تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: >>>>>>راجع به ارتباطات بین کاربران !!<<<<<<<
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:
فضای مجازی اصلا و ابدا قابل اعتماد نیست و دروغ پشت این فضای لعنتیه. هر چی منافقه تو اینجا فعالیت میکنن.

نقل قول:
من نگفتم هر کی اینجا فعالیت میکنه دروغ گو و منافقه

پس من حتما اشتباه برداشت کردم ...

البته مقصودم این بود ک اون برداشت شدیدا منفی ای رو ک از پستتون میشد برداشت کرد، ی کوچولو تلطیفش کنم ...

خدا رو شکر همه مون داریم ی چیز رو میگیم،
اما در قالب جملات متفاوت ....

و اینکه

نقل قول:
بهترین جا واسه فعالیت منافق ها همین فضای مجازیه.

و

نقل قول:
در کنار آدم های غیر قابل اعتمادی ک هستن،آدم خوب کم ندیدیم ....
من اینجا یه دوست خیلی خیلی خوب پیدا کردم برام کلی کتاب و نامه فرستاد و کلا عاشقش بودم ولی دیگه نمیاد و من نمیدونم چرا!!!
میدونم ربطی نداشت ولی اینو نوشتم که بگم همه جا خوب و بد داره تو دنیای واقعی و مجازی هم تقریبا مثل همن و با گذشته فرق کرده و مرز این دوتا دنیا تقریبا برداشته شده اما هر جای دنیا قوانین خودش رو داره قانون دنیای مجازی رو رعایت کنیم دیگه جای نگرانی نیستSmile
برخی از حرف ها رو باید مدام تکرار کرد ..............
.DodgyDodgyDodgy

یکی از مواردی که همه ی اعضای تالار باید همیشه مدنظر داشته باشن؛ حساسیت و دقت روی ارتباط های مجازی هست.
در این تاپیک به نکات بسیار مهمی اشاره شد. تشکر می کنم از فاطمه خانوم برای ایجاد چنین موضوع مهمی.
غرض اینکه مدنظرم هست با قصد تاکید به مجموعه ی این نکات مطرح شده و همچنین چند نکنه ی جدید، به صورت مختصر و تیتروار اشاره ای داشته باشم:

1- پیغام های خاص، غیر معمول و مشکوک کاربران را با مدیران درمیان بگذارید. خصوصا کاربران جدید

2- اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود. اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست
.

3- به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید:

"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...

4- شناخت در فضای مجازی سطحیست

5- از در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی و خانوادگی خودتون در قالب درددل و ... به کاربران دیگر در محیط مجازی پرهیز کنید
پیامهای دعوت به همکاری در خارج از تالار با اشخاص و سازمانها، توسط ما قابل پیگیری و تایید صحت و سقم نیست. لذا در دادن مشخصات شخصی و شماره تماس خود دقت لازم را داشته باشید.

به عنوان فرستنده ی پیام هم همیشه در محتوای پیام ارسالی خود نهایت دقت را داشته باشد که در صورت افشای احتمالی آن توسط گیرنده، موجبات ناراحتی و دردسر برای شما و دیگران فراهم نشود.

6- حتی الامکان تمام کارهای مربوط به تالار رو در پیام خصوصی پیگیری کنید و از ابزارهایی مثل مسنجرها سعی کنید استفاده نکنید. تاکید این مسئله به خصوص در مورد ارتباط خانوم ها در مقابل آقایون هست. و همچنین از در خواست آی دی ها و اکانت های دیگر افراد، مثل آی دی مسنجرها و ... سعی کنید اجتناب کنید.

7- اجازه ی سوء استفاده از احساسات رو به دیگران ندهید. ویژگی هایی چون احساساتی بودن و یا زود اعتماد کردن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه ی ارتباط را افزایش می دهد. البته این به معنی بد بینی محض نیست بلکه منظور افزایش دقت و حساسیت شماست.

در چنین مواردی پیشنهاد ما این هست که:

1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .
2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید. از همان اول، ماجرا را اطلاع بدهید .

و نکته ی پایانی اینکه همونطور که خودتون هم مستحضرید خوشبختانه تالار بیداری اندیشه به فضل الهی با محیط پاک و بی آلایشی که داره و فضای خوبی که در اون حاکمه به میزان زیادی دور از مشکلات محیط های مجازی معمول هست. اما حتی این هم دلیلی برای عدم دقت به نکات مطرح شده نیست و از همه ی عزیزان خواهش می کنم توصیه های مطرح شده رو جدی بگیرن.
طی سه ماه اخیر این دومین باریه که یک مدیر میاد و چنین تذکراتی رو میده ..
دوستان لطفا بیشتر دقت کنین... این تذکرات بی دلیل داده نمیشه ..
حتی اگر من ELENOR آمدم و حرف نامربوطی زدم مراقب باشیدو اصلا و ابدا اعتماد نکنید
فضای مجازی رو با حقیقی مخلوط نکنید ...
چه در بیداری اندیشه و چه در هر سایت دیگری ...
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع