|
مقالات تبلیغاتی پیرامون امام زمان - عجّل الله فرجه
|
|
۱۲:۳۰, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۱۵:۴۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- این یک مقاله ی تبلیغاتی ایه که می تونید در کوچه و بازار پخشش کنید و بسیار مهم و ضروری است. در 2 برگه ی آچار هم جا می شود ، «خیانت» یک برگه و در برگ دیگر ، «غربت» پشت و اطاعت «رو» و اینک متن ... خدا به حق آبروی عابرو داران ، فرج را در امسال برساند. بسم ربّ القائم
خیانت
[b]1-امام زمان(عجّ) در نامه ای خطاب اسحاق بن یعقوب مرقوم فرمودند :«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم» : برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.» (کمال الدین و تمام النعمه ، باب 45، حدیث4) 2-مرحوم آیت الله مجتهدی از علمای تهران نقل کردند :شبی در نجف ، بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت الله شهید مدنی و خلوت شدن مسجد، ناگهان دیدم آقای مدنی شروع کرد به گریستن.چون به من اظهار لطف داشتند، به خودم جرأت دادم و از ایشان ، علّت گریه را آن هم این طور ناگهانی پرسیدم.ایشان فرمودند: بعد از نماز یکی به من گفت :امام زمان(عجّ) را دیده است که به او فرموده اند: «ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند.» من هم تا این را شنیدم ، متأثّر شدم و گریستم.آیت الله مجتهدی (رحمة الله علیه) فرمودند : بعداً متوجّه شدم امام زمان(عجّ)، این گلایه را به خود ایشان کرده بود. (میر مهر ، ص53) 3-مرحوم آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) فرمودند: مداحی که حال خوبی هم دارد ، به خدمت صاحب الأمر (عجّ) رسیده و آن حضرت به او فرموده است : «بعد از صلوات بر محمّد و آل محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، گفته شود :و عجّل فرجهم» (در محضر آیت الله بهجت ، ج 3ص 60) کسانی که در خواب یا بیداری تشرّف حاصل نموده اند ، از آن حضرت شنیده اند که فرموده است : «برای تعجیل فرج من ، زیاد دعا کنید.» (همان ،ج 1ص118) 5-همچنین فرمودند : خود او در مسجد سهله، جمکران،در خواب یا بیداری در گوش افرادی از دوستانش بدون این که او را ببینند ، فرموده است : «فرج من نزدیک است ،دعا کنید.» یا به نقلی فرموده :«فرجم نزدیک شده ، دعا کنید بدا حاصل نشود.» (همان ،ج1ص108) آقایی که زیاد به مسجد جمکران می رود می گفت : حضرت غائب (عجّ) را در مسجد جمکران دیدم ، به من فرمودند : «به دل سوختگان ما بگو برای ما دعا کنند.» و یک مرتبه از نظرم غائب شد ، نه این که راه برود و کم کم از نظرم غائب شود. (همان ، ج2ص118) 7- خطیب توانا و سخنور دانشمند ، حجت الاسلام کافی نقل کردند : یک نفر از رفقا از یزد نامه ای به من نوشته ؛ آدم دینی خوبی است از عاشقان امام زمان(عجّ)، از رفقای من است.در نامه چیزی نوشته که مرا چند روزی است منقلب کرده ؛گرچه این پیغام خیلی به علما رسیده ،به مرحوم مجلسی گفته به شیخ مرتضی انصاری گفته به مرحوم شیخ عبد الکریم حائری گفته به مرحوم آقا سید ابوالحسن اصفهانی گفته ، به بعضی از اوتاد دیگر گفته. این بدنه خدا نوشته : من چهل شب چهارشنبه از یزد می آمدم مسجد مقدّس جمکران ، توسلی و حاجتی داشتم.شب چهارشنبه ی چهلمی ، دوهفته قبل بود.در مسجد مقدس جمکران خسته بودم ، گفتم ساعتی اول شب بخوابم ، سحر بلند شوم برنامه ام را انجام بدهم.در صحن حیاط هوا گرم بود، خوابیده بودم یک وقت دیدم که از در مسجد مقدس جمکران ، یک مشت طلبه ها ریختند تو ، گفتم چه خبر است ؟ گفتند: آقا آمده.من خوشحال دویدم رفتم جلو، آقا را دیدم ، اما نتوانستم جلو بروم. گفتم :آقا آمده اند که آمده باشند. حضرت فرمودند: «برو به مردم بگو دعا کنند خدا فرجم را نزدیک کند.» به خدا قسم آی مردم دعا هایتان اثر دارد.ناله هایتان اثر دارد.خود آقا به مرحوم مجلسی فرموده: «مجلسی به شیعه ها بگو برایم دعا کنند.»هی پیغام می دهد ، به خدا دلش خون است. (ملاقات با امام زمان(عجّ) در مسجد مقدس جمکران، ص158) 8-یکی از شاگردان مرحوم آیت الله بهاءالدینی می گوید : سال های بسیاری در قنوت نماز آیت الله بهاء الدینی ، آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می شنیدیم تا این که ناگهان متوجّه شدیم نوع کلمات و عبارات ایشان ، تغییر یافته است.وقتی دستان خود را مقابل صورت می گرفتند، برای حضرت مهدی(عجّ) دعا می کردند:اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن ، صلواتک علیه و علی آبآئه...روزی که در محضر آقا بودیم و فرصت مناسبی فراهم شد ، از تغییر رویه ی ایشان پرسیدیم ، به یک جمله بسنده کردند : «حضرت پیغام دادند در قنوت به من دعا کنید.» (آیت بصیرت ، ص107)
9-یکی از علمای وارسته و برجسته ی نجف به کربلا مشرّف می شود و در حرم امام حسین(علیه السلام) به محضر امام عصر(عجّ) شرفیاب می گردد ، حضرت به او می فرمایند : «فلانی ببین این جا که دعا مستجاب است ، مردم به فکر من نیستند و برای فرج من دعا نمی کنند.» سپس حضرت ، تصرّف ولایتی می فرمایند و آن عالم ربّانی ، خواسته های مردم را می شنود که هر کدام برای حوائج شخصی خود دعا می کنند. امام می فرمایند : «شنیدی؟! حتی یک نفر از این زائران نگفت : خدایا فرج مهدی را برسان.» (مجله ی موعود ،شماره 13، مقاله ی آقای هاشمی نژاد) در مسجد جمکران قم ، اعمال را به جا آوردم و با همسرم می آمدم.دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند طرف مسجد بروند.گفتم :این سیّد در این هوای گرم تابستان از راه رسیده و تشنه است.ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد ، پس از آن که ظرف آب را پس داد ، گفتم :آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان را از خدا بخواهید تا امر فرجش نزدیک گردد. فرمود: «شیعیان ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند ، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد.» این را فرمود و تا نگاه کردم ، آقا را ندیدم . فهمیدم وجود اقدس امام زمان(عجّ) را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا به نموده است. (شیفتگان حضرت مهدی(عجّ) ، ج1ص155) و تأکیدات و سفارشات همچنان ادامه دارد ... حال به این کلام نورانی دقت نمائید :
ابو بصیر می گوید : از امام صادق(علیه السلام) شنیدم که فرمودند : «هر که از یاران ما که یکی از برادران (دینی اش) در مورد کاری از او کمک بخواهد ، ولی او تا آن جا که می تواند ، در آن کوشش نکند ، به خدا و رسولش و مؤمنین خیانت کرده است.»پرسیدم مقصود شما از مؤمنین چه افرادی هستند ؟ حضرت فرمودند :«از زمان امیر المؤمنین تا آخر آنان.» (اصول کافی،کتاب ایمان و کفر،باب کسی که برای برادر دینی خود خیر اندیشی نکند،حدیث3) کامل ترین و مظلوم ترین مؤمن عالَم یعنی امام زمان(عجّ) با تأکید و تکرار فراوان از ما طلب کمک و یاری نموده و دعای زیاد برای فرجش را از ما خواسته است.حال اگر کما در راه یاری امامان ، آنچه در توان داریم به کار نگیریم و روز و شبمان را با ذکر فرج منوّر نسازیم ، به تصریح امام صادق(علیه السلام) در حق خدای عزّوجلّ و رسول گرامیش(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمّه ی اطهار(علیه السلام) خیانت کرده ایم! به خدا پناه می برریم. (دعای همیشگی برای فرج را با سعی و تلاش در انجام واجبات و ترک گناهان همراه کنیم.) بسم ربّ القائم اطاعت حق امام بر مردم : ابو حمزه می گوید از امام باقر(علیه السلام) پرسیدم : حق امام بر مردم چیست؟حضرت فرمودند : «حق امام بر مردم آن است که سخنش را بشنوند و از او اطاعت کنند.» (اصول کافی ؛ کتاب الحجه ؛ باب حقوق واجب امام بر رعیت و رعیت بر امام ؛ حدیث1) امام صادق(علیه السلام) فرمودند : «شنیدن و اطاعت کردن، در های خیر هستند ؛ کسی که بشنود و فرمان ببرد ،حجت و دلیلی بر علیه او نیست؛ ولی کسی که بشنود و فرمان نبرد ، حجت و عذری از او پذیرفته نخواهد شد.» (همان، باب وجوب اطاعت از ائمّه(علیه السلام)،حدیث17) همچنین فرمودند : «ماگروهی هستیم که خداوند ، اطاعت از مارا واجب کرده است.» (همان، حدیث3) نتیجه ی اطاعت کردن از ائمّه (علیه السلام) : پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : «هر کس دوست دارد مانند پیامبران زندگی کند و مانند شهیدان بمیرد و در بهشتی که خداوند رحمان(درختان آن را) کاشته ساکن شود ، باید علی را دوست بدارد و با او دوستی کند و به امامان بعد از او ، اقتدا نماید(دنباله ی روی آن ها باشد و امرشان را اطاعت کند.)زیرا آن ها عترت(خانواده ی) من هستند و از طینت(گِل) من آفریده شده اند ؛خداوندا فهم و علم مرا به آن ها روزی کن و وای بر آن ها که از امّت من هستند و با این امامان مخالفت می کنند ، خداوندا شفاعت مرا به آن ها نرسان.» (اصول کافی ؛ کتاب الحجة ؛ باب آنچه که خدا و رسولش واجب کرده انتد از همراه بودن با ائمّه(علیه السلام)؛ حدیث3) یکی از اوامر مهم امام زمان(عجّ) : «واکثروا الدعاء به تعجیل الفرج.» برای زود تر واقع شدن امر فرج ، بسیار دعا کنید. (کمال الدین و تمام النعمه، باب 45 حدیث4) اماما ! کلامتان را شنیدیم و اطاعت می کنیم. تمام ساعات عمرمان را معطّر به «ذکر فرج» خواهیم کرد. هر که را می نگرم ، در پی یک بیمه بود شکر حق بیمه ی من ، ذکر دعای فرج است بسم ربّ القائم [b]غربت ای عاشقان برای ظهورم دعا کنید روز و شبان به سوی خدا التجا کنید گر انتظار امر فرج می کشید پس باید که روز و شب همه از دل نوا کنید آن یوسفی که در چه غیبت بود منم ای قافله طناب برایم رها کنید بگذشت عمر اشک من زار از هزار [b] با اشک خویش پاک زمن اشک ها کنید زندان غم مرا به اسارت کشیده است ای عاشقان مرا ز اسارت رها کنید از مهدی غریب وطن یاد آورید هرگاه یاد جد غریب مرا کنید از من در این زمانه نباشد غریب تر از بحر این غریب زمانه دعا کنید امروز سیل اشک بریزید بهر من فردا که ظهور شد ، زجان خنده ها کنید «الهی ، یاد مهدی و انتظارش و ایمان به او و یقین محکم و استوار به ظهورش و دعا کردن برای او و صلوات فرستادن بر او را از یاد من مبر.» (قسمتی از دعایی که نائب اول امام زمان(عجّ) ، جناب عثمان بن سعید (رحمة الله علیه) آن را به ابو علی محمّد بن همام تعلیم داد ؛ملحقات مفاتیح الجنان) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۲۲:۲۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی :« شب جمعه ای هنگام خروج از هیأت ، جوانی که او را همیشه در جلسات مذهبی می دیدم - و بعداً متوجّه شدم که از سلسله ی جلیله ی سادات نیز می باشد - به نزدم آمد و جریان خوابی را که دیده بود ، برایم بازگو کرد . از آنجایی که خوابش ، مضمون قابل توجّهی داشت و با روایات معصومین (علیه السلام) و کلمات بزرگان نیز سازگار بود ، از او خواستم که با قلم خود آن را بنویسد و در اختیارم بگذارد . او نیز پذیرفت و اینگونه نوشت : « داخل یک خانه نشسته بودم ، حضرت عبّاس (علیه السلام) جلوی من دو زانو نشستند . من مقابل ایشان نشسته بودم و سرم را پائین انداخته بودم و بالا نمی آوردم ؛ با این که آقا چندین بار فرمودند : «سرت را بالا بیاور » . من گفتم : از شما خجالت می کشم . آقا چندین بار ، باز هم فرمودند و من از خجالت ، نمی توانستم سرم را بالا بیآورم ، تا اینکه آقا نهیبی زدند و فرمودند : « سرت را بالا بیآور » . سرم را بالا آوردم و چهره ی زیبای آقا (علیه السلام) را دیدم . حضرت با اشاره ی سر فرمودند : « آن طرف را نگاه کن » در نگاه اول دیدم حیاط خانه است ؛ اما ناگهان دیدم ، صحرای کربلاست و آقا ابا عبد الله (علیه السلام) بین یک حلقه ی بزرگ از دشمن ، محاصره شدند و آن ها هم با نیزه و شمشیر از هر طرف به آقا ضربه می زدند و آقا با خستگی ، دفاع می کنند . سر برگرداندم و به حضرت عبّاس (علیه السلام) گفتم : آقا هنوز دارند می جنگند ؟! آقا فرمودند : « حضرت هنوز دارند تیر می خورند ! »(1) بعد با سر ، طرف دیگر را نشان دادند و گفتند : « آن طرف را نگاه کن » دیدم یک جای تاریک ، یک خانم با چادر در بستر هستند ، ولی حالشان خیلی بد بود . خانم از درد و زخم ، مخفی شده بودند و مانند کسی بودند که از دردِ بدن ، به خود می پیچد . آقا (علیه السلام) فرمودند : « ایشان ، مادرم حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستند . » کمی آن طرف تر ، اتاق خیلی کوچکی بود به اندازه ی ایستادن یک انسان . دیدم در آن ، آقایی خوش قد و قامت با صورتی بسیار مهران و آرام ایستاده اند . عمّامه ی سبزی بر سر داشتند و عبایی بر دوش ،اما دور گردن و بدن و دست و پای آقا ، تمام زنجیر بود ؛ به طوری که آقا ، حتی نمی توانست کوچک ترین تکانی بخوردند .(2) حضرت عبّاس (علیه السلام) فرمودند : « ایشان ، امام زمان شماست ! و شما باعث این وضع آقا شدید. »(3) [/b] من سرم را برگرداندم و پائین انداختم و بالا نیآوردم ، چون از حضرت (علیه السلام) شرمنده بودم ؛ اما حضرت عبّاس (علیه السلام) باز هم فرمودند : « به من نگاه کن . » گفتم : آقا گنهکارم ، خجالت می کشم . آقا فرمودند : « خب گناه نکنید . به من نگاه کن . » نگاه کردم ، دیدم تمام صورت حضرت (علیه السلام) بهم ریخته و چشم حضرت (علیه السلام) ، پر از خون بود ؛ و من از خواب پریدم . » (1) امام حسین (علیه السلام) به امام سجّاد (علیه السلام) فرمودند : « پسرم علی ، به خدا قسم خون من از جوشش باز نمی ایستد ، تا زمانی که خداوند ، مهدی (عجّ) را بر انگیزد . » (معجم أحادیث الإمام المهدی (عجّ) ، ج4 ص267) [b](2) امام باقر (علیه السلام) فرمودند : « در صاحب این أمر ( حضرت مهدی (عجّ) علیه السلام ) ، چهار شباهت به چهار پیامبر وجود دارد ... اما شباهت به یوسف ، زندانی بودن است . » (کمال الدّین و تمام النّعمه ، باب 32 حدیث 6) مرحوم آیت الله بهجت فرمودند : « چه مصائبی بر امام زمان (عجّ) که مالک همه ی کره ی زمین است و تمام امور به دست او انجام می گردد ، وارد می شود ، آن حضرت (عجّ) در چه حالی است و ما در چه حالی ؟! او در زندان است و خوشی و راحتی ندارد و ما چه قدر از مطلب غافلیم و توجّه نداریم . » (در محضر آیت الله بهجت ، ج1 ص118) (3) امام زمان (عجّ) در نامه ای مرقوم فرمودند : « پس هیچ چیز ما را از شیعیانمان دور نمی سازد ، مگر اعمال آنان که به ما می رسد و برای ما ، ناپسند و نا خوشایند است و از آنان روا نمی داریم . » (بحار الأنوار ، ج53 ، ص177) خواجه نصیر الدّین طوسی (رحمة الله علیه) می فرمایند : « نبودن و غیبت حضرت مهدی (عجّ) ، از ناحیه ی ماست . » (کشف المرصاد ، ص285) [b]مر حوم آیت الله بهجت فرمودند : « سبب غیبت امام زمان (عجّ) ، خود ما هستیم ؛ چرا دستش را بسته ایم و خانه نشینش کرده ایم ؟ و اجازه نمی دهیم خود را نشان دهد ؟ » غیبت خورشید تابان ، تقصیر ماست این که باشد آن امام از ما نهان ، تقصیر ماست با چنین وضعی که ما داریم و از او غافلیم گر نمی گردد فرج در این زمان ، تقصیر ماست با فراموشی ما از او اگر بر ما رسد لحظه لحظه فتنه های بی امان تقصیر ماست ما به آن سرچشمه ی رحمت خیانت کرده ایم گر نبارد ابر های آسمان ، تقصیر ماست ! از کوتاه ترین دعا برای بزرگترین آرزو فراموش نکنیم : اللهّم عجّل لولیّک الفرج نکته : بسیاری از عالمان عالی مقام ما در تألیفاتشان ، خواب هایی را که خود و یا دیگر مؤمنین دیده اند و با آیات و روایات نیز ، سازگاری دارند ، ذکر کرده اند و از این خواب ها در راه ارشاد و هدایت مردم ، بهره ها جسته اند . از جمله : شیخ صدوق در کتاب کمال الدین ؛ شیخ حر عاملی در کتاب اثبات الهداه ؛ علامه مجلسی در کتاب بحار الأنوار ؛ علامه نوری در کتاب نجم الثاقب ؛ آیت الله موسوی اصفهانی در کتاب مکیال المکارم شهید آیت الله شیرازی در کلمة الإمام المهدی علیه السلام ؛ شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح الجنان و بسیاری دیگر از بزرگان . ما نیز در تنظیم و تکثیر این نوشته ، از همین روش استفاده کرده ایم . (اضافه ی این حقیر : 1- در جریان خواب ، توجّه داشته باشید که معصومین (علیه السلام) ، نوری واحد اند و از لحاظ شرایط و برخورد و دیگر استراتژی ها در زمان حیات و بعد آن و روش و ... ، یکسان هستند ؛ تنها چیزی که باعث شد سرنوشت جداگانه ای داشته باشند ، شرایط زمانه بوده است . این در اصل ، پیغام تمام چهار ده معصوم (علیه السلام) می باشد . 2- حضرت عبّاس به خواب این جوان پاک آمده بودند و او را مورد خطاب قرار داده بودند ؛ از کنار این ساده نگذریم ، ایشان مظهر غیرت بوده اند و تا ایشان زنده بودند ، هیچ خراشی به امام حسین (علیه السلام) وارد نشد ! حتی إنشاء الله مشرّف شوید کربلا ، خیمه گاه ، می بینید نسبت به مؤقعیّت جنگی و خیمه ها و ارتش دشمنان ، حضرت عباس (علیه السلام) ، اولین خیمه در هنگام هجوم دشمنان بوده اند ! چنین کسی در خواب بیاید و نقدی از روش ما در یاری و ترک و کنار گذاشتن امام زمانمان (عجّ) را بر زبان جاری سازند ، معنی ای دارد به این مضمون : آی مردمی که دم از عشق من و دوستی با ما می زنید ! از من یاد بگیرید و سنت و روش من را در یاری امامتان ، برقرار کنید . خداوند ما را ابالفضل های امام زمانمان (عجّ) قرار دهد الهی آمین .) - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۸:۱۹ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جزوه ی تبلیغاتی ای دیگر ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- سلام ، این یک جزوه ی تبلیغاتیه مهدویه که یکی از اعضای فعّال فعّالان ظهور - که بنده رو هم ایشون به این جلسات پر بار دعوت کردند - تنظیم کردند و هم به دلیل محتویِ خوبش و هم به خاطرقدر دانی ای ناچیز از ایشون ، این رو هم اضافه کردم . البته در جلسات توزیع نشده بود و بنده از مغازه ی سابقشون یکی دریافت کردم . جهت توزیع در صورت علاقه ، می توانید در یک برگه ی آچهار و یا سایز کوچک تر یعنی نصف برگه ی آچهار، پشت و رو تنظیمش کنید و توضیع کنید . و اینک متن : بسم ربّ القائم
در دعای شریف افتتاح که تحفه ای است از جانب حضرت حجّت (عجّ) به دوست داران و منتظرانش برای شب های ماه مبارک رمضان ، به این جمله ی نورانی بر می خوریم : اللهمَّ إنّا نَرغَبُ إلیکَ فی دَولَة کَریمَة : بار الها ! واقعیّت آن است که ما مشتاق دولت کریمه ی « حضرت مهدی (عجّ) » هستیم .
و پس از چند سطر شکایتی بر زبان جاری می نماییم : اللهُمَ إنّا نَشکو إلَیکَ فَقَدَ نَبِیِّنا صلواتک علیه و آله وَ غَیبة وَلیِّنا ... : خداوندا ! ما به تو شکایت می کنیم به خاطر فقدان و عدم حضور پیامبرمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پنهان بودن سرپرست مهربانمان .
آری ؛ امام زمان (عجّ) در ضمن این دو جمله این مطلب را به ما گوشزد می فرمایند که : هر شیعه و محبّ خاندان نبوّت باید مشتاق و شیفته ی تأسیس حکومت حقّه ی آن حضرت (عجّ) بوده و از نبودن آن نازنین به قدری محزون و ناراحت باشد که در تمام شب های ماه استجابت دعا ، دست به درگاه خدا برداشته و از این وضعیّت شکایت می نماید . آنگاه به سراغ روایات گهربار ائمّه ی معصومین (علیه السلام) رفته و پیش گویی های آنان را درباره ی علائم پس از ظهور از نظر می گذرانیم ، با چنان تصاویر فاخر و با شکوهی مقابل می شویم که این اشتیاق و شکایت کاملاً توجیه می نماید . در اینجا به گوشه ای از خیرات و زیبایی هایی که به برکت حضور و حاکمیّت حضرت مهدی (عجّ) در عالم جلوه گر می شود ، اشاره می نماییم : 1- تمام عرصه ی گیتی تحت یک نظام به رهبری امام زمان (عجّ) در می آید ؛ 2- عقل مردم کامل می شود ؛ 3- دین اسلام ، دین برتر و حاکم می شود ؛ 4- دو دشمن انسان یعنی نفس عمّاره و شیطان ، رام می شوند و قدرت منحرف کردن بشر را از دست می دهند ؛ 5- کینه ها از دل بیرون می روند ؛ 6- هیچ گناهی بر روی زمین انجام نمی شود ؛ 7- آسمان باران خود را می بارد و زمین گیاهان خود را می رویاند ؛ 8- تمام فقرا بی نیاز می شوند ؛ 9- اموال آنقدر زیاد می شود که هر کس نزد حضرت (عجّ) رود ، به او مال فراوانی عطا می کند ؛ 10- هر که دارای ضعف و ناتوانی باشد ، قوی می گردد ؛ 11- نابینایان بینا می شوند ؛ 12 زمین گیران ، شفا می یابند ؛ 13- عمر ها طولانی می شود ؛ 14- علم و دانش بشر به تکامل نهایی می رسد ؛ 15- انسان ها به مواهب و نعمت هایی دست می یابند که پیش از آن و در هیچ دوره ای دست نیافته بودند ؛ 16- به خاطر خوبی هایی که خداوند به مردم زمین می نماید زندگان آرزو می کنند کاش مردگانشان بودند ؛ و ... مخاطبین عزیز را دعوت می کنم که برای پی بردن به عظمت و شکوه آن دوران و نیز به دست آوردن سند آنچه در اینجا ذکر شد و توضیحات بیشتر ، به تألیفاتی که در این زمینه شده مراجعه نمایند ؛ مانند : کتاب عصر زندگی ، نوشته ی : محمّد حکیمی و کتاب : دولت کریمه ی امام زمان (عجّ) ، نوشته ی : سیّد مرتضی مجتهدی سیستانی . (پشت برگه) یک خواهش : این چند روایت را که قطره ای است از دریا ، با دقّت مطالعه کرده و با حال مقایسه نمایید ، آن گاه خود قضاوت کنید ، آیا می توان نام زندگی فعلی را ، زندگی گذاشت ؟! این همه فقر و فلاکت و گرسنگی و مریضی و گناه و زور گویی و ... گریبان بشر را گرفته و روزگار را بر او تلخ کرده ، در حالی که بزرگ ترین انقلابی و اصلاحگر عالم در چند قدمی ماست . امیر المؤمنین (علیه السلام) به حذیفه بن یمان فرمودند : « قسم به پروردگار علی ، که حجّت حق بر زمین استوار است . در جاده ها حرکت می کند ، در خانه ها و قصر ها وارد می شود و در شرق و غرب زمین به گردش می پردازد ، سخن مردم را می شنود و بر جماعت مردم سلام می کند ، می بیند و دیده نمی شود ، تا ظهور و وعده ی الهی و ندای آسمانی . » (کتاب الغیبه ، باب 10 حدیث 3) این مقایسه و تمرکز بر روی آن ، بر طرف کننده ی یکی از مهم ترین گره های ذهنی مردم به نام « عدم احساس نیاز به حضور امام زمان (عجّ) » است . متأسّفانه چون بسیاری از افراد نمی دانند که چه آینده ای در انتظارشان است و حضرت ولی عصر (عجّ) چه دنیایی می خواهند بسازند ، به همین سختی و فلاکت عادت کرده اند و به فکر پیدا کردن راهی برای رسیدن به آن آینده ی درخشان نیستند . یک پرسش : امام زمان (عجّ) چقدر وقت لازم دارند تا این حکومت زیبا و چشمگیر را بر روی کره ی زمین محقّق نمایند ؟ جواب : امیر المؤمنین ، امام حسین ، امام باقر و امام صادق (علیه السلام) فرمودند : « شمشیر (اسلحه ی) خود را هشت ماه بر دوش می گذارد . » (کتاب سلیم ابن قیس ، خطبه ی امیر المؤمنین (علیه السلام) « محذرا من الفتن » / کمال الدّین و تمام النعمه ، باب 30 حدیث 5 / همان باب 32 حدیث 11 / کتاب الغیبه نعمانی ، باب 19 حدیث 2) یعنی تمام مدّت جنگ حضرت (عجّ) هشت ماه بیشتر نیست . ارائه ی سلسله مباحث مهدویّت توسّط حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی در جلسه ی فعّالان ظهور میعاد : شنبه شب ها ساعت 30 : 20 - بلوار جانباز ، جانباز 13 (مسجد حسینی) تلفن راهنما : 09151171492 (پایان جزوه ی مذکور) اضافه های من : 1- به دلیل قرار گرفتن جلسه بعد از نماز مغرب و اعشا ، ساعات جلسه نیز به طبع آن تغییر می کند ؛ در آن زمان که این جزوه تنظیم شد ، زمستان بود که بنده یک نسخه از کپی آن را برداشتم . اکنون 9 به بعد آغاز می شود و در ماه مبارک به دلیل افطاری و خستگی روزه داران عزیز ، 10:15 آغاز می شد که بعد از نماز و جلسه ی قرائت قرآن مجید در مسجد مذکور بود . 2- امام زمان (عجّ) هیچ گاه جنگ را آغاز نخواهند نمود . همان طوری که جدّشان ، پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مکه را فتح نمودند ، ایشان جهان را فتح خواهند نمود ، بدون خون و خونریزی و به همان سنّت ، با دشمنان هم حتی صلح خواهند نمود ؛ اما دشمنان بعد از 7 سال بنا بر تعابیر و روایاتی ، جنگ را آغاز خواهند نمود و اینجا جنگ بین خیر و شر خواهد بود . و مدّت این جنگ ، 8 ماه خواهد بود احتمالاً . پایان - کاري از یکی از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۱ ۱۷:۲۶ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- غربت امام زمان (عجّّ) در صدا و سیما (مقاله ی تبلیغاتی) جایگاه ویژه ی «مهدویّت» در بین سایر مباحث دینی و اجتماعی :پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : «هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد ، به مرگ جاهلّیت مرده است.»(بحارالانوارج23ص76) امام حسین(علیه السلام) فرمودند : «ای مردم ، خداوند بندگان را نیافرید مگر برای این که او را بشناسند ...(و شناخت خدا یعنی این که)اهل هر زمانی ، امامشان را که باید از او اطاعت کنند ، بشناسند.»(علل الشرایع ، ص9ح1) امام صادق(علیه السلام) فرمودند: «امام خود را بشناس،اگر که او را شناختي،أمر(فرج) چه زود اتّفاق افتد چه دير ، به تو زياني نخواهد رسيد.»(نعماني ب25ح1) مقام معظّم رهبر(حفظه الله): «اعتقاد به فضيّه ي مهدي(عجّ) و موضوع ظهور و فرج و انتظار ،گنجينه ي عظيمي است که ملّت ها مي توانند از آن بهره هاي فراواني ببرند.»(74/10/17) «عقيده به امام زمان (عجّ) نمي گذارد مردم تسليم شوند ،به شرطي که اين عقيده را درست بفهمند.»(74/10/17) «احساس ضعف براي يک ملّت،خيلي احساس خطرناک و سمّ مهلکي است.يکي از برکات اعتقاد به مهدويّت ،اين است که انسان احساس اطمينان مي کند،احساس قوّت قلب مي کند ، احساس قدرت مي کند.»(84/6/29) «ايمان و عقيده ي قلبي به وجود اين منجي عظيم عالم،شفا بخش بسياري از بيماري ها و درد هاي معنوي و روحي و اجتماعي است.»(79/8/22) «چند خصوصيّت در عقيده ي «مهدويّت» هست که اين خصوصيّات برای هر ملّتي ،به منزله ي خون در کالبد و در حکم روح در جسم است.يکي اميد است.»(79/9/25) «ما امروز براي انتظار بايد باب بخصوصي در زندگي خود باز کنيم .حقيقتاً ملّت ما بايد روح انتظار را به تمام معنا در خود زنده کند.»(69/12/11) نظام اسلامي ،مسئول تعليم معارف به مردم: امير المؤمنين(علیه السلام) فرمودند: «اي مردم،مرا بر شما و شما را بر من حقي واجب شده است ؛ امّا حق شما بر من آن است که ... شما را تعليم دهم تا جاهل باقي نمانيد.»(نهج الباغه،خطبه ي 34) بر اساس اين کلام نوراني،يکي از وظايف مهم زمامداران در حکومت اسلامي،آموزش عامّه ي مردم است؛چنانچه گذشت ،«معارف مهدوي» از مهم ترين آموزه هايي است که مردم بايد آن را فرا گيرند. نتيجتاً «آموزش مهدويّت»به افراد جامعه،وظيفه اي است بر ذمّه ي حکومتيان و حقي است که براي مردم که مي توانند آن را از مسئولينشان طلب نمايند. صدا و سيما مسئولترين دستگاه تبليغاتي: امام خميني (رحمة الله علیه): «آن قدري که راديو و تلويزيون مي تواند به مردم خدمت کند،روزنامه ها و دستگاه هاي ديگر نمي توانند خدمت کنند.»(صحيفه ي امام،ج17ص243) «از همه ي دستگاه ها حسّاس تر است.»(صحيفه ي امام ج 16 ص121) «اين دستگاه ها (راديو ئ تليويزيون) دستگاه هاي تربيتي است.بايد تمام اقشار ملّت با اين دستگاه ها تربيّت بشوند.يک دانشگاه عمومي است.»(صحيفه ي امام ج16 ص399) مقام معظّم رهبری(حفظه الله) : «سیما ، هادی ، پیشوا و مدرّس است.عنوان دانشگاه برای صدا و سیما ، بیان حکیمانه ی حضرت امام بود.»(74/8/8) «حقیقتاً بایستی مفاهیم اسلامی و معارف اسلامی ، پخش و منعکس شود.»(دیدار با مسئولان صدا و سیما69/5/7) وضعيّت موجود: کارنامه ي صدا و سيما از سال هاي گذشته کمي بهتر شده ،اما از بايد ها هنوز فاصله ي بسيار دارد.اگر قبول کنيم مهدويّت گنجينه ي عظيمي است که اعتقاد به آن در جامعه قوّت قلب ايجاد مي کند و نمي گذارد مردم تسليم شوند و داروي بسياري از درد هاي معنوي و روحي و اجتماعي است و مثل خون در کالبد و روح در جسم است،ديگر نمي توانيم برگزاري يک يا دو برنامه ي دعا و سخنراني را در صبح هاي جمعه و پخش چند ميز گرد و مصاحبه ودر نامناسب ترين ساعات را «باب مهدويّت و انتظار» در صدا و سيما بناميم. در غرب ، ده ها فیلم درباره ی مهدویّت و قیام موعود آخر الزّمان ، با هدف ارائه ی چهره ی نا مناسب ا زاین قیام ، ساخته می شود؛ اما در سینمای ما دریغ از یک فیلم!به راستی چگونه است که آنان در راه باطل خود ، این گونه مصّرند و ما در راه حق خود ، این اندازه کاهل ؟ چگونه است که آنان با دست مایه قرار دادن و تحریف یک پیشگویی(پیشگویی های نوستر آداموس)، این اندازه آثار خلق می کنند و ما با هزاران روایت درباره ی مهدویّت و آخر الزّمان ،هیچ دس آوری نداریم؟! و تمام این کم کاری ها در حالی است که امکانات مادی و معنوی برای گسترش فرهنگ مهدویّت ، قطعاً موجود است ؛ فقط اراده و ایمانی می خواهد که متأسّفانه کم رنگ و بی رونق است. آنقدر کم رنگ که پس از سی و دو سال از تأسیس نظام اسلامی ، هنوز گروه تخصّصی مهدویّت در این دستگاه ، جای خود را باز نکرده است. انگار نه انگار که صدا و سیما دانشگاهی است عمومی که باید مفاهیم اسلامی را پخش کند و منعکس نماید(نه دوستی های خیابانی که فرهنگ غربی هستند-اضافه ی این حقیر بود) و یکی از مهم ترین شاخه های این مفاهیم و معارف، «مهدویّت» است. ارگانی که باید هادی و پیشوا و مدرّس مردم باشد، به راحتی آن ها را در معرض انحراف مدّعیان دروغین مهدویّت و زاهدان دین رها کرده و فقط پس از گمراه شدن عدّه ای از پیروان خاندان نبوّت ، فریاد وامصیبتا سر داده و چهره های شطرنجی نشان می دهد. در برخی از روایات ، لقب طرید(طرد و رانده شده) برای حضرت حجّت(عجّل الله فرجه) به کار برده شده است.(کمال الدّین ، باب 34 حدیث4) آیا در صدا و سیما ، مقوله ی مهدویّت به گوشه ای رانده نشده است؟ یا رسول الله ! شرمنده ایم. خواسته ی ما از مسئولان صدا و سیما این است که دست از بی توجّهی نسبت به این مبحث مهم برداشته و با تشکیل ستاد تخصّصی مهدویّت ، هر چه زود تر باب بخصوصی برای امام زمان(عجّل الله فرجه) در تمام شبکه های رادیویی و تلویزیونی ، باز کند. نکند ما هم تاریخ را تکرار کنیم و امیر المؤمنین زمانمان را در کنج عُزلَت رها کرده و شخصیّتش را به مردم ، ننمائیم... ربّنا ، نعوذبک
{جمعی از مردم مهدی دوست مشهد(فعّالان ظهور) ، مبالغی وجه نقد جمع آوری نموده و آن را به صدا و سیمای مرکز ، ارسال کردند ؛ با این پیام که اگر کم کاری در زمینه ی تبلیغات مهدوی در رسانه ی ملی ، به خاطر مسائل مالی است ، دوست داران امام زمان(عجّ) ، حاضرند که این مشکل را بر طرف نمایند.} روابط عمومی صدا وسیما : 0212781 (شما هم)تماس بگیرید و تذکّر دهید. - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۷:۳۵ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- سلام عزیزان جزوه ای تبلیغاتیه دیگری هم در جلسه ی فعّالان ظهور پخش شده که بنده اون رو و همچنین طرحش رو می ذارم تا اگه خواستین پخشش کنین ، راحت تر باشین ... و من الله توفیق . ![]() (یک آچار دو تا می شه) متن : ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- برادران و خواهران گرامی سلام علیکم روایتی معتبر با سند های متعدّد از امام صادق - علیه السلام - هست که اولین بار در تفسیر محمّد بن مسعود دین شرح آمده : « اشتباهی در بنی اسرائیل صورت گرفت و خداوند تقدیر کرد تا 400 سال در دنیا عذاب شوند ؛ 230 سال گذشت و بنی اسرائیل همّت کردند و در چهل صبح همه با هم (مرد و زن - پیر و جوون) ضجّه زدند و ناله کردند و از خداوند ، فرج و گشایشی خواستند ؛ خداوند هم (از این 170 سال باقی مانده گذشتند و) به منجی های اون قوم (یعنی موسی و هارون - علیهما السلام) امر کردند که بروند و بنی اسرائیل رو از دست مشکلاتشون خلاص کنند . امام صادق - علیه السلام - ادامه دادند که : شما هم اگر اینگونه عمل کنید ، قطعاً خدا فرج ما را می رساند (که فرج ما هم در آن است) ؛ امّا اگر چنین نکنید ، امر فرج تا جا داشته باشد ، به تأخیر می افتد ! » آری فرج شما به دست مردم زمانه بُود ندانم ها و سستی هایمان جمله بهانه بُود عزیزان ! بیایین ما هم با خواندن دعای فرج و دعای عهد در هر صبح (بعد از نماز صبح) ، فرج را محقّق سازیم و جزء یاوران آقا امام زمانمان - عجّل الله فرجه- باشیم إن شاء الله . جمعی از منتظران حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - پیش قدم شده و از تمامی آزادگان و مهدی دوستان عزیز دعوت می نمایند تا در طرح « چهل عهد همراه با دعای فرج » شرکت نمایید . کی شود که بگوییم « آماده ی ظهورش » ...
|
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۱۵:۵۵ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
((بسم رب القائم)) [color=#000] پيام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شيعيانشان : اگر شيعيان ما - که خداوند توفيق طاعت و بندگي خويش را به آنها بدهد-در راه وفاي به عهدي که بر دوش دارند همدل مي شدند هرگز برکت ملاقات با ما از آنها به تاخير نمي افتاد و سعادت ديدار ما به سرعت نصيب آنها مي گشت آن هم ديداري بر اساس شناختي راستين و صداقتي از جانب آنان نسبت به ما.(نامه ي امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف به شيخ مفيد رحمه الله عليه-الاحتجاج ج2 ص 602) نکته ها: 1)عهد و پيماني که شيعيان بر دوش دارند چيست؟ مراد از عهد در اينجا بنا بر شواهد و قرائن متعدد عهد ولايت و ياري امامان است. امام صادق (علیه السلام) فرمودند:ما همان پيمان و عهد خداييم.هر کس به عهد ما وفا کند به عهد الهي وفا کرده است و هر کس با ما پيمان بشکند با خداوند پيمان شکسته است.(الکافي ج 1 ص 221) در زيارت آل يس به حضرت چنين سلام مي کنيم: سلام بر تو اي پيمان الهي که وفاي به آن را خداوند از مردم گرفته و آن را محکم و موکد گردانده است. در زيارت حضرت صاحب الامر (عجل الله فرجه)چنين آمده است: و اين عهد و پيمان من با توست...پس جان و مال و فرزندان و خويشان و هر آنچه پروردگارم به من داده به پيشگاهت و در تو و آرمان ها و فرمان هايت تقديم مي کنم.(مفاتيح الجنان) 2)منظور از ملاقات و ديدار در اين نامه چيست؟ مقصود آشکار شدن عمومي و ظهور است و نه فقط تشرف شخصي.زيرا پرواضح است که چنانچه همه ي شیعیان در وفاي به عهدي که بر دوش دارند (يعني ياري امام)همدل مي شدند مي بايستي امام با همه ي آنها ديدار کند و در اين حالت ديگر غيبت معني ندارد و حضرت ظاهر خواهند شد .(آيت الله پورسيد آقايي کارشناس مباحث مهدويت فصل نامه ي مشرق موعود شماره ي 10 ص 27) 3)رمز ظهور بر اساس نامه ي فرج چيست؟ بنابر تصريح امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رمز فرج ايشان آن است که شيعيان در راه ياري رساندن به حضرت همه يکدل و يکصدا شده و تمام امکانات و تجهيزات خود را براي تأسيس حکومت جهاني در اختيار ايشان بگذارند بنابراين پيام حضرت اين است : گمان نکنيد ظهور امري است صد در صد الهي که شما در آن هيچ نقشي نداريد بلکه اين امر در انتخاب شماست. آيات و روايات هم بر اين مطلب تاکيد دارند که :((ما بايد بخواهيم)) خداوند سرنوشت هيچ قومي را تغيير نمي دهد مگر آنکه آنها خود را تغيير دهند. (رعد 11) تفسير نمونه ج 10 ص 145:((اين جمله که در دو مورد از قرآن با تفاوت مختصري آمده است يک قانون کلي و عمومي را بيان مي کند.قانوني سرنوشت ساز و حرکت آفرين و هشدار دهنده.اين قانون کلي که يکي از پايه هاي اساسي جهان بيني و جامعه شناسي در اسلام است به ما مي گويد: مقدرات شما قبل از هر چيز و هر کس در دست خود شماست و هر گونه تغيير و دگرگوني در خوشبختي و بد بختي اقوام در درجه ي اول به خود آنها باز مي گشت مي کند...البته ماوراي اسباب و عوامل ظاهري يک سلسله مددهاي غيبي و الطاف الهي است که در انتظار بندگان با ايمان و پر جوش و با اخلاص است.ولي آنها را هم بي حساب به کسي نمي دهند بلکه شايستگي و آمادگي لازم است.)) تفسير نسيم حيات ج 13 ص 122:((در قرآن بارها به قانون ((ان الله لا يغير ما بقوم حتّي يغروا ما بانفسهم))اشاره کرده است.تو به همان صورتي که در مقابل آينه قرار بگيري منعکس مي شوي.اگر آنچه در نيت و عمل خود داريد تغيير دهيد خدا مطابق همان براي شما تحول ايجاد مي کند.پس مقدرات شما قبل از هر چيز و هر کس در دست شماست .شانس و طالع و اقبال و جادو هيچ کدام پايه ندارد...سکوت مردم و بي تفاوتي آنها نسبت به ظلم هايي که به امامان مي شد موجب گرديد که امام صادق ها منزوي (و تنها) شوند.)) پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :امام مانند کعبه است که مردم بايد به نزد او روند نه اينکه او به سمت مردم آيد.(بحار الانوار ج 63 ص 353) خواجه نصير الدين طوسي (رحمة الله علیه)مي نويسد:غيبت و نبودن او (حضرت مهدي -عجل الله تعالي فرجه الشريف) از ناحيه ي ماست.(کشف المرصاد ص 285) سيد محمد تقي موسوي اصفهاني (رحمة الله علیه)تصريح مي کند:مانع ظهور و آشکار شدن آن حضرت ناشي از خود مردم است... بر مردم واجب است که موانع ظهور را بر طرف سازند تا از نور مقدسش بهرمند شوند.(مکيال المکارم ج 1 ص 21) آيت الله بهجت(قدس سره) فرمودند: سبب غيبت امام زمان (عجل الله فرجه) خود ما هستيم.چرا دستش را بسته ايم و خانه نشينش کرده ايم؟و اجازه نمي دهيم خود را نشان دهد؟(بهارانه ص35و38) 4)بين وفاي به عهد شيعيان و ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چقدر فاصله است؟ امکان ندارد بين قيام شيعيان و ظهور امام زمان فاصله بيفتد.يعني شيعيان مي توانند با همدل شدنشان در راه ياري رساندن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همين امسال را به سال فرج تبديل کنند. فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مصداق کامل امر به معروف و نهي از منکر است چون منکرات را از تمام سطح زمين پاک نموده و خوبي ها را جايگزين مي کند.زمين را پر از عدل و داد مي کند همچنان که از ظلم و جور پر شده بود(معجم احاديث ج 7 ص 399) حال اگر شيعيان نفرات و تجهيزات خود را (يعني آنچه بدان مهدي موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نياز دارد) در اختيار ايشان بگذارند ولي امام قيام نکنند يا به تاخير اندازند در واقع به ادامه ي ظلم و ستم و فحشاء و ... راضي شده اند (نعوذ بالله)و چه طور ممکن است از يک امام معصوم چنين سر بزند؟!او که فرزند حسين (علیه السلام) است که براي امر به معروف و نهي از منکر قيام کرد! دوباره به اين بخش از نامه توجه فرمائيد:((هرگز برکت ملاقات با ما براي آنها به تاخير نمي افتاد)) و ((سعادت ديدار ما به سرعت نصيب آنان مي گشت))! 5)اين زمينه سازي بر عهدي ي چه کساني است؟ از قسمت ((اگر شيعيان ما...)) اين بر مي آيد که وظيفه ي مهيا کردن بستر و زمينه هاي ظهور بر دوش شيعيان است و امام زمان از ايشان چشم داشت ياري دارد نه افراد ديگري و از بين شيعيان شيعيان ايران : آيت الله نجم الدين طبسي مي نويسند: با اندکي دقت در سخنان معصومين (علیه السلام) به اين نتيجه مي رسيم که آنان(معصومين) نسبت به ايران و مردم آن توجه خاصي داشتند و در موقعيت هاي مختلف از نقش آنان در ياري دين و زمينه سازي براي ظهور مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سخن گفته اند.(چشم اندازي به حکومت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ص45 به بعد) ابن عباس مي گويد:خدمت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)از فارسيان سخن به ميان آمد.آن حضرت فرمودند:((اهل فرس از ما اهل بيت هستند)).(ذکر اصبهان ص11) روزي اشعث به حضرت علي (علیه السلام) با اعتراض گفت:اي امير مومنان!چرا اين عجم ها (ايرانيان) پيرامون تو گرد آمده اند؟بر ما پيشي گرفته اند؟! حضرت خشمگين شدند و در پاسخ گفتند:آيا به من فرمان مي دهيدتا آنان را از خود دور سازم؟هرگز من آنان را کنار نمي زنم تا از اهل جاهلان گردم!سوگند به خدايي که دانه را شکافت و آفريدگان را آفريد آنان براي باز گرداندن شما به دين اسلام با شما به نبرد بر مي خيزند چنانکه شما براي اسلام آوردن در ميانشان شمشير ميکشيد.(شرح نهج البلاغه ج20 ص284) ايرانيان در روايات به اين تعابير آمده اند:اهل فارس.عجم ها.اهل خراسان.اهل قم.اهل طالقان.اهل ري و ... با برسي مجموع روايات به اين نتيجه مي رسيم که در کشور ايران پيش از ظهور منجي اديان نظامي الهي و مدافع امامان معصوم (نظام فعلي) بر پا مي شود (شده است)که مورد توجه حضرت اباصالح المهدي (ارواهنا له الفدا)است و نيز مردم ايران نقش عمده اي در قيام آن حضرت دارند (ان شاءالله هر چه سريع تر)و در اينجا به ذکر دو روايت بسنده مي کنيم... رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:مردمي از مشرق زمين(ايران)قيام نموده و زمينه را براي قيام حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم مي سازند.(کشف الغمه ج3 ص 267) همچنين مي فرمايند:پرچم هاي سياهي از سمت مشرق خواهد آمد که دل هاي آنان همانند پاره هاي آهن است .پس هر کس از حرکت آنان آگاهي يافت به سوي آنان برود و با آنها بيعت کند هر چند لازم باشد که بر روي يخ حرکت کند.(بحار الانوار ج51 ص 87) با توجه به آنچه گفته شد: (( امسال سال فرج است اگر بخواهيم )) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۰۱ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
---«بسم الله الرّحمن الرّحیم»--- عقیده ی اهل تسنن با عقیده ی اهل تشیع در حد کمی تفاوت دارد ولی چه شیعه ی 4 امامی و چه شیعه ی 12 امامی و چه سنی و چه وهابی به مهدی موعود ایمان دارند. چرا که روایات متعددی درباره ی ایشان ذکر شده است از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم). در اینجا به شرح مختصری بسنده می کنیم: اهل تسنن: به طور خلاصه اکثر سنی ها بر این باورند که منجی آخر الزمان هنوز به دنیا نیآمده است (قصد ما تصدیق یا تکذیب آن در این مقاله نمی باشد). اهل تشیع: به طور خلاصه اکثر شیعیان خصوصا 12 امامی ها بر ای باورند که او متولد شده است و 1177 سال از عمر ایشان می گذرد. ایشان مهدی(م ح م د) ابن حسن ابن علی ابن محمد ابن علی ابن موسی ابن جعفر ابن محمد ابن علی ابن حسین ابن علی ابن ابی طالب می باشند. در هر حال چون هم شیعه و هم سنی به اصلی واحد اعتقاد دارند پس نباید راه تفرقه را پیش گیرند و باید برای رضای خدا و رضای رسول خدا راه ((اتحاد))را پیش گیرند. ولی حال چرا مسلمان باید به طور عام و خاص بگوید:((الهّم عجّل لولیک الفرج))؟ شیعه که اعتقاد بر حیات ایشان داشت که با این دعای شریف از پروردگار ظهور او را می طلبد ولی سنی چه؟ سنی که بر عدم تولد بود. سنی هم باید بگوید:((الهّم عجّل لولیک الفرج)) چرا؟ چون دعای مذکور دعاییست از لحاظ فلسفی ((کلّی)) و از لحاظ لغوی چنین:((پروردگارا تعجیل کن برای فرج و ظهور منجی ات)). این تعجیل می تواند برای بسیاری از امور به اشکال مختلف باشد چرا که خداوند به ذات محدود نیست و این تعجیل می تواند به شکل تعجیل در امر تولد هم باشد. آیا چنین نیست؟ آری مسلمانان اعم از سنی و شیعه .خدایی واحد قرآنی واحد پیامبری واحد قبله ای واحد و ... مسیحیان و یهودیان با نقطه ی مشترک کمتری با هم متحد شده اند پس برادران مسلمان من سنی ها و شیعه ها یک صدا با اتحاد جمع شوید و بگویید : ((الهّم عجّل لولیک الفرج)) . - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً» - آماده ي ظهورش - ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- الهی به حق خودت بر تمام مخلوقات : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق پیامبرانت بر تمام مخلوقات و خودت: «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام مؤمنینشان و مؤمناتشان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام صالحین و صالحات : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام پدران و مادران : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت علی بن أبی طالب - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت زهرا - سلام الله علیها : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت حسن بن علی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت حسین بن علی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت علی بن الحسین - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت محمّد بن علی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت جعفر بن محمّد - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت موسی بن جعفر - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت علی بن موسی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت محمّد بن علی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت علی بن محمّد - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حضرت حسن بن علی - علیه السلام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق حجتت بر تمام مخلوقات و تمام انبیا و اوصیا و مؤمنین و مؤمنات ؛ امام عصر- عجّل الله فرجه ؛ حجة بن الحسن العسکری و حق او بر تو و ما و تمام مخلوقاتت : امسال را سال فرج قرار بده. [/b] الهی به حق تمام مسلمین و مسلمات : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام مؤمنین و مؤمنات : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام علماء و شهداء : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام مراجع تقلید عظام : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام مظلومین و مظلومات : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام اسیران بی گناه و تمام کسانی که به خاطر دین اسلام ، به آن ها ظلم می شود : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام کسانی که در راه مهدویّت و دین تو زحمت می کشند : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام آبرو داران : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق لطف و مهربانیّت : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام نعمت هایت بر بندگان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق شاگردان و محّبین و دلسوختگان و عزاداران اهل بیت - علیهم السلام - و اشک هایشان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام بچه ها : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام سالخوردگان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام فرشتگان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق قرآن : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق مساجد : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق کعبه : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام ادعیه : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق ماه های قمری و اعمالشان : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام یتیمان و فقیران و کسانی که دنیا ندارند و آخرتی زیبا خواهند داشت : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» الهی به حق تمام کسانی که حقی برگردن کسی دارند (کُلِّ ذی حَقٍّ اَجمَعین) : «عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً» - آماده ي ظهورش - «حقیر بی مقدار جانثار مهدی» |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۱۴:۲۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- دوستی از این حقیر پرسید : در نظر سنجی وبلاگتون نوشتید : مغالات تبلیغاتی ؛ کجاست این مقالات تبلیغاتی و مگه می شه خارج از فضای اینترنت هم تبلیغات کرد ؟! چون ممکنه این سؤال برای شما هم پیش اومده باشه ، این رو به عنوان پستی مستقل در نظر گرفتم تا با هم إنشاء الله رحمان ، بتونیم بیشتر برای فرج و ظهور کار کنیم . ببینید : مقالات تبلیغاتیه : تمام کلمة الحق ها ، جدای از بحث شناخت و معرفت امام زمان (عجّ) ، خودشون یکی از مقالات تبلیغاتی هستند . « در اوایل کار این وبلاگ ، آقایی به من پیغام دادند که من در کار فروش پایان نامه و مقاله به دانشجو ها هستم ، اشکالی نداره از این مقالات (کلمة الحق ها) استفاده کنم ؟ » چون کلمة الحق ها همه با ذکر سند و مدرکه ، بعضی های دیگه هم در جاهای دیگه مشابه این ها رو گفته بودن و پرسیده بودن . من با طراح کلمة الحق ها ، حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی صحبت کردم و ایشون گفتن : مانعی نداره ؛ هدف ما تکثیر و نشر معارف مهدوی به هر شکل ممکنه ، پس ایرادی نداره . حتی به این شکل هم اگه کسی تبلیغی کرد و اسمی از فعّالان ظهور ، یا سایت قیام برگزیدگان نبرد ، ایرادی نداره هیچ ، دعاش هم ما می کنیم به عنوان یاور مهدی (عجّ) و مهدی دوست (عجّ) و فعّال ظهور . از طرفی مقالاتی مانند خیانت / اطاعت / غربت !!!! چرا امسال سال فرج است اگر بخواهیم ؟ غربت امام زمان (عجّ) در صدا و سیما و ... رو می شه بهشون اشاره کرد . البته در اوایل ، اشتباهی از من سر زد و مقاله ی تبلیغاتی طراحی شده برای امام جماعت های محترم رو به عنوان کلمة الحق (5 اگه اشتباه نکنم) ، ثبت کردم ؛ ولی به طور کلی این ها مقالات تبلیغاتیه خاص هستند که بیشتر جنبه ی تبلیغات دارند و کار فعّالان ظهور هستند . از طرفی چگونه می شه خارج از فضای مجازی ، برای امام زمان (عجّ) کار و تبلیغات کرد ؟ مقالات رو میشه کپی کنید در برنامه ی ورد آفیس و اونجا ویرایش کنید و در یک یا دو برگه ی آچار ، گنجوند و پرینت گرفت و بعد تکثیر بیشتری کرد . اگه وارد نیستید ، متن ها که حاضرند ، به کافی نتی برید (اگه مایل بودید) و اونجا معمولاً خودشون بلدند . در مورد تکثیر بیشتر هم با یکی از فتوکپی های حرفه ای (که معمولاً تمام اصل کارشون کپی و اینجور چیز هاست) هماهنگ کنید (چون منصفانه حساب می کنند) و بعد ، بهشون بگید ما إنشاء الله رحمان ، تصمیم داریم باز هم از این ها تکثیر کنیم ، لذا تخفیف خوبی می تونید بگیرید ، بعد از اون چون کارتون مذهبی هم هست ، خودشون هم معمولاً تخفیف خوبی مضاعف می دن و امام زمان (عجّ) ، خودشون بیشتر از این ها کمک می کنن (از لحاظ روزی هم اگه کسی دغدغه داره ، خود این کار ، در های روزی بیشتری رو باز می کنه). در مشهد ، میدان شهدا به سمت میدان سعدی ، سمت چپ اولین مغازه ها ، یک تکثیری منصفف هست که خیلی خیلی تخفیف می ده و منصفه . اگه مشهدی هستید ، ایشون خوب براتون تخفیف میدن . من (نه به عنوان ریا ، به عنوان مثال) 150 تا از مقاله ی خیانت / اطاعت / غربت !!!!! رو در یکی از هیأت های مذهبی مشهد دادم و از تمام جزوات ، از هر کدوم یکی دادم به بسیج محلات و ... میشه کاغذی هم کار کرد إنشاء الله خارج از فضای مجازی و سایبری . (مربوط به مرداد ماه میشه) و من الله توفیق یا مهدی مدد (عجّ)
---((بسم الله الرّحمن الرّحيم))--- يک تقاضا از سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) متني توسط حجة الاسلام و المسلمین،آیت الله اسماعیل رفیعی، مدرس حوزه و دانشگاه فردوسي مشهد مقدس و چند دانشگاه دیگر تهيه گرديده و ما به جهت ياري رساندن فراگيرتري به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انتشار داده بوديم و اکنون در اختيار خادمين امام عصر(علیه السلام)(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار مي دهيم تا در صورت تمايل آن را انتشار دهند.اين متن براي امام جماعت هاي محترم (حفظهم الله) تهيه گرديده است.با چاپ آن و تکثير آن به مولايمان کمک کنيد.لازم به ذکر است هيچ اشکال شرعي اي براي تکثير مقالات اين حقير با هر عنواني که هستند وجود ندارد. و من الله توفيق... ---((بسم الله الرّحمن الرّحيم))--- امام جماعت عزيز سلامٌ عليکم نوشته اي کوتاه تنظيم کرده ايم در ارتباط با تکليفي بس سنگين؛لطفأ تا پايان با ما همراه باشيد. امام رضا (علیه السلام) فرمودند:«الامام ... الوالد الشفيق ... وکلأم البرّه بالولد الصغير»(تحف العقول) «امام پدري است مهربان و مثل مادري است که نسبت به فرزند کوچکش دلسوز» امام سجاد(علیه السلام)يکي از حقوق چدر و مادر را در قالب دعا چنين بيان مي کنند:«الهّم لا تنسني ذکرهما في أدبار صلواتي و في انأ من آناء ليلي و في کلّ ساعه من کلّ ساعات نهاري»(صحيفه ي سجاديه ،دعاي 24) «خدايا پدر و مادرم را پس از نماز ها و در هيچ يک از اوقات شب و ساعات روز از خاطر من مبر» امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر اساس روايت امام رضا (علیه السلام) پدر معنوي و آسماني ما محسوب مي شوند و تمام حقوقي را که پدر صُلبي ما بر ذمّه ما دارد ، ايشان هم دارا مي باشند (و البته بسياري حقوق ديگر غير از اين موارد) لذا با توجه به رهنمود امام سجاد(علیه السلام)تکليف ماست که پس از هر نماز براي وجود نازنين حضرتش و تعجيل در فرجش دعا کنيم. استدلالي ديگر : مرحوم آيت الله موسوي اصفهاني(رحمة الله علیه) مي نويسد:«حقيقت عبادت و اصل آن و شرط قبولي آن،معرفت امام و محبت اوست؛پس لازم است که مؤمن بعد از هر نماز،حقيقت ايمان خود و راستي ولايتش را نسبت به مولايش ابراز دارد و با دعا کردن براي او و تقاضاي تعجيل در فرجش از درگاه خداي -عزّوجل- ،ارادتش را اظهار نمايد تا نمازش با سبب قبولي همراه شود. سرّ ديگري نيز براي اين مطلب (يعني لزوم دعا براي فرج امام زمان-عج- پس از هر نماز)وجود دارد و آن اين است که در روايات متعددي آمده است :«هر مؤمني پس از هر نماز واجب،دعاي مستجاب شده اي دارد».اين روايات در کتاب وسائل الشيعه و کتب ديگري آمده است.پس شايسته است مؤمن کامل که مولايش را از جان و فرزندش عزيز تر مي داند، آن دعاي مستجاب را براي او(تعجيل در فرج مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار دهد و آن حضرت را بر خود مقدم دارد.»(مکيال المکارم ج2 ص20و21) عالم عامل سيد ابن طاووس (رحمة الله علیه) مي نويسد:«مبادا و مبادا،تا حدي که امکان دارد خودت و يا احدي از مخلوقات را در دوست داشتن و دعا کردن بر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مقدم بداري»(فلاح السائل،فصل8) حکايتي تأمل برانگيز در اين راستا: مرحوم آيت الله مجتهدي از علماي تهران نقل کرده اند: شبي در نجف،بعد از اتمام نماز پشت سر آيت الله مدني و خلوت شدن مسجد،ناگهان ديدم آقاي مدني شروع کرد به گريستن.چون به من اظهار لطف داشتند به خودم جرأت دادم و از ايشان علت گريه را آن هم اين طور ناگهاني پرسيدم.ايشان فرمودند:بعد از نماز يکي به من گفت:امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)را ديده است که به او فرموده اند: «ببين اين شيعيان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهاي خود رفتند و هيچ کدام براي فرج من دعا نکردند.» من هم تا اين را شنيدم متأثر شدم و گريستم.(آيت الله مجتهدي:)بعدأ متوجه شدم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اين گلايه را به خود ايشان(آيت الله مدني) کرده بودند.(مير مهر،ص53) پيشنماز محترم،با تبين اين مسائل براي نماز گذاران،خود نيز پيشقدم شده و پس از هر نماز ،دعاي دسته جمعي براي فرج را اجرا نمائيد.به عنوان پيشنهاد عرض مي شود؛اگر 14 مرتبه ذکر شريف «الهّم عجّل لوليک الفرج» را به صورت همگاني و آهنگين در فضاي مسجد و نماز خانه طنين انداز کنيد، بسيار بجا و زيبا خواهد بود. مطلب ديگر اينکه: اگر شما به عنوان الگو و پيشوا ي مذهبي جمع،در نمازها(رکوع ها،سجودها و قنوت ها) براي وجود نازنين حضرت حجة(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و فرجشان دعا کنيد،در نهادينه کردن اين أمر مهم و تأثير گذار،نقش بسزايي ايفا خواهيد کرد. مرحوم سيد ابن طاووس مینویسد:«ازبسیار دعا کردن برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای کسانی که دعا کردن برای آنان در نماز های واجب،جایز است،خودداری مکن.» یکی از شاگردان مرحوم آیت الله بهاءالدینی میگوید: سالهای بسیاری در قنوت نماز آیت الله بهاءالدینی آیات نورانی قرآن کریم و دعاهای مرسوم را می شنیدیم تا اینکه ناگهان متوجه شدیم که نوع کلمات و عبارات ایشان تغییر یافته است.وقتی دستان خود را مقابل صورت می گرفتند،برای حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا می کردند:«الهّم کن لولیک الحجة ابن الحسن ...» روزی که در محضر آقا بودیم و فرصت مناسبی فراهم شد ،از تغییر رویه ی ایشان پرسیدیم،یک جمله بسنده کردند: «حضرت پیغام دادند که در قنوت به من دعا کنید.»(آیت بصیرت،ص 107) استفتاء: سوال:ذکر «و عجّل فرجهم» بعد از صلوات مستحب است،آیا در تشهد نماز نیز بعد از صلوات می توان «و عجّل فرجهم» را ذکر نمود؟ آیت الله فاضل لنکرانی:«بلی،به عنوان دعا مانعی ندارد.» آیت الله تبریزی:«جمله ی «و عجّل فرجهم» به عنوان مطلق الدّعاء مستحب است...» آیت الله سیستانی:«گفتن آن بعد از صلوات جایز و مستحب است.» آیت الله مکارم شیرازی:«اشکالی ندارد ولی گاه ترک کنید تا تصوّر نشود جزو نماز است.» آیت الله بهجت:«به قصد مطلق دعا اشکالی ندارد»(مسائل جدید،جلد 5،ص 129) روحانی بزرگوار.مردم خصوصأ جوانان ما به این دعای قلبی و خواسته ی باطنی نیاز مبرم دارند: مرحوم آیت الله بهجت فرمودند: «اگربرای فرج دعا می کنید،علامت آن است که هنوز ایمانتان پا برجاست.»(در محضر آیت الله بهجت،ج 1،ص363) - خداوندا ما را جزء سربازان حضرت حجة (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار دهد - و در پایان به این جمله ی امام خامنه ای توجه کنید: شیعه ی خوب کسی است که حضور امام زمان را حس کند و خود را در حضور او احساس نماید. این،به انسان امید و نشاط می بخشد.این ملت بزرگ،بیش از همه چیز به همین امید نیاز دارد.(مقام معظم رهبری،نیمه ی شعبان 1374ه.ش) موفق باشید. (پایان متن مذکور)
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو:09153059557 «اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱۶:۳۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- استا کریم امیر المؤمنین - علیه السلام - فرمودند : به رسول خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل فرجهم - از قَرض و بدهکاری که بر عهده داشتم ، شکایت بردم ؛ آن حضرت فرمودند : بگو : « اَللهُّمَ أغنِنی بِحَلالِکَ عَن حَرامِکَ وَ بِفَضلِکَ عَمَّن سِواکَ . (خدایا ! با حلالت مرا بی نیاز کن تا به حرام نیفتم و با فضل و کرمت مرا از غیر خود بی نیاز ساز) یا علی ! اگر به اندازه ی صبیر (عظیم ترین کوه در یمن) قرض داشته باشی ، خداوند متّعال آن را از طرف تو ادا می کند . (امالی شیخ صدوق - رحمة الله علیه ؛ مجلس 61 ، حدیث 10) عالم نامدار شیعی شیخ بهایی - رحمة الله علیه - در ذیل این روایت می نویسد : در بر خی از سالهای گذشته ، قرض سنگینی برایم پیش آمد ؛ به طوری که از 1500 مثقال طلا هم گذشت . طلبکاران به قدری مرا تحت فشار قرار دادند که از دیگر کارها و اشتغالاتم باز ماندم و تمام فکرم مشغول این بدهی شد . از طرفی هم هیچ راهی و وسیله ای برای پرداخت این مبلغ نداشتم ؛ بنابراین رو به این دعا آوردم و هر روز بعد از نماز صبح ، آن را تکرار می کردم و گاهی بعد از نماز های دیگر هم می گفتم ، تا اینکه خداوند متّعال با اسباب و امکانات غریب و راه هایی که اصلاً به ذهنم خطور نمی کرد در مدّت کوتاهی و به طرز آسانی ، تمام بدهی مرا ادا نمود . (اربعین شیخ بهایی - رحمة الله علیه ، حدیث 16) آری اعتماد به خداوند ، بهای هر چیز گران بها و نردبان رسیدن به هر مقام والایی است . (امام جواد - علیه السلام ؛ منتهی الآمال ، باب 11 فصل 4) بیایید باور کنیم که : « امسال سال فرج است اگر بخواهیم » - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه » |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۱ ۲۳:۳۲ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- داروي شفا بخش « مزدوران داخلي با ترويج عرفان هاي کاذب ، کليساهاي خانگي ، فيلم هاي هاليوودي ، کاريکاتور ها و بهائيّت ، پايه هاي ديني نسل جوان را سست مي کنند . » (مقام معظّم رهبري ؛ 89/7/28) تلاش هاي سازمان يافته براي گسترش هدفمند کليسا هاي خانگي در برخي شهر هاي مذهبي به مرحله ي حادّي رسيده است . طي چند ماه أخير تأسيس کليساي خانگي در شهر مشهد گسترش پيدا کرده و اخبار رسيده از کشف 200 کليساي خانگي در اين شهر حکايت دارد . اين امر در حالي اتّفاق مي افتد که تا کنون اخبار و گزارش هاي فراواني از نقاط مختلف کشور مبني بر حضور گسترده ي مبلّغان مسيحيّت و توزيع رايگان کتب آيين مسيحيّت ، به ويژه کتاب انجيل در رسانه هاي مختلف اعلام گرديده است ؛ امّا حضور اين افراد در شهر مشهد ، حاکي از برنامه ريزي هاي گسترده ي عوامل استکبار براي سست نمودن اعتقادات جوانان اين مرز و بوم دارد . (کليسا هاي خانگي منازلي هستند که کشيشان مسيحي و يا افراد مُرتد تازه جذب شده ، مالکيّت و يا اجاره ي آنها را در اختيار دارند . اين محل ها از سوي سازمان هاي کليسايي با مبالغ قابل توجّهي اجاره مي شوند تا توسّط مالک ، امور جذب در آن ها صورت بگيرد .) اين مکان ها عمدتاً شاهد مراجعه ي جوانان تازه جذب شده هستند . همچنين برخي از کتب ، سي دي ها و جزوات شب نامه اي و وبلاگ هاي اينترنتي ، از اين اماکن ، تهيّه و توزيع و به روز رساني مي شوند . بيشترين آمار در خصوص کليساهاي خانگي مربوط به شهر هاي مشهد ، تهران ، کرج و رشت است . (سايت تابناک به نقل از روزنامه ي جمهوري اسلامي و ديگر خبرگزاري ها) امّا راه نجات چيست ؟ اين گزارش مربوط به گروه هاي تبليغي مسيحيّت در شمال آفريقاست . گزارشگر مي نويسد : « يکي از مشکلات ما در سر راه تبليغ مسيحيّت و پيشرفت استعمار در شمال آفريقا و منطقه ي تونس و مغرب اين است که اين مردم ، اعتقاد دارند که مهدي موعود (عجّل الله فرجه) خواهد آمد و اسلام را سر بلند خواهد کرد . » بنابراين ، نفس اعتقاد به مهدي ، باعث ايجاد مشکل براي استکبار و استعمار شده بود . (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 74) اين جاست که به حقّانيّت اين کلام نوراني پي مي بريم : « امام خود را بشناس که اگر او را شناختي ، امر (فرج و ظهور) چه زود اتّفاق بيفتد و چه دير ، به تو زياني نخواهد رسيد . » (امام صادق - عليه السلام ؛ الغيبة نعماني ، باب 25 حديث 1) آري ؛ « عقيده با امام زمان - عجّل الله فرجه - نمي گذارد مردم تسليم شوند ؛ به شرطي که اين عقيده را درست بفهمند . » (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 74) و « ايمان و عقيده ي قلبي به وجود اين منجي عظيم عالم - عجّل الله فرجه ، شفا بخش بسياري از بيماري ها و درد هاي معنوي و روحي و اجتماعي است . » (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 79) اهل سنّت شمال آفريقا با اعتقاد به بخشي از حقّانيّت مهدويّت ، دست از اسلامشان بر نداشتند ؛ امّا شيعيان دوازده امامي ما به خاطر جهلي که نسبت به معارف مهدوي دارند ، به راحتي تسليم مبلّغان اديان ديگر شده و به خاطر نااميدي از کيش و آئينشان و آينده ي مذهبيشان ، دست از اعتقادات ناب اسلامي و شيعي برداشته و مرتد مي شوند ! مسئولان ما کي مي خواهند به فکر ترويج معارف امام زماني - عجّل الله فرجه - و شناساندن حجّت خدا - عجّل الله فرجه - به جواناني که در معرض انواع انحرافات قرار گرفته اند ، بيفتند ؟ کِي مي خواهند به اين توصيه عمل کنند که : « ما امروز براي انتظار ، بايد باب به خصوصي در زندگي خود باز کنيم . » (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 69) چرا باور ندارند که : « چند خصوصيّت در عقيده ي مهدويّت هست که اين خصوصيّات براي هر ملّتي به منزله ي خون در کالبد و در حکم روح در جسم است . يکي اميد است ... اعتقاد به مهدويّت و به وجود مقدّس مهدي موعود - عجّل الله فرجه - اميد را در دل ها زنده مي کند . هيچ وقت انساني که معتقد به اين اصل است ، نا اميد نمي شود ؛ چرا ؟ چون مي داند يک پايان روشن حتمي وجود دارد ؛ برو بَرگرد (هم) ندارد ، سعي مي کند که خودش را به آن برساند . » (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 76) و « جامعه اي که به مهدويّت معتقد است ، قوّت قلب پيدا مي کند . اين قوّت قلب براي ملّت ها خيلي مهم است . بدانيد تسلّط استعمار بر کشور هاي اسلامي ، بعد از آن بود که توي دل ملّت ها را خالي کردند ؛ آنها احساس ضعف کردند ؛ احساس عدم توانايي کردند و بعد اين ها آمدند و با قدرت بر آن ها مسلّط شدند . امروز هم همين جور است . » (مقام معظّم رهبري ؛ نيمه ي شعبان 84) مسئولين فرهنگي ! نهاد هاي تبليغاتي ! از خواب گران برخيزيد . تا دير نشده ، اقدامي کنيد . مردم را با امامشان آشنا نماييد . - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه » اضافه هاي اين حقير : الآن هم من آخرین خبری که در مورد کلیسا های خونگی مشهد شنیدم حاکی از این بودن که +250 کلیسا شده . اين فقط مربوط به مسيحيّت مي شه ؛ شما حساب کار بهائيّت ، زرتشتيّت ، وهّابيّت و شيطان پرستي و ... رو هم بکنيد . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,791 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,036 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,332 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,878 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,333 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,754 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|

![[تصویر: %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B1%D8%B2%...6%20a4.jpg]](http://ariseofelites.persiangig.com/image/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20a4.jpg)