تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تشکر از پستها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام

میخواستم این موضوع رو با کلی مدرک و سند دیگه مطرح کنم ولی بعد از دیدن یه مورد دیگه ، کفری شدم AngryAngry

امروز آقای بیداری اندیشه که برای من خیلی عزیزن و احترام خاصی براشون قایلم تو تاپیکی که یه منافق درست کرده بود مطلبی رو گذاشتن که من دقیقا یک ارسال قبلش نصف اون حرفها رو تو جمله ای کوتاه تر زدم ...

متأسفانه وقتی رفتم که ببینم جواب اون ملحد رو چی دادن دیدم برای آقای بیداری اندیشه دو صف تشکر ردیف کردن ولی از من حتی یک تشکر هم نشده

موضوع سر تشکر کردن یا نکردن من نیست !!!!!
و از کسایی که فکر میکنن من عقده ی تشکر دارم خواهش میکنم از این به بعد هیچ تشکری به من ندن !!!

هر کجا میبینیم یه کسی ستاره هاش کمه فکر میکنیم مثلا بقال سر خونه یا رفتگر محله است ( به کسی توهین نشه بنده خودم رو میگم) ولی تا چهار پنج تا ستاره میبینیم میگیم این یارو خیلی بارشه ، شماها باید به آدمایی مثل من که تازه کارن انرژی و امید بدین نه اینکه منتظر باشین یه بزرگ دیگه ازش تشکر کنه تا سیل تشکرات راه بیافته
خواهشا کمی بصیرت !!! البته بنده اونقدر تو بندگی سرورمون سمجم که با چماقم بیافتین دنبالم از راهم صرف نظر نمی کنم ...
ولی کسایی که تازه عضو شدن شاید با یه تحویل گرفتن شما بچسبن به راه امام زمان و این میشه سربازی

تشکر خشک و خالی هم دردی رو دوا نمیکنه ، باهاشون کانال دوستی بزنین

یادمه اولین کسی که من و تو این تالار موندگار کرد محمدصدرا (mohammad sadra) ی عزیز بود ، با این که نمیشناختمش ولی با همه مهربون بود و دوست
به اون میگن سرباز امام زمان

عااااااااااااااااااااجزانه ازتون خواااااااااااهش میکنم کمی به بقیه هم ارزش بدین و حد اقل مطالبشون رو نگاه کنین شاید مطلب بدرد بخوری بود که زندگیتون با همون حرف زیر و رو شد !!!
نظریه ای در اندیشه اسلامی مطرح میکنه که اعتبار شخصیت ها به نظریه هاست ؛
متاسفانه یه وقتهایی تو این تالار برعکس هست و اعتبار نظریه ها به شخصیت هاست...
اینجا به همه توجه میشه

حرف حق توجه هم داره کی گفته نداره!!

شما دعا کن خدا و منجیش از ماتشکر کنن..اونا از ماراضی باشن همه چی حله
به نظر بنده فقط اسم کاربرا در ملاء عام مشخص باشه و بقیه ی آمار و ستاره هاشون توی پروفایلشون فقط معلوم بشه....

البته رنگ نام کاربری ها هم تاثیر داره ها.... مثلا یه مدیر اگه یه حدیث بگه از وحی منزل هم بیشتر بعضی ها قبولش میکنن ولی امثال بنده رو میگن سندش رو بیار.... امثال شما رو که اصلا نگاه نمیکنن :دی

من این مسئله رو قبلا تجربه کرده بودم... چیز جدیدی برام نبود.

در مورد محمدصدرای عزیز هم بله شما درست میگی واقعا اخلاق خوبی داره ایشون... دلمونم براش تنگ شده.

بعضی از دیگر مدیران همین تالار هم هستند که در تشکر زدن ، کاربر محور نیستند بلکه به پست شخص نگاه میکنن به جای اینکه چه کسی نوشته.... دمشون گرم Heart

یا علی (علیه السلام) Heart
سلام
یه روز بهلول دانا میبینه که یه شخصی داره یه مسجد میزنه به اون پیمانکار(مثلا)میگه که اینو برا خدا ساختی یا نه ؟
یارو میگه اینو برا خدا زدم
روز بعد همه میبینند رو سر در مسجد زده (این مسجد رو بهلول ساخته.....
پیمانکار که این خبرو میشنفه میاد وبا بهلول دعوا میکنه که اینو من ساختمو....
بهلول نگاهی بهش میکنه ومیگه نه تو این رو برا خدا نساختی...
وتابلو رو میشکنه و ازاونجا دور میشه
قبل از هرچیز بهتون خوشامد میگم،امیدوارم ساعاتی که اینجا سپری می کنید،بار مثبت براتون داشته باشه..
من اون تاپیک رو الان خوندم،فکر می کنم سوء تفاهمی پیش اومده..
من فکر می کنم شاید دوستانی که ارسال شما رو خوندن،دقیقاً متوجه منظور کامل شما نشدند که می فرمائید همون منظور ارسال آقای بیداری اندیشه بوده؛
موضوع دیگه ای هم که هست،اینه که شما چون تازه وارد هستید،هنوز در جریان برخی اتفاقات نیستید،کاربری که تاپیکشون رو مطرح کردید،با توجه به تشخیص مدیران،از کاربرانی بودند که قبلاً با آیدی های مختلف،تحت نام های مختلف اقدام به شبهه افکنی و توهین می کردند؛
برای همین توضیح آقای بیداری اندیشه درهمین زمینه هم بود که مربوط به توهین های ایشون و سابقه شون بوده..
تعدادی از تشکرها به همین منظور بوده...
اینطور فکر نکنید که چون کاربر عادی هستید خدای نکرده نظراتتون ارزشمند نیست یا کم ارزشه...اتفاقاً نظرات همه ی کاربران برای ما محترم و ارزشمنده؛
فرقی هم نداره یک ستاره داشته باشه یا n تا ستاره...مدیر باشه یا کاربر تازه وارد...
ما اینجائیم که به هم کمک کنیم،نه اینکه باعث دلخوری یا فخرفروشی و ... بشیم..
امیدوارم شما هم متوجه منشأاین سوء تفاهم شده باشید و رفع کدورت شده باشه...
نقل قول:یه روز بهلول دانا میبینه .....

بله باز هم همون قصه ی تکراری....
دوست من ، این تاپیک زده شده در انتقاد به کسانی که پست محور نیستند و کاربر محورند. یعنی نگاه میکنن ببیند چه کسی داره حرف میزنه نگاه نمیکنن ببینند چی داره میگه...

سند این حرف ، آمار بازدید تاپیکهای بعضی مدیران و آمار تاپیکهای کاربران عادی هست!

به نظرم با بردن این مسئله به این سمت که شما کار رو برای خدا بکنید و نیتتون پاک باشه و کاری نداشته باشید به تشکر و.... صورت مسئله رو پاک کرده ایم!

لطفا صورت مسئله رو پاک نکنید.
شما ببینید بحث مهم هست یا نه بعد تفاوت بگذارید
خوب صد درصد بحثی که مدیر میکنه اهمیت نسبتا بالایی داره تا بقیه دوستان
این هم ربطی به ستاره داشتن و....نداره وقتی موضوعی را داری میخونی چند بار خودتون نگاه کردین ببینید که نوشتش
اگر نگاه کردین پس مشکل از خودتون هس اگه نگاه نکردین
پس نتیجه حرف من درسته
به نام خدا

سلام به همه ی دوستان!

البته خدمتتون عرض کنم که اینطور نیست که از مدیران فقط تشکر بشه! و اگر خواستید حقیر براتون پیام شخصی می کنم پست هایی که در طول دوران مدیریتم ارسال کردم و با این که خیلی هم سرشون وقت گذاشتم حتی یه تشکر هم نداشتن!Smile و به راحتی میشه ثابت کرد که در اکثر مواقع کاربران اینجا پست محور تشکر می کنن و نه شخص محور!! البته حالا گاهی هم بنا به دلایلی ممکنه پست کسی دیده نشه که اون هم با توجه به این که اینجا تالار امام زمانه و انشاالله همه سعی می کنیم که خالصانه کار کنیم نباید مساله ی چندان مهمی باشه این قدردانی ها!!

به هر حال اگر می بینید جایی از شما تشکر نشده به نظر حقیر ( با توجه به تجربه ام خدمتتون عرض می کنم ) که یه نیم نگاهی به نگارش و نحوه ی ارسال پست خودتون داشته باشید و سعی کنید در جهت اصلاحش قدم بردارید.

می بخشید اگر خدمت شما دوستان جسارت کردیم.

در پناه خدا باشید
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام دوستان، جناب مهدی14 حق دارند واقعا...
خیلی زشته که از روی تگ یا رنگ یا تعداد اعتبار یا تعداد تشکر یک فرد بخوایم روش قضاوت کنیم یا پست هاش رو بخونیم یا خیر

البته موضوع مهم تری که ایشون مطرح کردند تشویق کاربران تازه وارد هست.اینجا متاسفانه برخلاف فروم های دیگری که من توش عضو بودم که به روش های مختلف مخاطب جدید جذب می کردند ، تازه وارد ها رو فراری میدیم با بعضی رفتارهامون...
مثالش همین تشکر نکردن یا دست کم گرفتن پست های مهم کاربران جدید و در عوض اعتبار دادن به پست های بی ارزش کاربران سابقه دار هست...
مثلا یکی از تازه واردان فروم توی یک تاپیکی شرکت کرد که بنده خدا چون پست چهارم، پنجمش بود و بعد از ایشون هم یکی از مدیرای سبز خوش صحبت پست گذاشته بود نظرش کلا خونده نشد و بجز من کسی ازش تشکر نکرد!!!با اینکه واقعا موضوعی که مطرح کرده بود مهم بود.خیلی هم مهم تر از اون مدیر(البته قصد توهین ندارم) من که خیلی ازین رفتار دوستان ناراحت شدم دیگه این دوستمون که حتما حسابی رنجیده...

یکم حوصله کنیم برای خوندن پست های کاربرای تازه وارد...همیشه فکر کنیم که ممکنه آدم پُری باشه و به خاطر بی توجهی ما ازینجا زده بشه

ببخشید چقدر حرف زدم!
یا علی(علیه السلام) مدد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع