کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشخص کردن وضعیت کاربر
۰:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و خسته نباشید

یه پیشنهاد خوبه پایین اسم کاربریه هر کاربر وضعیته آن و آف بودنش گذاشته بشه و اینکه در چه قسمتی از تالار هست
یه جورایی همون چیزی که در مشخصات کاربر گذاشته میشه رو کنار پستاش بذارید زیر اسم کاربریش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۹, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۳)alitalebi نوشته است:  عزیزم خسته نباشی پاشو یه آبی به سر و صورتت بزن خیلی خسته شدی نگرانتم.
باز از این پیشنهاد ها داشتی به من بده
شوخی میکنم ناراحت نشو
باشه یه پیشنهاد دیگه هم بود خیلی جالب تر اما خب باشه مطرح نمیکنمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۶:۰۷, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12

نه بگو جان من، من مشتاقم. باور کن
۱۷:۵۵, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۷)alitalebi نوشته است:  نه بگو جان من، من مشتاقم. باور کن
حالا که اصرار زیاد دوستان رو میبینم میگم :
زیر هر پست گزینه ی تشکر (like ) هست من پیشنهاد میکنم که یک گزینه ی ( dislike ) هم باشدWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، علی الهادی
۱۹:۰۱, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14

اتفاقا با این نظرت کاملا موافقم اگر لایک و دیس لایک باشه میشه بازتاب مطالب رو دید بدون اسپم دادن.افرین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۲۰:۰۷, ۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۱)alitalebi نوشته است:  اتفاقا با این نظرت کاملا موافقم اگر لایک و دیس لایک باشه میشه بازتاب مطالب رو دید بدون اسپم دادن.افرین
ببینید درسته که تالار کاربر محوره...... ولی قرار نیست دیکتاتوری اکثریت حاکم بشه.یعنی اگر 1 نفر نظرش با اکثریت مخالف بود، یکدفعه 40-50 تا منفی بگیره و کلا زده بشه از تالار
اصولا اگر پستی با قوانین مخالفت ندارد یعنی حداقل امتیاز را دارد و هیچ ظرفیتی برای منفی گرفتن ندارد

شاید در جاییکه نظرات کاملا آزاد باشد، این منفی دادن بدرد بخورد که البته نتیجه اش همیشه دیکتاتوری اکثریت است
مثلا قسمت نظرات سایت بالاترین به اینگونه است و هر نظری که به نفع اسلام و جمهوری اسلامی باشد، به علت گرفتن منفی زیاد، کمرنگ و پنهان می شود

قبلا هم در تالار اعتبار منفی فعال بود و مشاهده کردیم که افرادی که از این قابلیت سوء استفاده می کنند هر روز بیشتر می شود و با کوچکترین ناراحتی از کسی به او منفی می دهند. در نهایت به پیشنهاد تعدادی از مدیران کلا اعتبار منفی برداشته شد
واقعا هم پیگیری منفی دادنهای الکی از توان مدیریت خارج است و ارزش وقت گذاشتن ندارد

به نظرم اگر با پستی موافق نیستید بهترین راه اینست که بوسیله ی استدلال و سند و مدرک، آن را رد کنید
با زدن یک منفی یا dislike عملا اشتباه آن پست اصلاح نمی شود و به صورت غیر شفاف و مبهم یک پست منفی می گیرد
ما اینجا جمع نشدیم که با مطالب تالار موافقت و مخالت کنیم
هدف اصلی تالار یاد دادن و یاد گرفتن و بحث در مورد مسائل مبتلا به جامعه است.اگر هم کسی حرف اشتباهی زد، باید با بحث سازنده او را متوجه اشتباه خود کرد

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، meshkat ، وحید110 ، میلاد.م ، Farzaneh ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، فانوس *7* ، شهرام ، مسافر ، m.hossein ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، علمدار133
۱۱:۳۳, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16

لطفا دیکتاتوری اکثریت رو شرح دهید من متوجه نشدم.
اگر دیکتاتوری باشه که نظر شخص یا چند شخص محدود منظور میشه و اگر اکثریت باشه که معنی دیکتاتوری رو نمیده.توضیح بدید ممنونم.
۲۲:۰۷, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۷)Mahdy2021 نوشته است:  
(۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۱)alitalebi نوشته است:  اتفاقا با این نظرت کاملا موافقم اگر لایک و دیس لایک باشه میشه بازتاب مطالب رو دید بدون اسپم دادن.افرین

قبلا هم در تالار اعتبار منفی فعال بود و مشاهده کردیم که افرادی که از این قابلیت سوء استفاده می کنند هر روز بیشتر می شود و با کوچکترین ناراحتی از کسی به او منفی می دهند. در نهایت به پیشنهاد تعدادی از مدیران کلا اعتبار منفی برداشته شد
واقعا هم پیگیری منفی دادنهای الکی از توان مدیریت خارج است و ارزش وقت گذاشتن ندارد

به نظرم اگر با پستی موافق نیستید بهترین راه اینست که بوسیله ی استدلال و سند و مدرک، آن را رد کنید
با زدن یک منفی یا dislike عملا اشتباه آن پست اصلاح نمی شود و به صورت غیر شفاف و مبهم یک پست منفی می گیرد
ما اینجا جمع نشدیم که با مطالب تالار موافقت و مخالت کنیم
هدف اصلی تالار یاد دادن و یاد گرفتن و بحث در مورد مسائل مبتلا به جامعه است.اگر هم کسی حرف اشتباهی زد، باید با بحث سازنده او را متوجه اشتباه خود کرد

البته منظور من امتباز منفی نبود
صرفا مثل همیت تشکر ها که زیر پست ها میزنند همین !
۳:۲۲, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۳)alitalebi نوشته است:  لطفا دیکتاتوری اکثریت رو شرح دهید من متوجه نشدم.
اگر دیکتاتوری باشه که نظر شخص یا چند شخص محدود منظور میشه و اگر اکثریت باشه که معنی دیکتاتوری رو نمیده.توضیح بدید ممنونم.
یعنی وقتی اکثریت در جمعی نظری دارند، بدون هیچ استدلال و پشتوانه ای،به اقلیت اجازه اظهار نظر نمی دهند یا او را چنان در تنگنا قرار می دهند که اصلا اظهار نظر را بیخیال شود

نمونه بسیار مهم دیکتاتوری اقلیت سایت بالاترین است که مثال زدم
شما بروید یک لینک به نفع اسلام و جمهوری اسلامی معرفی کنید...... ببینید چه سریع منفی می گیرید
یا حتی در مورد کامنت دادن

اینکه ما اجازه منفی یا dislike بدیم دقیقا می شود همان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، Dragonborn ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]