تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: باز هم تابستان...!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۳)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ای کاش جهنم هم به همین کوتاهی بود!
سلام
تابستون هرچی باشه برگی هستش از برگه های امتحانی
پس فکر نکمیم امتحان حجاب فقط برای خانوما هست ، نه ، واسه آقایون سخت تره
وَاَكْرَمُ الاَْكْرَمينَ سَتّارُ الْعُيوُبِ
و گرامي‌ترين گراميان و پوشاننده عيوب
همیشه کارهای سخت با آقایونه
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۳)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بلــــــــــــــــــــــــــــه...چه شاعر گرانقدری هم هستن ایشون!!!Big Grin

(۲۰/تیر/۹۱ ۱:۵۱)alitalebi نوشته است: [ -> ]همیشه کارهای سخت با آقایونه

این حرف واقعا بی انصافیه!!!:|
با سلام

اینم یک خبر خوب :
بر اساس قانون، بی حجابی و بدحجابی جرم مشهود است و در این زمینه با افراد خاطی برخورد می شود.
[align=JUSTIFY SIZSET=87 SIZCACHE02504399912768699=0]به گزارش سایت خبری انتخاب، ولی الله فتاحی گفت: زنان بدحجاب و بی حجاب در صورتی كه در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به ۱۰ روز تا دو ماه حبس یا ۵۰ تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محكوم خواهند شد

به نقل از [b]http://www.irangrand.ir

ببینیم اینبار چکار میکنند

یا حق[/align]
آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست...
آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند...

شما که میدونید به خدا کافیه، این همه به بهونه های مختلف تو دل جوونای مردم رو خالی نکنید ، به خدا این انصاف نیست ...

تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...
خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!!

آخه بهشت که زوری نمیشه ...
شاید یکی نخواد بره بهست، میخواد عرصه رو برای بقیه باز بذاره ...
آخه مثل شما که با انتخاب خودتون پوششتون رو انتخاب کردید، این بنده های خدا هم حق انتخاب دارن ...
فقط شماها که انسان نیستید، اینا هم به خدا آدمن
دوست دارن انتخاب کنن
آزاد باشن
هرجوری که دلشون می خواد لباس بپوشن
با هرکسی که دلشون بخواد بگردن ...
چرا به جای اصلاح فکر مردم و جوونامون باید با زور و گشت ارشاد و بسیجی و اینا میخواید مردم رو اصلاح کنید ...
این کلمه بد حجابی مزخرفترین کلمه ی دنیاست
یکی یا حجاب و پوشش داره ( طبق معیار دین ) یا نداره ، دیگه بد حجاب چه صیغه ایه ؟!
به خدا این راهش نیست ...

49 درصد مردم خواستار برخورد با بدحجابی‌

طبق آمارای دولتی فقط 49% موافقن ( حالا خدا میدونه که راسته یا دروغ )
پس اون 51% چی ؟!
فقط شما و امثال شما تو این کشور آدم حساب میشید ؟
پی بقیه چی ؟
بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟
به من چه ارتباطی داره که یکی به خاطر نگاه کردن به من تو خیابون به گناه میوفته ...
شما که پیش خدا درس قضاوت رو پاس نکردید که بدونید در برخورد با بندهاش چطور رفتار میکنه
اینقدر به پر و پاچه ی جوونای مردم نپیچید، گناه دارن به خدا ...

من آنروز در جبهه زیر آفتاب داغ ، چفیه بر سر می انداختم تا نسوزم ، بعضی ها امروز رو سری از سر انداخته اند که موی سر به نامحرم نشان داده و بسوزند ودیگران راهم بسوزانند !

من نمیتونم این حرف رو هضم کنم ...
یعنی خدا اینقدر بی انصافه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه بنده خدایی بدون روسری
با لباس بدن نما و کوتاه و و و داره تو خیابون رد میشه
یه آقایی که معتقد و متدین هم هست چشمش به این بنده خدا میخوره
گناه کرده ؟

مسلما اگه یه نگاه عبوری و گذری و نه از سر لذت و هوس باشه چه ایرادی داره ؟

به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!

اگه دینداری اینه که به خاطر اینکه خود به گناه نیوفتید آزادی های دیگران رو بگیرید، این واقعا جای سوال داره ...

ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...

با احترام کامل به خانومای چادری، شما چرا چادر رو انتخاب کردید ؟

یا از سر عادت و اجبار

یا از سر اختیار و عقل ...

اگه از سر عادت و اجبار باشه که قضیه اش معلومه ...

ولی اگه از سر اختیاره، از سر انتخاب آزادانست چرا بقیه هم نباید مثل شما انتخاب کنن ؟
چرا باید با زور بهشون بگن چی بپوشید یا چی نپوشید ... ؟

از اروپا گرفته ( فرانسه ) تا اینجا دولت ها ئ حکومتها دارن زور میگن سر این قضیه به مردم
آخه یه دختر با روسری بیاد سر کار یا دانشگاه به کی صدمه میزنه که باید مانعش بشن ؟
رفته تحقیق کرده ، مسلمون شده ... دلش میخواد که این مدلی لباس بپوشه ... جای کی رو تنگ میکنه ؟!

اینجا قضیه بر عکسه ... همه ی ماها مسلمون به دنیا میایم و مسلمون از دنیا میریم
دقت کنید، اسلام ژن هست
اسلام در ساختار DNA هر فرد هست که به بچش هم منتقل میشه ...
آخه کسی که بهش میگن تو مسلمونی ، در حالیکه هنوز خدا رو نشناخته، شناخت که هیچی خدا نمیدونه چی هست ، چرا انتظار دارید 18سال بعدش با چادر از خونه بیاد بیرون، در حالیکه هیچ تحقیقی در دینش نکرده ؟!

چرا تو این کشور این همه از مسیر عقل فاصله گرفته شده ؟
همه ی کارا زورکی، از سر اکراه و اجبار ...
(۲۰/تیر/۹۱ ۹:۱۳)blue.blood نوشته است: [ -> ]آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست...
آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند...

شما که میدونید به خدا کافیه، این همه به بهونه های مختلف تو دل جوونای مردم رو خالی نکنید ، به خدا این انصاف نیست ...

تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...
خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!!

آخه بهشت که زوری نمیشه ...
شاید یکی نخواد بره بهست، میخواد عرصه رو برای بقیه باز بذاره ...
آخه مثل شما که با انتخاب خودتون پوششتون رو انتخاب کردید، این بنده های خدا هم حق انتخاب دارن ...
فقط شماها که انسان نیستید، اینا هم به خدا آدمن
دوست دارن انتخاب کنن
آزاد باشن
هرجوری که دلشون می خواد لباس بپوشن
با هرکسی که دلشون بخواد بگردن ...
چرا به جای اصلاح فکر مردم و جوونامون باید با زور و گشت ارشاد و بسیجی و اینا میخواید مردم رو اصلاح کنید ...
این کلمه بد حجابی مزخرفترین کلمه ی دنیاست
یکی یا حجاب و پوشش داره ( طبق معیار دین ) یا نداره ، دیگه بد حجاب چه صیغه ایه ؟!
به خدا این راهش نیست ...

49 درصد مردم خواستار برخورد با بدحجابی‌

طبق آمارای دولتی فقط 49% موافقن ( حالا خدا میدونه که راسته یا دروغ )
پس اون 51% چی ؟!
فقط شما و امثال شما تو این کشور آدم حساب میشید ؟
پی بقیه چی ؟
بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟
به من چه ارتباطی داره که یکی به خاطر نگاه کردن به من تو خیابون به گناه میوفته ...
شما که پیش خدا درس قضاوت رو پاس نکردید که بدونید در برخورد با بندهاش چطور رفتار میکنه
اینقدر به پر و پاچه ی جوونای مردم نپیچید، گناه دارن به خدا ...

خانم یا آقای محترم(چون از روی اسم نتونستم تشخیص بدم اینطوریس نوشتم!!سوء تفاهم نشه!!)...سعی کنید موقع دفاع توهین آمیز حرف نزنید!!!
این متن هیچ ربطی به گشت ارشاد نداره!!کسی هم این موضوعو تایید نکرده!!ولی اینو باید پذیرفت که این طرز لباس پوشیدن تو جامعه مشکل ایجاد میکنه!!هرکس مختاره هرجور میخواد فکرکنه و لباس بپوشه و رفتار کنه...ولی تو حریم شخصی و خانوادگی خودش!!!این جامعه شامل مرد هایی هم میشه که دلشون میخواد گناه نکنن!!دلشون میخواد نگاه نکنن!!و دیگه لازم به توضیح نیست که تو راه رفتن عادی تو خیابون چقدر عذاب میکشن!!چون تقریبا جایی بجز جلوی پاشونو نمیتونن نگاه کنن!!
یعنی چی "
به من چه ارتباطی داره که یکی به خاطر نگاه کردن به من تو خیابون به گناه میوفته " ؟؟؟
این دیگه واقعا بی منطق ترین نوع استدلاله!!!
همون خدایی که ما پیشش واحد قضاوت پاس نکردیم حد و حدود اینجور چیزارو مشخص کرده تو دینش!!
چجوری خدارو قبول دارید وقتی حکمت و دستور و قضاوتشو قبول ندارید؟؟؟
هرجا به نفع نیست درست نیست و ما داریم زیاده روی میکنیم؟؟؟
تا حالا از اون طرف به قضیه نگاه کردید؟؟؟
از اون طرفی که یه خانم چادری به خاطر اینکه به قول شما دلش میخواد چادر سرش کنه چقدر تحقیر شده؟؟؟چقدر مسخره شده؟؟؟چقدر تو ماه رمضون تو چشماش نگاه کردن و روزه خوردن؟؟؟یا یه آقایی که دلش میخواد معقول لباس بپوشه و رعایت کنه...چقدر از گروه های دوستیش حذف شده؟؟؟چقدر مسخره شده؟؟؟چقدر به اعتقاداتش خندیدن؟؟؟چقدر تو عزاداری هاش مهمونی گرفتن و دعوتش کردن؟؟؟همین هایی که به نظر شما خیلی هم مظلوم واقع شدن!!!
نه!فکر میکنید یه عده آدم متظاهر وایسادن با چوب!میخوان با کتک همه رو مثل خودشون کنن!!
نخیر جناب...کسی که راهشون انتخاب کرده عقده ی چیزیو نداره...خیالتون راحت...ولی هرچیزی حد حدودی داره!!!اون خانمی که با یه مانتوی روشن نازک بدن نمای کوتاه آستین کوتاه میاد بیرون باید فکر آدمایی باشه که از دیدنش به گناه میفتن!!!باید فکرشون باشه چون به قول شما اونا هم آدمن!!!اون خانم میتونه تو خانواده و فامیل خودش از اون بدتر هم بپوشه!!کسی کاری نداره!!ولی هرچیزی جایی داره!!شما با پیژامه میری مهمونی؟؟؟نه!چون هرچیزی جایی داره!!و جای برهنه بودن تو خیابون نیست!!!
به هرحال قضیه ی بی حجابی هم از نظر روانشناسی وهم از نظر دینی مشخصه وضعیتش....و این متن هیچ ربطی به گشت ارشاد و این حرفا نداره!!دلنوشته ست!!
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟
اینقدر به پر و پاچه ی جوونای مردم نپیچید، گناه دارن به خدا ..

فرض کن پسری داری و اون تو خیابون اغفال این انسان نما ها بشه و...! اون وقت خاک عالم رو هم روی سرت بریزی چاره این بدبختی نیست.
جامعه مثل یک کشتی می مونه که زندگی و سلامت افرادش همه به هم ارتباط داره. کسی نمی تونه جایی از این جامعه را به بهانه ی اختیار نابود کنه که نتیجه اش واضحه!!!!!!!!!!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)
وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏اند (۳)
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

حقیقت این هست که اجباری در دین ما وجود ندارد ولی هرکس که راه یافت ، موفق شد !
ین جامعه شامل مرد هایی هم میشه که دلشون میخواد گناه نکنن!!دلشون میخواد نگاه نکنن!!و دیگه لازم به توضیح نیست که تو راه رفتن عادی تو خیابون چقدر عذاب میکشن!!چون تقریبا جایی بجز جلوی پاشونو نمیتونن نگاه کنن!!

یه بنده خدایی بدون روسری
گناه کرده ؟

(۲۰/تیر/۹۱ ۱۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)
وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏اند (۳)
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

حقیقت این هست که اجباری در دین ما وجود ندارد ولی هرکس که راه یافت ، موفق شد !

دلم خنک شد
داشتم آتیش میگرفتم از این همه زورگویی ...
در ادامه ی ارسالم هم گفتم، شاید کسی نخواد بره بهشت ...

همون خدایی که ما پیشش واحد قضاوت پاس نکردیم حد و حدود اینجور چیزارو مشخص کرده تو دینش!!
چجوری خدارو قبول دارید وقتی حکمت و دستور و قضاوتشو قبول ندارید؟؟؟

دستور صریح خدا در قرآن اومده، خواهشا از قرآن بگید این حرفها رو .

شما ادامه ی ارسال من رو بخونید، خودتون متوجه میشید که من چی دارم میگم .

نقل قول:من آنروز در جبهه زیر آفتاب داغ ، چفیه بر سر می انداختم تا نسوزم ، بعضی ها امروز رو سری از سر انداخته اند که موی سر به نامحرم نشان داده و بسوزند ودیگران راهم بسوزانند !

من نمیتونم این حرف رو هضم کنم ...
یعنی خدا اینقدر بی انصافه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه بنده خدایی بدون روسری
گناه کرده ؟

به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!

اگه دینداری اینه که به خاطر اینکه خود به گناه نیوفتید آزادی های دیگران رو بگیرید، این واقعا جای سوال داره ...

ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...

با احترام کامل به خانومای چادری، شما چرا چادر رو انتخاب کردید ؟

یا از سر عادت و اجبار

یا از سر اختیار و عقل ...

اگه از سر عادت و اجبار باشه که قضیه اش معلومه ...

ولی اگه از سر اختیاره، از سر انتخاب آزادانست چرا بقیه هم نباید مثل شما انتخاب کنن ؟
چرا باید با زور بهشون بگن چی بپوشید یا چی نپوشید ... ؟

از اروپا گرفته ( فرانسه ) تا اینجا دولت ها ئ حکومتها دارن زور میگن سر این قضیه به مردم
آخه یه دختر با روسری بیاد سر کار یا دانشگاه به کی صدمه میزنه که باید مانعش بشن ؟
رفته تحقیق کرده ، مسلمون شده ... دلش میخواد که این مدلی لباس بپوشه ... جای کی رو تنگ میکنه ؟!

اینجا قضیه بر عکسه ... همه ی ماها مسلمون به دنیا میایم و مسلمون از دنیا میریم
دقت کنید، اسلام ژن هست
اسلام در ساختار DNA هر فرد هست که به بچش هم منتقل میشه ...
آخه کسی که بهش میگن تو مسلمونی ، در حالیکه هنوز خدا رو نشناخته، شناخت که هیچی خدا نمیدونه چی هست ، چرا انتظار دارید 18سال بعدش با چادر از خونه بیاد بیرون، در حالیکه هیچ تحقیقی در دینش نکرده ؟!

چرا تو این کشور این همه از مسیر عقل فاصله گرفته شده ؟
همه ی کارا زورکی، از سر اکراه و اجبار ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع