۶/تیر/۹۱, ۱۴:۳۴
(۶/تیر/۹۱ ۱۴:۱۵)M912 نوشته است: [ -> ](۶/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)محمداحسان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمان الرحیمسلام
دوستان گرامی ! تمام صحبت هاتون رو قبول دارم چون خودم متاهل هستم و دستم توی خرج زندگی هست .
اما از یک نکته نباید هرگز غافل شد که خدای بزرگ و بلند مرتبه روزی رسان است مخصوصا موقع
ازدواج و تشکیل خانواده و همچنین موقع بچه دار شدن! بقولی هرآنکس که دندان دهد نان دهد!
هیچ امری نزد خدا بهتر از امر ازدواج نیست جون سنت پیامبر گرامی اسلام می باشد با تمام مشکلات و
مصائب امروزه اگر قصد ازدواج داشته باشیم با توکل به پروردگار همه آن مشکلات آسان ومیسر خواهد
شد کافی است کمی سطح توقعات خود را پائین تر بیاوریم و کمی معقول تر خرج نمائیم .
و از همه مهمتر خودمان در این امر کاملا جدی و استوار باشیم!
به فرموده یکی از دوستان تالار دختر و پسر خوب کم هم نیست کافی است برخی از خواسته های
فرعی انتخاب همسر را نادیده بگیریم و ملاک اصلی را بر تقوا و پاکدامنی و وفاداری و حسن خلق قرار
دهیم مطمئن باشید در این صورت امر ازدواج بسیار سهل و شیرین می شود.
یا حق
من خودمم متاهل هستم و واسه اینه که میگم مشکل مالی اصلی ترین چیزه
شما خیلی راحت میگی خدا روزی رسونه و من هم میگم بر منکرش لعنت اما مسئله ای هم هست به نام فقر و مشکل اصلی هم همینه وقتی میری ازدواج کنی اگه بابات نباشه از کجا بیاری یه جشن بگیری یا یه هدیه بگیری واسه خانومت که هزارتا هم جشن مذهبی و تاریخی هم داریم اینا رو هم نخواد سرویس و مهریه هم که نخواد یه خونه که میخواد !!!!
تو تهران با 10 میلیون 20 میلیون میتونی یه خونه اجاره کنی که ماهی باید 100 تومن 200 تومن کرایه خونی بدی
این خانوم باید از آب و برق و گاز حتما استفاده کنه حالا اگه تلفن و اینترنت رو صرفه جویی کنه باید یه چیزی بخوره حالا اگه مثلا گوشت هر ماه نخره مرغ هر ماه نخره روغن و برنج و نون که میخواد؟؟؟
حالا خیلی صرفه جویی کنه سالی یبار هم نره مسافرت هفته ای دو بار که باید خونه بابا و مامانش بره؟؟؟
سالی یبار هم که واسه هم هدیه نخرین فک و فامیل که عروسی میکنن بچه میارن خونه میخرن نمیشه که کادو نگرفت؟؟؟
با حساب اینکه تو جمع فامیل همیشه یه لباس بپوشین و اصلا نه کفش بخواین نه لباس تابستونیو زمستونی هیچییییی
وقتی تو هر کدومش بلنگی میشه فقر و کم نیستن اینجور گرفتاری ها!! حالا من خلاصه گفتم
خوب دختر خوب رو هم این چیزا خسته میکنه درسته صبر میکنه گلایه نمیکنه اصلا همیشه میگه خدا رو شکر اما واقعا سختیش رو میکشه و بار اصلی این مشکلات رو مرد خونه میکشه
مگه بیکاره بنده خدا بره زن بگیره
(۶/تیر/۹۱ ۱۳:۵۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]خواهر گرامی به عنوان پژوهش نظر کنید "علت عدم رغبت پسران به ازدواج!"
منم منظورم به همون پژوهش بود چون دقیقا یه قسمتش این بود که زن اینطوری و اونطوریه در صورتی که دختر خوب هم کم نیست و اینکه خود خدا وعده داده خوب ها و پاکدامن ها برای هم دیگه هستن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :[/font][font=B Mitra]همین تفکر شما اشتباهه دیگه ! یعنی چی پدرش نباشه ، هیچکاری نمی تونه بکنه ؟ سطح توقع دختران جوان بالا رفته . متاسفانه همه ظاهر بین شدن . اینقدر هم وضع مملکت رو بهونه نگیرین ؛ خانواده ها سطح توقع شون رو پائین بیارن ، همه چیز حل میشه . طلا گرونه ؟ الان نخیرین ؛ بعدا که دستتون اومد برین بخرین . خونه ندارین ، یه کوچکترش رو اجاره کنین . حتما لازم نیست که خونه ی 100 متری اجاره کنین . و خیلی مثال دیگه . . .
یه مثال میزنم تا دستتون بیاد :
پدر بنده سال 68 که ازدواج کردن ، 100 هزار تومن وام گرفتن و مراسم عروسی ساده ای برگزار کردن . اون موقع ما هیچی نداشتیم . اما به فضل خداوند متعال سال به سال وضع زندگی مون بهتر شد و از اونجایی که پدرم طراحی پلان ساختمانی انجام میداد ، اوضاع زندگی مون بهتر شد . پدرم کارمند شهرداری بود و ماهی 5000 هزار تومن حقوق میگرفت که 7000 هزار تومن میدادیم اجاره خونه ! کل زندگی مون از طریق طراحی پلان ساختمانی تامین میشد و خیلی جاها دستمون رو گرفت . اونموقع پدر یه کارمند معمولی بود . اما الان مدیرعامل یکی از سازمانهای دولتیه . بعضی اوقات خدا یه جورایی دستمون رو گرفت که بیشتر شبیه به معجزه بود . البته این رو هم بگم که پدرم فرد شناخته شده ای بود . بهتره بگم که خانواده ی شناخته شده ای داشتن . بهترین جای شهر سوپرمارکت داشتن . ولی پدرم اصلا پولی از پدرش نگرفت . از سال 60 ـ 61 که فوتبال بازی میکردن ، جذب یکی از باشگاههای معروف استان شدن و در لیگ برتر کشور (که اونموقع دسته 1 بود) بازی میکردن . اما باور کنین اونموقع خیلی به بازیکنا پول نمی دادن . . .
طولانی شد ؛ اما حقیقته که خدا واقعا دستمون رو گرفت . . .
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه .
در پناه الله
یا مهدی مدد

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)