تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علت عدم رغبت پسران به ازدواج!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۱۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
میخوام بهتون بگم که برید شهرستان زندگی کنین ، می بینم شاید براتون مقدور نباشه . اما میتونید برای یه مدت کوتاه برید شهرستان زندگی کنید .
صبر داشته باشید . فقط صبر داشته باشید . شاید این صبر 2 ـ 3 سال طول بکشه . ولی یقینا وضعیت این شکلی نمی مونه . بخدا خیلی ها رو میشناختم که هیچی نداشتن . اما وقتی ازدواج کردن خدا بهشون کمک کرد و به وعده ای که داده بود ، عمل کرد . شما هم نسبت به فضل خداوند ناامید نباشین . انشاءالله که به فضل خودش شما رو بی نیاز میکنه «پیامبراکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)» . انشاءالله که موفق باشید .
حقیر خودم در حالی دارم اینا رو مینویسم که توی شرایطی بدی قرار دارم و حس میکنم که هر چی خدا رو صدا میزنم ، صدام بهش نمیرسه . نمیدونم خدا دوست داره صدام رو بشنوه ، یا به خاطر اعمالیه که انجام دادم صدام بهش نمیرسه . الله اعلم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

عزیز من اگه امید نداشتیم!!! من و جوونای امثال من الان نمیتونستیم زندگی کنیم واقعا با 400 هزار تومان فقط خدا داره کمکمون میکنه که خوشیم!!! و البته توقعاتمون هم پایینه و لی هر چی فکر میکنیم هیچ آینده ای نیست
اتفاقا صحبت از شهرستان شد!!! من خودم خیلی تلاش کردم ولی اصلا کار نیست!!!و همه مجبورن بیان تهران!!! من خودم مال یه شهر دیگه ام وحشتناکه هر کی بتونه آشنا جور کنه بره چند تا شرکت باقیمونده سر کار هر کی پول داشته باشه شغل آزاد و بقیه جوون ها هم بجای زن گرفتن معتاد شدن!!!

و آحرش هم میگن جوونا توقع رو بیارن پایین بعله ما توقعمونرو میاریم پایین تا جایی که شبی با یه نون خوش باشیم شما هم اصلا هیچ کاری واسه جوون ها نکنید چون خدا گفته ازدواج کنن من برکت میدم
الان ما خوباشیم انقد آدمهای بدبخت وجود دارن که با بچشون تو یه اتاق 30 متری هستن و من با چشمام دیدم که مادرش نگرانه بچمون بزرگ شده میترسم یه روز صب پاشم ببینم داره کارای شب ما رو تقلید میکنه و این برکت رو هم قبول دارم اما خدا میگه از تو حرکت از من برکت دیگه وقتی یه نون 500 تومن میشه و حقوق کارمند و کارگر 390 تومنه خدا چقد میخواد کمک کنه ؟؟؟ همین که از گشنگی نمیریم
بازم من که راضی ام خدا رو شکر مثلا خود من هیچوقت میوه نمیخرم مگه اینکه یا مهمون بخره برامون بیاره یا برم خونه مامان اینا بخورم بچه کوچیک هم که نداریم ولی یه بچه مگه توقع و صرفه جویی حالیش میشه؟؟؟ همین که شیر گرون شده یه بچه دو ساله چیکار کنه حالیشه نباید شیر بخوره؟؟؟
باید براش بخری همین میشه که بچه هم نمیاری اونوقت اقایون میشینن میگن چرا بچه نمیارین تعداد شیعه ها زیاد بشه
این قصه سر دراز دارد
ان شالله مشکل شما هم حل بشه

(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۲۵)محمداحسان نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام

با تشکر از خواهر محترمM912:

اینکه می گم خدا روزی رسونه ، واقعا خودم توی زندگی شخصیم بهش برخوردم . شاید این تایپک

محل مناسبی برای نوشتن شرح حال زندگی خصوصی نباشه اما من و همسرم فقط به خریدن یک

حلقه ساده و نازک اکتفا کردیم 150نفر از مهمانان نزدیک را دعوت کردیم
شام هم فقط یک قلم بود

بدون تشریفات اضافی و اسراف کاری معمول. مهریه هم که 114عدد سکه بود.

بدون هیچ پشتوانه مالی از هیچ جا فقط و فقط با همان وام ازدواج که در سال 1384 مبلغ یک میلیون

تومان برای هر دو نفرمان بود. پدر هم که چندسال پیش عمرشون رو داد به شما.

خدا
صاحبخانه ای نصیبمان کرد که پول ودیعه کمی از ما گرفت الان بعد از 7 سال نیز هیچ مبلغ دیگری

اضافه نکرده .

شاید باورتون نشه اصلا نمیدونم با پول کمی که داشتیم چطور خداوند مراسم عروسی ما رو جور کرد

. شاید تو این چندسال فقط
یکی دو بار مسافرت رفته باشیم ولی هیچ جوره کمبودی حس نکردیم .

ازدواج که همه اش مسافرت و مهریه و مراسم های آنچنانی
نیست دو انسان در وهله اول ازدواج می

کنند که مانند یک لباس عیبهای یکدیگر رو بپوشونند و بعدش هم برای آرامش روح و روان و
عامل مهم

دیگر این که ایمان خودشون را کامل کنند.

تمامی اینها را گفتم که فقط به یک جمله برسم و اینکه فقط یه کمی قانع باشیم و کم توقع. هرچیزی

رو که سخت گرفتی و بزرگش کردی بهت سخت می گیره و از پسش بر نمی آیی .

خواهر گرامی! خدا از همه چیز بزرگتر و تواناتر است . این مشکلات در برابر اراده خدا هیچ و پوچ است.

شما به خدا توکل کن مطمئنا خودش چاره ساز است.

ممنون که حوصله به خرج دادید و نوشته ای این حقیر رو خوندید.

یا حق

ممنون که اهمیت دادین ولی باور کنید منم همینطوری ازدواج کردم توقعات بالا نداشتم حلقه ساده عروسی ساده که حتی نمیدونم واسه چی 1 نفر از فامیل های شوهرمم نیومدن!!! و خیلی چیزا که اصلا برامون ملاک نبود اما هزینه اینا یه طرف قضیه اس که اکثر خانواده ها تقبل میکنن هزینه رو ( که ما از این هم محروم بودیم)
اما حرف من سر بعد از قضیه هست
و اینم قبول دارم خدا کمک میکنه اما برای کسی که از بیرون قضیه رو میبینه واقعا مثل افتادن تو چاه میمونه
من تا امروز زندگیم گذشت ولی وقتی که یکی از م نطر بپرسه و بخوام صادقانه جواب بدم میگم یکم هم به وضع مالی طرف اهمیت بده
پسر ها هم همینطور خیلی دنبال دخترایی هستن که وضع مالی خوبی داشته باشه چون خیلی از جوون ها اصلا بدون حمایت خانواده چیزی نیستن
مثلا به عنوان نمونه به پسر خاله ام میگن چرا زن نمیگیری میگه مگه خلم خرجم رو بابام میده راحت دارم زندگی میکنم برم خودم رو گرفتار کنم!!!!
فقط خواستم بگم بزرگترین مشکل همین پوله اگه یکی خونه داشته باشه ماشین و کار و همه چیزش مرتب سر موقع هم زن میگیره و از زندگیش چند برابر لذت میبره نه اینکه زن گرفتن رو مساوی با گرفتار شدن ببینن که واقعا هم هست باید از همه چیزت بزنی تا شب بری سر کار حقوقش هم 1000 تومنش برای خودت نمیمونه !!!

(۶/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳)نگار نوشته است: [ -> ]
(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۵۸)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
[b]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی دوباره :
باید سطح توقعات رو تا حد امکان پائین بیاریم . . . فعلا تنها راه حل همینه . . . اگه میتونیم ، بسم الله ؛ اگه نمی تونیم ، اینقدر از زمین و زمان ایراد نگیریم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

دقیقا منم موافقم!!!
همه چیز از خود آدم شروع میشه!!!
شما اگه خودت توقعت رو تو انتخاب همسر بیاری پایین...وقتی هم که میری خواستگاری با اون خانم که میخواید صحبت کنید رک و راست داشته ها و نداشته ها و تلاشها و شرایطتونو بگید...خداوندم یه نفرو سر راحتون قرار میده که به همین صداقت و پشت کارتون اعتماد کنه و پا به پاتون بیاد!!!
به نظر من الآن بیشتر مشکلات ازدواج از اینه که جوونا و خانواده ها فکر میکنن میخوان برن تو میدون جنگ!!!
اگه مهریه رو کم بدن دخترشونو ارزون دادن دست غریبه!!!!!!(فقط خدا میدونه چقدر از این طرز فکر متنفرم!!!!:|)
اگه مهریه ی بالا رو قبول کنن سرشون کلاه رفته!!!دختره همچین مالی هم نیست!!!!(:|)
انگار خرید و فروش کالاست!!!انگار نه انگار که دو تا جوون قراره برن باهم زیر یه سقف زندگی کنن!!
وقتی طرز فکر خانواد این باشه...طرز فکر اون دختر و پسر چی میشه؟؟؟
من با حرف دوستمون که گفتن هرچی سخت بگیری سخت میشه و از پسش برنمیای موافقم!!!
تنها چیزی که اهمیت داره به نظر من تو ازدواج...بعد از مسئله ی اعتقاد و حسن خلق،کار داشتن و جنم و غیرت کار داشتن و از کاری عار نداشتن برای مرده!!وقتی کسی کار داشته باشه...هرجور شده چرخ زندگیش میچرخه...حالا زیاد یا کم...خدا بزرگه!!
به نظر من خیلی خوبه که زن هم شاغل باشه اما یه شغل مناسب که هم وقتی که برای همسر و فرزندش میذاره کم نشه و هم بتونه کمک خرج باشه!!ولی مشکل اینجاست که آقایون حس بدی بهشون دست میده که از پولی که حاصل کار خانمشونه تو زندگی استفاده کنند وقتی که خودش راضیه!!!ولی یه کم به این فکر کنید که وقتی انقدر میگید گرونی گرونی...باید پا به پای هم تلاش کنید واسه پیشرفت زندگیتون!!!
به هرحال همه چی به ما و طرز فکرمون و ارادمون تو به اجرا درآوردن طرز فکرمون برمیگرده!!!
و اینکه چقدر به وجود خداوند و مشکل گشاییش و علم حکمتش ایمان داریم...!!Blush

بعله نگارخانوم کار کردن زن خوبه و الان تو این وضعیت کمتر مردی پیدا میشه بگه این پول رو زن آورده و نباید خرج کرد اما آیا محیط مناسب برای کار زن هم هست؟؟؟
همه جا محیط کار انتطار دارن روابط عمومی خوبی داشته باشی و این روابط عمومی خوب یعنی با مردها و زن ها یه جور برخورد کنی لبخن بزنی و خوب صحبت کنی و جواب بدی و همیشه هم آخرش میشه یعنی اینکه بتونی با مردا ...!!!!
و شاید خیلی ها دوست نداشته باشن
الان هم میای میگی میشه کارای دیگه هم باشه!!! بعله هست ولی چقد آیا همه زن ها رو پوشش میده؟؟؟ نهههه
بعد هم که میای خونه کلی کار خونه و غذا و اینا!!! هر چقدر هم که میگیری نصفش رو باید بدی پول مهد کودک بچه!!!

و خندم میگیره از توقعات شما از کشور ایران با این همه ثروت که انتطار دارین دو نفر حداقل تو یه خونه برن سر کار تا یه زندگی بخور و نمیر دو نفره رو اداره کنن اما از دولت انتطار ندارین انقد رفاه فراهم کنه که حقوق یه کارگر یا کارمند رو زیاد کنن که تا ساعت 4 که بمونه سر کار بیاد و یه زندگی راحت داشته باشه و از زندگی با اون زنی که گرفته لذت ببره!!!
نمیدونم چقد درسته اما میگن خط فقر یک میلیون و 700 هزار تومانه چرا حقوق یه کارگر باید 390 هزار تومان طبق وزارت کار باشه؟؟؟

یعنی خجالت نمیکشن که این مبلغ رو اعلام میکنن؟؟؟ من بگم؟؟؟ چون اگه هر کس این حقوق رو بگیره کار فرما ها نمیتونن این هزینه رو تقبل کنن و خیلی ها بیکار میشن
این یعنی که ما هیچ امکانات دولتی نداریم و حکومت هیچ کاری برای ما نمیکنه
والسلام
بسترسازی کنین ای مردم ای ملت ای مسولین ای که میگی جانشین امام زمانی.شغل برا جوونا.اسان سازی ازدواج.افزایش درامدها برای این معلمان زحمت کش و بیچاره اموزش و پرورش که وقتی بازنشسته میشه تازه دخترش میخواد بره خونه بخت و با 30 میلیون پول بازنشستگی در مدت خدمت 30 سال نمیتونه واسه دخترش جهیزیه بخره با این تورم و با این گرانی یا پسرش رو سر و سامون بده.بیشتر از امام زمان بیچاره پدرهای ما زجر میکشن به خاطر اینکه فرزندش به گناه میفته و نمیتونه زنش بده یا دخترشو بفرسته خونه بخت.دل پدرها خونه یا الله.به جای این که به اینها برسیم 600میلیون دلار بودجه تشریفات سران غیر متعهدها میکنیم.
به جای این که بیت المال و پول من و شما رو به خانه خرج کنند خرج مسجد می کنند.اقا چقدر اسراف 3 بار موزاییک های سالن اجلاس غیر متعدها رو عوض کردن.
به نام خدا

(۵/تیر/۹۱ ۱۹:۳۹)seyed نوشته است: [ -> ]و دیگری همون مساله پوشش دختران و گپ و گفتشون با همه و همه و همه پسرا تو دانشگاه که دیگه مثل قدیما به دل ادم نمیشینن و یه جوری حس مالکیت و اینکه اگه زن من بشه فقط مال منه و با دیگران ارتباط نداشته از بین رفته.

والا ما که اینجوری نیستیم...هم کلاسیامونو نگاهم نمیکنیم...ولی چون حالا مانتویی هستیم دلیل نمیشه که پسرا مارو با بقیه جمع ببندن که...والا..!

(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۱۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ][b]
میخوام بهتون بگم که برید شهرستان زندگی کنین ، می بینم شاید براتون مقدور نباشه . اما میتونید برای یه مدت کوتاه برید شهرستان زندگی کنید .
منم با این موافقم...اگه آقا پسری که میان برای خواستگاری پسر خوب و با خدایی باشه و بدونم آدم با جنم و نون حلال خوری است...و بگه هزینه ندارم الان توی تهران خونه ی مناسب بگیرم ...شهرستان رفتن برای چندسال آدمو نمیکشه که...تازه یه کمم کمتر دود میخوریم..Big Grin
مشکل مالی زیاده ولی دخترا اگه ببینن پسرا همه تلاششونو میکنن و سعی دارن نون حلال در بیارن...نه با دلالی و غیره همه تلاش خودشونو میکنن تا زندگیو با کمک همسرشون به سامون برسونن...باور کنین..
البته بگم پسر سالمم کمه هااااا.....
مثلا من و خواهرم امروز رفتیم خریدو واقعا اعصابم خورده ازون موقع .میپرسین چرا؟؟؟
گرونی؟؟؟ اون که آره....ولی نه اونقد
وضع حجاب؟؟؟ اونم هست ... ولی بازم نه..
سیگاااااااااااااااااار..... یعنی از 10تا پسر دست 8 نفرشون سیگار بود..چرا؟؟؟؟

پس چی شد؟؟؟ خوب آقایون بیان نظراتشونو بگن تا ببینیم این آمار بدست اومده از چیه؟؟؟Dodgy
من یه دخترم اما از نظر خودم میخام به این سوال جواب بدم
در جامعه پسرا از راه هایی که نیاز به توضیحش نیست روابط خودشون رو دارن اونم از سن پایین
و از ان جایی که یکم تنبل شدن ترجیح میدن به جای از صبح تا شب کارکردن و اینها زندگی باحال خودشون در مجردی داشته باشن
که در نتیجه نشون میده پسرا ازدواج رو فقط به چه خاطر میخان و این جای تاسف که ازدواج برای پسرا این جوری تعریف شده
در طرف دیگه پسرای مثبتی هستند که میخان ازدواج کنن اما فرد مورد نظرو پیدا نمی کنن و یا جواب رد میشنون چرا ؟ چون این تیپ پسرا خیلی به وضع تیپ ظاهر خودشون نمیرسن و اعتقاد دارن باید در غار با بی پولی زندگی کرد پول زیادی هم ندارن نهایت هنرشن مدرک مهندسیشونه و مدام شعار میدن همین

یه گروه دیگه از پسرای در حال انقراض هستند که میرن در تعادل قرار دارن درس خونده و در عین حال جامعه دیده اند با اولین نگاه عاشق نمیشن نه لات هستن نه اهل مسایل دیگه یه کار متوسط دارن که البته این افراد چن تعدادشون کمه اعتقاد دارن که دخترای در شان خودشنم کمه نصفه این ها ازدواج می کنن نصف دیگه هم با بد روزگار در کمبود دختر میسازن
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]در طرف دیگه پسرای مثبتی هستند که میخان ازدواج کنن اما فرد مورد نظرو پیدا نمی کنن و یا جواب رد میشنون چرا ؟ چون این تیپ پسرا خیلی به وضع تیپ ظاهر خودشون نمیرسن و اعتقاد دارن باید در غار با بی پولی زندگی کرد پول زیادی هم ندارن نهایت هنرشن مدرک مهندسیشونه و مدام شعار میدن همین

سلام
هرچی فکر کردم نفهمیدم این برداشت غلط رو جطور بعضی دخترا بهش میرسن؟؟یعنی واسم کاملا سواله؟
تیپ هر چند روز باید عوض شه؟؟
با بی پولی مگه میشه زندگی کرد فانوس؟؟فوقش کم پول که اونم روزی دست خداست فقر که عیب مرد نیست!!
پول زیادی هم ندارن پس بی پولا کلا حق حیات ندارند؟؟؟؟ازدواج پیش کش...؟واقعا که...Confused

شعار چی میدن؟؟مدرک داشتن تو این دوره زمونه افتخاری دیگه نداره!

یا علی
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۲)mhvvhm نوشته است: [ -> ]هرچی فکر کردم نفهمیدم این برداشت غلط رو جطور بعضی دخترا بهش میرسن؟؟یعنی واسم کاملا سواله؟
خوب خود آقایون و رفتارشون باعث این برداشت ها میشه...
تیپ عوض کردن و کاری نداریم ولی خوب در کل جوون باید سرو وضع مرتب و مقبولی داشته باشه.
مخصوصا افراد مومن و خوب که بقیه جذب بشن.

مسلما ما اونقد ظاهر بین نیستیم که نفهمییم طرف خودش در اصل چطوریه..
تا زمانی که دولت خانه سالمندان و سالمند سالاری توی کشور باشه و جوون ها فقط برای انتخابات و راهپیمایی و جنگ کاربرد داشته باشند! وضعیت هرروز بدتر میشه.

اوضاع اقتصادی واقعا افتضاح شده و سطح توقعات هم فوق العاده بالا رفته!

همسر خوب هم پول و شرایط اقتصادی و اجتماعی خوب میخواد! مگه نه من هم میتونم همین الان با خیلی از دخترهای فامیل و دور و اطراف ازدواج کنم که سطح توقعی اصلا ندارند!!!!!!!!!!!!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۳:۵۴)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]همسر خوب هم پول و شرایط اقتصادی و اجتماعی خوب میخواد! مگه نه من هم میتونم همین الان با خیلی از دخترهای فامیل و دور و اطراف ازدواج کنم که سطح توقعی اصلا ندارند!!!!!!!!!!!!
خوب مگه از اقتصاد گله ندارین؟؟ دختر کم توقع هم که میگین زیاده...خوب ازدواج کنین ، مشکل دیگه ای دارن؟؟؟
معنی اول جملتونو متوجه نشدم توضیح میدین لطفاBlush
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۲)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام
هرچی فکر کردم نفهمیدم این برداشت غلط رو جطور بعضی دخترا بهش میرسن؟؟یعنی واسم کاملا سواله؟
با بی پولی مگه میشه زندگی کرد فانوس؟؟فوقش کم پول که اونم روزی دست خداست فقر که عیب مرد نیست!!
پول زیادی هم ندارن پس بی پولا کلا حق حیات ندارند؟؟؟؟ازدواج پیش کش...؟واقعا که...Confused

شعار چی میدن؟؟مدرک داشتن تو این دوره زمونه افتخاری دیگه نداره!

یا علی
مثلا پسری هست از لحاظ حد و حدود و کار و خیلی از مسایل دیگه خوبه اما میخاد با یه دختر صحبت کنه صداش میلرزه
اصلا چیزی از جامعه نمیدونه
و آدم رو به این فکر میندازه چن تو جامعه نگشته مثبته در غیر این صرت اگر آب باشه شناگره خوبی از این مثال ها هم زیاد پسرای شهرستانی درس خون که میان تهران مثلا دانشگاه بعد 2 سال یا معتادن یا هفت خط !!!! راستش خیلی به این پسرا نمیشه اعتماد کرد البته من الان دارم به عنوان یه دختر احساس خودم یه تعداد از دخترای دیگه رو میگم که البته تجربه هم شده که این پسرا این جورین البته بعضی هاشون از طرفی این ها اون قدر تیپ ساده ای میزنن یا اصلا لباس های نامرتبی می پوشن که اصلا آدم دوست نداره باهوشن حرف بزنه ازشون سال کنه یکی از دوستام می گفت دلش میخاد بره به یکی از پسرای کلاسشون بگه تو رو خدا حداقل زیاد برو حموم بوی بد میدی البته هرگز روش نشد اما عمق ماجرا رو شما ببین بعد دفاع کن
بعد میگی فقر عیب مرد نیست خیلی هم هست مومن شاید کم پول باشه ولی فقیر نیست زشته واسه یه پسر هیچی هیچی پول نداشته باشه شده بره کارگری اما باید ته جیبش یکم پول باشه امام علی چاه میکن توی اون دوران 25 ساله !!!!!

شعر زیاد هم میدم میگن میشه بایه فرش بدون تلویزیون توی خونه ی 30 متری زندگی کرد که البته این شعار ها رو واسه دیگران میدن پاش که میوفته از عالمو آدم طلبکار میشن میخان دنیا دست به دست هم بده کیسه کسیه پول بده اینا آخه نکه اعتماد به نفس زیاد دارن فکر می کنن از دماغ فیل افتادن نباید کار کنن حیفند !!!
البته من اینا رو به عین دیدم همش تجربه است اونم زیادش باید بری توی امتن این جامعه تا بعضی چیزا رو با تمام وجدت لمس کنی البته ناراحت نشیدا واقعیت بود
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع