تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: >>>>>>راجع به ارتباطات بین کاربران !!<<<<<<<
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
دوستان گرامی
مقصود ما این نبوده که خدمت شما عرض کنیم که به پیام های خصوصی جواب ندید .
عرض کردیم اعتماد بی جا به کسی نداشته باشید و کلا حساس باشید و چیزی رو زود باور نکنید .
یعنی قبلا سابقه داشته؟
برای نمونه چند تا رو بگید تا بهتر درک بشه.
نقل قول:
یعنی قبلا سابقه داشته؟
برای نمونه چند تا رو بگید تا بهتر درک بشه.

اگر مسئله ای نبود که هشدار نمی دادیم !

و همین که به صورت کلی درک شود ، کافی هست !

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid122024

علیک سلام Mat
نقل قول:و همین که به صورت کلی درک شود ، کافی هست !
کافی نیست،چرا؟چون اگر درک شده بود این پست ها ارسال نمیشد.
اولا اینکه اسمش پیام خصوصیه یعنی چی؟یعنی اینکه اگر قرار بود کس دیگه ای با خبر بشه خب علنی میومد پست میداد؛چرا توی پیام خصوصی؟چون نمیخواد کسی دیگه ای با خبر باشه.

پیام خصوصی ما به کسی چه ارتباطی داره.کسی که میدونه این فردی که بهش پی ام داده مشکوکه دیگه چه لزومی داره به شما بگه؟

چند نمونه رو بگید،اگر سابقه نداشته پس به چه مقصودی موضوع ایجاد شده؟
اگر داشته چرا نمیگید؟حتما چیزی هست که نمیگید،چه دلیلی داره که نمگید؟
من تمام پستهای این تاپیک روخوندم باتشکرازخواهرخوبم فاطمه خانم
بارهاتوی تاپیکهای دیگه ازجمله بالاخره ازدواج خوب است یانه گفتم دوستان توجه کنن همه ما ها ازطرف مقابلمون هم من ازشما وهم شماازمن اونقدراطلاع دارین که خودمون بهم میگیم وهیچ آدم عاقلی نمیاد بدخودش رو بگه پس من هم هیچ وقت نمیام بدخودم روبگم بلکه میام خوبی های خودم رومیگم وشماهم پیش خودتون حساب میکنین که علمدار133چه آدم خوبیه درصورتی که هزارویک عیب به شمانگفته دارم
پس بهترین کار به نظرم زوداعتمادنکردن به طرف مقابله
وچون ناظرین تالار با پستهای کاربرها سروکاردارن یه مقدارخصوصیات اخلاقی کاربرهادستشونه پس میتونن راهنمای خوبی باشن
کاش تو این تالار هم میشد یه سری پاسخگو درزمینه های مختلف داشت که وقتی یه کاربر به من پیام میده که من فلان مشکل رو دارم معرفی کنم بهش مثلا پرسیدفلان مسئله شرعی رودارم بهش بگم برو از مثلا علی 110بپرس فلان سوال علمی رودارم برواز وحید110بپرس و.....یعنی یه سری یوزر پاسخگوداشته باشیم
یاعلی
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱:۲۶)علمدار133 نوشته است: [ -> ]
کاش تو این تالار هم میشد یه سری پاسخگو درزمینه های مختلف داشت که وقتی یه کاربر به من پیام میده که من فلان مشکل رو دارم معرفی کنم بهش مثلا پرسیدفلان مسئله شرعی رودارم بهش بگم برو از مثلا علی 110بپرس فلان سوال علمی رودارم برواز وحید110بپرس و.....یعنی یه سری یوزر پاسخگوداشته باشیم
یاعلی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان و ممنون از فاطمه خانم بابت ایجاد تایپیک .

حقیر هم موافقم با این نظر ، البته نه به همین راحتی بلکه با فی*ل*ترینگ بیشتر و اعمال محدودیت روی کاربران !!

(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۱)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]پیام خصوصی ما به کسی چه ارتباطی داره.کسی که میدونه این فردی که بهش پی ام داده مشکوکه دیگه چه لزومی داره به شما بگه؟

چند نمونه رو بگید،اگر سابقه نداشته پس به چه مقصودی موضوع ایجاد شده؟
اگر داشته چرا نمیگید؟حتما چیزی هست که نمیگید،چه دلیلی داره که نمگید؟

دوست عزیز چرا قضیه رو بزرگش میکنی ؟؟ شما مبنا رو بر این بزار کسی رو حساب تجربه شخصی اومده مسئله ای که برای خودش مهم بوده رو به اشتراک گذاشته تا شاید کسانی استفاده لازم رو داشته باشن .

الان شما انتظار دارید فاطمه خانم بیاد و مثال بزنه کی به بیراهه رفته توی این تالار ؟؟ !!!! به عواقب این کار فکر میکنید ؟؟

نکته جالب برای من این بود که اکثرا دوستانی که تجربه و سابقه بیشتری توی این تالار دارن به این تایپیک جواب دادن و معترض بودن !!
خوب شاید شما قدرت تشخیص داشته باشید اما کاربران تازه وارد خیر ، و توی این زمینه قطعا کاربران تازه وارد آسیب پذیر تر هستن .
دوست عزیز قرار نیست هر کسی پیام خصوصی گرفت یک نسخه برای مدیران بفرسته . تشخیص اینکه در کدوم موارد با مدیران مشورت کنید با خود شماست .
نقل قول:مثلا همین بخش شکایات و اعتراضها که من اول فکر میکرم فقط مدیر و معاون میتونن ببینن ولی بعدا فهمیدم ناظم ها هم شاملشون میشن.چرا این بخش مخفیه من نمیدونم

ببینم این بخش رو که الان همه میتونن ببینن !!! کجاش مخفیه ؟؟ چیش مخفیه ؟؟Confused
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نقل قول:دوست عزیز چرا قضیه رو بزرگش میکنی ؟؟

والا ما سوال کردیم که قضیه روشن بشه چون برای من یه کم گنگ بود.
ما سوال کردیم؛دشمنی نداریم که؛سوال بود برای روشن شدن قضیه
قبلا گفتیم که ما نوع صحبتمون اینطوری،حالا اگر شما نشنیدن اونا که شنیدن.
نقل قول:الان شما انتظار دارید فاطمه خانم بیاد و مثال بزنه کی به بیراهه رفته توی این تالار ؟؟ !!!! به عواقب این کار فکر میکنید ؟؟

ما هم توی پیام خصوصی بهشون گفتیم که شما بیاد یه مورد رو بگید بدون اینکه نام طرف گفته بشه.یعنی دیگه بدون نام طرف هم نمیشه؟
بیاید بگید که اگر مشکلی این وسط بود،بگیم.
دیگه یه نفر بیاد یه چیزی بگه و ما حرف نزنیم؟بگن آقا شما سوال میکنی اگر بهتون جواب دادن ول نمیکنید.این چه روشیه؟
(فرض کنید من جاهلم،کسی نباید بیاد منو بیدار کنه؟پس بعضی ها به چه دردی میخورن؟اینکه ما میایم یه حرفی میزنیم به جای اینکه دقیق جواب ما رو بدن از چپ و راست به ما حمله کنن درسته؟(منظورم کل قضایایه که توی تالار دارم))
اینکه بیان توی پیام خصوصی هر چی دلشون میخواد بگن،حالا جزئیاتش بماند،این درسته؟ ...
دیگه خود دانید،هرکی جوابگوی اعمال خودشه
دوستان گرامی
لطفا توصیه ها رو در پست اول جدی بگیرید .
اینجا یک مکان مجازی هست . شخصیت افراد در اون ناشناخته هست و هر کس می تواند نقشی رو که می خواهد به راحتی بازی کند .
اجازه سوء استفاده از احساساتمون رو به دیگران ندهیم .
من با دیگر کاربران کاری ندارم . مواظب خودتان باشید !!!!
خیلی خشک !! طرف از پشت کامپیوتر گازت نمی گیره اگه دیدی میخواد گمراهت کنه بگو یا علی خدافظ ! Wink
آقا محسن کاش همینطوری بودکه شمامیگین خیلی خوبه که شمااینطورمیگین کاش همه میتونستن راحت اینکارو کنن!!
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع