(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۹)medad.sefid نوشته است: [ -> ]
چرا محدوده ولي اين صرفا به خاطر دين نيست به خاطر فرهنگ اشتباه مردمه.
واقعا واسه جامعه خودمون و فرهنگ افتضاحش متاسفم كه اينجوري بين دختر و پسر فرق گذاشته ميشه!

من موندم انقدر كه بعضي پسراي مثلا غيرتيمون به حجاب دخترا گيرا ميدن چرا نگاه خودشون رو كنترل نميكنن؟؟؟

سلام . خواهر من فرهنگ افتضاح چیه دیگ!!!!
بین دختر و پسر هیچ فرقی نیست . همونطور که خانوم ها موظف به حفظ حجاب هستن آقایون هم باید حجاب مخصوص به
خودشون رو حفظ کنن و همچنین نگاهشون رو هم کنترل کنن .
کسی که امر به معروف و نهی از منکر میکنه اول باید خودش رو در اون زمینه ساخته باشه .
در ضمن من در پست اولم گفتم که به هر کاری نمیشه گفت تفریح . تفریح باید هدف دار باشه و باعث نشه که وقت انسان
بیهوده تلف بشه .
نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
فقط بايد گلدوزي كنيم!!
گیم نت رفتن فکر نکنم تفریح خاصی باشه ولی برای اینکه اطلاع داشته باشین من خیلی از دبیرستان های مشهد رو میشناسم که بچه ها برنامه بازی های کامپیوتری رو در مدرسه راه انداختن ( منظورم اینهکه شما هم میتونین فقط باید تلاش کنین!)
لایی کشیدن تک چرخ زدن هم تفریح خاصی نیست ولی پیست ماشین و موتور هم وجود داره وخیلی از خانوم ها با حجاب کامل هستن که در این پیست هاهستن و مشغول لایی کشیدن و تک چرخ زدن هستن!!! ( البته باید یک پیست مخصوص خانوم ها باشه ولی دیگ اینطور نیست|!!!)
بسم الله االرحمن الرحیم
والا این هیجاناتی که شما مطرح کردید تو شهر بازی هم میشه تخلیه کرد
الان خانوم ها صخره نوردی هم میتونن انجام بدن
کنار ساحل جت اسکی هست که مختلطه
لایی و تک چرخ رو هم که آقایون هم در شهر نمیتونن انجام بدن و جرمه و به قول دوستمون برید تو پیست همه این فعالیت ها رو انجام بدید
فوتبالم که میدونم با نظرم مخالفت میشه به قول همسرم ادم باید فوتبال رو بازی کرد وگرنه دیدنش که فایده نداره الکی در وضعیت سکون فشار و ضربان قلب رو ببریم بالا که چی شه
به نظر این بحث بی فایده است
sarv عزيز!
اين نظرو شما دارين كه بين دختر و پسر فرقي نيست و ظاهرا همه اين حرفو قبول دارن ولي يه نگاه به جامعه بندازين
تو عمل هم اينجوريه؟چرا يه پسر اجازه داره هر جايي كه ميخواد بره،با هر كي ميخواد بگرده و از يه سني به بعد هر كاري دلش ميخواد بكنه ولي يه دختر واسه اينكه يه شب بخواد بره بيرون بايد از هفت خوان رستم رد بشه؟!
نميگم همه ي خانواده ها اينجوريه،شكر خدا تو خونواده ي من يه دختر آزاده كه خودش برا زندگيش تصميم بگيره ولي خيلي از خونواده ها هستن كه هنوز به شيوه ي 100 سال قبل عمل ميكنن!
فرهنگ افتضاح يعني به پسرا آزادي بيش از حد داده شده و اين متاسفانه ريشه ي خيلي از مشكلاته...
بازم ميگم منظورم به همه نيست،اكثريت همينه!
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۹)medad.sefid نوشته است: [ -> ]آي گفتي!
واسه ما خانما كه به لطف اين آقايون ورزش اصولي مثل ستاره ها صعب الوصول شده جايي نيس والله يا لا اقل بگم جاي نزديك و به درد بخوري نيس. نه ميشه دوچرخه سواري كرد نه اسكيت و نه تو بوستان ها از وسايل ورزشي نصب شده استفاده كرد .
نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
فقط بايد گلدوزي كنيم!!
البته اينارو واقعا از ته دل دلم نميخواد؛ ولي ورزش...
خودتون ورزشكاراي خانمو ديديد ديگه ! تو مسابقات غير رسمي و تمرين هم از شر ديد آقايون در امان نيستن همش بايد به فكر لباس محجبه باشن آخه كي با گرمكن شنا ميكنه يا با چادر ايروبيك ميكنه يا دور پارك ميدوه .
موارد اول که فقط وقت تلف کردن هستند ! خدا رو شکر که ما از این کارها لازم نداریم انجام بدیم!!
ورزشکارهای خانم هم تشریف ببرند باشگاه !!! حالا چرا باید بروند توی پاک ورزش کنند !!!!
(۱۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)Hadith نوشته است: [ -> ]مثلاً ما توی تهران جائی داریم به نام پارک بانوان که محیط کاملاً خوبیه،نمی دونم توی شهر شما هم چنین محیط هائی دارید یا نه..
جدی شما پارک بانوان رو جای تفریح وگردش میدونی!!!!
واقعا من نمیدونم چی داره اونجا واسه تفریح!من که تاحالا دوسه بار رفتم فقط والیبال بازی میکیردم!
بابا به اینا که نمیگن تفریح!!!!
تفریح باید اساسی باشه!
درضمن ورزش تفریح نیست!
بابا ورزش باید مثله غذا خوردن تو زندگیه هر فردی وجود داشته باشه!
من اینو تفریح نمیدونم!
من تفریحم مباحثه کردنه جدیدا هم یه جایی تو قسمت سایبریش قراره فعالیت کنم!
کارای کامپیوتری هم نمیشه اسمشو تفریح گذاشت ضرراش بیشتر از منفعته!
پارک یک "محل" برای تفریح و فعالیت!
نه "وسیله" تفریح!!!
اتفاقاً ما چند وقت پیش رفتیم،کلی هم تفریح کردیم،والیبال هم اتفاقاً بازی نکردیم!

نقل قول:چرا يه پسر اجازه داره هر جايي كه ميخواد بره،با هر كي ميخواد بگرده و از يه سني به بعد هر كاري دلش ميخواد بكنه ولي يه دختر واسه اينكه يه شب بخواد بره بيرون بايد از هفت خوان رستم رد بشه؟!
نميگم همه ي خانواده ها اينجوريه،شكر خدا تو خونواده ي من يه دختر آزاده كه خودش برا زندگيش تصميم بگيره ولي خيلي از خونواده ها هستن كه هنوز به شيوه ي 100 سال قبل عمل ميكنن!
اون پسر اگه پسر باشه،هرجایی که میخواد نمیره،با هر كي ميخواد نمیگرده و از يه سني به بعد هر كاري دلش ميخواد نمی كنه !!
والا من هم اینطوری نیستم.یعنی هرجایی که میخوام نمیرم و...!
در ضمن،میشه بگید چه دلیلی داره یه دختر شب بره بیرون؟ شب که یه سره پاتوق پسرای بوووقه!
فکر نکنم این طرز تفکر برای قرون وسطی باشه.هر خونواده ای اینکارو میکنه،برا بچش نگرانه