تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا نماد گرایی؟(شروع یک دوره جدید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۸)سینا نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی این جواب منو قانع نکرد....
قابل لمس تر توضیح بدین !مصداقی!(مثلا اگه تو خونمون پر هرم باشه ،یا اون تک چشم، چی قراره بشه؟! یا چه تاثیری رو ما میذاره؟!)

نماد چيست؟
نمادشناسی ، چیزی حد فاصل بین علم فلسفه و علم زبان شناسی است
.

1_ یکی از گسترده ترین ومتعارف ترین تعاریف نمادشناسی تشریح آن بوسیله موضوع است.
« نمادشناسی عبارتست از علم علائم و یا سیستم های علامتی »
اگر به این تعریف دقت کنیم ، پرسشی در ذهنمان ظاهر میشود : چه کسی تفاوت علائم و غیرعلائم را مشخص می کند ؟
اجازه دهید ابتدا فرض کنیم که :
الف: علائم وجود دارند
ب: ما می دانیم علائم چه هستند .
آقای پیرس معتقد بود که اشیاء در درون خود به یکدیگر تبدیل می شوند و نمادها نیز به عنوان رسانه ای عمومی بین تفکر مردم و جهان عمل می کنند.
گاهی مردم به برخی از اشیاء معانی خاصی می دهند. یا آنها را به علائم و نمادهائی نسبت می دهند که برای دیگر مردمان شاید کاملاً بی معنی و پوچ به نظر برسد.
مانند:حرکات عجیب وغریب وگروهی مردمان برخی ازقبایل ، یا اعتقادات آنها به خرافات و خرافه پرستی و ...
بطور خلاصه شرایط زیادی وجود دارد تا ما تصور کنیم که یک شیئی خاص به عنوان یک نماد باشد یا نباشد .

2_تعریف نوع دوم تعریف نمادشناسی بوسیله روش است.
نمادشناسی یک روش زبان شناسانه در تعارض با سایر زبانهای معمولی است.
مفهوم این جمله چیست ؟
یعنی اینکه نمادشناسی راهی است برای بازبینی برخی اشیاء که تابع و منشعب از یک زبان مشابه و همانند است.

این تشابه ، هسته اصلی در روش است . باداشتن یک زبان ، همه چیز را می توان توضیح داد: سیستم خویشاوندی ، کارتهای بازی ، بیان حالات چهره ، هنر آشپزی ، تشریفات مذهبی و هر چیز دیگر.

ما می توانیم نمادشناسی را انتقال کنایه (بااستفاده از شباهت) بدانیم.
یکی از مهم ترین اصول نمادشناسی ، شاخه هائی از اصطلاحات زبان شناسی است بنابراین در نمادشناسی از طریق روش ، همه چیز همانند استعاره زبانی یا تفسیر آگاهانه هر چیز همانند زبان است.

شناخت نقش ابزار های نمادین فعالیتهای بشری نتیجه کارکرد پنداشت بسیاری از شاخه های روان شناسی ، جامعه شناسی ، علوم انسان شناختی و ... است.

اکثریت مردم از کاربرد و تعاریف نمادشناسی اطلاعات دقیقی ندارند. وقتی پرسیده می شود:
«نمادشناسی یعنی چه»
ممکن است پاسخ داده شود:
علمی که با علائم و سیستم ها سروکار داشته باشد، این پاسخی است که حتی خود پاسخ دهنده را هم قانع نمی کند!

پس تعریف دیگری باید از نمادشناسی ارائه شود...
نمادشناسی همانند یک علم ، بوسیله نمادشناسان سازماندهی شده اند در این مسیر کاربرد علائم ، کدها ، مفاهیم ، نمادها و اصطلاحات و ... بصورت قراردادی یا عرفی و معمول است که در این علم به عنوان یک نماد بکار گرفته می شوند.

بنابراین نمادشناسی "موضوعی"عبارتست از:
نمادهائی که توسط مردم یعنی همانهائی که خودشان را نمادشناسان می دانند ، مشخص و ارائه می شوند.
.
.
.
در یک جمله:
یک فرهنگ تمام عیار با اثرگذاری بیشتر و عمیق تر و البته توام با کنایه و ایهام و...

(۲۷/اسفند/۸۹ ۱۳:۵۸)mosi34 نوشته است: [ -> ]بچه ها دوران ظلم و جور به سر رسیده اینقدر سر این مسائل بحث نکنید این نماد گرائی شدید اخیر اینا مثل دست و پا زدن و جون دادن یه گوسفنده (بلانسبت گوسفند) وقتی سرشو میبرن. این دست و پا زدن ها به هیچ کس صدمه نمیزنه.

الان وقت پیدا کردن نماد و فکر کردن رو این مسائل نیست . دور و برتونو ببینید تو چند تا کشور مسلمون جنگ شده؟
ما باید به اونا کمک کنیم هر طور که میتونیم .

تا حالا میگفتیم اندکی صبر سحر نزدیک است ولی حالا داریم سپیده دم صبحو که سر زده میبینیم . دیگه وقتشه که بیدار شیم چون "عصر ظهور" فرا رسیده ...!

با سلام
دوست خوبم؛
برای صعود به همه ی پله های یک نردبان احتیاجه...
خوشبختانه این تالار قسمتهای مختلفی داره که مطمئناً در یک دید وسیع،باید از همه بخش های اون استفاده کرد...
بر خلاف نظر برخی از دوستان(ضمن احترام) کماکان موافق ادامه این گفتگو با ارسال پست های جدید هستم..
این یعنی:
1- حضور در تالار
2- آگاهی بیشتر
3- شناخت کنایه ها و ترفندهای هنری و ... شیطانی(که همواره مخفی نگه داشته شده)
4- ایجاد بصیرت در عامه ایی که کمترین اطلاعاتی در این زمینه ندارند(و ای چه بسا که، عزیزی بصورت اتفاقی و تنها با یک "کلیک" و با دیدن تنها یک عکس! برای مطالعه بیشتر و دقیق تر مطالبی از این دست راغب بشه)(اتفاقی که در حوزه "مجازی نت" فراوان اتفاق می افته..)
.
.
در پناه خدا
اینکه ما ها فقط بشینیم اینجا با هم بحث کنیم کفایت میکنه؟ نه دشمن تا پشت در خونه اومده الان وقت کار عملیه عزیزان فرهنگسازی کنیم جلو ی ترویج فرهنگ شیطانیه غرب رو باید گرفت الان وقت جنگه ما باید به جوانان بگیم شمت فرهنگ غرب نرن اهنگ های اونها رو گوش نکنند اما از خودمون پرسیدیم: ماها چیزی برای جایگزین کردن این فرهنگ داریم
متاسفانه نه به اندازه ای کار نشده که جوابگوی این نسل حقیقت جو باشه
ممنون messenger عزیز
من چندین بار خوندمون و کم و بیش تونستم درک کنم ولی نتونستم تطبیق بدم و جواب سوالام رو بگیرم،
یک بار دیگه به صورت واضح سولاتم رو مطرح میکنم اگه چوابش تو پست قبلی هست (یا نیست) اگه میدونین جواب بدین!
اول اینکه اگر شما و کسانی مثل شما هیچ تبلیغی ننکنند که مثلان چشم جهان بین یک علامت ماسونی است و فردی بدون آگاهی از اینکه این نماد چه معنی دارد فیلم هایی بیبیند که این نماد در آن استفاده شده است چه اثری در وی دارد؟!و چه اثری برای کسانی که آن نماد را قرار داده اند؟!
دوم اینکه همانطور که گفتین نماد ها قراردادی هستند ،خوب فرض کنید برای عده ای چشم جهان بین معنی ماسونی داشته باشد ، اگر ما بیایم در یک جامعه به افرادی که اطلاعی در مورد اون نماد ندارند آن نماد را یک علامت ضد ماسونی یا یک نماد نشان دهنده ی توحید معرفی کنیم (در واقع این بشود قرارداد آن جامعه در مورد آن نماد خاص) آیا تمام سعی کسانی که آن نماد ها را قرار داده اند در آن جامعه اثر عکس خواهد داشت؟!
سوم اینکه از کجا مطمئن میشود که ما دچار توهم نشویم ،مثلا فردی بگوید که "مربع" یک نماد است ،خوب این شکل استفاده بسیار میشود نه میتوانیم به طور قطع بگوییم دروغ میگوید و نه میتوانیم کاملا تصدیق کنیم ، سوالم این است که قبول دارید اگر نماد ها قرار دادی هستند پس هیچ قطعیتی در معنی مورد نظر آنها نیست ؟!
سولای دیگه ای هم داردم که وقتی جواب اینا رو گرفتم می پرسم!
دوستان توجه كنند به اين دليل كه اين نمادها يك جور طلسم هستندكه همانطور كه ميدونيد طلسم همراهي جن رو نشون ميده ،خوب مهم هست كه اون رو بشناسيم ،همراه خودمون نكنيم ، نبينيم. چون روي ما يعني انسان و دنيا تاثير ميذاره . روي ناخود آگاهمون تاثير ميذاره.
مثلا بيايم فيلم داستان اسباب بازي 3، نارنياي 3 و اين جور فيلم ها رو ببينيم ، بعدش هم بگيم به به چه قشنگه، همه چيز بره پي كارش. اين طوري كه نميشه
. مگه ميشه اسلحه دست دشمنتو نبيني؟Huh
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و با تشکر از مسنجر و سینا ی گل پست های کاملی رو ارائه دادند.
اولا که دشمن تا در خونه ی ما نیومده فرهنگ تشییع هم پیشرفت داره و نباید نسبت به خودمون ناامید باشیم مطمئنا اگه خود شیطان توانایی این رو داشت که مستقیما وارد بشه تا حالا هیچ انسانی رو زنده نمیذاشت اما ما به لطف خدا زنده ایم و پرستشش می کنیم.
در جواب موسی عزیز هم بگم که چند قیام در چند کشور نمیشه دلیل بر ظهور آقا باشه و کسی جز خدا خبر از دوره ی ظهور نداره و این حرف خودش شرکیه مثل پیش گویی کردن و این رو بدونید که شیطان نمی خواد به آرماگدون برسه و نباید اون رو دست کم گرفت و مثل سابق دست روی دست گذاشت و بگیم ظهور نزدیکه...توی فیلم ها هم دیدید شیطان دو جناح رو بوجود میاره جنگ شکل می گیره عده ای میمیرن و اون خوشحال دوباره پادشاهی می کنه...الان هم همینطوره جنگ ها در اصل برای مسلمانی نیست مصر شلوغ شد برای اینکه مردم حق اجتماعی می خواستن رییس جمهور جدید از یک خاندان جدید بر علیه کفر که قیام نکردن که ما نتیجه بگیریم دیگه مردم آماده اند.من خیلی از مردم رو دیدم و سرگذشت خیلی ها رو خوندم اگه اینا وضع شون خوب بشه عمرا اگه دوباره سمت اسلام برن...پاسخ اینجاس که ما باید فرهنگ سازی داشته باشیم اما ما تنهاییم بچه ها..نه پشتیبانی نه بودجه ای خدا هست ولی خدا گفته اول تلاش کنید..نتیجه اش رو من به نفع شما قرار میدم...خب ما واقعا تنهاییم مطمئنا دولت مردان هم باید سری تو سیاست داشته باشن تو اجتماعات به مردم برسن و ما خودمون زندگی و همسری شاید داشته باشیم و برای همین نمی تونیم بطور تمام وقت فرهنگ سازی کنیم خب تو خیلی از فروم ها همین رو گفتن که باید شروع کنیم ولی نشده چون که یک حزب متمرکز و تمام وقت همراه با بودجه و پشتیبانی نداریم...فراماسون سالهاست که فعالیت می کنه و نمیشه انتظار داشته باشیم که مام به همون قدرت در یک آن برسیم...بیداری ماطول میکشه تا یک شکل ضد ماسونی تشکیل بشه پس هی نگید که آقا بحث بسه و بیاید شروع کنیم..دوره ی ضد ماسونی ملت ما هنوز در بیداری کامل به سر نمی بره و حتی خودمون کامل از همه جوانب دشمن خبر نداریم ما باید اول دشمن رو بشناسیم تا بتونیم باهاش مقابله کنیم ...
اما بصورت فردی من موافقم ما باید هم سن و سالان خودمون دوستان خودمون رو با فرهنگ فاسد فری ماسون ها آشنا کنیم مطمئنا این خودش یک استارت و شروعی خواهد بود و فقط ما چند نفر نمی تونیم از پس این غول ماسونی بر بیایم شاید بگید خب خدا با ماست من یک مثال می زنم شما وقتی بازی کامپیوتری می کنید وقتی از کد های تقلب استفاده می کنید درسته پیروزید اما اون شیرینی و خوشی خاص خودش رو نداره خدا هم اگه بخواد همش بیاد و باشه شما لذت اون پیروزی رو نمی برید وقتی گناهی مرتکب بشید و خدا بیاد و عذاب کنه با خودتون میگید این چه خدایی که همش دخالت می کنه و کم کم احساس می کنید مترسکی بیش نیستید که همینطور هدایت میشید و خوبی خدا در همینه و من بخاطر این حسن خوبش واقعا میپرستمش و بخاطر همین حسن که عاشقش شدم چون علنا نیست و ما انتخاب داریم و چون انتخاب داریم اون شخصا به کمک ما نمیاد...و استقلال ما رو زیر سوال نمی بره
پس کلا بعد از تلاش و رشد کامل عقلی و آمادگی کامل ضد ماسونی می تونیم با اونها یک مبارزه کامل رو داشته باشیم و افزایش جرم وجنایت دلیلی بر اعلام آمدن امام زمان نیست و تاریکی با همین بهانه سعی می کنه افزایش پیدا کنه و کلا آرماگدون رو از یاد انسان ها ببره و این واقعا زنگ خطری هستش برای ما چشم نبندیم فقط به ظهور آقا و تلاش باید باشه اما به آرامی وبا انتقال و شکوفایی انسانیت در هم نوعان خومون...اونوقت که من میگم امام تنها نیست و جامعه اون شکل میگیره......فکر هم نکنید من علاقه به ظهور آقا ندارم من واقعا عاشق این شخصیت هستم وهمیشه آرزوم بود که در رکاب پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشم حالا هم همین آرزو رو در کنار امام زمان(علیه السلام) دارم و خواهم داشت..

و یک نظر دیگه ای که من دارم اینه که جامعه ی ماسونی به علت اینکه لو رفته وظاهر شده احتمالا در آینده ای نزدیک یا تغییر نام میده و یا عده زیادی از ماسون ها کشته می شن به بهانه ی اینکه از بین رفتن و کم کم هم ذهن جهان رو از وجود خودشون پاک می کنن چون قدرت و نفوذ سالیه اونها این اجازه رو بهشون نمیده که به این سادگی ها جبهه خالی کنن و عقب بشینن.

در پناه حق منتظر پاسخ های واقعا توپ تون هستمUndecided
راستی یه بحثی شده تازگیا که جن ها میان تو این دنیا درسته ولی به این زودی ها نمیان این رو می تونین ازین بفهمین که تو فیلم های کارتونی پخش میشه و حدودا ماله 20سال دیگس که بچه های ما بزرگ میشن..میشه حدس زد که ذهن کودکان در حال آماده سازیه...............!
دوستان تو یه تاپیک یک فیلم ارائه دادن که ظهور خیلی نزدیکه منم در جواب اینو براش نوشتم اینجام میزارم تا چشتون بخوره شرمندم اینقد حرف می زنم:
آدم هر چقدر هم علائم و علامت ببینه باز هم ظهور دست خداست و بنظر شخص این طور حرفها که ظهور نزدیکه باعث ظهور کفر و اشخاص دروغگو میشه و اینکه اینطور حرف ها شرک بزرگیه و باعث میشه مردم مهدویت بزرگ رو کم کم فراموش کنند چون وعده ها به حقیقت تبدیل نمیشه و نا امیدی و یاس رو در جامعه برای ظهور حجت خدا به ارمغان میاره...نشان دادن علائم ظهور و اعلام نزدیکی اون نه تنها باعث ایمان بیشتر نمیشه بلکه در عکس اثرات منفی بی ایمانی و خیالی فرض کردن واقعه ی مهم ظهور و نه امیدی های پی در پی باعث شک و تردید در بین شیعیان خواهد شد پس دوستان سعی کنند بجای نزدیک نشان دادن ظهور روح و روان خود را پاک نگه دارند زیرا روح و روان پاک هرچقدر هم که بگذرد مرگ و نیستی در پی نخواهد داشت...
در پناه حق
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱۹:۴۱)سینا نوشته است: [ -> ]ممنون messenger عزیز
من چندین بار خوندمون و کم و بیش تونستم درک کنم ولی نتونستم تطبیق بدم و جواب سوالام رو بگیرم،
یک بار دیگه به صورت واضح سولاتم رو مطرح میکنم اگه چوابش تو پست قبلی هست (یا نیست) اگه میدونین جواب بدین!
اول اینکه اگر شما و کسانی مثل شما هیچ تبلیغی ننکنند که مثلان چشم جهان بین یک علامت ماسونی است و فردی بدون آگاهی از اینکه این نماد چه معنی دارد فیلم هایی بیبیند که این نماد در آن استفاده شده است چه اثری در وی دارد؟!و چه اثری برای کسانی که آن نماد را قرار داده اند؟!
دوم اینکه همانطور که گفتین نماد ها قراردادی هستند ،خوب فرض کنید برای عده ای چشم جهان بین معنی ماسونی داشته باشد ، اگر ما بیایم در یک جامعه به افرادی که اطلاعی در مورد اون نماد ندارند آن نماد را یک علامت ضد ماسونی یا یک نماد نشان دهنده ی توحید معرفی کنیم (در واقع این بشود قرارداد آن جامعه در مورد آن نماد خاص) آیا تمام سعی کسانی که آن نماد ها را قرار داده اند در آن جامعه اثر عکس خواهد داشت؟!
سوم اینکه از کجا مطمئن میشود که ما دچار توهم نشویم ،مثلا فردی بگوید که "مربع" یک نماد است ،خوب این شکل استفاده بسیار میشود نه میتوانیم به طور قطع بگوییم دروغ میگوید و نه میتوانیم کاملا تصدیق کنیم ، سوالم این است که قبول دارید اگر نماد ها قرار دادی هستند پس هیچ قطعیتی در معنی مورد نظر آنها نیست ؟!
سولای دیگه ای هم داردم که وقتی جواب اینا رو گرفتم می پرسم!

سینای عزیز
ممنون از توجه شما
فکر کنم در پست قبلی پاسخ ارائه شده، با اینحال؛
- مطلق گرایی در این زمینه وجود نداره.
- بشر از طریق نماد،اسطوره،هنر و...از عمق ضمیر پیام میده که این عمق در سطح خودشو بصورت "علائم" و "نشانه ها" ی طراحی و یا نقاشی شده، آشکار می کنه.
- همواره نوع بشر،بیان احوال و فرهنگ و آداب خویش را از همین "نمادها" داشته...معرفی فردی با مشخصات ظاهری،پرچم،لباس،نقشه جغرافیایی و... همه و همه در اختیار آدم قرار می گیره تا بگه: "کیه" و "چطور فکر می کنه"...
- تاثیر منفی یا مثبت بسته به شرایط مختلف،متفاوته...با این وجود،برخی از نمادهای "کهن" از دیرباز بر "خیر" و برخی دیگر،همواره بر "شر" تاکید داشته اند.یه قراردادی که در طول سالها در بین عام و خاص جا افتاده.
- ایجاد انرژی "مثبت یا منفی" یک نماد،به اعتبار موجود اولیه اون هست(و گاهی هم تحمیل انرژی با "نشاندار" کردن" ؛
یعنی "شی اولیه" خنثی ست ولی مفهوم تزریق شده، با فرآیند "شرطی سازی" اونو از حالت خنثی و بی معنی درمیاره) و بر همین اساس وقتی یک تکانه "سمعی و بصری" دریافت میشه،در واقع انرژی اون هم در حال انتقاله.
- "حواس " خصوصاً "حس بینایی" با درک تکانه های دیداری و غیر دیداری،شروع تحریکات عصبی رو به دنبال داره که منجر به انفعالاتی در مغز میشه که خواسته یا ناخواسته تاثیرش رو میذاره.(که در علم عصب شناسی اصلی بدون تردید و کاملا اثبات شده هست)
- زبان هنر!،آنقدر نفوذ داره که شیطان وایادی اش از این حربه! استفاده کنند و حتی در لباس "خیر" هم خودشون رو جلوه بدن.(کمااینکه در مبانی دینی ما هم اشارات مهمی در همین خصوص وجود داره)
- مسئله "تزریق افکار" از طریق نماد ها،بحثی کاملا جدیه.
- همیشه "آگاهی" بهتر از "عدم آگاهی" هست!

و........
سینا جان نظری که به شخصه دارم درباره نماد گرایی اینه که وقتی شما یک دوست رو سالها قبل ببینید و چندی بعد ببینیدش حتما ازش خوشتون میاد و در یک کار شراکتی از اون بهره می برید تا یک غریبه
نماد هم میخواد مارو با فرهنگی دوست و آشنا کنه که چندی بعد ظهور میکنه...مثلا ساختمانی وارد میشیم پر ازنماده و تو ضمیر ناخودآگاه ما جا میفته به فرض اون ساختمون جای خوبی هم هستش...بعد ها که حکومت شیطانی تاسیس میشه شما با ترس بهش نگاه نمی کنید و احساس آشنایی و نزدیکی و آرامش پیدا میکنید میگید اینم بد نیست اما خبر نداریم که این نماد ها همه در درون افکار ما نفوذ کرده و تکرار اونها باعث یک شکل گیری کامل ذهنی له نیروهای شیطانی شده و بنظر من شاید بوجود اینکه ما آگاهی رو درباره نماد گرایی داریم باز هم تاثیرات منفی خودش برجا خواهد گذاشت.
با سلام
اگر بخواهم واضحتر توضیح بدم باید از یکی از قوی ترین تئوری های یادگیری ( schema theory)
( این لینک تئوری البته انگلیسی
http://education.stateuniversity.com/pag...HEORY.html )
یا همان تئوری طرح واره ها استفاده کنم
بر اساس این نظریه ذهن انسان پر است از طرح واره ها یا اتاق ها که هر ورودی یا (input) در اتاقی که مطالبش شبیه به آن است ذخیره می شود به طوری که دیدن هر عضوی از این اتاق تمام اعضای آن اتاق را فراخوانی می کند و (هر آنچه دیده بیند دل کند یاد) این دلیل این است که ما بعضی اوقات با دیدن شخصی یا چیزی کلی مفاهیم دیگر را به یاد می آوریم . این نمادها کلید آن مفاهیمی که قبلا به طریق mind control توسط ابزارشان(رسانه . هالیوود و ...) القا شده است می باشد.و با دیدن آن نمادها شما هم حضور آنها را می بینید و هم در کلاس مفاهیمشان قرار می گیرید و تحت تاثیر قرار می گیرید .البته این یکی از آن دلیل ها می باشد دلایل بسیاری هم دارد که از حیطه این حقیر خارج می باشد.
یا علی

البته مسئله ی اصلی دشمن است نه نمادهایش
این ارسال قبلی بود که برخی از دوستان توضیح بیشتری خواسته بودند
با سلام به دوستان
در مورد نمادها و علت به کار بردن آنها از لحاظ روانشناختی شخصیت انسان به مانند یک تکه یخ معلق در روی آب است که چیزی در حدود 70 % آن زیر آب است به عبارت دیگر در اراده و اختیار ما نیست منظور این است که به طور مطلق در اختیار ما نیست اما این قسمت چگونه کار می کند .در واقع هر چیزی که چشم ما می بیند یا گوش ما می شنود و به طور کلی هر مطلبی که به هر طریق وارد ذهن ما می شود روی این قسمت شخصیت تاثیر می گزارد .این مطلب دلیل همین مورد است که ما به طور ناخواسته به بعضی مطالب علاقه مندیم و به برخی نه یا همواره از اطرافیانمان تاثیر می پذیریم. این نمادها چون همراه با نوع خاصی از مطالب هستند همواره اگر به هر طریق حتی به صورت ناخودآگاه وارد ذهن شوند آن مطالبی که همواره همراه آن می آیند را تداعی کرده و ضمیر ناخودآگاه را تحت تاثیر خود می گزارند به طوری که حتی یک اشاره به یکی از آن نمادها تاثیر شگرفی روی شخصیت ما می گذارد . البته در روانشناسی چیز مطلقی وجود ندارد اما این مطلب تقریبا مطلب قابل اعتمادی است و به برداشت حقیر این می تواند یکی از علل نمادگرا بودن آنها باشد.
یا علی
البته مسئله ی اصلی دشمن است نه نمادهایش
لینک داده شده محسن آقا بزودی ترجمه میشه برای همه ی عزیزان یه چند تا عکس هم داره که انشاالله ببزودی قرار میدم.
برای اولین بار زمانی که به یک دلاری که داشتم نگاه کردم.دقیقا هرم چشم جهان بین نظرمو جلب کرد. ( اون موقع هنوز مستند ظهور رو ندیده بودم و نمیدانستم این شکل چیه) خیلی کنجکاو شدم بدونم این آرم چه معنی رو میده .و از دیگران پرسیدم .

-------------------------

استفاده از طرح ها و نمادها خودش یک علم هست . مثلا آرم کوکا کولا رو وقتی به یاد می آورید چه رنگهایی در ذهن شما تداعی میشود ؟ قرمز و سفید درسته ؟
هیچ کشوری مثل آمریکا انقدر تخصصی رو نمادها که بر ذهن اثر بگذارند کار نکرده
و مطمئن باشین نه تنها بدون هدف اینکارو نمیکنن بلکه کلی حساب کتاب برای نماد ها و آرم ها دارن . و باید اعتراف کنیم که این نماد هاشون در همه ( جنبه ها نه فقط فراماسونی ) تاثیر خیلی زیادی روی مردم گذاشته و میگذاره
یک مثال دیگه میزنم . میدونید چرا در آمریکا و کشور های اروپایی قیمت اجناس رو اینطوری مینویسند :
6.99$
یا
15.99$

چرا نمیاین راحت روندش کنند بنویسن 7$ یا 16$ ؟ این به خاطر این هست که اکثرا انسانها بصری هستند یعنی با چشم شان میبینند و بعد تصمیم میگیرند . یعنی مشتری عدد 6 رو میبینه و نه 99. در واقع احساس میکنه که داره 6 $ برای خرید یک جنس پول میده نه 7$. در نتیجه فکر میکنه ارزان تر هست و برای خرید جنس تمایل بیشتری نشون میده.

بحثی در پیش روی ما فراماسون ها هستند و مطمئن باشین بیشتر از آنچیزی که ما اطلاع داریم نمادگرایی براشون مهمه .
------------------------------

کسی گفت دشمن که تا پشت در خانه ما نیامده .
نه تنها در خانه همه ما آثارشان هست بلکه متاسفانه در ذهن ما هم رسوخ کردند . هشدار مهم این هست که فراموش نکنید که فراماسون ها همون یاران شیاطین هستند از نوع انسی . سوره ناس رو همین الان یکبار بخونید .
( آیه 6 از این سوره پناه میبریم به خدا از شر جن و انسان )
فکر نکنید که آنها دور از ما هستند و فراماسون ها و اربابش الان در آمریکا نشستند .!!! یادتون نره رئیس شیطان پرستها همون ابلیس ملعنونه . همون شیطانی که همه ما در دین اسلام برامون ازش تعریف کردن. همونی که مارو وسوسه میکنه نمیگذاره کارهای خوب انجام بدیم
..............................
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع