(۱۴/تیر/۹۱ ۱۷:۵۸)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]خیلی خشک !! طرف از پشت کامپیوتر گازت نمی گیره اگه دیدی میخواد گمراهت کنه بگو یا علی خدافظ ! 
به نام خدا
سلام برادر محترم
ببینید وقتی درمورد یه موضوعی صحبت می کنید که مربوط به "جمع" هست و نه فقط خودتون، سعی کنید صلاح جمع رو در نظر بگیرید و آنچه رو که خیر و صلاح هست بگید...(البته این نظر شخصیه)
خود من و خیلی از کاربرای اینجا از افرادی هستیم که ممکنه کسی نتونه به قول شما گمراهمون کنه...(ان شاء الله) ...با این وجود بهترین کار این هست که ما هم حواسمون رو جمع کنیم، ضمن اینکه هستن کسایی ها که آسیب پذیرن به دلایل مختلف...مثلا بی تجربه بودن، کم سن بودن، احساساتی بودن، زود اعتماد کردن و...
قطعا مدیرایی که این موضوع رو مطرح کردن برای خودشون که نبوده واسه بقیه گفتن و هشدار دادن...
با تشکر
سلام عزیز دل منم نگفتم مدیرا واسه خودشون گفتن یا واسه کسی دیگه
در این که این تالار تحت نظارت دشمنان ماست شکی ندارم خدا چششون کور کنه

من میگم هر یک از دوستان چه مدیر چه اعضا در صورت مشاهده خطر می تونن بهش بگن آقای عزیز حال نمی کنم باهات حرف بزنم برو خدانگهدارت
اگرم خیلی رو مختون رفت ای دیشو بدید با تروجان پدرشو درمیارم

من حرف خاصی نداشتم ، فقط خواستم که مبحث از توی صفحه ی اول سایت عقب نیوفته و بقیه هم ببیننش.
این چیزی که فاطمه خانم گفتن درسته ، حواستون باشه . هم توی این سایت واسه من اتفاق افتاده و هم توی یکی از سایت های مذهبی دیگه.
تنها هدف اینا هم دلبسته کردن ادم به خودشونه و دور کردنش از اعتقاد هایی که داره. بیشتر هم طرف کسایی میرن اعتقادات مذهبی کمتری ( مثل خودم ) دارن.
در کل حواستون رو جمع( گاهی اوقات هم ضرب

) کنید.
سلام دوباره
کاربران جدید گرامی ، لطف بفرمایید پست اول را مطالعه بفرمایید .
نه واقعا من نمیدونم چه لزومی داره ارتباط بیش از اندازه باشه تو فضای مجازی؟؟؟؟
اصلا الان من بیام با یه ایمیل دیگه یه آی دی دیگه بسازم حتی جنسیت رو اشتباه بزنم. کی میخوااد اصلا بفهمه؟
فضای مجازی اصلا و ابدا قابل اعتماد نیست و دروغ پشت این فضای لعنتیه. هر چی منافقه تو اینجا فعالیت میکنن.
من نمیدونم دیگه اینجا اسمش بیداری اندیشه هست اما چرا باید همچین بحث هایی باشه؟ آیا واقعا اندیشه ها تا این اندازه هم بیدار نیست؟؟؟
نقل قول:فضای مجازی اصلا و ابدا قابل اعتماد نیست و دروغ پشت این فضای لعنتیه. هر چی منافقه تو اینجا فعالیت میکنن.
دست شما گرم برادر ....
کلا همه رو شستید گذاشتید کنار !!!
والا تو تالار های مختلفی بودیم
تو زمینه های مختلف ،
در کنار آدم های غیر قابل اعتمادی ک هستن،آدم خوب کم ندیدیم ....
نقل قول: ویژگی هایی چون احساساتی بودن و یا زود اعتماد کردن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه ی ارتباط را افزایش می دهد
نمیشه از این ویژگی ها صرف نظر کرد،
هستن آدم هایی ک بخوان از این ویژگی ها سوء استفاده کنن
پس ی گوشزد کوچولو لازمه ...
اما ب قول برادر عبدالرحمن
نقل قول: صرفاً جهت آگاه سازی و بیدار باش بود نه ایجاد بددلی نسبت به همه افراد
من هلاک اون هفت نفری ام که زدن توجه نمیکنم!

اتفاقا من چند وقت پیش توی همین تالار با یک همچین چیزی رو به رو شدم به چیزی هم توجه نکردم و کلی باهاش بحث کردم!

طرف از حکومت شروع کرد،رسید به حضرت علی و پیامبر!
هر چی از دهنش در اومد گفت،من هم منطقی و غیر منطقی (!) باهاش صحبت کردم قانع نشد،بعد یه مدت هم کلا از تالار رفت
اینا رو گفتم که شما دیگه بی خیال این دسته بحث ها بشید.
*کسی که جرئت نداشته باشه،بیاد تو عمومی بحث کنه،توی خصوصی هم جز توهین کاری نمیکنه.
نقل قول:دست شما گرم برادر ....
کلا همه رو شستید گذاشتید کنار !!!
والا تو تالار های مختلفی بودیم
تو زمینه های مختلف ،
در کنار آدم های غیر قابل اعتمادی ک هستن،آدم خوب کم ندیدیم ....
دوست عزیز حرفای منو اصن خوب برداشت نکردین.
من تو فضای مجازی شخصا دوستان خوبی دارم ولی اینو هم ایمان دارم که اینجا جاییه که راحت میشه آدمو گول زد.
چون فقط دست نوشته ها رو میخونیم نه شخصیت افراد رو.
بله هر چر دروغه تو فضای مجازیه. دروغای بزرگ که تو مخیله آدم هم نگنجه.
الان هم بهترین جا واسه فعالیت منافق ها همین فضای مجازیه.
ولی من نگفتم هر کی اینجا فعالیت میکنه دروغ گو و منافقه