(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۳)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]دختر کم توقع بی دلیل کم توقع نشده! یه مدرک تشریفاتی که فقط برای پر کردن دهنه مردمگرفته و از لحاظ فرهنگ و مذهب هم که کلا تعطیل!
این جور دخترا به نظرم نه هدفی رو دنبال میکنند و نه از لحاظ اعتقادی نمره خوبی دارند!
اکثرا به فکر این هستند که شوهر کنند و از خونه باباشون بیان بیرون. دنبال حرفها و کارهای بیهوده هستند و بزرگترین هدف زندگی شون لباس عروسی و طلا و شوهر خوشتیپ برای پز دادن جلوی دوست و آشنا ـه و دغدغه شون اینه که توی فلان جا چی بپوشم!!
ازدواج کردن باور کنید خیلی راحته اما اون ازدواج با دخترایی که گفتم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره! 
آدم ازدواج میکنه واسه چی؟ واسه اینکه به تکامل برسه نه اینکه ده برابر پسرفت کنه.
دختری که باهاش ازدواج میکنیم مادر بچه هامون میشه و خیلی مهمه که از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح بالایی باشه که بتونه بچه مون رو هم به خوبی تربیت کنه!
وقتی میخواهی با کسی درد و دل کنی کسی باشه که حرفت رو اهدافت رو بفهمه نه اینکه براش مهم نباشه از کجا و چطوری پول درمیاری و فقط به فکر پول بیشتر باشه!
مورد داشتیم حرف از تشیع اومده اون هم عربستان رو مثال زده! حالا شما فکر کنم با این آدم ازدواج کنی و بخوای بچه ات رو ولایت مدار تربیت کنی! 
ازدواج زود با این شرایط = دختر با نمره پایین! = عدم پیشرفت شغلی و تحصیلی و فنی = بدبختی 
الان من مثلا نیستم تو تالار...بابا خب شب به شب میام یه عرض ارادتی میکنم تا چند وقت دیگه هم تو سفرم ...این قدر ترول نسازین برا غایب ها...
خب سلام خدمت شما برادر محترم
خیلی خیلی عذر میخوام اما چه دسته بندی بی پایه و اساسی دارین
اون دختر خانمی که با داشتن شغل و پول مکفی شما همسرتون میشه الان مطمئنید ایده اله؟مطمئنید هم با ایمانه هم شعور اجتماعی داره هم ولایت مداره؟ عجــــــــــــــــب

خب برادر من اتفاقا همه حرفاتون برعکسه. اون دختری که اهل پز باشه هرگز نمیتونه با یه جوون بیکار ازدواج کنه .اون وقت جواب در و همسایه رو چی بده؟
البته اینم بگم یه دختر ارزشی هم نمیتونه بایه پسر بیکار که سرش به تنش نمی ارزه هم ازدواج کنه.
و البته یک دختر ارزشی باز هم حاضر نیست با یه پسری که با بند پ رفته سر یه شغلی اما تفکراتش در حد ... ازدواج کنه.
ببینید این تقسیم بندی که شما برا دختر خانم ها در نطر گرفتین اصلا درست نیست.
دسته اول---»یک سری دختر ها همون طور که میگین بالاخره زندگی رو دارن به نحوی میگذرونن تا به ازدواج برسن
اصولا هم نگاه میکنن طرف معتاد که نباشه بعد جواب بله رو میدن و یا علی ...
صرفا به این معنا نیست این ها دخترای بدی باشن...میتونن دختر های خوب و نجیب و خونه داری و با اخلاقی در بیان که در حد خودشون و با هم کفو خودشون میتونن زنذگی خوبی دست و پا کنن.
دسته دوم----»گروه دیگری از دختر ها هستن که شان خودشور رو همچین بالا بالا میدونن .خودشون چیز خاصی نیستن اما انتظار دارن مرد سوار بر اسب ها بیاد بگیرتشون (یه ویژگی که اکثر این گروه دارن زیبایی منحصر به فرده یا داشتن یه خانواده خاص)اصولا این دخترا خیلی با کلاس و مدل پوش و از روابط اجتماعی با کلاسی برخوردارن لغات انگلیسی هم بلدن.از طرفی اسم کشور ها و پایتختهاشون رو هم حفظ هستن و... که پسرا فک میکنن حالا چه خبره وای چه دختر با کلاس و اپ تو دیتی... حتما من رو به قله های پیشرفت میرسونه
اصولا هم این دخترا به هر کسی جواب بله نمیدن تا یه حداقل هایی رو شخص داشته باشه و با سلام و صلوات بیاد ببرتشون خونه بخت و مردمم بگن ببین فلانی عجب شوهری کرده...
مثل همون دختری که به شوهر بدبختش گفت قبل جراحی بینی حق نداری بیای خواستگاری فامیلام تو رو با بینی قوس دارن ببینن ابروم میره...
یادتون باشه به دست اوردن این مدل دختر ها هم خوش تیپ بودن میخواد هم شغل خوب و خونه و ...
(اون چیزی که گویا شما دنبالشید

)
گروه سومی از دختر ها هستن که ارزشی ان ...هم سواد درست و درمون دارن هم تفکرات پخته هم دور نمای روشنی از زندگی و پیشرفت و...
این گروه دختر ها هم حاضر نیستن به هرکسی که از راه میرسه بگن بله.سوال اولشون هم تو روز خواستگاری این نیست که شغلت چیه و حقوقت چیه.اول میپرسن چه رشته ای و
کدوم دانشگاه و تا چه مقطعی خوندی ؟
این دخترا نگاه میکنن به سن طرف و چیزهایی که همین الان داره .در مورد اهداف زندگیش چی میگه؟و تا امروزش چه ها کرده برا اثبات حقیقی بودن تفکراتش..صبح تا شب میگرفته میخوابیده یا نه چهار تا فعالیت درست و درمون هم داشته..
واقعا شما فک میکنین اگه برا یه دختر ارزشی دو تا خواستگار بره
اولی با یه لیسانس حسابداری از این دانشگاه های بی در و پیکر رفته کارمنده بانکه
دومی تو یه شغل قرار دادی پاره وقت داره کار پژوهشی میکنه و از طرفی تو یه دانشگاه معتبر داره ادامه تحصیل میده
کدوم یکی رو این دختر انتخاب میکنه؟
اونی که مورد اول انتخاب میکنه همون دختران دسته دوم هستن ... اونا پژوهش با حقوق چندر غاز چی حالیشون میشه..همچین کارمند بانک کلی اسمش دهن پر کنه برا ملت.
من مثال رو سوق دادم رو بعد علمی بیشتر ...شما میتونید هر نکته ای رو بیاید بجاش بزارید و دقیقا همین نتیجه رو بگیرین
حالا مثلا از بعد ایمان هم همینطور
شعور و فرهنگ اجتماعی هم همینطور
یه دختر که از بعد ایمان قراره ازدواج کنه تو این جامعه ای که متاسفانه دیگه ادم پاک قحطی داره میاد
بین یه پسر با چه میدونم موهای سیخ سیخ که کارمند فلان شرکته با یه پسر که در شرف رسیدن به شغلی هست و شخصیت متدینی داره و اصالت خانوادگی کدوم رو انتخاب میکنه؟
باز هم تکرار میکنم البته که یه دختر ارزشی به هر کسی جواب بله نمیده اما از طرفی مطمئن باشین چشمش گیر منحصرا یک شغل دهن پر کن هم نیست.
اصولا پسر ها فک میکنن اگه به شغل برسن یه پله میپرن بالاتر و با دختری که شرایطش بهتره میتونن ازدواج کنن ...اما نمیدونن که قراره تو ظاهر سازی های دسته دوم گیر کنن .این یک برد نیست.بلکه همون باختی میتونه باشه که فقط امار طلاق رو داره میبره بالا.نا رضایتی از زندگی فکر میکنین یعنی چی؟
برادر من نارضایتی از زندگی یعنی اینکه شما فک کنی با شاه پریون ازدواج کردی بعد شش ما زندگی بفهمی شعورش در حد جلبک هم نبود...
وگرنه مطمئن باشین یه پسر داری ارزش قبل از رسیدن به شغل هم ارزشش بخاطر سایر جایگاه هایی که داره مشخصه و همون طور بدون شغل هم مورد پسند دخترای ارزشی قرار میگیره...