۱۹/تیر/۹۱, ۲۳:۰۵
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۳)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....ای کاش جهنم هم به همین کوتاهی بود!
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه....
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۳)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....ای کاش جهنم هم به همین کوتاهی بود!
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه....
(۲۰/تیر/۹۱ ۹:۱۳)blue.blood نوشته است: [ -> ]آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست...
آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند...
شما که میدونید به خدا کافیه، این همه به بهونه های مختلف تو دل جوونای مردم رو خالی نکنید ، به خدا این انصاف نیست ...
تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...
خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!!
آخه بهشت که زوری نمیشه ...
شاید یکی نخواد بره بهست، میخواد عرصه رو برای بقیه باز بذاره ...
آخه مثل شما که با انتخاب خودتون پوششتون رو انتخاب کردید، این بنده های خدا هم حق انتخاب دارن ...
فقط شماها که انسان نیستید، اینا هم به خدا آدمن
دوست دارن انتخاب کنن
آزاد باشن
هرجوری که دلشون می خواد لباس بپوشن
با هرکسی که دلشون بخواد بگردن ...
چرا به جای اصلاح فکر مردم و جوونامون باید با زور و گشت ارشاد و بسیجی و اینا میخواید مردم رو اصلاح کنید ...
این کلمه بد حجابی مزخرفترین کلمه ی دنیاست
یکی یا حجاب و پوشش داره ( طبق معیار دین ) یا نداره ، دیگه بد حجاب چه صیغه ایه ؟!
به خدا این راهش نیست ...
49 درصد مردم خواستار برخورد با بدحجابی
طبق آمارای دولتی فقط 49% موافقن ( حالا خدا میدونه که راسته یا دروغ )
پس اون 51% چی ؟!
فقط شما و امثال شما تو این کشور آدم حساب میشید ؟
پی بقیه چی ؟
بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟
به من چه ارتباطی داره که یکی به خاطر نگاه کردن به من تو خیابون به گناه میوفته ...
شما که پیش خدا درس قضاوت رو پاس نکردید که بدونید در برخورد با بندهاش چطور رفتار میکنه
اینقدر به پر و پاچه ی جوونای مردم نپیچید، گناه دارن به خدا ...
نقل قول:بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟
به من چه ارتباطی داره که یکی به خاطر نگاه کردن به من تو خیابون به گناه میوفته ...
شما که پیش خدا درس قضاوت رو پاس نکردید که بدونید در برخورد با بندهاش چطور رفتار میکنه
اینقدر به پر و پاچه ی جوونای مردم نپیچید، گناه دارن به خدا ..
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كردهاند (۳)إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
حقیقت این هست که اجباری در دین ما وجود ندارد ولی هرکس که راه یافت ، موفق شد !
نقل قول:من آنروز در جبهه زیر آفتاب داغ ، چفیه بر سر می انداختم تا نسوزم ، بعضی ها امروز رو سری از سر انداخته اند که موی سر به نامحرم نشان داده و بسوزند ودیگران راهم بسوزانند !
من نمیتونم این حرف رو هضم کنم ...
یعنی خدا اینقدر بی انصافه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بنده خدایی بدون روسری
با لباس بدن نما و کوتاه و و و داره تو خیابون رد میشه
یه آقایی که معتقد و متدین هم هست چشمش به این بنده خدا میخوره
گناه کرده ؟
مسلما اگه یه نگاه عبوری و گذری و نه از سر لذت و هوس باشه چه ایرادی داره ؟
به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!
اگه دینداری اینه که به خاطر اینکه خود به گناه نیوفتید آزادی های دیگران رو بگیرید، این واقعا جای سوال داره ...
ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...
با احترام کامل به خانومای چادری، شما چرا چادر رو انتخاب کردید ؟
یا از سر عادت و اجبار
یا از سر اختیار و عقل ...
اگه از سر عادت و اجبار باشه که قضیه اش معلومه ...
ولی اگه از سر اختیاره، از سر انتخاب آزادانست چرا بقیه هم نباید مثل شما انتخاب کنن ؟
چرا باید با زور بهشون بگن چی بپوشید یا چی نپوشید ... ؟
از اروپا گرفته ( فرانسه ) تا اینجا دولت ها ئ حکومتها دارن زور میگن سر این قضیه به مردم
آخه یه دختر با روسری بیاد سر کار یا دانشگاه به کی صدمه میزنه که باید مانعش بشن ؟
رفته تحقیق کرده ، مسلمون شده ... دلش میخواد که این مدلی لباس بپوشه ... جای کی رو تنگ میکنه ؟!
اینجا قضیه بر عکسه ... همه ی ماها مسلمون به دنیا میایم و مسلمون از دنیا میریم
دقت کنید، اسلام ژن هست
اسلام در ساختار DNA هر فرد هست که به بچش هم منتقل میشه ...
آخه کسی که بهش میگن تو مسلمونی ، در حالیکه هنوز خدا رو نشناخته، شناخت که هیچی خدا نمیدونه چی هست ، چرا انتظار دارید 18سال بعدش با چادر از خونه بیاد بیرون، در حالیکه هیچ تحقیقی در دینش نکرده ؟!
چرا تو این کشور این همه از مسیر عقل فاصله گرفته شده ؟
همه ی کارا زورکی، از سر اکراه و اجبار ...