تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: باز هم تابستان...!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام ببخشید که دیر اومدم

دوست من blue.blood
من مسابقه نزاشتم که شما رنگین کمون درست کنیم

شما هدف خودتونو مشخص کردین از سوالات ؟

چرا مباحث رو اشتباه میگیرین ! عزیز جان اگه من میگم رنگ ، چون هر چیزی برای خودش یکسری دلایلی داره و شما نمیتونی واسه هر مسئله ای واسه خودت ( خود نوعی ) دلیل تراشی کنین. ببین الان همین سوال رو شما با معانی متفاوتی مطرح کردین.

شما مسئله تحقیق کردن و اسلام آوردن رو مطرح میکنین ، خودتون با تحقیق اسلام آوردین ؟منابع شما چی بود ؟
و در ادامه شما چند سوال پرسیدین که دنبال جواب بودین و دوستی تا حدی جواب دادن .
اما سوالای شما :
نقل قول:
فقط الان یه سری سوال واسم پیش اومد ...
چرا زن ها از سن 9سالگی بالغ میشن و مردها از سن 15سالگی ؟
این زنها که در بلوغ 6سال جولوتر هستن، چرا نصف مرد دیه میگیرن و همچنین ارث ؟
چرا، چرا شهادتش در دادگاه برابر نصفه مرد و حد برای زنایش ...
چرا 1 شوهر میتونه انتخاب کنه و مرد 4تا همسر ؟
شما این سوالارو که مطرح میکنین خودتون اگه مسلمان شدین باید جوابی داشته باشین.
اگه برای پاسخ گویی به دیگری باشه میتونین نوع دیگر مطرح کنید.
شما مبحث دیه ، ارث ، بلوغ و تعدد زوجات رو مطرح میکنین که اینها هرکدام در جای خودشون باید جواب داده بشه.
شما اگه روایی و حدیثی جواب میخواهید که دوستمون گفت
اگر هم منطقی و کلامی میخواهید :

من فقط یک سوال رو جواب میدم که چند تا از سولا توش جوابش هست.
مرد در چه حالی میتونه 4تا زن بگیره؟ شما شنیدین 4تازن اما شرایط رو یا میدونی یا متاسفانه نه.
اگه این بنده خدا که 4تا زن گرفته بمیره یا هر اتفاقی بیوفته واسش امرار معاش بپای کی هست ؟ بعد شما اگه دنیای امروز که زنان مشغول به کار میشن رو در نظر بگیرین که باز به همین جواب میرسین . اگه مباحث حقوق بشر و احترام به دیگران و از این مباحث ر هم بگین ، فکر نمیکنم دین مخالف با حقوق متقابل باشه . نگر اینکه مخالف این عقیده باشین.
جناب
mahdy30na

قدم به قدم ...

شماره ارسال: #16

نقل قول:
طبق آمارای دولتی فقط 49% موافقن ( حالا خدا میدونه که راسته یا دروغ )
پس اون 51% چی ؟!
فقط شما و امثال شما تو این کشور آدم حساب میشید ؟
پی بقیه چی ؟
بقیه از حقوق شهروندی باید محروم بشن و به خاطر یه عده ی دیگه باید از حقوقشون بگذرن ؟

نقل قول:یه بنده خدایی بدون روسری
با لباس بدن نما و کوتاه و و و داره تو خیابون رد میشه
یه آقایی که معتقد و متدین هم هست چشمش به این بنده خدا میخوره
گناه کرده ؟

مسلما اگه یه نگاه عبوری و گذری و نه از سر لذت و هوس باشه چه ایرادی داره ؟

به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!

اگه دینداری اینه که به خاطر اینکه خود به گناه نیوفتید آزادی های دیگران رو بگیرید، این واقعا جای سوال داره ...

ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...

نقل قول:با احترام کامل به خانومای چادری، شما چرا چادر رو انتخاب کردید ؟

فاطمه خانم نوشته است: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)
وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏اند (۳)
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

حقیقت این هست که اجباری در دین ما وجود ندارد ولی هرکس که راه یافت ، موفق شد !

شماره ارسال: #30

واللا کل ارسالم سوال داره ...
شما لطف کن این ارسال رو با دقت بخون و جواب بده .

شماره ارسال: #39
نقل قول:نقل قول:توضیح: ببینید آقای بلوبلود گرامی، یه نکته مهمی که نباید فراموش بشه این هستش که اسلام و دستوراتش درسته و مشکلی نداره، مشکل از ما آدماست که به اون به درستی عمل نمی کنیم...
منظورم اینه اگر مرد تو جامعه اسلامی به وظایف خودش عمل می کرد و زن هم همینطور...اونوقت مشکل ارث و دیه و کم و زیاد بودن اون و......... حل میشد...

من با این حرف مشکلی ندارم و به اعتقد شدیدم نسبت به قرآن در پیام خصوصی به یکی از دوستان اعتراف کردم. من شخصا منبع و مدرک از قرآن میخوام، واسه ی تمام حرفهام.
همینطور که خودم از قرآن حرف زدم شما از هم همین رو میخوام .
من اصلا کاری به مسول و وزیر و وکیل رییس و ... ندارم
حرف اصلیه من سر حجاب هست

حجابی که الان فقط به زنان مومن نسبت داده میشه :

نقل قول:نقل قول:«اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [روسرى‏هاى بلند] خود را بر خويش فروافكنند.»
الان 2باره شد حرف من
پیامبر که نداریم الان که بگیم زن و دخترش رو توجامعه میبینیم ، این قضیه هم که حضرت خدیجه مادر معنوی مسلمونا هست و احکام رو شامل نمیشه هم که کسی باش مخالفتی نداره ( یه دفعه بر نگردید بگید همه ی مسلمونا بچه ی پیامبر هستن ! )

میمونه 1 مورد، که میشه همون 1 مورد حرف من ...
مومن
کسی که ایمان داره
نه مسلم، کسی که اسلام داره ( حتی اسلام هم نیاورده )
کسی که مسلم هست شاید نخواد بره بهشت، چون اگه بخواد بره بهشت باید ایمان بیاره. تفاوت اسلام و ایمان هم در قرآن اومده
(( نگویید ایمان آوردیم، بگویید اسلام آوردیم )) ( اگه به حرف بنده شک دارید و از قرآن هم بی اطلاع هستید بگید برم آیه رو پیدا کنم و بذارم )

در قبل هم گفته بودم حرف اصلیه من سر حجاب هست...

نقل قول:من مسابقه نزاشتم که شما رنگین کمون درست کنیم

یعنی چی این حرف ؟ درک نکردم ...

نقل قول:چرا مباحث رو اشتباه میگیرین ! عزیز جان اگه من میگم رنگ ، چون هر چیزی برای خودش یکسری دلایلی داره و شما نمیتونی واسه هر مسئله ای واسه خودت ( خود نوعی ) دلیل تراشی کنین.

من اصلا کاری به رنگ ندارم !!!

نقل قول:شما مسئله تحقیق کردن و اسلام آوردن رو مطرح میکنین ، خودتون با تحقیق اسلام آوردین ؟منابع شما چی بود ؟

من یادم نمیاد جایی گفته باشم مسلمون هستم ...
فقط گفتم به قرآن و کسی که قرآن رو نوشته اعتقاد دارم
میدونم حرفش خییییلیییی حرفه ...

نقل قول:فقط الان یه سری سوال واسم پیش اومد ...
چرا زن ها از سن 9سالگی بالغ میشن و مردها از سن 15سالگی ؟
این زنها که در بلوغ 6سال جولوتر هستن، چرا نصف مرد دیه میگیرن و همچنین ارث ؟
چرا، چرا شهادتش در دادگاه برابر نصفه مرد و حد برای زنایش ...
چرا 1 شوهر میتونه انتخاب کنه و مرد 4تا همسر ؟

اینا آخرین سوالات من در این Topic بودن، شما باید از اول جواب بدی اگه اومدی واسه ی جواب دادن
ولی اگه اومدی که کل کل کنی و سفسطه و به جای بحث منطقی بخوای جنگ روانی کنی دیگه کلاهمون قاطی میشه .
من تا حالا هر حرفی زدم با سند و منطق بوده و یا سوالی پرسیدم که منطقی بوده
پس لطفا به جای تاب دادن مستقیما جواب بدید .

نقل قول:اگر هم منطقی و کلامی میخواهید :

من فقط یک سوال رو جواب میدم که چند تا از سولا توش جوابش هست.
مرد در چه حالی میتونه 4تا زن بگیره؟ شما شنیدین 4تازن اما شرایط رو یا میدونی یا متاسفانه نه.

جناب
Prestige هم یه ارسال مشابه ( از نظر نوع برخورد ) داشتن ...
داداشه من، از اول اگه جواب بدی خیلی بهتره تا به یه قسمت از ارسال حذف شده ی من جواب بدی .
شما اگه با این سوالات من مشکل داری باید اون ارسال رو کاملا برگردونی، اون وقت سر این قضیه با هم گفت و گو میکنیم . اصلا کار درستی نیست شما یه قسمت از ارسال به اون زیادی رو برداری هی تکرار کنی و هی با جواب دادن یه کمتر از 10% سوالاتم بخوای چهره ی من رو خراب کنی ...
باز هم میگم
قدم به قدم
دیگه انقدر تایپ کردم که از اول جواب بدید به سوالاتم انگشتام مو در آورد ...
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اللهمّ إنّی أعوذ بک من علم لا ینفع

آقای blue blood :

احساس می کنم شما در این تاپیک معلوم نیست دنبال چی هستید:
- گشت ارشاد مشکل داره
- آزادی نیست تا زن های بی حجاب آزاد باشن
- عقاید هر کس به خودش مربوطه
- بچه مذهبی ها بی جنبه ان و نمیتونن خودشونو حفظ کنن
و...

باید بهتون بگم امر به معروف و نهی از منکر از واجبات تأکیدی دین مبین اسلامه. اما امر به معروف و نهی از منکر در چه مواردی به وجود میاد و باید اجرا بشه؟ زمانیکه کارهایی بر خلاف قوانین اسلامی در جامعه ای رخ میده. مثل پدیده بدحجابی و بی حجابی که مخالف نص صریح آیات قرآنه. ما نمیتونیم به بهونه آزادی غیر اسلامی بعضی ها امر به معروف و نهی از منکر رو که از واجبات دینمونه، کنار بگذاریم. آزادی چیزی نیست که شما معنا میکنید که هر کسی با عقاید شخصی خودش میتونه تو جامعه اسلامی هر غلطی که دلش خواست، بکنه. افراد در خفا هرکاری میخوان، بکنن. ولی نباید فضای جامعه ی اسلامی رو آلوده کنن به بهانه آزادی عقیده. قوانین اسلامی این وظیفه رو برای همه ایجاد میکنه که تو جامعه ی اسلامی، وضعیت اسلامی داشته باشن. و اگه کاری خلاف قوانین اسلامی تو جامعه انجام شد، وظیفه اسلامی ما امر به معروف و نهی از منکره.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر انسان عاقل و غیر عاقل، پاک و ناپاک، مذهبی و غیر مذهبی، مسلمون و غیر مسلمون، مؤمن و غیر مؤمن و... همه و همه حس شهوت دارن و نفس اماره.
حس شهوت فقط برای غیر مؤمنان و غیر مسلمون ها نیست. خدا این حس رو تو وجود همه انسان ها قرار داده. پس بچه مذهبی ها و معتقدین به اسلام هم حس شهوت دارن. و این حس میتونه بخاطر بعضی مسائل تحریک بشه. مثل بد حجابی که برای افراد مذهبی که میخوان تو جامعه راه برن، یک عذابه. چون حس شهوتشون رو بر می انگیزه. این عادیه. خیلی هم عادیه. بی جنبگی نیست.
این که میگن مرد اونیه که بتونه تو این جامعه واقعا غیر اسلامی خودشو حفظ کنه، حرف غلطیه. چون معصومین چیز دیگه ای فرمودند.

این حدیث رو با دقت بخونید:

از مفضل نقل شده که گفت:
حضرت امام صادق(علیه السلام) به من فرمود:
ای مفضل آیا می دانی که "دارالزوراء " در کجا واقع شده است؟
من عرض کردم: خدا و حجت او بهتر می دانند.
فرمود: ای مفضل بدان که در حوالی ری کوه سیاهی است که در پایین آن شهری بنا می شودکه آن را طهران می نامند و در آن "دارالزوراء" است، و آن شهری است که ساختمانها و کاخهایش مانند قصرهای بهشت است و زنانشان(در زیبایی) مانند حور العین اند آن زنها لباس در بر می کنند و با کفار خود را می آرایند و بر "زین" سوار می شوند و برای شوهرانشان تمکین نمی کنند و دستمزد کار وکاسبی و درآمد شوهرانشان (در خرج و برجی که دارند) کفاف آنها را نمی دهد و بدین لحاظ از شوهران خود می کنند(و بزور از آنها طلاق می گیرند) و مردان از مردان ارضا می شوند و زنان از زنان ، و مردان خود را شبیه زنان می سازند وزنان شبیه مردان.

و اگر می خواهی که دین خود را نگه داری آنجا را برای محل انتخاب نکن زیرا که آنجا محل فتنه است و همچون روباهی که برای حفظ و نگهداری فرزندان خود پیوسته از این سوراخ به آن سوراخ می رود به قله کوهها گریزان باش.

منتخب التواریخ، ص875

دیدید که امام معصوم راه نجات رو دوری از این جامعه پست غیر انسانی غیر اسلامی دونستند.
چون این وضعیت موجود، اساسا با فطرت انسان مغایرت داره. و کسی که فطرتشو پاک نگه داشته، تحمل این وضعیت رو نداره.
این یک چیز خیلی عادیه.

امیدوارم پاسخ سؤال هاتونو گرفته باشید.
نقل قول:جناب
Prestige هم یه ارسال مشابه ( از نظر نوع برخورد ) داشتن ...
داداشه من، از اول اگه جواب بدی خیلی بهتره تا به یه قسمت از ارسال حذف شده ی من جواب بدی .
شما اگه با این سوالات من مشکل داری باید اون ارسال رو کاملا برگردونی، اون وقت سر این قضیه با هم گفت و گو میکنیم . اصلا کار درستی نیست شما یه قسمت از ارسال به اون زیادی رو برداری هی تکرار کنی و هی با جواب دادن یه کمتر از 10% سوالاتم بخوای چهره ی من رو خراب کنی ...
باز هم میگم
قدم به قدم
دیگه انقدر تایپ کردم که از اول جواب بدید به سوالاتم انگشتام مو در آورد ...

یعنی چی؟ الان مخاطبتون من هستم؟ شما از این که من به همه ی سوالات شما جواب ندادم ناراحت هستید؟! من جز 2 پست در این تاپیک نزدم ، فکر نمی کنم به هیچ جای شما بربخورد، که به چه سوالاتی جواب داده ام ، بنده در حد و توان به سوال های شما پاسخ داده ایم ، به قول معروف خواه پند گیر خواه ملال![تصویر: blush.gif]

بنده به هیچ وجه قصد تخریب شما رو نداشته ام ، چون این از اخلاق اسلامی به دور هست ، امیدوارم دچارسوتفاهم نشده باشید.

به امید ظهورش...
نقل قول: من با این حرف مشکلی ندارم و به اعتقد شدیدم نسبت به قرآن در پیام خصوصی به یکی از دوستان اعتراف کردم. من شخصا منبع و مدرک از قرآن میخوام، واسه ی تمام حرفهام.

ببینید آقای بلوبلود، اون چیزی که مارو به سعادت میرسونه قرآن و عترت هست...قرآن و عترت با هم هستند و جداشدنی نیستند...

فرمودة رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حدیث گران بهای ثقلین :
إنّی تارکٌ فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی ـ أهل بیتی ـ ما إن تمسّکتم بهما لن تضلّوا و لن تزلّوا.

من در میان شما دوچیز سنگین گران بها را به جا می گذارم؛ کتاب خدا و
عترت ـ اهل بیت ـ ام. مادامی که به آن دو چنگ بزنید، هرگز گمراه نخواهید شد وهرگز نخواهید لغزید.

پس علاوه براینکه باید به دستورات قرآن توجه کنیم لازم هست به احادیث و سخنان ائمه(علیه السلام) هم رجوع کنیم که مسائل قرآنی رو توضیح داده...(دوستان بعضی از احادیث رو گذاشتن...)
تا اینجا رو که قبول دارین؟!
خب حالا یه حدیث برای شما میذارم:
در روایت عمربن حنظله نیز از وجود مقدس امام صادق(علیه السلام) درباره وظیفه شیعه برابر مشکلات و منازعات و مرجع صالح برای رسیدگی به امور چنین نقل شده است:

باید نگاه کنند کسانی که از شما=شیعیان هستند، به کسی که حدیث ما را روایت می کند و در حلال و حرام ما تامل و دقت می کند و احکام ما را می شناسد، پس به حکم او باید راضی باشند من او را بر شما حاکم قرار دادم. اگر او به حکم ما حکم داد و از او پذیرفته نشد، همانا به حکم خدا استخفاف ورزیده است و ما را رد کرده است و کسی که ما را رد کند خدا را رد کرده و این در حد شرک به خداست.(کافی، ج1، ص67)

الان مصداق این حدیث در عصر ما چه کسایی هستن؟ مراجع تقلید و فقها دیگه...

پس درنهایت طبق حدیث معصوم نظر این عزیزان درمورد مسائل عصرحاضر بهترین نظر هست...

امیدوارم مشکلی در این مورد نداشته باشین...

فعلا جواب این قسمت از حرفتون رو میدم:
نقل قول: به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!

این حرف شما از اساس مشکل داره و اشتباهه...یعنی زن با توجه به فتوای مراجع عظام تقلید اصلا مجاز به آرایش و استفاده از عطر در برابر نامحرم نیست...پس نمیتونیم بگیم به اون خانوم چه ربطی داره؟!

سوال: آرایش زنان در خیابان‌ها و بیرون گذاشتن مقداری از موها و پوشیدن جوراب بدن‌نما و لباس‌های محرک چه صورت دارد؟
حضرت آیت‌الله خامنه‎ ای:
بر زن واجب است تمام بدن و موی و زینت خود را از نامحرم بپوشاند.

حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی، حضرت آیت‌الله بهجت، حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی:
حرام است.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:

بدون شک جایز نیست.

حضرت آیت‌الله تبریزی، حضرت آیت‌الله سیستانی:

جایز نیست.

----------------------------------

تا اینجا اگه با حرفای مشکلی دارید بفرمائید که توضیح بدم؟ اگه نه...پس جواب این سوالتون رو گرفتین...
ان شاء الله کم کم بقیه سوالاتتون رو در حد توان جواب میدم...
بیشتر اینایی که این سرو وضعو دارن از روی ناآگاهیشونه.من میترسم تو روز قیامت مارو و بیشتر از اینا مجازات کنن چون نتونستیم درست امر به معروف و نهی ازمنکر کنیم...وای امام زمان ازدست ما شیعه هاش چه دل خونی داره
نه دوستان
توجه نکردید به حرف من ...
من از اساس دارم یه موضوع دیگه رو میگه
یه چیزی که ...
تکمیل میکنم ، فردا خدمت میرسم ...

این چیزایی هم که گفتم یه بحث دیگست که از فردا به اون هم میپردازم .
واسه ی پیگیری ِ حرفهای من ( البته اگه قابل بدونید Angel ) لطفا به اینجا
مراجعه کنید .
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18508-page-2.html][/url]
نگار جان عزيزم اين مغزاي متفكر نميدونن لباس تنگ بيشتر ميپزونه و لباس باز بيشتر ميسوزونه.Cool تابستون براشون يه بهانه است، يه بهانه احمقانه!
سلام متن زیبایی بود . ولی من با این گفته زیاد موافق نیستم.
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است: [ -> ]

تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...

واقعیت این هست که عرق کردن زیاد جالب نیست . امروزه هم بیشتر دئودرانت ها و ضد عرق ها دارای عطر می باشند . درسته که اسلام در باره ی حفظ حجاب توصیه ی بسیار کرده ولی به معطر بودن هم تاکید شده . یک بار از یک روحانی همچین سوالی شد و در پاسخ گفتند که اگر معطر بودن و عطر زدن در جامعه عرف شود و همه ی مرد ها و زن ها به خود عطر بزنند آنگاه مشکلی برای عطر زدن زن ها وجود ندارد . ولی متاسفانه شاید بیشتر تو جامعه ی ما زن ها باید کوتاه بیاند . چون مرد ها دلشان نمی خواهد و یا حوصله ندارند ویا... که خوش بو باشند . شاید بهتره باشد به جای این همه فشار و تاکید بر این که زن ها نباید به خودشان عطر بزنند تا بوش را یک نامحرم بفهمد روی این موضوع تمرکز کنیم که همه ی افراد جامعه معطر باشند . چون خود عمل عطر زدن کار بدی نیست .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع