تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا نماد گرایی؟(شروع یک دوره جدید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
تا حالا از خودتون پرسیدین چرا این همه نماد و ساختمون بوجود آورده می شه ؟ بعضیا میگن میخوان نیروهای منفی ایجاد کنن تو فیلم های ظهور هم گفته شده که این نماد گرایی باعث نفوذ بیشتر نیروهای جنی تو دنیا میشه و فراموسون ها قدرتمند تر میشن.
چند وقتی بود همش به این فکر می کردم که این همه اتفاق دست شیطان هاست یا اینکه شیطان رو زمین قدرت مطلق و از فیلم هاش هم معلومه که اون به آدما وجودیت میده هنرمندشون می کنه ذهن شون رو باز می کنه و غیره و غیره...
اینکه ما افتادیم دنیال نمادگرایی و اصلاهمه چی یادمون رفته یه مدت اینقد مشغول اینا شده بودم که نماز شب هام رو نمیخوندم.

برادر عزيز مثل لينكه شما خبر نداري ها!
والله آدم نمي دونه از كجا بايد شروع كنه؟
ما خودمون در اثر ندانم كاريهاي خودمون داريم كارهايي رو مي كنيم . آخه نماز شب چه ربطي داره به اينكه آدم دنبال دشمن شناسي نره ؟ . تمامي علايم اونها اصلحه هاشونه! خيلي از بچه ها تازه با اونها آشنا شدند . خوب چشمشون تازه داره يك جور ديگه به زندگي نگاه مي كنه . دوست دارند راجع به اونها با همديگه صحبت كنن. هميشه باهاش درگير بودن ولي نميدونستن . حالا مي بينن ، مي خوان ديده هاشون رو به ديگران بگن. شما ديدي ، خبر داري ؟ شما هم بايد ديگران رو مطلع كني . نماز شب سر جاش ، اين كار هم سرجاش.
مطلب ديگه اينكه ، يعني ما بايد از روي كارتونهاي اونها بايد بگيم چه اتفاقي خواهد افتاد ؟ ما خودمون منابع معتبر داريم . ما خودمون بايد بدونيم . ما خودمون بايد بگيم . مگه ميشه ما از روي كارهاي اونها بخواهيم بگيم ده سال ديگه ظهور اتفاق مي افته يا يك سال ديگه؟ تمامي علايم يكي بعد از ديگري به زودي اتفاق مي افته ، چون مراحله اش آماده است . اگر يكي به شما 5 ماه پيش مي گفت تا 2 هفته ديگه تمام خاورميانه رو انقلاب ها فراميگيره ،باور مي كردي ؟
خاندان آل سعود نمونه اش. شروع داره ميشه به اميد خدا . خورشيد ظهور دارد طلوع مي كند به حمد الله .
شمشير هاي داناييمان را تيز تر كنيم
و به قول دوستمان
هر كس كه هواي دوسـت در سر دارد
شمشير نه! قلب خويش را بردارد
در سنت شيعه نيست حتي به نماز
كه دست به روي دست خود بگذارد
(۲۹/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]تا حالا از خودتون پرسیدین چرا این همه نماد و ساختمون بوجود آورده می شه ؟ بعضیا میگن میخوان نیروهای منفی ایجاد کنن تو فیلم های ظهور هم گفته شده که این نماد گرایی باعث نفوذ بیشتر نیروهای جنی تو دنیا میشه و فراموسون ها قدرتمند تر میشن.
چند وقتی بود همش به این فکر می کردم که این همه اتفاق دست شیطان هاست یا اینکه شیطان رو زمین قدرت مطلق و از فیلم هاش هم معلومه که اون به آدما وجودیت میده هنرمندشون می کنه ذهن شون رو باز می کنه و غیره و غیره...
اینکه ما افتادیم دنیال نمادگرایی و اصلاهمه چی یادمون رفته یه مدت اینقد مشغول اینا شده بودم که نماز شب هام رو نمیخوندم.

برادر عزيز مثل لينكه شما خبر نداري ها!
والله آدم نمي دونه از كجا بايد شروع كنه؟
ما خودمون در اثر ندانم كاريهاي خودمون داريم كارهايي رو مي كنيم . آخه نماز شب چه ربطي داره به اينكه آدم دنبال دشمن شناسي نره ؟ . تمامي علايم اونها اصلحه هاشونه! خيلي از بچه ها تازه با اونها آشنا شدند . خوب چشمشون تازه داره يك جور ديگه به زندگي نگاه مي كنه . دوست دارند راجع به اونها با همديگه صحبت كنن. هميشه باهاش درگير بودن ولي نميدونستن . حالا مي بينن ، مي خوان ديده هاشون رو به ديگران بگن. شما ديدي ، خبر داري ؟ شما هم بايد ديگران رو مطلع كني . نماز شب سر جاش ، اين كار هم سرجاش.
مطلب ديگه اينكه ، يعني ما بايد از روي كارتونهاي اونها بايد بگيم چه اتفاقي خواهد افتاد ؟ ما خودمون منابع معتبر داريم . ما خودمون بايد بدونيم . ما خودمون بايد بگيم . مگه ميشه ما از روي كارهاي اونها بخواهيم بگيم ده سال ديگه ظهور اتفاق مي افته يا يك سال ديگه؟ تمامي علايم يكي بعد از ديگري به زودي اتفاق مي افته ، چون مراحله اش آماده است . اگر يكي به شما 5 ماه پيش مي گفت تا 2 هفته ديگه تمام خاورميانه رو انقلاب ها فراميگيره ،باور مي كردي ؟
خاندان آل سعود نمونه اش. شروع داره ميشه به اميد خدا . خورشيد ظهور دارد طلوع مي كند به حمد الله .
شمشير هاي داناييمان را تيز تر كنيم
و به قول دوستمان
هر كس كه هواي دوسـت در سر دارد
شمشير نه! قلب خويش را بردارد
در سنت شيعه نيست حتي به نماز
كه دست به روي دست خود بگذارد

شما از اول شروع کن !Smile

1منظور از نماز شب این بود که اینطور چیزها اگه دنبالش بریم کلی وقت میگیره و من خودم وقتی میگم کارهای مستحبی ببین کارهای واجبم دیگه چی شده!
2من نگفتم دنبال نباشن گفتم گشتن نماد در فیلم ها و کارتون کاری بیهوده ای.هدف این باشه که ما بحث کنیم و یک نتیجه بگیریم ببینیم نماد در علم چه اثری داره من حتی میگم واسه ی مبارزه زوده چرا؟ زیرا...
زیرا گروه ضد ماسون و افراد در سطح پایین هستند و اطلاعات کمی دارم خودم هم اینو میگم ما سریعا نمی تونیم با ماسونی که قرن ها فعاله و در کنار پیامبران ما زندگی کرده و تجربه بالایی داره به یک سطح وارد عمل بشیم و فعلا اطلاعات رو باید به بقیه بدیم پس من یک همچین چیزی رو نگفتم اینو یادت باشه خانم
3اینقدر گفتم تعیین وقت نکنید بازم میگم وقتش دست خداست هر وقتم بخواد امام میاد نه اینکه مردم بخوان یا شرایط درست کنن که باعث بشه بزور کسی بیاد
4آل سعود هم منقرض نمیشه فقط از شکلی به شکل دیگه دمیاد یکی میره جانشین بدترش میاد سر جاش همین
5ما پیش گویی نکردیم من گفتم ذهن بچه ها داره آماده میشه و شما اگه منبع دیگه ای داری بیار بحث می کنیم...شما و دوستان داری واقعا کفار 2012 رو ثابت می کنی اینکه اتفاق میفته چی اتفاق میفته هیچ اتفاقی نمیفته زندگی هم عادی پیش میره چند تا شلوغی شده اونم نه واسه خدا این مصر که واسه رییس جمهورش زد قیام کرد اونم باز ارتشیا جاشو گرفت و غیره کشور ها اما یچیز دیگه واسه همه میگم فلسطین هم که میجنگده مگه واسه خدا می جنگه یا مسجد الاقصی؟ زمیناش رو گرفتن جووناش واسه زمینا داره جون میده اگه به مردمش باشه اسراییل بگه مسجد و بدین خونه هاتون رو پس بدین مطمئن باشین میدن میره پی کارش...این وسط فقط ایران و ایرانی داره واسه دینش میسوزه عزیز من پس ببین همه چی عادیه ملت فقط واسه زمین و رییس جمهور و حزب بازی می جنگن نه واسه خدا اگه اونا هم زندگی مرتفع داشته باشن مطمئن باش نه به خدا محل میدن نه به ایرانی جماعت..یه فیلمی هست که دیشب دیدم مضمون جالبی نداشت اما توش پر عرب های عراقی بود که با اسراییل هم پیمان شده بودن!
حالا ما هی بگین علائم داریم و مردم ضد کفر و اینا....
6فکر کردید فری ماسون با این قدرت کبیر چند سالش و این نفوذش اینقدر احمقه که بخواد خودشو لو بده؟ نماد هاشو لو بده....نه. از یک طرف قدرت نمایی میکنه و پس از پخش این همه نماد مردم رو به ترس میندازه تا بتونه با کنترل افراد جامعه واقعه 2012 خودشو رو کاملا ایجاد کنه.طرف دیگشو ما میخوایم تو همین بحث ها پیدا کنیم!...حالا ما بگیم خورشید ظهور می کنه چرا؟چون ظلم زیاد شده...اینکه دلیل نمیشه بیداری مردم علیه دولت هاشون !دلیل نمیشه امام الان بیاد تنهای تنها مطمئن باشید یه عده که کلا بیخیالن پیش زن و بچه جنگ چرا برن یه عدم که طرف کفرن می مونه یه سری مسلمون واقعی تو خاورمیانه که کافی نیست چرا ؟ دلیل دارم..چون خدا هیچوقن شخصا وارد عمل نمیشه جون ثابت کنه که ما از حودمون اراده داریم و روی قولش مطمئنا وامیسته و نظرش اینه که با یک حرکت انسانی جهان رو پاک کنه و این حرکت انسانی نیاز به یک طرز تفکر جهانی داره زمانی که مردم واسه دولت و زمین نجنگن واسه خدا بمیرن اونقدر عاشق خدا بشن و نتیجه بگیرن که شیطان پرستی چیزی براشون نداره...وقتی که برگردن اونوقت امام میاد اما باز هم معلوم نیست چون من ناقص و فانی هستم نادانم و نمیدنم امامم کی ظهور میکنه چون دست خدای کامل و تمام هست.
هدف فری ماسون ها هم ترسوندن و اینکه شخصی مشکلی داشت به این طرف سو کنه و قدرت رو در دست شیطان ببینه اما وقتی که میره تو فرقشون هیچی دستشو نمیگیره جز اینکه اگه جدا بشه مجازاتش مرگه!
چیزی که من نظر دارم اینه که یک مومن نباید بترسه و من که یک مومن هم نیست از شیطان و نمادهاش نمی ترسم و قدرتش رو کاغدی میبینم و همه ی کارهاشو فقط فیلم سازی و جنجال برانگیزی می بینم و به خدا اعتقاد قوی و محکمی دارم و همیشه بهش توکل میکنم اون کسیه که تو زندگی ما نیست ولی تاثیر گذار ترینه ولی شیطان همیشه هست و هیچ کاری نمیتونه بکنه جز اسیر کردن بنده های خدا
اوف چه حرفی زدم
در پناه خدا
ممنون دوست عزیز Grace Dies
فکر کنم بشه تمام قسمت اول پست شما رو بشه تو این جمله خلاصه کرد:
"منتظر مصلح خود باید (علاوه بر صالح) مصلح باشد"
نقل قول:راستی یه بحثی شده تازگیا که جن ها میان تو این دنیا درسته ولی به این زودی ها نمیان این رو می تونین ازین بفهمین که تو فیلم های کارتونی پخش میشه و حدودا ماله 20سال دیگس که بچه های ما بزرگ میشن..دارن بچه ها رو آماده می کنن...............!
فکر کنم خودتون هم قبول دارین که هیچ وقت نمیشه در این موارد این همه قاطع حرف زد ....
نقل قول:دوستان تو یه تاپیک یک فیلم ارائه دادن که ظهور خیلی نزدیکه منم در جواب اینو براش نوشتم اینجام میزارم تا چشتون بخوره شرمندم اینقد حرف می زنم:
آدم هر چقدر هم علائم و علامت ببینه باز هم ظهور دست خداست و بنظر شخص این طور حرفها که ظهور نزدیکه باعث ظهور کفر و اشخاص دروغگو میشه و اینکه اینطور حرف ها شرک بزرگیه و باعث میشه مردم مهدویت بزرگ رو کم کم فراموش کنند چون وعده ها به حقیقت تبدیل نمیشه و نا امیدی و یاس رو در جامعه برای ظهور حجت خدا به ارمغان میاره...نشان دادن علائم ظهور و اعلام نزدیکی اون نه تنها باعث ایمان بیشتر نمیشه بلکه در عکس اثرات منفی بی ایمانی و خیالی فرض کردن واقعه ی مهم ظهور و نه امیدی های پی در پی باعث شک و تردید در بین شیعیان خواهد شد پس دوستان سعی کنند بجای نزدیک نشان دادن ظهور روح و روان خود را پاک نگه دارند زیرا روح و روان پاک هرچقدر هم که بگذرد مرگ و نیستی در پی نخواهد داشت...
در پناه حق

این قسمت از پست تون خیلی به دلم نشست ...حقا که همینه و کسایی که چنین حرفهایی رو میکشن وسط بیشتر قصد سو استفاده از علاقه ی عاشقان امام زمان دارند و بعضا اغراض سیاسی.....
ابتدا عیدو به وجود نازنین شما دوستان تبریک میگم و آرزوی صحت،خوشبختی،آرامش و رضایت درون براتون از خداوند منان طلب می کنم...Heart
خب؛
یه چند تا نکته:
- هر عزیزی به قسمتی از این تالار مراجعه و ازش استفاده می کنه..
- احترام به عقیده همدیگه قشنگترین کار ممکنه هست..
- گشت و گذار در بخش های این تالار می تونه ما رو به بخشی از سوالاتمون برسونه..فقط همین...!
- یادمون باشه که در فضای مجازی نت،به هزار و یک دلیل "کلام" منعقد نمیشه و لذا بهترین نوع "گفتگو" ، "مکالمه حضوری" است..
- سن،سطح تحصیلات،رشته تحصیلی،علائق فردی،دیدگاه شکل گرفته از طرف خانواده،مربیان و اولیاء جامعه،محل سکونت و هوارتااااا! فاکتور دیگه میتونه در نظرات ما تاثیر بذاره و پس:
بهم حق بدیم که به یک سطح رضایت نسبی برسیم و همدیگه رو با علاقه و دوستی پذیرا باشیم...
1..منظور از نماز شب این بود که اینطور چیزها اگه دنبالش بریم کلی وقت میگیره و من خودم وقتی میگم کارهای مستحبی ببین کارهای واجبم دیگه چی شده!
2..من نگفتم دنبال نباشن گفتم گشتن نماد در فیلم ها و کارتون کاری بیهوده ای.هدف این باشه که ما بحث کنیم و یک نتیجه بگیریم ببینیم نماد در علم چه اثری داره من حتی میگم واسه ی مبارزه زوده چرا؟ زیرا...
زیرا گروه ضد ماسون و افراد در سطح پایین هستند و اطلاعات کمی دارم خودم هم اینو میگم ما سریعا نمی تونیم با ماسونی که قرن ها فعاله و در کنار پیامبران ما زندگی کرده و تجربه بالایی داره به یک سطح وارد عمل بشیم و فعلا اطلاعات رو باید به بقیه بدیم پس من یک همچین چیزی رو نگفتم اینو یادت باشه خانم
3..اینقدر گفتم تعیین وقت نکنید بازم میگم وقتش دست خداست هر وقتم بخواد امام میاد نه اینکه مردم بخوان یا شرایط درست کنن که باعث بشه بزور کسی بیاد
4..آل سعود هم منقرض نمیشه فقط از شکلی به شکل دیگه دمیاد یکی میره جانشین بدترش میاد سر جاش همین
5..ما پیش گویی نکردیم من گفتم ذهن بچه ها داره آماده میشه و شما اگه منبع دیگه ای داری بیار بحث می کنیم...شما و دوستان داری واقعا کفار 2012 رو ثابت می کنی اینکه اتفاق میفته چی اتفاق میفته هیچ اتفاقی نمیفته زندگی هم عادی پیش میره چند تا شلوغی شده اونم نه واسه خدا این مصر که واسه رییس جمهورش زد قیام کرد اونم باز ارتشیا جاشو گرفت و غیره کشور ها اما یچیز دیگه واسه همه میگم فلسطین هم که میجنگده مگه واسه خدا می جنگه یا مسجد الاقصی؟ زمیناش رو گرفتن جووناش واسه زمینا داره جون میده اگه به مردمش باشه اسراییل بگه مسجد و بدین خونه هاتون رو پس بدین مطمئن باشین میدن میره پی کارش...این وسط فقط ایران و ایرانی داره واسه دینش میسوزه عزیز من پس ببین همه چی عادیه ملت فقط واسه زمین و رییس جمهور و حزب بازی می جنگن نه واسه خدا اگه اونا هم زندگی مرتفع داشته باشن مطمئن باش نه به خدا محل میدن نه به ایرانی جماعت..یه فیلمی هست که دیشب دیدم مضمون جالبی نداشت اما توش پر عرب های عراقی بود که با اسراییل هم پیمان شده بودن!
حالا ما هی بگین علائم داریم و مردم ضد کفر و اینا....
6..فکر کردید فری ماسون با این قدرت کبیر چند سالش و این نفوذش اینقدر احمقه که بخواد خودشو لو بده؟ نماد هاشو لو بده....نه. از یک طرف قدرت نمایی میکنه و پس از پخش این همه نماد مردم رو به ترس میندازه تا بتونه با کنترل افراد جامعه واقعه 2012 خودشو رو کاملا ایجاد کنه.طرف دیگشو ما میخوایم تو همین بحث ها پیدا کنیم!...حالا ما بگیم خورشید ظهور می کنه چرا؟چون ظلم زیاد شده...اینکه دلیل نمیشه بیداری مردم علیه دولت هاشون !دلیل نمیشه امام الان بیاد تنهای تنها مطمئن باشید یه عده که کلا بیخیالن پیش زن و بچه جنگ چرا برن یه عدم که طرف کفرن می مونه یه سری مسلمون واقعی تو خاورمیانه که کافی نیست چرا ؟ دلیل دارم..چون خدا هیچوقن شخصا وارد عمل نمیشه جون ثابت کنه که ما از حودمون اراده داریم و روی قولش مطمئنا وامیسته و نظرش اینه که با یک حرکت انسانی جهان رو پاک کنه و این حرکت انسانی نیاز به یک طرز تفکر جهانی داره زمانی که مردم واسه دولت و زمین نجنگن واسه خدا بمیرن اونقدر عاشق خدا بشن و نتیجه بگیرن که شیطان پرستی چیزی براشون نداره...وقتی که برگردن اونوقت امام میاد اما باز هم معلوم نیست چون من ناقص و فانی هستم نادانم و نمیدنم امامم کی ظهور میکنه چون دست خدای کامل و تمام هست.
هدف فری ماسون ها هم ترسوندن و اینکه شخصی مشکلی داشت به این طرف سو کنه و قدرت رو در دست شیطان ببینه اما وقتی که میره تو فرقشون هیچی دستشو نمیگیره جز اینکه اگه جدا بشه مجازاتش مرگه!
چیزی که من نظر دارم اینه که یک مومن نباید بترسه و من که یک مومن هم نیست از شیطان و نمادهاش نمی ترسم و قدرتش رو کاغدی میبینم و همه ی کارهاشو فقط فیلم سازی و جنجال برانگیزی می بینم و به خدا اعتقاد قوی و محکمی دارم و همیشه بهش توکل میکنم اون کسیه که تو زندگی ما نیست ولی تاثیر گذار ترینه ولی شیطان همیشه هست و هیچ کاری نمیتونه بکنه جز اسیر کردن بنده های خدا

من باز هم پوزش میخوام نظرات من بنظر شما درست نیست و شما میتونید انتقاد کنید فقط درست انتقاد کنید که لج آدم در نیادBlush

در پناه خدا
(۲۸/اسفند/۸۹ ۲۱:۱۸)MESSENGER نوشته است: [ -> ]سینای عزیز
ممنون از توجه شما
فکر کنم در پست قبلی پاسخ ارائه شده، با اینحال؛
- مطلق گرایی در این زمینه وجود نداره.
- بشر از طریق نماد،اسطوره،هنر و...از عمق ضمیر پیام میده که این عمق در سطح خودشو بصورت "علائم" و "نشانه ها" ی طراحی و یا نقاشی شده، آشکار می کنه.
- همواره نوع بشر،بیان احوال و فرهنگ و آداب خویش را از همین "نمادها" داشته...معرفی فردی با مشخصات ظاهری،پرچم،لباس،نقشه جغرافیایی و... همه و همه در اختیار آدم قرار می گیره تا بگه: "کیه" و "چطور فکر می کنه"...
- تاثیر منفی یا مثبت بسته به شرایط مختلف،متفاوته...با این وجود،برخی از نمادهای "کهن" از دیرباز بر "خیر" و برخی دیگر،همواره بر "شر" تاکید داشته اند.یه قراردادی که در طول سالها در بین عام و خاص جا افتاده.
- ایجاد انرژی "مثبت یا منفی" یک نماد،به اعتبار موجود اولیه اون هست(و گاهی هم تحمیل انرژی با "نشاندار" کردن" ؛
یعنی "شی اولیه" خنثی ست ولی مفهوم تزریق شده، با فرآیند "شرطی سازی" اونو از حالت خنثی و بی معنی درمیاره) و بر همین اساس وقتی یک تکانه "سمعی و بصری" دریافت میشه،در واقع انرژی اون هم در حال انتقاله.
- "حواس " خصوصاً "حس بینایی" با درک تکانه های دیداری و غیر دیداری،شروع تحریکات عصبی رو به دنبال داره که منجر به انفعالاتی در مغز میشه که خواسته یا ناخواسته تاثیرش رو میذاره.(که در علم عصب شناسی اصلی بدون تردید و کاملا اثبات شده هست)
- زبان هنر!،آنقدر نفوذ داره که شیطان وایادی اش از این حربه! استفاده کنند و حتی در لباس "خیر" هم خودشون رو جلوه بدن.(کمااینکه در مبانی دینی ما هم اشارات مهمی در همین خصوص وجود داره)
- مسئله "تزریق افکار" از طریق نماد ها،بحثی کاملا جدیه.
- همیشه "آگاهی" بهتر از "عدم آگاهی" هست!
و........
دوست عزیز ممنون
شما یک سری جملات رو میگین که بعضا من هم قبول دارم (و بعضی رو هم قبول ندارم) ولی جواب سولای من نیستن ،من نمیگم حرفهای شما غلطه ،ولی جواب سوالای من هم نیستن ...من اگه بیام با عبارت شما مخالفت کنم احساس میکنم از پرسش من دور میشیم ،ترجیح میدم خود شما از این جملات که قبول دارین استفاده کنید و جواب من رو بدین ،بعد من قبول کنم را رد کنم ....
الان یه مخلوطی از چیزایی رو که بعضا به سوال من ربط داره و بعضا خیر ، بعضی از نظر من درست و بعضی غلط رو ردیف کردین ...خوب گفتم اگه من بیام یکی یکی اینا رو بررسی کنم گمان نمیکنم به جواب سوال من ختم بشه!

(لطفا اگر میخواین جواب بدین ، جواب سوال من رو بدین ، نه چند گزاره که من جوابم رو از تو اون پیدا کنم ...1]
1- اساسا از کجا میتوانیم بفهمیم تصویری (مثلا چشم جهان بین ) یک نماد است ؟ مثلا چرا شکل هرم نماد است اما مربع نیست؟! (منظورم این است شاید دچار توهم شده ایم؟!)

2- خوب گیریم فهمیدیم نماد است،از کجا معلوم نماد مربوط به فراماسون هاست ؟!با آن اغراض خاص به کار برده شده؟

3- خوب باز هم گیرم ما به عنوان روشن فکران جامعه زودتر از عموم فهمیدیم نماد فراماسون هاست،آیا بهتر نیست به جای اینکه بگویییم اینا نماد فراماسون هاست بگوییم نماد مثلا موحدان است تا اثراتی که آنها مد نظر دارند خنثی شود؟

4- و اینکه اساس این نماد ها چه سودی به فراماسون ها میرساند؟و چه ضرری به ما؟

5- و ما جز نماد ها چه چیز از فراماسون ها داریم که اساسا وجود آنها را باور کنیم؟!

6- آیا نماد چیز قابل اعتمادی است که هر جا این نماد است پست آن فراماسون ها هستند؟!همین نماد ها باعث بد بینی ها ی اشتباه نمی شوند؟![/
color]
(لطفا اگر خواستید سوالی را جواب بدهید با شماره جواب بدهید دوست عزیز)
(۲/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۷)سینا نوشته است: [ -> ]
1- اساسا از کجا میتوانیم بفهمیم تصویری (مثلا چشم جهان بین ) یک نماد است ؟ مثلا چرا شکل هرم نماد است اما مربع نیست؟! (منظورم این است شاید دچار توهم شده ایم؟!)

2- خوب گیریم فهمیدیم نماد است،از کجا معلوم نماد مربوط به فراماسون هاست ؟!با آن اغراض خاص به کار برده شده؟

3- خوب باز هم گیرم ما به عنوان روشن فکران جامعه زودتر از عموم فهمیدیم نماد فراماسون هاست،آیا بهتر نیست به جای اینکه بگویییم اینا نماد فراماسون هاست بگوییم نماد مثلا موحدان است تا اثراتی که آنها مد نظر دارند خنثی شود؟

5- و ما جز نماد ها چه چیز از فراماسون ها داریم که اساسا وجود آنها را باور کنیم؟!

6- آیا نماد چیز قابل اعتمادی است که هر جا این نماد است پست آن فراماسون ها هستند؟!همین نماد ها باعث بد بینی ها ی اشتباه نمی شوند؟![/
color]

1-چشم جهان بین نماد ظهور عصر فری ماسون هاست چون تو تاریخ و زمان بندی فراماسون ها کم کم و رفته رفته انسجام میگیره و به عصر تاریکی و ظهور خودش میرسه..لازمه بگم که اشتباه نکنیم اینجا عصر ظهور امام نیست بلکه عصر درخشش و اوج گیری فری ماسون هاست و اینکه امام بیاد فقط دست خداست پس در نتیجه باید حواسمون رو جمع کنیم.
حالت مثلث حالت موفقیت آمیزیه یعنی تو هر کاری میشه مثلا اندازه گیری ارتفاع مهندسی ساختمانی حتی من بعضی کارها رو که مثلثی انجام میدم موفق آمیزه...اینجا مثلث میخواد بگه که هدف ماسون ها موفق آمیز و زمانی که کاملا آماده هست درخشش پیدا می کنه.
2-تشخیص اینکه ماله فری ماسون هاست هیچوقت معلوم نمیشه اما چیزی که معلومه اینه که فری ماسون این نماد را متعلق به فرقه خودش میدونه.طبعا هم ماله ماسون هاست اونا با همین هرم و طبقه هاش برنامه ریزی کردن.
3- ما هیچوقت نماد سازی نمیکنیم چونکه اینکار خودش تقلیدی از کفاره میتونن فردا دوباره بگن نماد های ساختگی ما ماله اوناس کاره سختی هم نیست توجه داشته باشید خدا هم میتونست نماد بده که کی عصر ظهور و درخشندگی اسلام اما نماد و نشانه ای نداده و اون بر همه مخفیه و بنظر من عقلانی ترین راه همینه چون باز اونا نماد های مارو به خودشون نسبت میدن و وضع بدتر میشه
4-نماد ها در طی سال های طولانی ایجاد شدن اونا میدونن وقتی نماد لو بره اثرات خودش رو نمیزاره و حتی نفرت انگیزه اما به شدت در همه جا و هر دقیقه در فیلمی پخش می کنند شیطان وجود داره و قدرت خدا زیر سوال میره فقط برای اینکه احساس کنی شیطان خدای زمینه هرکاری دست اونه وتوانایی انجام هرچیزی رو داره مال و قدرت و ثروت از آن اونه و میبینم که در مستند ظهور هم درش اغراق زیادی شده و برخی از گفته های راجرز هم در همین فروم دروغ اثبات شده ..شیطان در پشت پرده با اسارت گرفتن آدم ها و ترس اونها از مرگ قدرت نمایی می کنه و به اونها وعده میده که اگه جهان از دین نابود بشه به چیزهایی که میخوان میرسن..ماسون در اصل هنوز چیزی ازشیطان نگرفته منتظر پاداش هاشون هستن در صورتی که دنیا رو دگرگون کنند...شخصی که با نمادهای مثلا لو رفته آشنا میشه کم کم به کنجکاوی می پردازه و غرق افکار ماسونی میشه چون علامت ها زیاده کم کم ذهنش آلوده میشه نه اینکه انرزززی منفی بدن چون زیادن احساس می کنه تنهاس میترسه فکر میکنه مرگش و زندگیش دست شیطانه اگه ایمانش کم باشه مطمئتا یه گیری پیدا می کنه همونطور که تو فیلم ها می بینیم حتی چند سال پیش تو ماه رمضون شیطان بود که هر کی رو میخواست میکشت و اون دختر زیر عمل جراحی رو نجات داد بنظر من فیلم اشتباهی بود...کلا هدف از نماد و اشاعه اون باعث سنگین شدن حرکت فکری میشه و آدمو وا میزاره....بحث های روانشناسی باشه واسه مسنجر جان که دکترا داره و استاد ماست.
5- حقیقتا ما هیچ چیز از فراماسون ها نداریم و میگیم عصر ظهور رسید و سریع میخوایم تاپیک رو ناتموم تمومش کنیم سینا جان!
ازین که بگذریم اونا تاریخچه دارن و چند تا کتاب قانون و اعمال زشت دارن که تو ایران هم فروش داره منم میخوام بخرم حدودا میگن 60 جلد بیشترتو انتشاراتیش نیست اگه آدرس انتشارات خواستی بگو بدم گلم.
6-نماد چیز قابل اعتمادی نیست چون خدا نماد گرا نبوده و کتاب قرآن رو فرستاده نماد چون ثبات پایه ای نداره باید همش تکرار بشه و مورد تفسیر قرار بگیره اما کتاب خدا یک چیز و یک حرف که میگه هیچی نمیتونه جلوش پیروز بشه.
نمیشه بگیم ماله ماسون هاست اما نماد خوبی هم نیست مثلا نماد های مصری هم همیشه نشانه خطر و نفرین بوده و نماد ها بخاطر راز گونه بودنشون هرگز قابل اعتماد نیستن چون چند پهلو دارن و مارو منحرف میکنن و کارشون رو پیش میبرن.
باعث بدبینی نمیشه هرچی که بد هست می میبینیم نیازی به کج بینی نداره اما اشتباه توش زیاده ممکنه من هم در تفسیر نمادم اشتباه کرده باشم و فکر نمیکنم که هدف این نمادگرایی فقط جذب جمعیت باشه شاید معنی های دیگه ای داره و حواس ما داره پرت میشه شاید از یک جای دیگه ضربه بخوریم هیچ وقت نمیشه رو نماد و علائم شیطانی حساب کرد چون اگه دست شیطان بود با این همه نفرت مارو با خاک یکسان میکرد و حیله های اون همیشه مهلک و آروم آرومه....
سینا جان راضی یا ناراضی؟Blush
با سلام خدمت دوستان محترم...
ببخشین که همین طوری یه دفعه پریدم وسطه بحثتون...
ولی همه پستارو خوندم... سوالاته زیادی مطرح شده که هر کدومش نیازمند بحثی جدا هست...
اول از همه در مورده سوال این دوستمون یه چند تا چیز بگم... فک می کنم قانع کننده باشه...

