تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: >>>>>>راجع به ارتباطات بین کاربران !!<<<<<<<
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۷:۵۸)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]خیلی خشک !! طرف از پشت کامپیوتر گازت نمی گیره اگه دیدی میخواد گمراهت کنه بگو یا علی خدافظ ! Wink
به نام خدا
سلام برادر محترم
ببینید وقتی درمورد یه موضوعی صحبت می کنید که مربوط به "جمع" هست و نه فقط خودتون، سعی کنید صلاح جمع رو در نظر بگیرید و آنچه رو که خیر و صلاح هست بگید...(البته این نظر شخصیه)
خود من و خیلی از کاربرای اینجا از افرادی هستیم که ممکنه کسی نتونه به قول شما گمراهمون کنه...(ان شاء الله) ...با این وجود بهترین کار این هست که ما هم حواسمون رو جمع کنیم، ضمن اینکه هستن کسایی ها که آسیب پذیرن به دلایل مختلف...مثلا بی تجربه بودن، کم سن بودن، احساساتی بودن، زود اعتماد کردن و...
قطعا مدیرایی که این موضوع رو مطرح کردن برای خودشون که نبوده واسه بقیه گفتن و هشدار دادن...
با تشکر
سلام عزیز دل منم نگفتم مدیرا واسه خودشون گفتن یا واسه کسی دیگه
در این که این تالار تحت نظارت دشمنان ماست شکی ندارم خدا چششون کور کنه Big GrinBig Grin
من میگم هر یک از دوستان چه مدیر چه اعضا در صورت مشاهده خطر می تونن بهش بگن آقای عزیز حال نمی کنم باهات حرف بزنم برو خدانگهدارت
اگرم خیلی رو مختون رفت ای دیشو بدید با تروجان پدرشو درمیارم Big GrinBig Grin
من حرف خاصی نداشتم ، فقط خواستم که مبحث از توی صفحه ی اول سایت عقب نیوفته و بقیه هم ببیننش.

این چیزی که فاطمه خانم گفتن درسته ، حواستون باشه . هم توی این سایت واسه من اتفاق افتاده و هم توی یکی از سایت های مذهبی دیگه.

تنها هدف اینا هم دلبسته کردن ادم به خودشونه و دور کردنش از اعتقاد هایی که داره. بیشتر هم طرف کسایی میرن اعتقادات مذهبی کمتری ( مثل خودم ) دارن.

در کل حواستون رو جمع( گاهی اوقات هم ضربBig Grin ) کنید.
سلام دوباره
کاربران جدید گرامی ، لطف بفرمایید پست اول را مطالعه بفرمایید .

یکی از مواردی که همه ی اعضای تالار باید همیشه مدنظر داشته باشن؛ حساسیت و دقت روی ارتباط های مجازی هست.
در این تاپیک به نکات بسیار مهمی اشاره شد. تشکر می کنم از فاطمه خانوم برای ایجاد چنین موضوع مهمی.
غرض اینکه مدنظرم هست با قصد تاکید به مجموعه ی این نکات مطرح شده و همچنین چند نکنه ی جدید، به صورت مختصر و تیتروار اشاره ای داشته باشم:

1- پیغام های خاص، غیر معمول و مشکوک کاربران را با مدیران درمیان بگذارید. خصوصا کاربران جدید

2- اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود. اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست
.

3- به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید:

"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...

4- شناخت در فضای مجازی سطحیست
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]نکته دیگری که باید توجه شود این است که دوستان فکر نکنید چون فردی مثل وحید ۱۱۰ پست های مذهبی دارد . به جای سلام . سلام علیکم میگوید . امضا و اواتارش مذهبی است . بنابرین او فردی مذهبی خوش اخلاق و قابل اعتماد است

این محیط مجازی است !!

به هیچ عنوان شناخت مجازی را که همراه با باز سازی ذهنی و تخیلی خود ماست ملاک اعمال و اقدامات خود قرار ندهیم

5- از در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی و خانوادگی خودتون در قالب درددل و ... به کاربران دیگر در محیط مجازی پرهیز کنید
پیامهای دعوت به همکاری در خارج از تالار با اشخاص و سازمانها، توسط ما قابل پیگیری و تایید صحت و سقم نیست. لذا در دادن مشخصات شخصی و شماره تماس خود دقت لازم را داشته باشید.

