۱۹/خرداد/۹۱, ۱۲:۳۰
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
این یک مقاله ی تبلیغاتی ایه که می تونید در کوچه و بازار پخشش کنید و بسیار مهم و ضروری است.
در 2 برگه ی آچار هم جا می شود ، «خیانت» یک برگه و در برگ دیگر ، «غربت» پشت و اطاعت «رو»
و اینک متن ...
خدا به حق آبروی عابرو داران ، فرج را در امسال برساند.
بسم ربّ القائم
خیانت
[b]1-امام زمان(عجّ) در نامه ای خطاب اسحاق بن یعقوب مرقوم فرمودند :«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم» : برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»
(کمال الدین و تمام النعمه ، باب 45، حدیث4)
2-مرحوم آیت الله مجتهدی از علمای تهران نقل کردند :شبی در نجف ، بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت الله شهید مدنی و خلوت شدن مسجد، ناگهان دیدم آقای مدنی شروع کرد به گریستن.چون به من اظهار لطف داشتند، به خودم جرأت دادم و از ایشان ، علّت گریه را آن هم این طور ناگهانی پرسیدم.ایشان فرمودند:
بعد از نماز یکی به من گفت :امام زمان(عجّ) را دیده است که به او فرموده اند:
«ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند.»
من هم تا این را شنیدم ، متأثّر شدم و گریستم.آیت الله مجتهدی (رحمة الله علیه) فرمودند : بعداً متوجّه شدم امام زمان(عجّ)، این گلایه را به خود ایشان کرده بود.
بعد از نماز یکی به من گفت :امام زمان(عجّ) را دیده است که به او فرموده اند:
«ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند.»
من هم تا این را شنیدم ، متأثّر شدم و گریستم.آیت الله مجتهدی (رحمة الله علیه) فرمودند : بعداً متوجّه شدم امام زمان(عجّ)، این گلایه را به خود ایشان کرده بود.
(میر مهر ، ص53)
3-مرحوم آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) فرمودند:
مداحی که حال خوبی هم دارد ، به خدمت صاحب الأمر (عجّ) رسیده و آن حضرت به او فرموده است :
«بعد از صلوات بر محمّد و آل محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، گفته شود :و عجّل فرجهم» 4- ونیز فرمودند :
کسانی که در خواب یا بیداری تشرّف حاصل نموده اند ، از آن حضرت شنیده اند که فرموده است :
«برای تعجیل فرج من ، زیاد دعا کنید.»
خود او در مسجد سهله، جمکران،در خواب یا بیداری در گوش افرادی از دوستانش بدون این که او را ببینند ، فرموده است :
«فرج من نزدیک است ،دعا کنید.» یا به نقلی فرموده :«فرجم نزدیک شده ، دعا کنید بدا حاصل نشود.» 6- و باز فرمودند :
آقایی که زیاد به مسجد جمکران می رود می گفت : حضرت غائب (عجّ) را در مسجد جمکران دیدم ، به من فرمودند :
«به دل سوختگان ما بگو برای ما دعا کنند.» و یک مرتبه از نظرم غائب شد ، نه این که راه برود و کم کم از نظرم غائب شود.
یک نفر از رفقا از یزد نامه ای به من نوشته ؛ آدم دینی خوبی است از عاشقان امام زمان(عجّ)، از رفقای من است.در نامه چیزی نوشته که مرا چند روزی است منقلب کرده ؛گرچه این پیغام خیلی به علما رسیده ،به مرحوم مجلسی گفته به شیخ مرتضی انصاری گفته به مرحوم شیخ عبد الکریم حائری گفته به مرحوم آقا سید ابوالحسن اصفهانی گفته ، به بعضی از اوتاد دیگر گفته.
این بدنه خدا نوشته : من چهل شب چهارشنبه از یزد می آمدم مسجد مقدّس جمکران ، توسلی و حاجتی داشتم.شب چهارشنبه ی چهلمی ، دوهفته قبل بود.در مسجد مقدس جمکران خسته بودم ، گفتم ساعتی اول شب بخوابم ، سحر بلند شوم برنامه ام را انجام بدهم.در صحن حیاط هوا گرم بود، خوابیده بودم یک وقت دیدم که از در مسجد مقدس جمکران ، یک مشت طلبه ها ریختند تو ، گفتم چه خبر است ؟ گفتند:
آقا آمده.من خوشحال دویدم رفتم جلو، آقا را دیدم ، اما نتوانستم جلو بروم. گفتم :آقا آمده اند که آمده باشند.
حضرت فرمودند:
«برو به مردم بگو دعا کنند خدا فرجم را نزدیک کند.»
به خدا قسم آی مردم دعا هایتان اثر دارد.ناله هایتان اثر دارد.خود آقا به مرحوم مجلسی فرموده:
«مجلسی به شیعه ها بگو برایم دعا کنند.»هی پیغام می دهد ، به خدا دلش خون است.
سال های بسیاری در قنوت نماز آیت الله بهاء الدینی ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می شنیدیم تا این که ناگهان متوجّه شدیم نوع کلمات و عبارات ایشان ، تغییر یافته است.وقتی دستان خود را مقابل صورت می گرفتند، برای حضرت مهدی(عجّ) دعا می کردند:اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن ، صلواتک علیه و علی آبآئه...روزی که در محضر آقا بودیم و فرصت مناسبی فراهم شد ، از تغییر رویه ی ایشان پرسیدیم ، به یک جمله بسنده کردند : «حضرت پیغام دادند در قنوت به من دعا کنید.»
مداحی که حال خوبی هم دارد ، به خدمت صاحب الأمر (عجّ) رسیده و آن حضرت به او فرموده است :
«بعد از صلوات بر محمّد و آل محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، گفته شود :و عجّل فرجهم»
(در محضر آیت الله بهجت ، ج 3ص 60)
کسانی که در خواب یا بیداری تشرّف حاصل نموده اند ، از آن حضرت شنیده اند که فرموده است :
«برای تعجیل فرج من ، زیاد دعا کنید.»
(همان ،ج 1ص118)
5-همچنین فرمودند : خود او در مسجد سهله، جمکران،در خواب یا بیداری در گوش افرادی از دوستانش بدون این که او را ببینند ، فرموده است :
«فرج من نزدیک است ،دعا کنید.» یا به نقلی فرموده :«فرجم نزدیک شده ، دعا کنید بدا حاصل نشود.»
(همان ،ج1ص108)
آقایی که زیاد به مسجد جمکران می رود می گفت : حضرت غائب (عجّ) را در مسجد جمکران دیدم ، به من فرمودند :
«به دل سوختگان ما بگو برای ما دعا کنند.» و یک مرتبه از نظرم غائب شد ، نه این که راه برود و کم کم از نظرم غائب شود.
(همان ، ج2ص118)
7- خطیب توانا و سخنور دانشمند ، حجت الاسلام کافی نقل کردند : یک نفر از رفقا از یزد نامه ای به من نوشته ؛ آدم دینی خوبی است از عاشقان امام زمان(عجّ)، از رفقای من است.در نامه چیزی نوشته که مرا چند روزی است منقلب کرده ؛گرچه این پیغام خیلی به علما رسیده ،به مرحوم مجلسی گفته به شیخ مرتضی انصاری گفته به مرحوم شیخ عبد الکریم حائری گفته به مرحوم آقا سید ابوالحسن اصفهانی گفته ، به بعضی از اوتاد دیگر گفته.
این بدنه خدا نوشته : من چهل شب چهارشنبه از یزد می آمدم مسجد مقدّس جمکران ، توسلی و حاجتی داشتم.شب چهارشنبه ی چهلمی ، دوهفته قبل بود.در مسجد مقدس جمکران خسته بودم ، گفتم ساعتی اول شب بخوابم ، سحر بلند شوم برنامه ام را انجام بدهم.در صحن حیاط هوا گرم بود، خوابیده بودم یک وقت دیدم که از در مسجد مقدس جمکران ، یک مشت طلبه ها ریختند تو ، گفتم چه خبر است ؟ گفتند:
آقا آمده.من خوشحال دویدم رفتم جلو، آقا را دیدم ، اما نتوانستم جلو بروم. گفتم :آقا آمده اند که آمده باشند.
حضرت فرمودند:
«برو به مردم بگو دعا کنند خدا فرجم را نزدیک کند.»
به خدا قسم آی مردم دعا هایتان اثر دارد.ناله هایتان اثر دارد.خود آقا به مرحوم مجلسی فرموده:
«مجلسی به شیعه ها بگو برایم دعا کنند.»هی پیغام می دهد ، به خدا دلش خون است.
(ملاقات با امام زمان(عجّ) در مسجد مقدس جمکران، ص158)
8-یکی از شاگردان مرحوم آیت الله بهاءالدینی می گوید : سال های بسیاری در قنوت نماز آیت الله بهاء الدینی ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می شنیدیم تا این که ناگهان متوجّه شدیم نوع کلمات و عبارات ایشان ، تغییر یافته است.وقتی دستان خود را مقابل صورت می گرفتند، برای حضرت مهدی(عجّ) دعا می کردند:اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن ، صلواتک علیه و علی آبآئه...روزی که در محضر آقا بودیم و فرصت مناسبی فراهم شد ، از تغییر رویه ی ایشان پرسیدیم ، به یک جمله بسنده کردند : «حضرت پیغام دادند در قنوت به من دعا کنید.»
(آیت بصیرت ، ص107)
9-یکی از علمای وارسته و برجسته ی نجف به کربلا مشرّف می شود و در حرم امام حسین(علیه السلام) به محضر امام عصر(عجّ) شرفیاب می گردد ، حضرت به او می فرمایند :
«فلانی ببین این جا که دعا مستجاب است ، مردم به فکر من نیستند و برای فرج من دعا نمی کنند.»
سپس حضرت ، تصرّف ولایتی می فرمایند و آن عالم ربّانی ، خواسته های مردم را می شنود که هر کدام برای حوائج شخصی خود دعا می کنند.
امام می فرمایند :
«شنیدی؟! حتی یک نفر از این زائران نگفت : خدایا فرج مهدی را برسان.» 10- حاج محمّد علی فشندی تهرانی می گوید :
در مسجد جمکران قم ، اعمال را به جا آوردم و با همسرم می آمدم.دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند طرف مسجد بروند.گفتم :این سیّد در این هوای گرم تابستان از راه رسیده و تشنه است.ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد ، پس از آن که ظرف آب را پس داد ، گفتم :آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان را از خدا بخواهید تا امر فرجش نزدیک گردد. فرمود:
«شیعیان ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند ، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد.»
این را فرمود و تا نگاه کردم ، آقا را ندیدم . فهمیدم وجود اقدس امام زمان(عجّ) را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا به نموده است.
«فلانی ببین این جا که دعا مستجاب است ، مردم به فکر من نیستند و برای فرج من دعا نمی کنند.»
سپس حضرت ، تصرّف ولایتی می فرمایند و آن عالم ربّانی ، خواسته های مردم را می شنود که هر کدام برای حوائج شخصی خود دعا می کنند.
امام می فرمایند :
«شنیدی؟! حتی یک نفر از این زائران نگفت : خدایا فرج مهدی را برسان.»
(مجله ی موعود ،شماره 13، مقاله ی آقای هاشمی نژاد)
در مسجد جمکران قم ، اعمال را به جا آوردم و با همسرم می آمدم.دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند طرف مسجد بروند.گفتم :این سیّد در این هوای گرم تابستان از راه رسیده و تشنه است.ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد ، پس از آن که ظرف آب را پس داد ، گفتم :آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان را از خدا بخواهید تا امر فرجش نزدیک گردد. فرمود:
«شیعیان ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند ، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد.»
این را فرمود و تا نگاه کردم ، آقا را ندیدم . فهمیدم وجود اقدس امام زمان(عجّ) را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا به نموده است.
(شیفتگان حضرت مهدی(عجّ) ، ج1ص155)
و تأکیدات و سفارشات همچنان ادامه دارد ...
حال به این کلام نورانی دقت نمائید :
ابو بصیر می گوید : از امام صادق(علیه السلام) شنیدم که فرمودند :
ابو بصیر می گوید : از امام صادق(علیه السلام) شنیدم که فرمودند :
«هر که از یاران ما که یکی از برادران (دینی اش) در مورد کاری از او کمک بخواهد ، ولی او تا آن جا که می تواند ، در آن کوشش نکند ، به خدا و رسولش و مؤمنین خیانت کرده است.»پرسیدم مقصود شما از مؤمنین چه افرادی هستند ؟
حضرت فرمودند :«از زمان امیر المؤمنین تا آخر آنان.»
(اصول کافی،کتاب ایمان و کفر،باب کسی که برای برادر دینی خود خیر اندیشی نکند،حدیث3)
کامل ترین و مظلوم ترین مؤمن عالَم یعنی امام زمان(عجّ) با تأکید و تکرار فراوان از ما طلب کمک و یاری نموده و دعای زیاد برای فرجش را از ما خواسته است.حال اگر کما در راه یاری امامان ، آنچه در توان داریم به کار نگیریم و روز و شبمان را با ذکر فرج منوّر نسازیم ، به تصریح امام صادق(علیه السلام) در حق خدای عزّوجلّ و رسول گرامیش(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمّه ی اطهار(علیه السلام) خیانت کرده ایم!
به خدا پناه می برریم.
(دعای همیشگی برای فرج را با سعی و تلاش در انجام واجبات و ترک گناهان همراه کنیم.)
بسم ربّ القائم
اطاعت
حق امام بر مردم :
حق امام بر مردم :
ابو حمزه می گوید از امام باقر(علیه السلام) پرسیدم : حق امام بر مردم چیست؟حضرت فرمودند :
«حق امام بر مردم آن است که سخنش را بشنوند و از او اطاعت کنند.»
«حق امام بر مردم آن است که سخنش را بشنوند و از او اطاعت کنند.»
(اصول کافی ؛ کتاب الحجه ؛ باب حقوق واجب امام بر رعیت و رعیت بر امام ؛ حدیث1)
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
امام صادق(علیه السلام) فرمودند :
«شنیدن و اطاعت کردن، در های خیر هستند ؛ کسی که بشنود و فرمان ببرد ،حجت و دلیلی بر علیه او نیست؛ ولی کسی که بشنود و فرمان نبرد ، حجت و عذری از او پذیرفته نخواهد شد.»
«شنیدن و اطاعت کردن، در های خیر هستند ؛ کسی که بشنود و فرمان ببرد ،حجت و دلیلی بر علیه او نیست؛ ولی کسی که بشنود و فرمان نبرد ، حجت و عذری از او پذیرفته نخواهد شد.»
(همان، باب وجوب اطاعت از ائمّه(علیه السلام)،حدیث17)
همچنین فرمودند :
«ماگروهی هستیم که خداوند ، اطاعت از مارا واجب کرده است.»
«ماگروهی هستیم که خداوند ، اطاعت از مارا واجب کرده است.»
(همان، حدیث3)
نتیجه ی اطاعت کردن از ائمّه (علیه السلام) : پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
«هر کس دوست دارد مانند پیامبران زندگی کند و مانند شهیدان بمیرد و در بهشتی که خداوند رحمان(درختان آن را) کاشته ساکن شود ، باید علی را دوست بدارد و با او دوستی کند و به امامان بعد از او ، اقتدا نماید(دنباله ی روی آن ها باشد و امرشان را اطاعت کند.)زیرا آن ها عترت(خانواده ی) من هستند و از طینت(گِل) من آفریده شده اند ؛خداوندا فهم و علم مرا به آن ها روزی کن و وای بر آن ها که از امّت من هستند و با این امامان مخالفت می کنند ، خداوندا شفاعت مرا به آن ها نرسان.»
(اصول کافی ؛ کتاب الحجة ؛ باب آنچه که خدا و رسولش واجب کرده انتد از همراه بودن با ائمّه(علیه السلام)؛ حدیث3)
یکی از اوامر مهم امام زمان(عجّ) :
«واکثروا الدعاء به تعجیل الفرج.»
برای زود تر واقع شدن امر فرج ، بسیار دعا کنید.
«واکثروا الدعاء به تعجیل الفرج.»
برای زود تر واقع شدن امر فرج ، بسیار دعا کنید.
(کمال الدین و تمام النعمه، باب 45 حدیث4)
اماما ! کلامتان را شنیدیم و اطاعت می کنیم.
تمام ساعات عمرمان را معطّر به «ذکر فرج» خواهیم کرد.
هر که را می نگرم ، در پی یک بیمه بود شکر حق بیمه ی من ، ذکر دعای فرج است
بسم ربّ القائم
[b]غربت
ای عاشقان برای ظهورم دعا کنید
روز و شبان به سوی خدا التجا کنید
گر انتظار امر فرج می کشید پس
باید که روز و شب همه از دل نوا کنید
آن یوسفی که در چه غیبت بود منم
ای قافله طناب برایم رها کنید
بگذشت عمر اشک من زار از هزار
[b] با اشک خویش پاک زمن اشک ها کنید
زندان غم مرا به اسارت کشیده است
ای عاشقان مرا ز اسارت رها کنید
از مهدی غریب وطن یاد آورید
هرگاه یاد جد غریب مرا کنید
از من در این زمانه نباشد غریب تر
از بحر این غریب زمانه دعا کنید
امروز سیل اشک بریزید بهر من
فردا که ظهور شد ، زجان خنده ها کنید
«الهی ، یاد مهدی و انتظارش و ایمان به او و یقین محکم و استوار به ظهورش و دعا کردن برای او و صلوات فرستادن بر او را از یاد من مبر.»
(قسمتی از دعایی که نائب اول امام زمان(عجّ) ، جناب عثمان بن سعید (رحمة الله علیه) آن را به ابو علی محمّد بن همام تعلیم داد ؛ملحقات مفاتیح الجنان)
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
![[تصویر: %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B1%D8%B2%...6%20a4.jpg]](http://ariseofelites.persiangig.com/image/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20a4.jpg)