(۱۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)Hadith نوشته است: [ -> ]تفریح حلال!
خیلی تفریح های حلال هست! حتی برای خانم ها!
من نمی دونم شما به چه هنری علاقه دارید،اما سینما رفتن می تونه یک تفریح باشه،اگر به سینما علاقه دارید!
پارک رفتن،گردش رفتن با دوستان متعهد و معتقد به چارچوب های مذهبی و اخلاقی،تفریح بدی نیست..
مثلاً ما توی تهران جائی داریم به نام پارک بانوان که محیط کاملاً خوبیه،نمی دونم توی شهر شما هم چنین محیط هائی دارید یا نه..
اینها برای تفریح بیرون از خونه،
برای داخل خونه هم مطالعه رو بسیار پیشنهاد می کنم..
ضمن اینکه قبلش هم باید با خودتون فکر کنین که از انجام چه کاری لذت می برید؟ چه مهارتی رو دوست دارید؟
شما چه تفریحی مدّنظرتون هست که برای خانمها حرامه و برای آقایون حلال؟
سلام .
به نظر من تفریحی که انسان انجام میده باید براش یک فایده ای داشته باشه . یعنی اینکه از انجام اون تفریح هدف داشته باشه .
انسان نباید در هیچ شرایطی وقتش رو با انجام کارهایی که فایده ای براش نداره تلف کنه . حالا این کار ها میتونه در قالب تفریحات باشه و یا ... .
دوست عزیزمون گفتن که سینما رفتن یکی از تفریحات هستش . به نظر من این کار تفریح از نوع وقت تلف کردن هستش .
در ضمن هر ورزشی که برای آقایون حلال باشه برای خانوم ها هم حلاله . فقط خانوم ها یک سری از تفریحات رو مثل بعضی ورزش ها رو باید در مکان های خاصی انجام بدن .
سینما یک هنره و خیلی از حرفها رو میشه در قالب یک فیلم آورد.
البته که هر فیلمی ،ارزش وقت گذاشتن ندارد،اما فیلم خوب رو باید دید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به قول بچه ها باید ببینید علاقه تون چیه
ادم منفعلی هستید یا نه
کارهای گروهی رو ترجیح میدید یا فردی
تفریحات انتزاعی رو دوست دارید یا عملی
الان که خدا رو شکر در هر محله ای کلی باشگاه ورزشی هست
کتاب هم که اگه نخواید بخرید کتابخانه هست(خود من عاشق کتابم)
اگه اهل مطالعه باشید هم میتونید یه فیلد خاصی که براتون جالبه مشخص کنید روش کار کنید زکاتش رو هم بدید به ما

نقاشی خط و .... هم هست اگه اهل هنر باشید
بگید علاقه تون چیه ما براتون تفریح درست میکنیم

کلاسهای آموزشی
- خط (خوش خط بودن به نظرم واجبه )
- نقاشی
- آموزش مهارتهای مختلف ...
ورزش
- کتاب خوندن
- دوره های دوستانه
- نت
باز هم وقت اضافه آوردین ، خبرم کنید

به شخصه برا من تفريحي كه بيشترين لذت رو ازش ميبرم كار هاي تحقيقاتيه پيرامون نماد هاي فراماسونري تو شهر و كشورم و دشمن شناسي و آگاهي بقيه!البته نه اينكه صرفا برام جنبه ي تفريحي داشته باشه،از اين كارم هدف دارم ولي كلا سعي كن هدفيو انتخاب كني كه در راه رسيدن بهش از همه چي حتي سختياش لذت ببري
اينجور تفريحا پايداره دوست من!

در ضمن به شدت با اين حرف كه خيلي از تفريحا واسه ما دخترا به واسطه ي دينمون محدود شده مخالفم!

نقل قول:کلاسهای آموزشی
- خط (خوش خط بودن به نظرم واجبه )
- نقاشی
- آموزش مهارتهای مختلف ...
ورزش
- کتاب خوندن
- دوره های دوستانه
- نت
باز هم وقت اضافه آوردین ، خبرم کنید ![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
بحث اینجاست که من همه ی اینهارو مادرزادی پاس کردم

حالا چیکار کنم؟؟
نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتم

(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتم

راست گفتی برادر ، من هم هیچ کدوم از این کارها رو نکردم ، اصلا به نظر من جذابیتی ندارند این ها!
الانسان حریص علی ما منع ، خانم های ما چون از این کارها منعشون می کنند براشون شده آرزو.
سلام
بهترین تفریح حلال و سالم :
مطالعه
قران خوندن
تو مجالس صمیمی و دوستانه نقل حدیث کنید
همانگونه که در روایت داریم از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
[b] با يكديگر مذاكره و ملاقات و گفتگو كنيد زيرا حديث صيقل دل هاست همانا دلها مانند شمشير زنگار مى گيرد و صيقل آنها حديث است. اصول کافی جلد اول کتاب فضل و علم
حالا این کار میتونه بیت دوستان تو نت باشه و تو مجالس خصوصی
برای همدیگه از مناقب اهل بیت بگید
ببین چقدر میشه کار حلال کرد
یا علی