|
میتوانیم بجای تشکر از این کلمه استفاده کنیم!!
|
|
۲۲:۵۴, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۸:۴۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این صرفا پیشنهاده که اگر استفاده بشه خیلی برای طرف مقابل و خودمون خیلی خوبه! بنظر من به جای لفظ تشکر بهتر نیست از کلمه ی صلوات استفاده کنیم؟منظور صلوات هدیه شده است میخواهیم هم در تشکر به خود شخص اجری برسه هم به شخصی که پست مفید داده و این خیلی عالیه و از صدتا هزارتا اعتبار با ارزش تره! حالا بسته به نظرات مدیران هم دارد!باور کنید هیچ یک از تاپیک های من اندازه ی این تاپیک بدرد بخور نیست (تاپیک های من اکثرا به لعنت خدا هم نمی ارزه البته تاپیک های شهدا چرا ولی بقیه خیر)حالا اگر مدیران عزیز جواب مثبت دادند که دادند وگرنه قهر میکنم میرم تهدید جدی است!![]() (البته من که میدونم زیادم باارزش نیستم)![]() ![]() هدیه به نویسنده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لطفا صبر کنید ... یا ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم لطفا صبر کنید ... یا ![]() اگر مایل هستید یک صلوات به همسنگرتان هدیه کنید لطفا صبر کنید ... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۱, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۱ ۱۱:۲۷)anti dajjil نوشته است:(۸/تیر/۹۱ ۱۱:۲۰)Mahdy2021 نوشته است: اون پیام صرفا مختص تشکر نیست ببینید یک پیام وجود داره برای چند کار اگر این پیام را عوض کنیم، مثلا موقعی که دارید پست ارسال می کنید هم می نویسه (صلوات....) بی ربط نیست؟ |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۱:۳۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
چرا بی ربط است.یک سوال دیگر شما نمیتواند سیستم آژاکس را بردارید و بجای آن از برنامه نویسی استفاده کنید؟آیا جملات سیستم آژاکس قابل تغییر رنگ است؟
|
|||
|
۱۵:۲۲, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
حد اقل میتونید دکمه تشکر رو تغییر بدید بزارید هدیه صلوات.
|
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
میشود اینکا را کرد اما از نظر دوستان مهم دکمه نیست
مهم خوده صلواته |
|||
|
۱۴:۴۰, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
بهتر نیست چیزی بگیم که به انتظار نزدیک باشه؟ منظورم اینه که اینجوری مطلبی که سازنده هست رو میشه ازش ( قدر دانی) کرد. یا بقول anti dajjill صلوات باشه اما امکان اینکه یک صلوات هم پخش بشه به نیت سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شاید دوستان ایراد بگیرن چقد فلسفه بافی کردم اما تشکر یکم قدیمیه. دوستان میتونن کمک کنن ، تا هم معنی تشکر چیزی قرار داد |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
نظر شما هم بسیار خوب است.
من از آقامهدی سوال پرسیدم آیا میتوانید به جای سیستم آژاکس از برنامه نویسی استفاده کنید تا همه چی راحت تر بشه ولی جواب نگرفتم؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام انتی دجال پیشنهادت که خیلی جالبه اما یه نکته . برخی پیامهای که افراد بهم میدن و یا برخی پست ها توش توهینه. و طرفین خلاصه یه جوری دارن به هم دیگه کلی احترام میزارن . خوب برخی هم با هر یک از این دو طرف هم عقیده هستن . و دوس دارن زیر پست رفیقشون که کلی تهمت و توهین هست تشکر بزارن از این که به طرف مقابلش این نسبتها رو داد.
حالا زشت نیست ما بیایم صلوات بزاریم و برای عمل منکر طرف براش صلوات بفرستیم. البته من همچنان معتقدم باید با راهکارهای پیشنهاد شما رو عملی کرد.
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۱ ۱۸:۱۶)دوست خدا نوشته است: سلام انتی دجال پیشنهادت که خیلی جالبه اما یه نکته . برخی پیامهای که افراد بهم میدن و یا برخی پست ها توش توهینه. و طرفین خلاصه یه جوری دارن به هم دیگه کلی احترام میزارن . خوب برخی هم با هر یک از این دو طرف هم عقیده هستن . و دوس دارن زیر پست رفیقشون که کلی تهمت و توهین هست تشکر بزارن از این که به طرف مقابلش این نسبتها رو داد. این هم قابل تامله. ممنون دوست خدا ![]() دوست عزیز رفیق بازی نیست ! اینکه شما با یک بحث موافق نیستید دلیلش نمیشه که عمل منکر هستش ... امکان داره بخشی از حرفاش درست باشه. من اکثرا افرادی که بخشی از حرفاشونم هم درسته رو تشکر می زنم. |
|||
|
|
۴:۰۱, ۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۱ ۱:۴۱ توسط دوست خدا.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
این هم قابل تامله.
ممنون دوست خدا ![]() دوست عزیز رفیق بازی نیست ! اینکه شما با یک بحث موافق نیستید دلیلش نمیشه که عمل منکر هستش ... امکان داره بخشی از حرفاش درست باشه. من اکثرا افرادی که بخشی از حرفاشونم هم درسته رو تشکر می زنم. [/quote] سلام دوست عزیز در مباحث علمی و اصولی بله رفیق بازی در کار نیست من هم چنین چیزی نگفتم که الان شما این را بیان کردید من منظورم به کشمکشها بود. دیگر خودم این را درک کردم که افراد چشمشان را به روی خیلی چیزها میبندند و زیر هر چیزی تشکر میگذارند . چون با او مدتی است که اشنا هستند و دوست هستند به همین خاطر روشون نمیشه به این ایه عمل کننده هنگامی که سخنی میگویید عدالت را رعایت نمایید حتی اگر در مورد نزدیکان شما بوده باشد..... این چیزی است که خدا شما را به ان سفارش میکند تا متذکر شوید 152 انعام ای کسانی که ایمان اورده اید کاملا قیام به عدالت کنیدبرای خدا شهادت دهید اگرچه به زیان شمایا پدر و مادر یا نزدیکان شما بوده باشد 135 نسا |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
ما اصلا برای چی تشکر میکنیم؟ برای اینکه یا از متن و مطلب خوشمون اومد و برای ما جذابیت داشت یا اینکه نظر و عقیده ای شبیه به این موضوع داریم. حالا اگه برای دلایل دیگه تشکر میزنین اون دیگه مسئله ای جداست ولی کاربرد " تشکر " محدود به عقاد مثبت نیست و بعضی مواقع برای همایت " کاربر" از نظری که برای مقابله با حرفای زده شده هم استفاده شده. دوستان لطفا در بکار بردن تشکر دقت کنید چون تا حدی نشون میده با چه نظر و عقیده ای موافق و مخالف هستین. حالا بجای تشکر از ..... . بازم بسته به کاربرد این تعاریف همه تغییر میکنن.[align=CENTER]میشه بجای یک کلید از دو کلید استفاده کرد ، مثلا یکی تشکر از زحمت بابت تهیه ، ارایه و ... .و یک کلید موافق یا مخالفت با موضوع. اگه کسی نظری که میده شاید مخالف باشه اینجوری شاید اون دوستی که نظر رو قرار میده بدون نوشتن نظر اعلام نظر کنه. ولی هر کاری کنیم و هر چیزی بجای تشکر قرار بدیم بازهم اثار منفی هم داره. همین تشکر رو بعضیها از روی اینکه چون دیگران تشکر کردن تشکر میکنه. پرحرفی کردم ؟ از دوستان کسی موافق دوکلیده کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! | Mahdy2021 | 1 | 3,421 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|

(تاپیک های من اکثرا به لعنت خدا هم نمی ارزه
(البته من که میدونم زیادم باارزش نیستم)![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: spinner_big.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/spinner_big.gif)
![[تصویر: spinner_big.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/spinner_big.gif)

![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)

از دوستان کسی موافق دوکلیده کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