[/quote]

6- آیا نماد چیز قابل اعتمادی است که هر جا این نماد است پست آن فراماسون ها هستند؟!همین نماد ها باعث بد بینی ها ی اشتباه نمی شوند؟![/[/color]color]

[/quote]

1.تنها چیزی که میتونه نشون بده که شکلی نماد خاصی هست یا نه طرز تفکر پشت اون و فلسفه ی اون هست... یعنی چی؟؟؟ یعنی این که فقط با بررسی چرایی استفاده از این نماد میشه اثبات کرد که آیا این شکل میتونه نماد باشه یا نه؟؟؟
فک کنم با مثال این قضیه روشن تر بشه...
مثلا چطور میشه گفت که در تصویر ساعت زیر این ها برای چی به جای قرار دادن 12 تکه فلز برای هر ساعت 13 تا استفاده کردند؟؟؟ آیا واقعا قصد و غرضی بوده؟؟؟
[تصویر: meuo5svox1y9ocszewx8.jpg]
خوب... همون طوری که گفتم باید تفکر پشت اون بررسی بشه... مثلا در این مورد خاص باید ببینیم که اولا آیا عدد 13 برای گروهی، طرز تفکری چیزی مقدس یا منفور هست؟؟؟ بعد حالا فرض کنین جواب سوالم گروه A باشه... حالا باید بحث بشه که آیا این نماد گرایی می تونه تاثیری داشته باشه و اساسا هدف از این کار چیه؟؟؟ آیا این شرکت می تونه ربطی به گروه A داشته باشه؟؟؟ و سوال هایی از این قبیل...
وقتی دلایل نماد گرایی رو گفتم متوجه خواهین شد که این کار هدفی جز مثلا زیبایی نداره...

دلیل جواب دوستمون Grace Dies هم به همین دلیل هست... چون ایشون فلسفه ی پشت این نماد و فایده های نماد گرایی رو میدونه بیان میکنه که مثلا دلیل استفاده از فلان نماد، اینه... (البته من با درستی جواب ایشون کاری ندارم...)

2.این که غرض خاصی هست یا نه با بررسی دلیل استفاده از اون نماد جواب داده میشه...

3.این رو همیشه دقت بکنین که: اولین قدم دشمن ستیزی، دشمن شناسی هست... شناخت دشمن و متوجه شدن این که دشمن در چه حوزه هایی فعالیت می کنه برای مبارزه با دشمن یه امره کاملا طبیعی و لازم هست... این که بیان میشه که اون ها مثلا در فلان جا نمادگرایی کردن به خاطره اینه که از راه های مبارزه ی دشمن آگاه بشیم... ببینیم دورو برمون چه خبره؟؟؟ داریم کجا زندگی می کنیم؟؟؟ نمادشناسی به خاطره این نیست که به قول بعضی دوستان تو نمادشناسی گیر کنیم... این اولین قدمه دشمن ستیزی هست نه خوده دشمن ستیزی...

4.نماد گرایی چندین دلیل داره:
اول این که بعضی از نماد ها اثر روحی و معنوی دارن... مثل استفاده از نمادهایی که به عنوان طلسم به کار میرن...
دوم این که بعضی از نماد ها اثر Subliminal دارن... یعنی به صورت ناخوداگاه سبب القای یک مفهوم به مغز می شن...
سوم این که در مورد بعضی از نماد ها همون طور که بعضی از دوستان هم اشاره کردند (schema theory) اول علاقه به نماد بوجود میاد، بعد تفکر همراه اون نماد به آدم القا میشه و بعد خود شخصیت حاکم بر اون نماد بر تفکر شما حاکم میشه... یعنی مثلا یه پسری به یه گردنبند علاقه مند میشه... بعد این علاقه ی اون سبب این میشه که کم کم با اون تفکری که اون نماد سعی در ترویج اون داره، آشنا بشه و همین برای اون ها کافیه... چون جذب اون فرد به گروه خودشون دیگه با نمادگرایی انجام نمیشه... فقط قدم اول که مربوط به آشنایی هست با نمادگرایی انجام میشه و ایجاد انگیزه و جذب افراد راه های دیگه ای داره...
چهارم این که نماد بهترین راه برای ترویج یک نوع تفکر هست...
پنجم اینکه با ترویج بعضی نمادها سعی در القای مفهوم جهان شمول بودن قدرت اون ها داره... مثلا در فیلم ها با اعداد نه و یازده بازی می کنن و بعد در یازده سپتامبر کسی که اون نمادگرایی ها رو فهمیده بود با خودش میگه که::: (Eee) اینا گفتن فلان اتفاق میفته و افتاد... و این مفهوم به ذهنش القا می شه که آینده ی جهان به دست اونهاست...
لازم به ذکر هست که این اثرات در مورد همه ی افراد صادق نیست... اما وقتی مجموعه ی این اثرات رو در نظر می گیریم که بدون شک روی اکثر افراد تاثیر میذاره اون وقت دلیل نمادگرایی برای ما معلوم میشه...

5.تا حالا هر چیزی که بیان شد، کلی بود... و فقط مربوط به فراماسون ها نمی شه... اما در مورد فراماسونری:::
ما فقط از روی نماد ها به اثبات فراماسونری نمی پردازیم... گرچه قسمتی از شناخت ما براساس نمادگرایی اون ها هست اما ما دلایل دیگری هم داریم...
مثلا وقتی ادعا می شه که جریان غالب جهان در دسته اون ها هست و در همه جا نفوذ دارن به جز این که از نمادگرایی اون ها استفاده میشه، مثلا ما مستند هایی مثل مستندAlex Jones هم داریم و خیلی چیز های دیگه... البته خیلی هم همشون زیاد و معتبر نیستن ولی دلایل دیگه ای هم وجود داره...

6.همون طوری که گفته شد نمادگرایی دلایلی داره که با بررسی اون ها میشه گفت که آیا این شکل یک نماد هست یا نه... هر جا هر چیزی دیده بشه باید بررسی بشه که میتونه نماد باشه یا نه... فک کنم الان دیگه با توجه به بیان فواید نماد گرایی و جواب سوال 1 مشکلی روی این سوال نباشه...
نکته ی دیگه ای که مهم هست اینه::: ما افراد رو با تفکر اون ها می شناسیم... مثلا وقتی می گیم فلان نفر آدم خوبیه به جسمش که نمیگیم خوبه... داریم به تفکراتش، عقایدش می گیم خوب...
فراموش نکنیم که اگر من در گروه C باشم اما تفکراتم در جهت منافع گروه B باشه،،، عملا من عضوی از اون ها محسوب میشم...
برای این که من از فراماسون ها حمایت کنم لازم نیست که حتما عضو یک لژ فراماسونری باشم،،، همین که حامی تفکرات اون ها باشم و در جهت تامین منافع اون ها تلاش کنم عملا من یکی از اون ها هستم... پس با این تفاسیر این شخص می تونه از هر گروهی باشه با هر لباسی و از هر کجای جهان...
همون طور که دوستان هم بیان کردن نماد ها مطلق نیستن و صرف دیدن یه نماد یه جایی نمیشه به اون انگ فراماسون بودن زد... باید دلیل محکمی برای علت اون پیدا بشه...

باز هم اگه جاییش نامفهوم بود در خدمتیم...
دوستان عزیز سریعا به این تاپیک برید و ارائه همکاری کنید. لطفا.خیلی مهمه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1928.html
سلام

فکر میکنم این کلیپ پاسخ خوبی به سوالات دوستان باشه :

کلیپ تاثیر نماد های فراماسونری بر ذهن و اهداف آخرالزمانی

[تصویر: tasirnamadha.va.ahdafe..akharozamani.jpg]

نام کلیپ : تاثیر نماد های فراماسونری بر ذهن و اهداف آخرالزمانی
سازنده : گروه مستند سازی نشانه
زمان کلیپ : 00:14:10
فرمت کلیپ : Wmv
کیفیت : متوسط و عالی

دانلود