تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علت عدم رغبت پسران به ازدواج!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:من اگه پسر بودم تا الان ازدواج کرده بودم بچه هم داشتم[تصویر: biggrin.png]
الان پسر عمه من 22 سالشه ..بخاطر شرایطی از دانشگاه انصراف داد و رفت سربازی..الانم اومده و عید غدیر عقد کرد.
هنوز نه کار داره..نه بابای پولدار...
فقط یه پسر خوب و با خداست و چون مسئول بسیجه توی مدارس مسئول پژوهشی شده.
خودش تلاش کرده خدا هم براش خواسته...ماشاالله دختر خوبی هم هست همسرش[تصویر: wink.png]
همت کنین درست میشه[تصویر: blush.png]

من دارم تو آدمک ها میمیرم * تو برام از پری ها قصه میگی ؟
من تو پیله ی وحشت میپوسم * برام از خنده چرا قصه میگی؟

SmileSmileSmile
(۲۶/بهمن/۹۲ ۰:۴۷)fafa* نوشته است: [ -> ]من اگه پسر بودم تا الان ازدواج کرده بودم بچه هم داشتمBig Grin
الان پسر عمه من 22 سالشه ..بخاطر شرایطی از دانشگاه انصراف داد و رفت سربازی..الانم اومده و عید غدیر عقد کرد.
خودش تلاش کرده خدا هم براش خواسته...ماشاالله دختر خوبی هم هست همسرشWink
همت کنین درست میشهBlush

آواز دهل شنیدن از دور خوش است

از دور وایسادید میگید لنگش کن!!!Angel

البته موقعیت ها فرق دارن با هم

پسر عمه شما بچه باحالیه ولی همه تو یک موقعیت خانوادگی قرار ندارن

روزی افراد هم فرق داره

[تصویر: 694597_gcCJJAd8.jpg]

روزی پسر عمه شما به مثابه رود آمازون میماند و روزی سعید و من و محمد و رضا به مثابه شیر سماور بلکتم کمتر Big Grin
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]روزی پسر عمه شما به مثابه رود آمازون میامند و روزی من و محمد و رضا به مثابه شیر سماور بلکتم کمتر Big Grin
اینو که گفتین یاد یه داستان افتادمBig Grin
سه تا بچه میرن پبش ملا نصر الدین میگن این 10 تا گردورو بین ما تقسیم کن.
میگه به عدالت آسمانی یا زمینی.؟
میگن آسمانی..7تا میده به اولی ...3تا میده به دومی..سومیرم میزنه..وقتی اعتراض میکنن میگه خدا نعمتاش و اینجوری تقسیم کرده تو این دنیاWink

اینجارم بخونین
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۳)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]دختر کم توقع بی دلیل کم توقع نشده! یه مدرک تشریفاتی که فقط برای پر کردن دهنه مردمگرفته و از لحاظ فرهنگ و مذهب هم که کلا تعطیل!
این جور دخترا به نظرم نه هدفی رو دنبال میکنند و نه از لحاظ اعتقادی نمره خوبی دارند!
اکثرا به فکر این هستند که شوهر کنند و از خونه باباشون بیان بیرون. دنبال حرفها و کارهای بیهوده هستند و بزرگترین هدف زندگی شون لباس عروسی و طلا و شوهر خوشتیپ برای پز دادن جلوی دوست و آشنا ـه و دغدغه شون اینه که توی فلان جا چی بپوشم!!

ازدواج کردن باور کنید خیلی راحته اما اون ازدواج با دخترایی که گفتم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره! Big Grin

آدم ازدواج میکنه واسه چی؟ واسه اینکه به تکامل برسه نه اینکه ده برابر پسرفت کنه.

دختری که باهاش ازدواج میکنیم مادر بچه هامون میشه و خیلی مهمه که از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح بالایی باشه که بتونه بچه مون رو هم به خوبی تربیت کنه!
وقتی میخواهی با کسی درد و دل کنی کسی باشه که حرفت رو اهدافت رو بفهمه نه اینکه براش مهم نباشه از کجا و چطوری پول درمیاری و فقط به فکر پول بیشتر باشه!
مورد داشتیم حرف از تشیع اومده اون هم عربستان رو مثال زده! حالا شما فکر کنم با این آدم ازدواج کنی و بخوای بچه ات رو ولایت مدار تربیت کنی! Big Grin

ازدواج زود با این شرایط = دختر با نمره پایین! = عدم پیشرفت شغلی و تحصیلی و فنی = بدبختی Big Grin
الان من مثلا نیستم تو تالار...بابا خب شب به شب میام یه عرض ارادتی میکنم تا چند وقت دیگه هم تو سفرم ...این قدر ترول نسازین برا غایب ها...

خب سلام خدمت شما برادر محترم
خیلی خیلی عذر میخوام اما چه دسته بندی بی پایه و اساسی دارین
اون دختر خانمی که با داشتن شغل و پول مکفی شما همسرتون میشه الان مطمئنید ایده اله؟مطمئنید هم با ایمانه هم شعور اجتماعی داره هم ولایت مداره؟ عجــــــــــــــــبHuh
خب برادر من اتفاقا همه حرفاتون برعکسه. اون دختری که اهل پز باشه هرگز نمیتونه با یه جوون بیکار ازدواج کنه .اون وقت جواب در و همسایه رو چی بده؟

البته اینم بگم یه دختر ارزشی هم نمیتونه بایه پسر بیکار که سرش به تنش نمی ارزه هم ازدواج کنه.
و البته یک دختر ارزشی باز هم حاضر نیست با یه پسری که با بند پ رفته سر یه شغلی اما تفکراتش در حد ... ازدواج کنه.

ببینید این تقسیم بندی که شما برا دختر خانم ها در نطر گرفتین اصلا درست نیست.
دسته اول---»یک سری دختر ها همون طور که میگین بالاخره زندگی رو دارن به نحوی میگذرونن تا به ازدواج برسن
اصولا هم نگاه میکنن طرف معتاد که نباشه بعد جواب بله رو میدن و یا علی ...
صرفا به این معنا نیست این ها دخترای بدی باشن...میتونن دختر های خوب و نجیب و خونه داری و با اخلاقی در بیان که در حد خودشون و با هم کفو خودشون میتونن زنذگی خوبی دست و پا کنن.

دسته دوم----»گروه دیگری از دختر ها هستن که شان خودشور رو همچین بالا بالا میدونن .خودشون چیز خاصی نیستن اما انتظار دارن مرد سوار بر اسب ها بیاد بگیرتشون (یه ویژگی که اکثر این گروه دارن زیبایی منحصر به فرده یا داشتن یه خانواده خاص)اصولا این دخترا خیلی با کلاس و مدل پوش و از روابط اجتماعی با کلاسی برخوردارن لغات انگلیسی هم بلدن.از طرفی اسم کشور ها و پایتختهاشون رو هم حفظ هستن و... که پسرا فک میکنن حالا چه خبره وای چه دختر با کلاس و اپ تو دیتی... حتما من رو به قله های پیشرفت میرسونه
اصولا هم این دخترا به هر کسی جواب بله نمیدن تا یه حداقل هایی رو شخص داشته باشه و با سلام و صلوات بیاد ببرتشون خونه بخت و مردمم بگن ببین فلانی عجب شوهری کرده...
مثل همون دختری که به شوهر بدبختش گفت قبل جراحی بینی حق نداری بیای خواستگاری فامیلام تو رو با بینی قوس دارن ببینن ابروم میره...
یادتون باشه به دست اوردن این مدل دختر ها هم خوش تیپ بودن میخواد هم شغل خوب و خونه و ...

(اون چیزی که گویا شما دنبالشیدHuh)

گروه سومی از دختر ها هستن که ارزشی ان ...هم سواد درست و درمون دارن هم تفکرات پخته هم دور نمای روشنی از زندگی و پیشرفت و...
این گروه دختر ها هم حاضر نیستن به هرکسی که از راه میرسه بگن بله.سوال اولشون هم تو روز خواستگاری این نیست که شغلت چیه و حقوقت چیه.اول میپرسن چه رشته ای و کدوم دانشگاه و تا چه مقطعی خوندی ؟
این دخترا نگاه میکنن به سن طرف و چیزهایی که همین الان داره .در مورد اهداف زندگیش چی میگه؟و تا امروزش چه ها کرده برا اثبات حقیقی بودن تفکراتش..صبح تا شب میگرفته میخوابیده یا نه چهار تا فعالیت درست و درمون هم داشته..

واقعا شما فک میکنین اگه برا یه دختر ارزشی دو تا خواستگار بره
اولی با یه لیسانس حسابداری از این دانشگاه های بی در و پیکر رفته کارمنده بانکه
دومی تو یه شغل قرار دادی پاره وقت داره کار پژوهشی میکنه و از طرفی تو یه دانشگاه معتبر داره ادامه تحصیل میده
کدوم یکی رو این دختر انتخاب میکنه؟

اونی که مورد اول انتخاب میکنه همون دختران دسته دوم هستن ... اونا پژوهش با حقوق چندر غاز چی حالیشون میشه..همچین کارمند بانک کلی اسمش دهن پر کنه برا ملت.

من مثال رو سوق دادم رو بعد علمی بیشتر ...شما میتونید هر نکته ای رو بیاید بجاش بزارید و دقیقا همین نتیجه رو بگیرین
حالا مثلا از بعد ایمان هم همینطور
شعور و فرهنگ اجتماعی هم همینطور

یه دختر که از بعد ایمان قراره ازدواج کنه تو این جامعه ای که متاسفانه دیگه ادم پاک قحطی داره میاد
بین یه پسر با چه میدونم موهای سیخ سیخ که کارمند فلان شرکته با یه پسر که در شرف رسیدن به شغلی هست و شخصیت متدینی داره و اصالت خانوادگی کدوم رو انتخاب میکنه؟

باز هم تکرار میکنم البته که یه دختر ارزشی به هر کسی جواب بله نمیده اما از طرفی مطمئن باشین چشمش گیر منحصرا یک شغل دهن پر کن هم نیست.

اصولا پسر ها فک میکنن اگه به شغل برسن یه پله میپرن بالاتر و با دختری که شرایطش بهتره میتونن ازدواج کنن ...اما نمیدونن که قراره تو ظاهر سازی های دسته دوم گیر کنن .این یک برد نیست.بلکه همون باختی میتونه باشه که فقط امار طلاق رو داره میبره بالا.نا رضایتی از زندگی فکر میکنین یعنی چی؟
برادر من نارضایتی از زندگی یعنی اینکه شما فک کنی با شاه پریون ازدواج کردی بعد شش ما زندگی بفهمی شعورش در حد جلبک هم نبود...

وگرنه مطمئن باشین یه پسر داری ارزش قبل از رسیدن به شغل هم ارزشش بخاطر سایر جایگاه هایی که داره مشخصه و همون طور بدون شغل هم مورد پسند دخترای ارزشی قرار میگیره...
نقل قول:روزی پسر عمه شما به مثابه رود آمازون میامند و روزی سعید و من و محمد و رضا به مثابه شیر سماور بلکتم کمتر

یاد یکی از دوستان هم تالاری افتادم ک وقتی براش برکت رو توضیح میدادم میگفت بابا خدا هرچی برکت میده به ما اینا با قبض برق و گاز از ما میگیرنش Big Grin

خود ازدواج روزی رو زیاد میکنه ، اینقدر مورد دیدم که دیگه برام به یقین تبدیل شده!
شما وقتی چنین عقیده ای دارید چطور میخواید روزیتون زیاد باشه. تازه تیم هم تشکیل دادید
(۲۶/بهمن/۹۲ ۲:۴۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]یاد یکی از دوستان هم تالاری افتادم ک وقتی براش برکت رو توضیح میدادم میگفت بابا خدا هرچی برکت میده به ما اینا با قبض برق و گاز از ما میگیرنش Big Grin

خود ازدواج روزی رو زیاد میکنه ، اینقدر مورد دیدم که دیگه برام به یقین تبدیل شده!
شما وقتی چنین عقیده ای دارید چطور میخواید روزیتون زیاد باشه. تازه تیم هم تشکیل دادید

نه بابا بد متوجه شدید!!!

منظورم قبل ازدواج بود که یکی یک زن قانع براحتی گیرش میاد ما هم اندر خم یک کوچه می باشیم (تو جملات گیر نکنید! خواستم با جوونای مردم همراه باشم)

بعدش که بله برکت میاد (شک ندارم)
(۲۶/بهمن/۹۲ ۰:۱۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شوخی شوخی جدی میشه

صحبتتون از لحاظ منطق کاملا غلطه

درستش اینه

ازدواج خوب ممکنه سخت باشه ولی لزومی نداره ازدواج خوب سخت باشه

و ازدواج راحت هم ممکنه خدا محور نباشه ولی ازدواج خدا محور باید راحت گرفته بشه

یعنی اگر طرفین به خدا اعتقاد دارند باید راحت بگیرن

خیلی از افراد نمازشون رو میخونن ولی خداشون خاله زنک ها هستند

اگر خودتون میخواید سخت شروع کنید تعمیمش ندید

شاید جمله ام رو خوب بیان نکردم و منظورم همین مطلبی بود که شما فرمودید Wink

(۲۶/بهمن/۹۲ ۰:۴۷)fafa* نوشته است: [ -> ]من اگه پسر بودم تا الان ازدواج کرده بودم بچه هم داشتمBig Grin
خودش تلاش کرده خدا هم براش خواسته...ماشاالله دختر خوبی هم هست همسرشWink
همت کنین درست میشهBlush
ما هم از این ازدواج های زود هنگام زیاد دیدیم
هرکسی موقعیت خودش رو میسنجه و با توجه به موقیت و اهدافش قدم برمیداره.
امیدوارم ایشون به اهدافشون با این ازدواج رسیده باشند

خطاب به کاربر غریب:

نقل قول:سلام خدمت شما برادر محترم
سلام علیکم
نقل قول:خیلی خیلی عذر میخوام اما چه دسته بندی بی پایه و اساسی دارین
اون دختر خانمی که با داشتن شغل و پول مکفی شما همسرتون میشه الان مطمئنید ایده اله؟مطمئنید هم با ایمانه هم شعور اجتماعی داره هم ولایت مداره؟ عجــــــــــــــــبHuh
من کی صحبت از ایده آل کردم؟ اینها بخشی از شاخص هایی بود که در ذهن منه.
هیچ دسته بندیه کاملی در این زمینه وجود نداره و براساس هرشخص شاخص ها فرق میکنه بنابراین شما نمیتونی بگی این بی اساسه یا درسته

نقل قول:خب برادر من اتفاقا همه حرفاتون برعکسه. اون دختری که اهل پز باشه هرگز نمیتونه با یه جوون بیکار ازدواج کنه .اون وقت جواب در و همسایه رو چی بده؟
اتفاقا میتونه. قرار نیست که همین فردا ازدواج کنیم بلکه به سادگی چند سال نامزد میمانیم تا بنده به فرض یه کار پیدا کنم! بعد هم ازدواج!

نقل قول:البته اینم بگم یه دختر ارزشی هم نمیتونه بایه پسر بیکار که سرش به تنش نمی ارزه هم ازدواج کنه.
و البته یک دختر ارزشی باز هم حاضر نیست با یه پسری که با بند پ رفته سر یه شغلی اما تفکراتش در حد ... ازدواج کنه.
اتفاقا میتونه و بنده هم به عین دیدم. در ضمن تعریف شما از دختر ارزشی چیه؟

نقل قول:ببینید این تقسیم بندی که شما برا دختر خانم ها در نطر گرفتین اصلا درست نیست.
من نمی فهمم شما چرا اینطور جبهه گرفتید؟ Dodgy
این دسته بندی نبوده و صرفا چند شاخص ساده بوده و نظر شخصی من در مورد تعدادی از دخترها.
بنده هیچ گاه نشستم دخترها رو دسته بندی کنم یا حرفی در این باره بزنم!!
گویا دسته بندی شما خیلی درسته و کامله!!!!!

نقل قول:دسته اول---»یک سری دختر ها همون طور که میگین بالاخره زندگی رو دارن به نحوی میگذرونن تا به ازدواج برسن
اصولا هم نگاه میکنن طرف معتاد که نباشه بعد جواب بله رو میدن و یا علی ...

صرفا به این معنا نیست این ها دخترای بدی باشن...میتونن دختر های خوب و نجیب و خونه داری و با اخلاقی در بیان که در حد خودشون و با هم کفو خودشون میتونن زنذگی خوبی دست و پا کنن.
بر منکر این قضیه لعنت Big Grinنمیدونم شما با این جبهه گیری در مورد من کردید دسته بندی انجام دادید که انگار من با اون مخالفم! عجب!

نقل قول:دسته دوم----»گروه دیگری از دختر ها هستن که شان خودشور رو همچین بالا بالا میدونن .خودشون چیز خاصی نیستن اما انتظار دارن مرد سوار بر اسب ها بیاد بگیرتشون (یه ویژگی که اکثر این گروه دارن زیبایی منحصر به فرده یا داشتن یه خانواده خاص)اصولا این دخترا خیلی با کلاس و مدل پوش و از روابط اجتماعی با کلاسی برخوردارن لغات انگلیسی هم بلدن.از طرفی اسم کشور ها و پایتختهاشون رو هم حفظ هستن و... که پسرا فک میکنن حالا چه خبره وای چه دختر با کلاس و اپ تو دیتی... حتما من رو به قله های پیشرفت میرسونه
اصولا هم این دخترا به هر کسی جواب بله نمیدن تا یه حداقل هایی رو شخص داشته باشه و با سلام و صلوات بیاد ببرتشون خونه بخت و مردمم بگن ببین فلانی عجب شوهری کرده...
مثل همون دختری که به شوهر بدبختش گفت قبل جراحی بینی حق نداری بیای خواستگاری فامیلام تو رو با بینی قوس دارن ببینن ابروم میره...
یادتون باشه به دست اوردن این مدل دختر ها هم خوش تیپ بودن میخواد هم شغل خوب و خونه و ...

(اون چیزی که گویا شما دنبالشیدHuh)
ظاهرا شما از دل بنده خبر دارید که میدونید من دنبال چه دختری هستم و شناخت مناسبی از من دارید!
به نظرم کار درستی نکردید که در مورد من قضاوت میکنید

نقل قول:گروه سومی از دختر ها هستن که ارزشی ان ...هم سواد درست و درمون دارن هم تفکرات پخته هم دور نمای روشنی از زندگی و پیشرفت و...
این گروه دختر ها هم حاضر نیستن به هرکسی که از راه میرسه بگن بله.سوال اولشون هم تو روز خواستگاری این نیست که شغلت چیه و حقوقت چیه.اول میپرسن چه رشته ای و کدوم دانشگاه و تا چه مقطعی خوندی ؟

این دخترا نگاه میکنن به سن طرف و چیزهایی که همین الان داره .در مورد اهداف زندگیش چی میگه؟و تا امروزش چه ها کرده برا اثبات حقیقی بودن تفکراتش..صبح تا شب میگرفته میخوابیده یا نه چهار تا فعالیت درست و درمون هم داشته..
بر منکر وجود چنین دخترهایی لعنت! Big Grin

نقل قول:واقعا شما فک میکنین اگه برا یه دختر ارزشی دو تا خواستگار بره
اولی با یه لیسانس حسابداری از این دانشگاه های بی در و پیکر رفته کارمنده بانکه
دومی تو یه شغل قرار دادی پاره وقت داره کار پژوهشی میکنه و از طرفی تو یه دانشگاه معتبر داره ادامه تحصیل میده
کدوم یکی رو این دختر انتخاب میکنه؟

اونی که مورد اول انتخاب میکنه همون دختران دسته دوم هستن ... اونا پژوهش با حقوق چندر غاز چی حالیشون میشه..همچین کارمند بانک کلی اسمش دهن پر کنه برا ملت.

من مثال رو سوق دادم رو بعد علمی بیشتر ...شما میتونید هر نکته ای رو بیاید بجاش بزارید و دقیقا همین نتیجه رو بگیرین
حالا مثلا از بعد ایمان هم همینطور
شعور و فرهنگ اجتماعی هم همینطور
من نظری ندارم چون این نتیجه گیری شما فرضی است و چنین دخترانی با شاخص هایی که شما فرمودید وجود ندارند و اگر وجود داشته باشند هم لزوما مثل شما فکر نمی کنند!!

نقل قول:یه دختر که از بعد ایمان قراره ازدواج کنه تو این جامعه ای که متاسفانه دیگه ادم پاک قحطی داره میاد
بین یه پسر با چه میدونم موهای سیخ سیخ که کارمند فلان شرکته با یه پسر که در شرف رسیدن به شغلی هست و شخصیت متدینی داره و اصالت خانوادگی کدوم رو انتخاب میکنه؟
اینکه کاملا مشخصه کدوم رو انتخاب میکنه اما شما دارید می فرمایید که بنده متدین نیستم و اصالت خانوادگی هم ندارم و به قول شما با موهای سیخ سیخ کارمند فلان جا مثلا میشم؟ واقعا تشکر از این همه محبتی که به بنده روا داشتید!!!

نقل قول:باز هم تکرار میکنم البته که یه دختر ارزشی به هر کسی جواب بله نمیده اما از طرفی مطمئن باشین چشمش گیر منحصرا یک شغل دهن پر کن هم نیست.
این ها فرضیاته که توی عمل نمودی نداره.

نقل قول:اصولا پسر ها فک میکنن اگه به شغل برسن یه پله میپرن بالاتر و با دختری که شرایطش بهتره میتونن ازدواج کنن ...اما نمیدونن که قراره تو ظاهر سازی های دسته دوم گیر کنن .این یک برد نیست.بلکه همون باختی میتونه باشه که فقط امار طلاق رو داره میبره بالا.نا رضایتی از زندگی فکر میکنین یعنی چی؟
برادر من نارضایتی از زندگی یعنی اینکه شما فک کنی با شاه پریون ازدواج کردی بعد شش ما زندگی بفهمی شعورش در حد جلبک هم نبود...

وگرنه مطمئن باشین یه پسر داری ارزش قبل از رسیدن به شغل هم ارزشش بخاطر سایر جایگاه هایی که داره مشخصه و همون طور بدون شغل هم مورد پسند دخترای ارزشی قرار میگیره...

متاسفانه جمله بولد شده رو توهین مستقیم به خودم میدونم و لطفا هرچه سریعتر منظورتون رو واضح توضیح بدید

کلا نفهمیدم شما چی گفتید و صرفا متوجه شدم شما علاقه به توهین به بنده دارید.
نمیدونم شما چرا اینقدر رویایی فکر میکنید؟
من در مورد واقعیت ها حرف میزنم و شما در مورد فرضیات.
من هم به شما میگم که مورد داشتیم طرف هیچ کدوم از معیارهایی که شما فرمودید رو نداشته و تونسته دل یه دختر به قول معروف ارزشی رو بدست بیاره!!
من با توجه به اتفاقاتی که توی جامعه می بینم دنبال واقعیت ها و چیزهای قطعی هستم نه صرفا احتمال و فرض! شما فکر کن که یه دختر ارزشی با یه پسر ارزشی دانشجوی فلان ازدواج میکنه من هم گفته های شما رو رد نمیکنم.

چند دسته بندی فرضی کردید و فکر میکنید در واقعیت جامعه همه طبق فرضیات شما عمل میکنند؟

بنده صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم و چند شاخصی که برای انتخاب همسر مد نظرمه. هیچ انسان کامل و ایده آلی برای همسری اشخاص وجود نداره بلکه باید نزدیک ترین شخص رو نسبت به شاخص ها انتخاب کرد

شاید فردی ایده آل زندگیش ازدواج زود هنگام و .... باشه که نظرش قابل احترامه. اما هیچ کس نمیتونه برای کسی تصمیم گیری کنه یا دسته بندی انجام بده

هیچ دسته بندی به نظرم نمیتونه درست باشه چون معیار همه آدم ها با هم فرق میکنه و دسته بندی هم این همینطور.
بسم الله الرحمن الرحیم

بخش پایانی سخنرانی استاد در شهر ساری بهمن 92
حجم 4مگ
مدت 10 مین
دانلود
با اجازه دوستان میخواستم بگم اولا:
من درد ودلها تون رو شنیدم !! فقط خواستم بگم بی رغبتی به ازدواج وجود نداره!! ازدواج نیازه !!!

مثل خوابیدن!!یه کار با کلاس مثل کلاس زبان رفتن نیست که بگیم فلانی بی رغبته !!! (حالا ممکنه تو جمعیت یه اقلیتی هم وجود داشته باشند که نیاز به خواب نداشته باشن ولی قاعده نیست )یذره درکش برای من مشکله!!

دوما : ازدواج دادن به موقع فرزندان وظیفه ی پدر و مادر هاست!!

سوما:سخنرانی استاد رو هم شنیدم و با اینکه پسرم دبیرستانیه و هنوز بچس واقعا تصمیم گرفتم تمام تلاشم رو بکنم تا به موقع ازدواجش بدم ان شاءالله با این حساب فکر کنم اگه تا اون موقع تو تالار باشم بیام به همگیتون اعلام کنم که مادراتون یاد بگیرن از منBig GrinBig Grin
سلام مجدد. ان شا الله بتونم نظرم رو صرفا در این پست خاتمه بدم و ابهامات شما رو برطرف کنم.
(۲۶/بهمن/۹۲ ۳:۲۱)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]در ضمن تعریف شما از دختر ارزشی چیه؟

سوال خوبی پرسیدین دختر ارزشی یعنی چی؟
یعنی این:
به نقل از خودتون
نقل قول:
آدم ازدواج میکنه واسه چی؟ واسه اینکه به تکامل برسه نه اینکه ده برابر پسرفت کنه.

دختری که باهاش ازدواج میکنیم مادر بچه هامون میشه و خیلی مهمه که از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح بالایی باشه که بتونه بچه مون رو هم به خوبی تربیت کنه!

وقتی میخواهی با کسی درد و دل کنی کسی باشه که حرفت رو اهدافت رو بفهمه نه اینکه براش مهم نباشه از کجا و چطوری پول درمیاری و فقط به فکر پول بیشتر باشه!

دختر ارزشی برا هرکس یه جور معنا پیدا میکنه .
حالا شما این معیار ها رو برا شخص خودتون شفاف تایین کنید بعد سایر دختر ها رو بسنجید.
شما تو انتخاب همسر یقینا با گروه متفاوتی از دخترها مواجه میشین.
منظور از این دسته بندی های من اینه که شما یه دختری رو شاخص در نظر بگیرین برا خودتون.(بنام دختر ارزشی)
مطمئن باشین دختر هایی هستن که به ظاهر این شاخص ها رو دارن اما حقیقتا اینطور نیستن(مصداق گروه دوم)
که البته برا تشخیصشون راه حل هایی هم وجود داره....
که به اندازاه کافی توضیح دادم تو پست قبل
حالا یه دخترهای گروه اولی هم وجود دارن .دختر هایی حداقل میتونم بگم اگه پسری شاهزاده حقیقی خودش رو پیدا نکرد با این دسته ازدواج کنه خیلی بهتره که با شاهزاده های خیالی (دسته دوم)ازدواج کنه.

نقل قول:گویا دسته بندی شما خیلی درسته و کامله!!!!!

میدونستم دچار ابهام میشین. من صرفا با دسته بندی خواستم کمی به روشن شدن مطلب کمک کنم نه که قطعا مسئله ای رو بیان کنم.
در ضمن هر کدوم از این دسته هایی که مثال زدم میتونه طیف گسترده ای از اشخاص رو بر بگیره که برا هر شخصی بسته به موقعیت خودش منحصرا تعریف میشه.
نقل قول:ظاهرا شما از دل بنده خبر دارید که میدونید من دنبال چه دختری هستم و شناخت مناسبی از من دارید!
به نظرم کار درستی نکردید که در مورد من قضاوت میکنید

نه خبر دارم. نه لزومی داره خبر داشته باشم. البته کمی درست حدس زدین اگه بخوام رک اعتراف کنم با دیدن سایر پست هاتون تو جاهای متفاوت تالار آواتور جالبی از شما در ذهن من درست نشده. شاید همین یکی از علت هایی که با صراحت افراطی بهتون جواب میدم.

نقل قول:متاسفانه جمله بولد شده رو توهین مستقیم به خودم میدونم و لطفا هرچه سریعتر منظورتون رو واضح توضیح بدید

صرف توهین یه شخص ناشناس تو همچین فضای مجازی چه تاثیری رو شخصیت شما میتونه داشته باشه؟بجای بد بینی کمی تفکر کنین. بلد کردن جملات صرفا جهت تاکیدد و درخواست تفکر هست نه توهین

نقل قول:کلا نفهمیدم شما چی گفتید و صرفا متوجه شدم شما علاقه به توهین به بنده دارید.نمیدونم شما چرا اینقدر رویایی فکر میکنید؟
ب

بینید من طرز تفکر دختر ها رو بهتر میدونم یا شما؟

تقریبا شخصیتی دارم که از قشرهای زیادی دوستان صمیمی دارم.
برادر خودم هم چندی پیش به تازگی متاهل شدن.الان هم تو دوران عقد هستن
هم تفکر و شخصیت جمعیت دختر ها رو میدونم هم مشکلات اقتصاذی یه اقا پسر در شرف ازدواج.و طرز فکرشون راجع به دختر ها پیش و پس از ازدواج.

حرفهای شما خیلی برام اشناست

«برم سر کار بعد برم خواستگاری فلان دختر.الان که برم جواب رد میده.»

از طرفی هم میدونم که دختر هایی هم اطرافتون هستن که کاملا براتون روشنه که همین الان هم اقدام کنین اونا از خداشونه.

دنیای سخت و عجیبیه... برای کارهای بزرگ احتیاج به جسارتهای بزرگ هست.این دیگه عرضه افراده که ایندشون رو مشخص میکنه

به تفکرات شما هیچ کاری ندارم اما این تالار حداقل جاییه که میتونم نظرم رو آزادانه به گوش برادرای دینیم برسونم که کمی به فکر جامعه باشن.جامعه متشکل شده از من و شما کمی چشمامون رو باز کنیم .جامعه بخاطر فرهنگهای غلط به گند کشیده شد.مشکلات اقتصادی بهانه اند . وگرنه پدر و مادر من تو اوج مشکلات اقتصادی جامعه ازدواج کردن .

نقل قول:چند دسته بندی فرضی کردید و فکر میکنید در واقعیت جامعه همه طبق فرضیات شما عمل میکنند؟
تا جایی که تونستم طرز فکرم رو روشن کردم....

ریسک ازدواج تو این زمونه پر از نیرنگ، اون قدر بالاست که از نظر من تنها قدرتی که میتونه به داد برسه توکل به خداست.با همه تحقیقات ...همه دوران اشنایی ... همه ذکر و خیر شنیدن ها... همه زیر ذره بین گذاشتن ها ...اما شده که خیلی چیزها رو نمیفهمی ...(اینا تجربه دیگرانه) صرفا ادم هایی که تو زندگیشون مشکلات حاد دارن صرفا ادمای نادانی نبودن.توکل رو فراموش نکنین که حتی شده یک روز قبل از عقد هم دستتون رو میگیره و کار شدنی شر رو نشد میکنه..

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم«وَ أَنْكِحُوا الْأَيامى‏ مِنْكُمْ وَ الصَّالِحِينَ مِنْ عِبادِكُمْ وَ إِمائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَراءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِيمٌ »
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع