تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: باز هم تابستان...!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
در آینده زنانی پیدا می شوند که در عین پوشیدگی برهنه اند لباس های بدن نما می پوشند و دلفریبند . موهای خود را طوری درست می کنند که مانند کوهان شتر جلوه می کند . اینان وارد بهشت نمی شوند و حتی بوی بهشت را استشمام نمی کنند با اینکه بوی بهشت از راه دور شنیده می شود .
صحیح مسلم ج 4 ص 168
با عرض سلام!

حجاب مسئله ای شخصی است ، ولی تنها در حریم خانه و حریم شخصی فرد ، حجاب در جامعه یک مسله شخصی نیست ، حالا بگیم هرکی هرچی دوست داشت بپوشه ، ستر زینت همانطور که در احادیث و روایات نقل شده ، واجب هست ، حالا هم نباید مرد بازوی ورزیده ی خودش رو بیرون بگذارد که زنی تحریک شود ، نه زنی موی و ... شما کباب رو بزار روبروی شخصی گرسنه ، روشو هم با چیزی نپوشون ، ببینه و بوشو بشنود ، خلاصه خودشون نمی تونه کنترل کنه! بقول معروف فیلش یاد هندوستون میکنه!
[تصویر: blush.gif]

نقل قول:یه بنده خدایی بدون روسری
با لباس بدن نما و کوتاه و و و داره تو خیابون رد میشه
یه آقایی که معتقد و متدین هم هست چشمش به این بنده خدا میخوره
گناه کرده ؟

دوست من نگاه کردن شامل 3 نوع نگاه کردن هست! خب حالا مثلا من چشمم می خورد به این خانوم ، بار اول مشکلی نیست ، ولی این که برگردی ، دوباره نگاه کنی و قصد لذت داشته باشی ، یقینا گناه کرده! یا شما به احکام و شرعیات مسلط نیستی ، یا سعی داری با حرفهای سطحی مخاطبت رو به چالش بکشی و خودت رو عالم به وضع به جامعه نشان بدی ، که هیچ کدام دردی از ما دوا نکرده و نخواهد کرد.

موفق باشید و خدایی!
گونه‌های حجاب در قرآن1- حجاب پوششی

[30]

[b]«اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [روسرى‏هاى بلند] خود را بر خويش فروافكنند.»
در این آیه‌ی شریفه ـ بی آن که خداوند، حد و اندازه و ریز مسائل حجاب و پوشش را بیان کند ـ دستور می‌دهد که پوشش و فرو انداختن چادر یا روسری‌های خانواده‌ی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و سایر مؤمنین به گونه‌ای باشد که مانع جلب نگاه‌ها و آزارها شود.
در سوره‌ی مبارکه‌ی نور، بخش دیگری از پوشش و حجاب را برای بانوان مسلمان یادآور شده است:
«ولا یبدین زینتهن الا ما ظهر منها و یضربن بخمرهن علی جیوبهن»

[31]

«و زينت خود را- جز آن مقدار كه نمايان است- آشكار ننمايند و (اطراف) روسرى‏هاى خود را بر سينه خود افكنند.»
در اينكه مقصود از «زينت» چيست، تفاوت‌هايي در ديدگاه‌هاي مفسران به چشم مي‌آيد، چنانكه
بعضى زينت پنهان را به معنى زينت طبيعى (اندام زيباى زن) گرفته‏اند، در حالى كه كلمه «زينت» به اين معنى كمتر اطلاق مى‏شود

.
[/font]
بعضى ديگر آن را به معنى «محل زينت» گرفته‏اند، زيرا آشكار كردن خود زينت مانند گوشواره و دستبند و بازوبند به تنهايى مانعى ندارد، اگر ممنوعيتى باشد مربوط به محل اين زينتها است، يعنى گوشها و گردن و دستها و بازوان

.
بعضى ديگر آن را به معنى خود «زينت آلات» گرفته‏اند، ولي در حالى كه روى بدن قرار گرفته، و طبيعى است كه آشكار كردن چنين زينتى توام با آشكار كردن اندامى است كه زينت بر آن قرار دارد

.
[/b]
[font=Tahoma]به گفته برخي محققان حق اين است كه ما آيه را بدون پيشداورى و طبق ظاهر آن تفسير كنيم كه ظاهر آن همان معنى سوم است و بنا بر اين زنان حق ندارند زينت‌هايى كه معمولا پنهانى است آشكار سازند هر چند اندامشان نمايان نشود و به اين ترتيب آشكار كردن لباسهاى زينتى مخصوصى را كه در زير لباس عادى يا چادر مى‏پوشند مجاز نيست، چرا كه قرآن از ظاهر ساختن چنين زينت‌هايى نهى كرده است.

تحلیل از:بتول سادات امینی
سلام...Big GrinBig Grin
(۲۰/تیر/۹۱ ۲:۰۶)نگار نوشته است: [ -> ]
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۳)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بلــــــــــــــــــــــــــــه...چه شاعر گرانقدری هم هستن ایشون!!!Big Grin
شما مگه میدونی من کیو میگم؟؟؟؟Big GrinBig Grin

یه سوال دارم....یه ماه دیگه ماه رمضونه.....اونوقت هم که مرداده و اوج گرما اوضاع داغون تر از این میشه اونوقت تکلیف ما چیه؟......روزه هامون باطل میشه؟؟؟؟؟؟؟....
چرا همه فقط حرف میزنن....یکی یه راه عملی نشون بده....
سلام
شما میگید این متن یک دل نوشته است ؟ ولی به نظر من یک متن متعصبانست ... حجاب یعنی پوشش نه چادر
خیلی از دختر و خانوم هایی مانتویی هستن که حجاب کاملی دارند که از قضا چند تاشون از دوستان خودم هستن . این
دوستان علاوه بر پوشش ظاهری اخلاق ورفتار مناسب واسلامی دارن
از طرفی دخترانی هستن چادوری که حجاب درستی ندارند . و همچنین اخلاق و رفتار مناسبی ندارند
تو هر دو قشر بد و خوب هست
کتاب حجاب اقای مطهری رو حتما مطالعه کنید.
در ضمن تو دین اسلام رنگ مشکی اصلا توصیه نشده .
شما تو تابستون تو پارک چای میخورید یا بستنی؟ فکر نکنم خوردن بستنی ایرادی داشته باشه؟!!!!!!!!!!!!!؟
نقل قول:در ضمن تو دین اسلام رنگ مشکی اصلا توصیه نشده .

توصیه می کنم در این باره بیشتر تحقیق کنید ، رنگ سیاه در مورد چادر اتفاقا توصیه هم شده است! هرکسی هم که می گوید افسردگی و ... می آورد بازیچه ی دست جوامع غربی است و بس!

من که خیلی از کنترل چشم خاطره خوبی ندارم ، چند باری به خاطر خیره شدن به زمین جلو پام و راه رفتن و البته غرق شدن تو مشکلات شخصیم از قبیل نمره ها و.... به عنوان سطوح شامل میله ، تیر چراغ برق ، جوی آب ، زیر ماشین ، تو گودال ، رفتن تو مغازه اشتباهی و دیگر موارد برخورد های شدیدی کردم Big Grin، خب یه کم هر دو طرف مراعات کنید دیگه هم خانم ها هم آقایون!
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۲۰/تیر/۹۱ ۱۷:۰۸)شیما نوشته است: [ -> ]
سلام
شما میگید این متن یک دل نوشته است ؟ ولی به نظر من یک متن متعصبانست ... حجاب یعنی پوشش نه چادر
خیلی از دختر و خانوم هایی مانتویی هستن که حجاب کاملی دارند که از قضا چند تاشون از دوستان خودم هستن . این
دوستان علاوه بر پوشش ظاهری اخلاق ورفتار مناسب واسلامی دارن
از طرفی دخترانی هستن چادوری که حجاب درستی ندارند . و همچنین اخلاق و رفتار مناسبی ندارند
تو هر دو قشر بد و خوب هست
کتاب حجاب اقای مطهری رو حتما مطالعه کنید.
شما تو تابستون تو پارک چای میخورید یا بستنی؟ فکر نکنم خوردن بستنی ایرادی داشته باشه؟!!!!!!!!!!!!!؟

سلام علیکم
اگر پست اول رو کامل می خوندید می دیدین که دوستمون دقیقا همین مطالبی که شما باهاش مشکل داری رو اشاره کردن....

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است: [ -> ]
+این یه مقایسه ی ساده بین دو نوع پوششیه که تو خوده متن گفته شده!!نه همه ی خانم های مانتویی رو برده زیر سوال...نه همه ی خانم های چادری منظورش بوده!!چون تو هرکدوم از این دو قشر خوب و بد داریم...و این متن یه خانم مانتویی ناجور رو با یه خانم چادری خوب مقایسه کرده!!
لطفا در این مورد بحث نکنید!Wink

توضیحات پست اول خیلی واضحه
ببینید چه کسی داره متعصبانه برخورد می کنه!!!

(۲۰/تیر/۹۱ ۱۷:۰۸)شیما نوشته است: [ -> ]

(۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۸)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سوال :آیا کراهت رنگ مشکی در اسلام ربطی به چادر سیاه خانم ها دارد؟
در این مورد دو مبحث مطرح می باشد ، یک بحث لباس و دیگری بحث پوشش . پوشش به عنوان آن چیزی است که روی لباس ها را می پوشاند و لباس نیز به آن چیزی اطلاق می شود که زیر پوشش قرار می گیرد که در اسلام اگر پوشش ها مشکی رنگ باشند از این بحث کراهت استثنا شده و اشکالی ندارد (مثل عبای سیاه روحانیون که به عنوان پوشش محسوب شده و حتی نماز خواندن با آن نیز کراهت ندارد.) چادر سیاه خانم ها هم به عنوان پوشش آن ها محسوب می شود که صرفا جنبه پوشش آن ها در عرصه های اجتماعی را دارد که کراهت رنگ سیاه در این مورد (پوشش) صادق نمی باشد.هر رنگی کاربردی دارد وقتی می خواهی برای نامحرم جلب توجه نکنی،سیاه از بهترین رنگهاست.امام صادق علیه السلام می فرمایند: کراهت رنگ مشکی شامل چادر نمی شود.

امام صادق(علیه السلام) فرموده اند :
امام صادق (عليه السلام) مي فرمايند: پوشيدن لباس مشکي کراهت دارد مگر در 3 چيز: کفش و عمامه و کساء (کساء به لباس بزرگ مثل عبا و چادر و امثال آن مي گويند.) - امام صادق (عليه السلام) در پاسخ به پيراهن و کلاه مشکي پوشيدن مي فرمايند: دلت را از گناه و آلودگي پاک نما و هر رنگي را که خواستي بپوش.

مطلب زیر هم برای کسایی میذارم که حدیث امامانمون هم قبول ندارند و حرف روانشناسا رو برای خودشون فصل الخطاب قرار میدن(خیلی متاسفم برای این قوم ) :

- ماکس لوتر روانشناس رنگها مي گويد: "سياه نمايانگر مرز مطلق است" - رنگ سياه براي تعيين رنگها و حريمها بين خود و نامحرم مرزي عاقلانه ايجاد مي کند، در واقع سياه نه، در مقابل سفيد بله. - در حاليکه رنگهاي روشن توجه را به خود جلب مي کنند، رنگ سياه اين خاصيت را ندارد. - سياه نقطه پاياني است. چادر مشکي يعني پايان نگاه نامحرمان، يعني فراسوي پوشش جايي براي نفوذ نگاه ها و نيتهاي ناپاک نيست و سياه نشانگر ترک علاقه و انصراف نهايي و استعمال چادر سياه فقط براي اوقات کوتاه است که زن در بيرون از خانه است و اصولا افراد در بيرون از خانه براي اينکه بتوانند هميشه ظاهري آراسته داشته باشند بيشتر از رنگهاي تيره استفاده مي کنند تا به دليل آلوده بودن فضاي بيرون از خانه، شستشوي آن مشکل ساز نباشد مثلا عموما در اونيفرم مکانهاي اداري و آموزشي از رنگهاي تيره استفاده مي شود. - فردي که لباس تيره اي را پوشيده خودش را نمي بيند که مثلا ديدن اين رنگ او را دلمرده کند بلکه زن با پوشيدن اين لباس، خود احساس امنيت مي کند زيرا توجه نامحرمان را از خود سلب کرده است. در عمل مي بينيم دلمردگي و افسردگي نه تنها در خانمهاي چادري بيشتر نيست بلکه کمتر هم هست. - اگر رنگ سياه براي بشر اينقدر خطرناک بود چرا خداوند حکيم اين رنگ را آفريد؟

دوستان بعضی مطالب این پست کپی شده از سایت راسخون ، و از اینجا و اینجا بود.

یا زهرا (سلام الله علیها)
سلام
چرا با رنگ مشکل دارین/ اگه مد گرایی قراره باشه دیگه دین هم مدل خاصی باید رواج داشته باشه.
مثلا بجای مشکی یه رنگ شما بگین چی باشه؟[align=CENTER]بگین تا جمعه وقت هست بعد رای گیری و روش بحث میکنیم
دوست من نگاه کردن شامل 3 نوع نگاه کردن هست! خب حالا مثلا من چشمم می خورد به این خانوم ، بار اول مشکلی نیست ، ولی این که برگردی ، دوباره نگاه کنی و قصد لذت داشته باشی ، یقینا گناه کرده! یا شما به احکام و شرعیات مسلط نیستی ، یا سعی داری با حرفهای سطحی مخاطبت رو به چالش بکشی و خودت رو عالم به وضع به جامعه نشان بدی ، که هیچ کدام دردی از ما دوا نکرده و نخواهد کرد.

نقل قول: دوست من نگاه کردن شامل 3 نوع نگاه کردن هست! خب حالا مثلا من چشمم می خورد به این خانوم ، بار اول مشکلی نیست ، ولی این که برگردی ، دوباره نگاه کنی و قصد لذت داشته باشی ، یقینا گناه کرده! یا شما به احکام و شرعیات مسلط نیستی ، یا سعی داری با حرفهای سطحی مخاطبت رو به چالش بکشی و خودت رو عالم به وضع به جامعه نشان بدی ، که هیچ کدام دردی از ما دوا نکرده و نخواهد کرد.

خیلیا خیلی چیزا میدونن، ولی به دلایلی به درد هیچ کس نمیخوره ... منم یکی از این خیلیا هستم .

ببین دوست من، من خیلی از حرفها رو تو پست قبلیم زدم، از جمله جواب این حرف شما رو ...

نقل قول:ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...

این حرف یعنی چی ؟
یعنی همین که شما فرمودی
یعنی 2نگاه دوم و سومی در کارنباشه
یعنی انقدر دینش رو قبول داشته باشه که به خاطر دینش از این چیزا بگذره ...

من یه مثال میزنم واستون :

من ازدواج کردم ( بر فرض مثال )
ولی هیچ وقت نمیام به همسرم خیانت کنم ...
دقت کنید
از حدود شرعی و عرف و اخلاقی که به توافق رسیدیم به هیچ عنوان تجاوز نمیکنم
چرا ؟
چون من به یه اصولی پایبند هستم
یه چیزی رو قبول کردم
یه مسولیت رو بر عهده گرفتم
و همچنین همسرم .
حالا من چشمم می خوره به یه خانوم دیگه
عبوری نگاهش میکنم و جلب نظر میکنه
ولی به خاطر اصولم هیچ وقت نمیرم دنبال قضیه رو بگیرم
به جاش میرم خونه
در شرایط مناسب
از خجالت هم درمیایم ...
این طوری هم به خواستم ( که اینجا ارضای نیاز جنسی ) میرسم و هم اصولم پایبند

این قضیه چیه ؟
دقیقا مثل کسیه که وعده ی بهشت بش داده میشه
حوری و باغ و شراب و و و ...
آدم خودش رو کنترل میکنه، به جاش چیزای دیگه ای به دست میاره ...
چرا خدا این همه وعده وعید داده تو قرآن ؟
که آدم جلوی خودش رو بگیره تا به وقتش ...

از اون طرف قضیه هم هست که من خیانت کنم و ...
تمام اصول و ارزش ها رو به باد بدم
بعد از یه مدت هم گند قضیه در بیاد و کل زندگی به فنا بره
که این مثل وعده ی جهنم میمونه.

حالا 2باره بر میگردم سر حرف خودم

نقل قول:
مسلما اگه یه نگاه عبوری و گذری و نه از سر لذت و هوس باشه چه ایرادی داره ؟

به اون خانوم چه ربطی داره کسانی که ادعای دین داری میکنن دشون قرص نیست و با یه ارایش و بوی عطر هوش از سرشون میپره ؟!

اگه دینداری اینه که به خاطر اینکه خود به گناه نیوفتید آزادی های دیگران رو بگیرید، این واقعا جای سوال داره ...

ولی اگه به جای حجاب روی سر ناموس مردم، حجاب روی چشم باشه خیلی بهتره ...

این غیر انسانیه که من به خاطر خواست خودم اختیار رو از بقیه بگیرم ...
به خاطر وعده ی بهشت به جوون مردم زور بگم
به جای این کارا خودم رو اصلاح میکنم و کنترل .

ولی این حرف من رو میدونید که اجرا شدنی نیست ...
چرا ؟
چون

نقل قول:همه ی ماها مسلمون به دنیا میایم و مسلمون از دنیا میریم
دقت کنید، اسلام ژن هست
اسلام در ساختار DNA هر فرد هست که به بچش هم منتقل میشه ...

بدون اینکه خودمون انتخاب کرده باشیم ...
حتی خیل عظیمی دنبال اینکه برن تحقیق کنن ببینن اسلام چی هست، دادن روزگار سپری میکنن .

ولی کسی که میره دنبال دینش و تحقیق میکنه میشه مثل مسلمونای خارج نشینی که ( مثلا ) تو سن 18 19 سالگی اسلام میارن و اینطوری باهاشون بر خورد میشه :

نقل قول:
آخه یه دختر با روسری بیاد سر کار یا دانشگاه به کی صدمه میزنه که باید مانعش بشن ؟
رفته تحقیق کرده ، مسلمون شده ... دلش میخواد که این مدلی لباس بپوشه ... جای کی رو تنگ میکنه ؟!

ولی کسی که این رو انتخاب نکرده، تحقیق نکرده هیچ حقی برای تصمیم گیری در زندگیه خودش نداره ...

در مجموع آدم گیر میوفته بین افراطیون
نقل قول:از اروپا گرفته ( فرانسه ) تا اینجا دولت ها ئ حکومتها دارن زور میگن سر این قضیه به مردم

راستی ، کسی جواب حرفهای من رو نداد ...

نقل قول:

با احترام کامل به خانومای چادری، شما چرا چادر رو انتخاب کردید ؟

یا از سر عادت و اجبار

یا از سر اختیار و عقل ...

بازم حرف دارم
فقط منتظرم ...

این متن هیچ ربطی به گشت ارشاد نداره!!

منم هنوز اسمی از گشت ارشاد نبردم
از قشر متعهد و مذهبی جامعه گفتم که خندیدن دختر مردم رو باعث به گناه کشیدن جوونای مردم میدونن
همونا که چند دهه ی پیش به این نتیجه رسیده بودن جوراب رنگی ( مثلا آبی ) برای پسرها باعث انحطاط ارزش های اخلاقی میشه و پس از کلی تحقیقات متوجه شدن که موی سر خواهر آدم باعث عذاب اخروی ...
من از خودم اینا رو نمیگم، از کسایی که دهه ی 60 و 70 رو یادشون هست بپرسید
همون کسایی که دوران نخست وزیری موسوی رو یادشون میاد که چه اوضاع جالبی تو کشور داشتیم ... از کمیته ها گرفته تا تایید برای ورود به دانشگاه ها و و و ...

این جامعه شامل مرد هایی هم میشه که دلشون میخواد گناه نکنن!!دلشون میخواد نگاه نکنن!!و دیگه لازم به توضیح نیست که تو راه رفتن عادی تو خیابون چقدر عذاب میکشن!!چون تقریبا جایی بجز جلوی پاشونو نمیتونن نگاه کنن!!

من عادت ندارم وقی یک طرف بحث من هستم سوالی رو بی پاسخ بذارم و در حد توان و دونسته هام جواب میدم.

من تا حدود زیادی جواب این حرف شما رو دادم، حالا یه چیزی هم بهش اضافه میکنم ...

منی که دلم میخواد چی ؟
من دلم میخواد نگاه کنم و دنباله ی قضیه رو بگیرم
این قدرت در وجود من هست که سیر نشم ( از قدرت، پول، دانش، لذت، شهوت ) ...
همه قبول دارید که آدم سیری ناپذیر هست، یکی در راه خوب و دیگری راه بد ...
حالا من که توانش رو دارم نگاه کنم چرا نگاه نکنم ؟
چرا نگاه نمیکنم ...؟

چون انقدری به اصولم، به همسرم پایبند هستم که بخوام و بتونم خودم رو کنترل کنم ...
چون میدونم نیازهام یه جایی هست که برطرف میشه و حسرت به دل نمی مونم ...

دوباره بر میگردم سر حرف قبلیم
چرا ما شاهد کسانی هستیم که در ظاهر و اسم مسلمون هستن، ولی در باطن بویی از اسلام نبردن ؟

من واسه ی این حرف 2تا جواب دارم:

1-
از سر اجبار مسلمون شده
مثل همه ی مسلمونا که در خانواده ی مسلون به دنیا میان
فقط با این تفاوت که یه عده تحقیق میکنن در دینشون و یه عده نه .

2- انقدری دینش رو ، خداش رو نمیشناسه که وقتی میگه در قرآن بنده ی من ، خودت رو کنترل کن، این راهت این چاهت . از این مسیر خودت رو ارضا کن و غریضت رو سرکوب نکن ( الان منظورم ازدواج و نیلز جنسی هست ) و در این مسیر پیش برو، منم به روشهایی هوات رو دارم . اگه هم کارت رو خوب انجام دادی من به وقتش بهت حال میدم اساسی ... میارمت تو بهشت صفا کن واسه خودت ... اینقدری نمیدونه از دینش که به این نتیجه برسه ...
فکر میکنید دلیل خیانت ها و طلاق ها چیه ( همشون نه ، درصد بالایی ) ؟
نیاز جنسی
مرد نمیتونه زنش رو ارضا کنه، زنه یا مچاله میشه زیره فشار یا خیانت میکنه و برعکس
یعنی مرد و زن جایی رو نمیشناسن که بهشون توجه بشه
پس از اون محیط امن خارج میشن، حریمها رو میشکنن و میشه اونچه که نباید بشه ...

حرف من اینه، وقتی کسی گناه میکنه، اول دنیویش رو میگم، خلاف :
وقتی کسی خلاف میکنه یا نمیدونه این کارش خلافه و پیگرد قانونی داره
یا میدونه ، ولی فکر نمیکنه که باید پاسخ این کارش رو بده یه روزی و به اصطلاح فکر میکنه گیر نمیوفته .

حالا وقتی کسی گناه میکنه یا نمیدونه این کارش گناه هست
یا میدونه، ولی انقدر اعتقاداتش ضعیف هست که روز حساب و کتاب رو بیخیال بشه و کار خودش رو انجام بده ( البته این قضیه هم جای حرف زیاد داره ) .

نقل قول:«اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [روسرى‏هاى بلند] خود را بر خويش فروافكنند.»

الان 2باره شد حرف من
پیامبر که نداریم الان که بگیم زن و دخترش رو توجامعه میبینیم ، این قضیه هم که حضرت خدیجه مادر معنوی مسلمونا هست و احکام رو شامل نمیشه هم که کسی باش مخالفتی نداره ( یه دفعه بر نگردید بگید همه ی مسلمونا بچه ی پیامبر هستن ! )

میمونه 1 مورد، که میشه همون 1 مورد حرف من ...
مومن
کسی که ایمان داره
نه مسلم، کسی که اسلام داره ( حتی اسلام هم نیاورده )
کسی که مسلم هست شاید نخواد بره بهشت، چون اگه بخواد بره بهشت باید ایمان بیاره. تفاوت اسلام و ایمان هم در قرآن اومده
(( نگویید ایمان آوردیم، بگویید اسلام آوردیم )) ( اگه به حرف بنده شک دارید و از قرآن هم بی اطلاع هستید بگید برم آیه رو پیدا کنم و بذارم )
پس رجوع به حرف خودم :

نقل قول:
آخه بهشت که زوری نمیشه ...
شاید یکی نخواد بره بهست، میخواد عرصه رو برای بقیه باز بذاره ...
البته میدونم که تو بهشت به اندازه ی همه جا هست و این حرف یه مقدار شوخی هم بود .

ما تو جامعه مسلمان زیاد داریم، ولی متاسفانه با کمبود مومن رو به رو هستیم ( که احتمالا در دستور کار دولت هست که از چین وارد کنن Angel )

همینطوری شده که الان با این اوضاع تو جامعه روبه رو هستیم ...

(۲۱/تیر/۹۱ ۲:۳۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
چرا با رنگ مشکل دارین/ اگه مد گرایی قراره باشه دیگه دین هم مدل خاصی باید رواج داشته باشه.
مثلا بجای مشکی یه رنگ شما بگین چی باشه؟
بگین تا جمعه وقت هست بعد رای گیری و روش بحث میکنیم

خب وقتی کسی میخواد جلب توجه ( از نظر ظاهری ) نکنه باید یه چیزی بپوشه مناسب با هدفش.
مثلا من وقتی میرم دانشگاه سعی میکنم از لباس های ساده تر که کمتر دیگران رو با ظاهرم در گیر میکه استفاده کنم
مثلا رنگ های ساده تر ( آبی روشن ، خاکساری، سفید ) که هم نوع و مدل پیرهنم ساده باشه و هم نسبت به رنگای دیگه کمتر تو چشم میزنه و در عین حال اون مردونگی و شخصیتم رو هم حفظ میکنه .
در عوض وقتی میریم با دوستان تفریح و پارک، شلوار جین و تی شرت و ...
وقت قرار یه مدل
وقت پولو خوری یه مدل ...
در هر جایی آدم باید ببینه هدفش از ونجایی که میخواد بره چیه .

حالا شما که دنبال مدل خاصی هستی به عنوان مدل دینی، باید اول هدف خودت و دین رو مشخص کنی از این پوشش، بعدش ما هم در خدمتیم .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع