من كه هيچوقت فكر نكرده اه هيچ هستم و هميشه به انسان بودن و مسلمان بودن خود افتخار ميكنم،درست مثل هر انسان ديگر،درضمن مگه شما خودتان هيچ هستيد،در حالي كه اينقدر قدم هاي بزرگ براي اسلام برميداريد،حتي خود شما به من هم در درك اسلام كمك كرده ايد و از اين كمك هايتان بسيار سپاسگذارم
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]ما در اسلام اعتماد به نفس نداریم
برادر بزرگ من: روح من هديه ي خدا به من هست و همين روح و وجدان پاك، دو چيزي هستند كه باعث ميشوند من با ارزش بشوم و هميشه بايد به انها اعتماد بكنم.
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]در اسلام
یکی
دو
برادر بزرگ من:انسان مومن در دو چيز خلاصه نميشود و ((قران كريم ))بهتر ويژگي هاي مومن را ميگويد
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]امیدوارم توانسته باشم تبیین کنم مفاهیم رو برادر شهرام
از لطفتون ممنونم برادر و من هم اميدوارم توانسته باشم كمكي كرده باشم
خداوند هادی و نگهدار همه ی ما