۷/مرداد/۹۱, ۲۲:۱۱
۷/مرداد/۹۱, ۲۳:۱۷
(۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
ما اصلا برای چی تشکر میکنیم؟
برای اینکه یا از متن و مطلب خوشمون اومد و برای ما جذابیت داشت یا اینکه نظر و عقیده ای شبیه به این موضوع داریم.
حالا اگه برای دلایل دیگه تشکر میزنین اون دیگه مسئله ای جداست ولی کاربرد " تشکر " محدود به عقاد مثبت نیست و بعضی مواقع برای همایت " کاربر" از نظری که برای مقابله با حرفای زده شده هم استفاده شده.
دوستان لطفا در بکار بردن تشکر دقت کنید چون تا حدی نشون میده با چه نظر و عقیده ای موافق و مخالف هستین.
حالا بجای تشکر از ..... .
بازم بسته به کاربرد این تعاریف همه تغییر میکنن.میشه بجای یک کلید از دو کلید استفاده کرد ، مثلا یکی تشکر از زحمت بابت تهیه ، ارایه و ... .و یک کلید موافق یا مخالفت با موضوع.
اگه کسی نظری که میده شاید مخالف باشه اینجوری شاید اون دوستی که نظر رو قرار میده بدون نوشتن نظر اعلام نظر کنه.
ولی هر کاری کنیم و هر چیزی بجای تشکر قرار بدیم بازهم اثار منفی هم داره.
همین تشکر رو بعضیها از روی اینکه چون دیگران تشکر کردن تشکر میکنه.
پرحرفی کردم ؟
از دوستان کسی موافق دوکلیده کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام برادر عزیز
در زمینه دکمه موافق و مخالف: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid119021
در مورد جایگزینی کلمه تشکر هم اصلا موافق نیستم. چون تشکر کردن از مطالب، کاری روتین است و برای حذف پستهای تشکر اصلا این دکمه ابداع شده
بعد ما باید به هر کسی بیایم توضیح بدیم که پست تشکر نزن. اون صلوات همین معنی رو میده
طرف هم میگه نه من باید حتما تشکر میکردم
ببینید این دکمه ها همش تشریفاتیست. هر چی بیشتر بشه، وقت دوستان به جای توجه به اصل مطالب، میره به اینکه به این مسائل بپردازه
همین اعتبارات رو ببینید. برخی دوستان چقدر وقت میزارن روزی به چند نفر اعتبار میدن
باور کنید تنها هدف این تالار آموزش دادن و آموختن بوده...... حیفه وقت ما صرف این بشه که بریم ببینیم تعداد تشکرها چقدره و صلوات چند تا شد و کی به کی اعتبار داده و مخالفان و موافقان فلان پست چند تا هستن و ....
۷/مرداد/۹۱, ۲۳:۳۴
سلام
منم همینو میگم دیگه .
امتیاز دادن بستگی به نوع مطلب داره ولی تشکر سلیقه ای هستش.
خودم ادم خسیسی هستم تو امتیاز و تشکر. نه اینکه بد بین باشم نه. ولی سعی میکنم با چند دید متن رو نگاه کنم و بعد امتیاز بدم.
نمیگم مطاب خودم دیگه شاهکاره نه خداشاهده. از اینکه دوستان لطف میکنن و به بخش خودشون سر میزنن واقعا سپاسگذارم ولی کلا یکم هوای دستشونو باید برای تشکر کردن نگه دارن.
حالا دیگه بقیش با نظر بهترین هستش که چه تصمیمی گرفته بشه.
یا علی .
راستی قسمت ویرایش متن رو هم درست کنین ( ادم میمیره تا یه متنو دویار میتایپه) تا جایی که بشه خودم تایپ میگنم و برای کپی هم از notpadکمک میگیرم.[align=CENTER]
اینم درست کنی دیگه بهترین بهترین فروم جهان میشیم.
منم همینو میگم دیگه .

خودم ادم خسیسی هستم تو امتیاز و تشکر. نه اینکه بد بین باشم نه. ولی سعی میکنم با چند دید متن رو نگاه کنم و بعد امتیاز بدم.
نمیگم مطاب خودم دیگه شاهکاره نه خداشاهده. از اینکه دوستان لطف میکنن و به بخش خودشون سر میزنن واقعا سپاسگذارم ولی کلا یکم هوای دستشونو باید برای تشکر کردن نگه دارن.
یا علی .
راستی قسمت ویرایش متن رو هم درست کنین ( ادم میمیره تا یه متنو دویار میتایپه) تا جایی که بشه خودم تایپ میگنم و برای کپی هم از notpadکمک میگیرم.[align=CENTER]
اینم درست کنی دیگه بهترین بهترین فروم جهان میشیم.
۸/مرداد/۹۱, ۰:۰۶
(۷/مرداد/۹۱ ۲۳:۳۴)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
منم همینو میگم دیگه .![]()
یا علی .
راستی قسمت ویرایش متن رو هم درست کنین ( ادم میمیره تا یه متنو دویار میتایپه) تا جایی که بشه خودم تایپ میگنم و برای کپی هم از notpadکمک میگیرم.سلاماینم درست کنی دیگه بهترین بهترین فروم جهان میشیم.
![]()
در زمینه ویرایشگر: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-84...l#pid56334
۷/فروردین/۹۲, ۱۹:۰۲
(۵/تیر/۹۱ ۲۲:۵۴)anti dajjil نوشته است: [ -> ]باور کنید هیچ یک از تاپیک های من اندازه ی این تاپیک بدرد بخور نیست(تاپیک های من اکثرا به لعنت خدا هم نمی ارزه
بابا تواضع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا فروتنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۰/فروردین/۹۲, ۱۰:۰۷
جهت ابراز موافقت:
10تا "اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم" هدیه به روح
anti dajjil
فکر نمی کنم اگه صلوات ها زیاد بشه، از ارزشش کم بشه. اما با نظرتون موافقم هر چیزی جای خودش. یه دکمه جدا برا صلوات هم گذاشته بشه، بهتر نیست؟
10تا "اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم" هدیه به روح
anti dajjil
(۶/تیر/۹۱ ۱۳:۲۹)mahdi14 نوشته است: [ -> ]به نظر من این خیلی فکر خوب و جالبیه ، فقط یه مشکلی پیش میاد ...
اگه این صلوات ها زیاد بشه ، به نظرتون از ارزش نمی افتن ؟!!!
شاید بهتر باشه ارزش های اسلامی رو در جای خودش به کار ببریم ...
در ضمن تشکر کردن هم یکی از چیزایی که خیلی زیاد تو دینمون داریم .
بازم منتظر جوابتون هستم ، چون من زیاد از روانشناسی سر در نمی آرم ...
فکر نمی کنم اگه صلوات ها زیاد بشه، از ارزشش کم بشه. اما با نظرتون موافقم هر چیزی جای خودش. یه دکمه جدا برا صلوات هم گذاشته بشه، بهتر نیست؟