کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 24 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل پروژه آرمگدون 2012 - آخرین مکرهای شیاطین
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به تمامی کاربران این انجمن و برای تمامی شما عزیزان ارزوی تندرستی و سربلندی میکنم

همانطور که از اسم تایپیک پیداست من قصد دارم با کمک شما سروران عزیز به بحث و گفت گو و نتیجه گیری در مورد مساله ای که هم اکنون در سطح جهان و کشور خودمون وجود داره و روز به روز بیشتر میشه بنشینم

پیداست که من نمیخوام این تایپیک نیمه کاره رها بشه و تمام تلاش ها بدون رسیدن به جوابی منطقی به اتمام برسه به همین خاطر من برای این تایپیک در ذهن خودم چارچوبی رسم کردم و از تمام عزیزانی که قصد پست زدن در این تایپیک رو دارن تقاضا میکنم برای حفظ وحدت و یکپارچگی تایپیک این چارچوب رو رعایت کنند
من این چارچوب را به 3 بخش تقسیم کردم و بعد از اتمام هر بخش به بخش بعد میرویم این بخش ها عبارتند از:

1 - داده ها : ما در این بخش بدون بحث اضافی و سبک سنگین کردن داده ها و راست ازمایی انها شروع به نوشتن داده های مساله که منجر به پدید امدن بحثی به اسم 2012 میشود میپردازیم.

2 - پردازش داده ها : در این بخش شروع به تجزیه تحلیل داده ها راست ازمایی داده ها شناخت افرادی که به گسترش این مفهوم میپردازن اهداف پشت پرده و چرایی این اقدامات و ....... میپردازیم.

3 - نتیجه گیری : در این بخش سعی میشه با توجه به بخش 2 به یک نتیجه گیری مناسب برسیم .

خب دوستان من انچه را که فکر میکردم باید میگفتم گفتم و از پست بعد سعی میکنم اقدام به جمع اوری داده ها و مطالبی که از روی ان افرادی سال 2012 را سالی خاص میدانند بکنم و از تمامی شما تقاضا دارم اقدام به زدن پست اضافی نکنید و اگر پستی میزنید سعی کنید یکی از داده های مساله رو هر چند کوچک بنویسید بدون بحث اضافی بر روی داده و از بخش دوم به بعد شروع به بحث میکنیم.
باز تاکید میکنم من سعی ندارم در این بخش درستی یا نادرستی داده ای رو تاکید کنم تنها و تنها قصد جمع اوری انواع داده ها رو دارم.
موفق و پیروز باشید
ناسا در هشداری اعلام کرد که یک توفان خورشیدی که در سال 2012 به زمین می رسد موجب خواهد شد که برق تمام دنیا خاموش شود.

در هشدار ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است که میلیونها نفر در سال 2012 بدون برق و در نتیجه بدون غذا و دارو خواهند ماند و تمام یخچالها، تلفنهای همراه و ماهواره ها خاموش می شوند.

از ماه دسامبر فعالیت خورشید به آهستگی روبه افزایش می رود. نیروی مغناطیسی این ستاره هر 11 سال یکبار به نقطه ای می رسد که در آن پیک پدیده های فورانهای خورشیدی و پرتاب تاجهای خورشیدی بزرگ مشاهده می شود. این پدیده ها منجر به آزاد شدن میزان زیادی انرژی و تشعشعات می شود. این فورانها می تواند به زمین نیز برسد و منجر به ایجاد توفانهای ژئومغناطیسی زمین شود.

اتمسفر زمین می تواند از این برخوردها خود را مصون نگه دارد اما خسارات جدی را بر روی ساختارهای اجتماعی و اقتصادی روی زمین وارد می کند.

ستاره شناسان این پدیده ها را از سال 1859 رصد کرده اند. در آن زمان یک توفان ژئومغناطیسی ویژه در خطوط تلگراف اروپا و آمریکا اختلال ایجاد کرد. در ماه می 1921 توفان دیگری بسیاری از خطوط برق و تلفن را در دو سر اقیانوس اطلس خارج از استفاده کرد.

در گزارش 132 صفحه ای ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است: "انرژی برق کلید فناوری جامعه مدرن امروزی است و تمام زیرساختها و سرویسها به آن وابسته هستند. اگر توفان سال 1859 امروز اتفاق بیفتد به طور حتم خسارتهای اجتماعی و اقتصادی وسیعی برجای خواهد گذاشت."

براساس گزارش نیوساینتیست، در سال 1989 شش میلیون نفر در کبک کانادا به مدت 9 ساعت به سبب یک توفان ژئومغناطیسی که 10 برابر ضعیف تر از توفان سال 1921 بود بدون برق ماندند. اگر حادثه ای مشابه آنچه که در سال 1921 رخ داد تکرار شود تعداد افراد بدون برق به 130 میلیون نفر افزایش خواهد یافت و تکرار حادثه ای مشابه سال 1859 که بسیار قویتر از توفان 1921 بود دو هزار میلیارد دلار خسارت وارد خواهد کرد.
به گفته دانشمندان ناسا، پیک بعدی این توفانهای خورشیدی بین سالهای 2012 و 2013 خواهد بود که جامعه علمی هنوز بر سر شدت فعالیت خورشید در این دوره جدید به توافق نرسیده اند.
منبع : تابناک
http://tabnak.com/nbody.php?id=3688
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، boghz ، مجید املشی ، vakileman ، سدرة المنتهی ، fiftynine

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۹, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
خب دوستان میبینم بحث داغه توصیه میکنم صحبت هایی رو که اینجا میزارم حتماً گوش کنید صحبتها از یک جلسه ضبط شده که میگم گوش کردنش خالی از لطف نیست و حرفها قسمت زیادشون تکراری نیست. از حدود دقیقه 20 به بعد هم در مورد بنی کلب و اردن و عربستان و ذریه سفیانی صحبت میشه .اگر استقبال بشه بازم از صحبت های این آقا میزارم فقط چون ضبطه کمی کیفیتش.... به بزرگی خودتون ببخشید
http://hadiskasa.se/H%20Mosavi/mosavi/20...he%201.wma
۰:۰۴, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
هر چی هست به ایران ربط داره!شک نکنید چونکه الان ایران زیاد داره به پروپای اونا میپیچه و توی کارشون سنگ اندازی میکنه و الان تعداد جوانهایی که در ایران در مورد فراماسونی و این جور چیزا اطلاع پیدا کردن خیلی بیشتر شده!
۱۹:۰۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #43

سلام به همگی محققین و پژوهشگران عزیز

می خواستم بدونم در سال 2012 چه اتفاقاتی به نظر شما خواهد افتاد؟

آیا امام مهدی ظهور می کند؟
آیا در این سال معبد سلیمان ساخته خواهد شد؟
آیا موفق به ایجاد نظم نوین جهانی خواهند شد؟
آیا 2012 را به تاخیر می اندزند؟

منتظرتونم..............
۲۰:۳۰, ۱۸/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۰:۳۱ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #44
آواتار
ما به هیچ عنوان نمیتونیم پیش گویی کنیم!
۲۰:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
این که پیش بینی کردن دنیا نابود بشه فیلمشم ساختن
ولی فکر نکنم اینا فقط برای آماده کردن دل ما مسلمونا برا چیزایی در آینده باشه
چون به صراحت تو این فیلم خانه ی خدا (کعبه) رو نشون می ده.
۲۱:۳۲, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
به نظر من در تاریخ مقرر شده نظم نوین جهانی به طور کامل ایجاد خواهد شد و تمام فتنه ها از جمله نبردهای مابین خیر و شر و حتی آرمگدون به {قول خودشان} در پی این واقعه بزرگ بوجود خواهد آمد به نظرمن تاریخ 21 دسامبر 2012 تاریخ بسیار مهمی از دیدگاه آخر الزمانی است،در کل نمیتوان توقع داشت که در این تاریخ اتفاقی نیفتد چون تمام اذهان تمام مردم دنیا از جمله خوده ماسون ها هم روی این تاریخ برنامه دارند و بعید است اتفاق خاصی رخ ندهد....
۲۲:۰۶, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار

در 11/11/2011 و در سال 2012 قطعا اتفاقاتی هرچند کوچک اما شیطنت آمیز ( مانند 11 سپتامبر 2001 ) رخ خواهد داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، أین المنتظر
۲۲:۳۹, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
توی پیشگوییهای نوسترداموس فکر کنم گفته شده جمعیت زیادی از کره زمین نابود میشن و جنگ سختی در میگیره!
بعصی میگن طوفان خورشیدی میشه بعضی میگن شهاب سنگ میخوره بعضی میگن قطبها جابه جا میشن و...
ولی چیزی که از رفتار صهیونیستها بر میاد شروع یک جنگ جدید و به احتمال زیاد یه طرف اون جنگ ایران هست و یا یکی از متحدان ایران که اینطور به طور غیر مستقیم ایران هم وارد جنگ میشه!!از الان هم دارن ذهن مردم جهان رو آماده میکنن اخبار رو اگر دنبال کنید کاملن این موج جدید رو متوجه میشید!فیلمهایی که میسازن و حتی بازیها!!همه از جنگ علیه ایران داره دم میزنه
۲۲:۴۹, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
اونجور که بوش میاد به بهانه هایی ( که معلوم نیست چیه ) قراره به سوریه و ایران حمله کنن

ولی کور خوندن!!!

آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند (امام خمینی (رحمة الله علیه))
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۱۲, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط janali.)
شماره ارسال: #50
آواتار
این یک توطئه است

همین که در اذهان عمومی دنیا این باور ایجاد شده که قراره اتفاقاتی بیافته، فقط یک توطئه است. برای آماده سازی ذهن بشریت برای ایجاد اقداماتی شرورانه. این آمادگی برای من و شما طوری مهندسی شده تا در برخورد با حوادث شرورانه از پیش تعیین شده، جهت گیری مورد انتظار آنان، برای ما حاصل شود.

هیچ احد الناسی نمیتواند ظهور را پیش بینی کند-ظهور همچون قیامت کاملاً غافلگیرانه رخ خواهد داد-و تعیین کنندگان ظهور دروغ گویند---این مضامینی از احادیث ظهور در آخر الزمان است.
متأسفانه برای قشر مسلمون نیز، توهمی چون ظهور به باور مبدّل شده است.
توهم ظهور در وقت تعیین شده، صرفاً شوری کاذب ایجاد می کند، که نتیجۀ آن یأس خواهد بود. این یأس باورهای مسلمانان را دچار خدشه خواهد نمود.

این یک توطئه است و بهتر است محتاطانه با آن برخورد کنیم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]