به عنوان فرستنده ی پیام هم همیشه در محتوای پیام ارسالی خود نهایت دقت را داشته باشد که در صورت افشای احتمالی آن توسط گیرنده، موجبات ناراحتی و دردسر برای شما و دیگران فراهم نشود.

6- حتی الامکان تمام کارهای مربوط به تالار رو در پیام خصوصی پیگیری کنید و از ابزارهایی مثل مسنجرها سعی کنید استفاده نکنید. تاکید این مسئله به خصوص در مورد ارتباط خانوم ها در مقابل آقایون هست. و همچنین از در خواست آی دی ها و اکانت های دیگر افراد، مثل آی دی مسنجرها و ... سعی کنید اجتناب کنید.

7- اجازه ی سوء استفاده از احساسات رو به دیگران ندهید. ویژگی هایی چون احساساتی بودن و یا زود اعتماد کردن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه ی ارتباط را افزایش می دهد. البته این به معنی بد بینی محض نیست بلکه منظور افزایش دقت و حساسیت شماست.

در چنین مواردی پیشنهاد ما این هست که:

1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .
2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید. از همان اول، ماجرا را اطلاع بدهید .

و نکته ی پایانی اینکه همونطور که خودتون هم مستحضرید خوشبختانه تالار بیداری اندیشه به فضل الهی با محیط پاک و بی آلایشی که داره و فضای خوبی که در اون حاکمه به میزان زیادی دور از مشکلات محیط های مجازی معمول هست. اما حتی این هم دلیلی برای عدم دقت به نکات مطرح شده نیست و از همه ی عزیزان خواهش می کنم توصیه های مطرح شده رو جدی بگیرن.

بسم الله الرحمن الرحیم

یک مطلب تکمیلی رو من باب تجربه شخصی به مطلب برادر املشی اضافه کنم.

شما این لیست را نگاهی بیندازید.

http://forum.bidari-andishe.ir/memberlist.php

روزانه چند نفر در تالار عضو می شوند که در این میان تعدادی از کاربران قبلی هستند.

خیلی از این آیدی ها رزرو می شوند برای روز مبادا برای بحث های داخل تالار یا همین پیام خصوصی که گفتند.

اسم پیام خصوصی روش هست ولی کاربرد پیام خصوصی حول مسائل داخل تالار است.

تالار بیداری اندیشه همه گونه بازدید کننده دارد از یک نوجوان پاک و بی آلایش تا کسی که از فلسطین اشغالی یا آمریکا با ریموت یک کامپیوتر شخصی دیگر از داخل کشورمون وارد تالار می شود برای کارهای مربوط به خودش.(این در مورد تالارهای مذهبی به وفور یافت میشه)

پس به همه خوشبین نباشید.

فضای مجازی خاصیتش همین گونه است.

تا آنجا که می توانید خودتون درگیر مسائل غیر از تاپیک ها آن هم مسائلی که در آن متخصص نیستید نکنید.

اما با توجه به تجربه بنده می خوام چند دسته از این افراد را معرفی کنم تا خودتان ماهیگیری را بیاموزید (چه من باشم چه نباشم)

1-افرادی که علناً و رسماً ملحدند

این افراد کوچکترین خط قرمزی برایشان در علن وجود ندارد در نتیجه هر کاری از دستشان ساخته است

کاربری های زیادی هم دارند و اصلا هم به تاریخ ثبت نامشان توجه نکنید (بحث رزرو که گفتم)

2-وهابی ها که 2 سال است فعالیتشون زیاد شده

الف:وهابیونی که علنی کار می کنند و شبهه می اندازند>> این افراد در واقع بسیار مفیدند و اعتقادات را محکم می کنند

ب:وهابیون منافق که در لوای محب اهل بیت وارد می شوند و بین افراد تفرقه می اندازند (در سایت آپارات زیادند و ...)

3-افرادی که به ضدانقلاب متصلند از قبیل منافقین و امثالهم

این افراد عمده نقششان در ایجاد اختلاف بین افراد یک سایت و همچنین توهین به اعتقادات و وهن آنها است (با وهابیون یکی هستند)

4-حجتیه و مذهبی های نادان یا مغرض که عملا در جهت منافع استکبار کار می کنند:

این افراد هم در تالارهای مهدوی زیادند که مانند وهابیون به همان دو دسته تقسیم می شوند

توجه کنید اصلا به سابقه افراد توجه نکنید یا به مطالب ارسالی و امثالهم

5-خودمان!

بدترین دشمن نفس خود انسان است

اگر شیطان از طریق افراد بالا کاری نکند از طریق نفس خودمان با سوء ظن،غیبت ،تهمت،غرور و تکبر،حسادت و برتری جوئی و هر چیزی... زمینه را برای با مغز زمین زدن افراد فراهم می کند.

گروه های 5 گانه را دریابید

توجه کنید قصد بنده صرفاً جهت آگاه سازی و بیدار باش بود نه ایجاد بددلی نسبت به همه افراد

متشکرم!
نه واقعا من نمیدونم چه لزومی داره ارتباط بیش از اندازه باشه تو فضای مجازی؟؟؟؟
اصلا الان من بیام با یه ایمیل دیگه یه آی دی دیگه بسازم حتی جنسیت رو اشتباه بزنم. کی میخوااد اصلا بفهمه؟
فضای مجازی اصلا و ابدا قابل اعتماد نیست و دروغ پشت این فضای لعنتیه. هر چی منافقه تو اینجا فعالیت میکنن.
من نمیدونم دیگه اینجا اسمش بیداری اندیشه هست اما چرا باید همچین بحث هایی باشه؟ آیا واقعا اندیشه ها تا این اندازه هم بیدار نیست؟؟؟
نقل قول:
فضای مجازی اصلا و ابدا قابل اعتماد نیست و دروغ پشت این فضای لعنتیه. هر چی منافقه تو اینجا فعالیت میکنن.

دست شما گرم برادر ....
کلا همه رو شستید گذاشتید کنار !!!

والا تو تالار های مختلفی بودیم
تو زمینه های مختلف ،

در کنار آدم های غیر قابل اعتمادی ک هستن،آدم خوب کم ندیدیم ....

نقل قول:
ویژگی هایی چون احساساتی بودن و یا زود اعتماد کردن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه ی ارتباط را افزایش می دهد

نمیشه از این ویژگی ها صرف نظر کرد،
هستن آدم هایی ک بخوان از این ویژگی ها سوء استفاده کنن

پس ی گوشزد کوچولو لازمه ...
اما ب قول برادر عبدالرحمن

نقل قول:
صرفاً جهت آگاه سازی و بیدار باش بود نه ایجاد بددلی نسبت به همه افراد
من هلاک اون هفت نفری ام که زدن توجه نمیکنم!SmileCool

اتفاقا من چند وقت پیش توی همین تالار با یک همچین چیزی رو به رو شدم به چیزی هم توجه نکردم و کلی باهاش بحث کردم!Smile
طرف از حکومت شروع کرد،رسید به حضرت علی و پیامبر!
هر چی از دهنش در اومد گفت،من هم منطقی و غیر منطقی (!) باهاش صحبت کردم قانع نشد،بعد یه مدت هم کلا از تالار رفتCool

اینا رو گفتم که شما دیگه بی خیال این دسته بحث ها بشید.
*کسی که جرئت نداشته باشه،بیاد تو عمومی بحث کنه،توی خصوصی هم جز توهین کاری نمیکنه.
نقل قول:دست شما گرم برادر ....
کلا همه رو شستید گذاشتید کنار !!!

والا تو تالار های مختلفی بودیم
تو زمینه های مختلف ،

در کنار آدم های غیر قابل اعتمادی ک هستن،آدم خوب کم ندیدیم ....

دوست عزیز حرفای منو اصن خوب برداشت نکردین.
من تو فضای مجازی شخصا دوستان خوبی دارم ولی اینو هم ایمان دارم که اینجا جاییه که راحت میشه آدمو گول زد.
چون فقط دست نوشته ها رو میخونیم نه شخصیت افراد رو.
بله هر چر دروغه تو فضای مجازیه. دروغای بزرگ که تو مخیله آدم هم نگنجه.
الان هم بهترین جا واسه فعالیت منافق ها همین فضای مجازیه.
ولی من نگفتم هر کی اینجا فعالیت میکنه دروغ گو و منافقه Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع