تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
واقعا من خودم به شخصه حالم از عرب های عربستان بهم می خوره واقعا آدم چقدر بیشور ببینید چه بلایی سر این بحرینی بدبخت آوردن به جای اینکه هی بیام نماد آتیش بزنیم یه فکری برا این بدبخت ها کنیم کسایی که با گل اومدن ولی دارن با گوله به خاک پرده میشن واقعا پاشید یه کاری بکنیم دولت مردم دولت بابا حقوق بشر می گن اینه الان به کمک ما نیاز دارن اون بیچار ها فکر کنید فکر
http://dsclick.infospace.com/ClickHandle...85728070FF
عزیزم اینو باید به سید علی بگی ببینی چرا ؟؟؟ شاید الان به صلاح نیست ؟ شاید هم باید دستور از مقامات بالا بیاد ؟ و الله اعلم
http://www.alvadossadegh.com/fa/new-news...39-54.html
تا قبل از خروج سفیانی ما نمی تونیم وارد نبرد نظامی بشیم.روزی که سفیانی قیام کنه میگه هر حاکم و ملتی که به اعراب خیانت کرده و یا بهشون حمله نظامی کرده باید نابود بشه.
اگر ما زمان جنگ 33 روزه یا 22 روزه یا همین بحث بحرین یا اتفاقات آینده وارد درگیری نظامی بشیم،بهانه دادیم دست سفیانی
مطمئن باشید همونطوری که خدا به لبنان و غزه از طریق ما کمک کرد ، بحرین رو هم بی نصیب نذاشته Wink

هر ملتی که بخواد از زیر یوغ ستم نجات پیدا کنه باید هزینه بده.مگر خود ما طی صدها سال؛ میلیونها شهید در راه مبارزه با استعمار ، استبداد و استکبار ندادیم؟
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۵۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]تا قبل از خروج سفیانی ما نمی تونیم وارد نبرد نظامی بشیم.روزی که سفیانی قیام کنه میگه هر حاکم و ملتی که به اعراب خیانت کرده و یا بهشون حمله نظامی کرده باید نابود بشه.
اگر ما زمان جنگ 33 روزه یا 22 روزه یا همین بحث بحرین یا اتفاقات آینده وارد درگیری نظامی بشیم،بهانه دادیم دست سفیانی
مطمئن باشید همونطوری که خدا به لبنان و غزه از طریق ما کمک کرد ، بحرین رو هم بی نصیب نذاشته Wink

هر ملتی که بخواد از زیر یوغ ستم نجات پیدا کنه باید هزینه بده.مگر خود ما طی صدها سال؛ میلیونها شهید در راه مبارزه با استعمار ، استبداد و استکبار ندادیم؟

منظورت اینه که باید فتنه ها حد اکثر شود یا تمام کارمون روی بعد خدایی باشد یا حجت بر همه تمام شود و کسی بهانه ای نداشته باید که بگه اینا بد هستن ؟؟؟

منظورتون چی بود
سلام بابا انقدر مردم حرکت بزنن جهانی کنن تا این مثلا آقایون حقوق بشر یه یه فکری به سر پوکشون بزنه واقعا که اصلا انگار دیگه حقوق بشری وجود نداره همین طوری مثل چی آدم می کشن
حقوق بشر كيلويي چنده برادر من؟ حقوق بشر يعني اينكه كسي نبايد حقوق شيطان رو ضايع كنه.
امیدوارم راهی پیدا بشه برای اعزام ما به بحرین، دارم از تشنگی میمیرم.
(۲۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۳۶)ALPHA نوشته است: [ -> ]امیدوارم راهی پیدا بشه برای اعزام ما به بحرین، دارم از تشنگی میمیرم.

در صورت صلاح دید امام خامنه ای ما هم حاضریم برادر
آبرفت جون خیلی داغ کردیا یه لیوان آب بخور تا از دست نرفتی
آلفای عزیز شما هم فعلا یه لیوان آب بخور تا امام خامنه ای اجازه بدن اونوقت خودم میام واست سربند یا مهدی رو میبندم با هم دیگه میریم جنگ

دیروز تو سایت وعده صادق خوندم که شیعیان بحرین به امام خامنه ای یه نامه نوشتند و از ایشان خواستند که براشون دعا کنند اینم لینکش
استغاثه مظلومانه شیعیان بحرین به رهبر معظم انقلاب

امام خامنه ای خیلی بیشتر از من و شما تشخیص میدند که مصلحت چیه اگه تشخیص دادند که باید با دولت بحرین وارد جنگ بشیم اگه حتی شده پای پیاده تا بحرین میرم
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۵۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]تا قبل از خروج سفیانی ما نمی تونیم وارد نبرد نظامی بشیم.

یعنی چی برادر منتظر شیم سفیانی بیاد؟ ما باید کار خودمون رو بکنیم اگر سفیانی هم اومد لهش می کنیم.

ما باید تا می تونیم راه رو واسه امام زمان باز کنیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع