۱۳/تیر/۹۱, ۰:۲۳
بسم رب المهدی
سلام به همه ی دوستان گرامی
عید همگی مبارک(پیشاپیش)
دوستان بلاخره کارمون به ثمر نشست
![[تصویر: 74794492437302448197.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up7/74794492437302448197.jpg)
انشالله که حضرت مهدی موعود این کار کوچک وناقابل را از ما قبول کند
از همه ی دوستانی که مادی ومعنوی ما را در این طرح عظیم یاری کردند تشکر میکنم وامیدوارم که اجر خودشون رو از دست های مهدی فاطمه بگیرن
دوستان ترجیح دادیم که طرح رو در قالب یه نرم افزار ارائه بدیم که هم واقعا بصورت یک بسته به نظر برسه و هم به صورت منظم وزیبا شما بتونید از همه امکانات (کلیپ.پوستر.مقاله) استفاده کنید
چون کار واسه اقاست باید نامبر وان باشه پس با کیفیت ترین نسخه محصولات بسته رو در اختیار شما میذاریم که حجمش به 70 مگ رسید که قسمت اعظمش مربوط به کیفیت کلیپ هست که واقعا بالاست....امیدوارم دوستان دایل اپی حقیر رو حلال کنند
دوستان سعی کنید این بسته رو هم در فضای مجازی و هم فضای حقیقی پخش کنید
خود حقیر با سازمان های زیر ربط صحبت کردم که این بسته رو در استان خودمون گسترش وسیع بدیم
مطمئنن اگر شما هم با بسیج ومسجد وارگان های فرهنگی شهرتون هماهنگی کنید حتما شما رو در پخش طرح میلاد یاری خواهند کرد
تشکر وِیژه میکنم از عزیزی که ما رو در ترجمه کلیپ یاری کرد
خب بیش از این شما عزیزان رو منتظر نمیذارم
موفق باشید
دانلود بسته فرهنگی طرح میلاد(کلیک کنید)
با لینک مستقیم
کسانی که هفتاد مگ واسشون خیلی خیلی خیلی سنگینه جدا جدا دانلود کنند
کلیپ
پسوتر ها
مقالات
ما سعی کردیم این رو تو سایت های مذهبی منتشر کنیم
از دوستان تقاضا میکنیم در سایت ها و وبلاگها منتشر نمایند
یاعلی
----------------------------------
لطفا نظرتون رو هم بیان کنید
-----------------------------------
کاری از خادمان امام زمان
منبع
سلام به همه ی دوستان گرامی
عید همگی مبارک(پیشاپیش)
دوستان بلاخره کارمون به ثمر نشست
![[تصویر: 74794492437302448197.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up7/74794492437302448197.jpg)
انشالله که حضرت مهدی موعود این کار کوچک وناقابل را از ما قبول کند
از همه ی دوستانی که مادی ومعنوی ما را در این طرح عظیم یاری کردند تشکر میکنم وامیدوارم که اجر خودشون رو از دست های مهدی فاطمه بگیرن
دوستان ترجیح دادیم که طرح رو در قالب یه نرم افزار ارائه بدیم که هم واقعا بصورت یک بسته به نظر برسه و هم به صورت منظم وزیبا شما بتونید از همه امکانات (کلیپ.پوستر.مقاله) استفاده کنید
چون کار واسه اقاست باید نامبر وان باشه پس با کیفیت ترین نسخه محصولات بسته رو در اختیار شما میذاریم که حجمش به 70 مگ رسید که قسمت اعظمش مربوط به کیفیت کلیپ هست که واقعا بالاست....امیدوارم دوستان دایل اپی حقیر رو حلال کنند
دوستان سعی کنید این بسته رو هم در فضای مجازی و هم فضای حقیقی پخش کنید
خود حقیر با سازمان های زیر ربط صحبت کردم که این بسته رو در استان خودمون گسترش وسیع بدیم
مطمئنن اگر شما هم با بسیج ومسجد وارگان های فرهنگی شهرتون هماهنگی کنید حتما شما رو در پخش طرح میلاد یاری خواهند کرد
تشکر وِیژه میکنم از عزیزی که ما رو در ترجمه کلیپ یاری کرد
خب بیش از این شما عزیزان رو منتظر نمیذارم
موفق باشید
دانلود بسته فرهنگی طرح میلاد(کلیک کنید)
با لینک مستقیم
کسانی که هفتاد مگ واسشون خیلی خیلی خیلی سنگینه جدا جدا دانلود کنند
کلیپ
پسوتر ها
مقالات
ما سعی کردیم این رو تو سایت های مذهبی منتشر کنیم
از دوستان تقاضا میکنیم در سایت ها و وبلاگها منتشر نمایند
یاعلی