|
♥♥♥هدیه به امام زمان♥♥♥ (بسته فرهنگی)
|
|
۰:۲۳, ۱۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۱ ۱۴:۱۴ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
سلام به همه ی دوستان گرامی عید همگی مبارک(پیشاپیش) دوستان بلاخره کارمون به ثمر نشست ![]() انشالله که حضرت مهدی موعود این کار کوچک وناقابل را از ما قبول کند از همه ی دوستانی که مادی ومعنوی ما را در این طرح عظیم یاری کردند تشکر میکنم وامیدوارم که اجر خودشون رو از دست های مهدی فاطمه بگیرن دوستان ترجیح دادیم که طرح رو در قالب یه نرم افزار ارائه بدیم که هم واقعا بصورت یک بسته به نظر برسه و هم به صورت منظم وزیبا شما بتونید از همه امکانات (کلیپ.پوستر.مقاله) استفاده کنید چون کار واسه اقاست باید نامبر وان باشه پس با کیفیت ترین نسخه محصولات بسته رو در اختیار شما میذاریم که حجمش به 70 مگ رسید که قسمت اعظمش مربوط به کیفیت کلیپ هست که واقعا بالاست....امیدوارم دوستان دایل اپی حقیر رو حلال کنند دوستان سعی کنید این بسته رو هم در فضای مجازی و هم فضای حقیقی پخش کنید خود حقیر با سازمان های زیر ربط صحبت کردم که این بسته رو در استان خودمون گسترش وسیع بدیم مطمئنن اگر شما هم با بسیج ومسجد وارگان های فرهنگی شهرتون هماهنگی کنید حتما شما رو در پخش طرح میلاد یاری خواهند کرد تشکر وِیژه میکنم از عزیزی که ما رو در ترجمه کلیپ یاری کرد خب بیش از این شما عزیزان رو منتظر نمیذارم موفق باشید دانلود بسته فرهنگی طرح میلاد(کلیک کنید) با لینک مستقیم کسانی که هفتاد مگ واسشون خیلی خیلی خیلی سنگینه جدا جدا دانلود کنند کلیپ پسوتر ها مقالات ما سعی کردیم این رو تو سایت های مذهبی منتشر کنیم از دوستان تقاضا میکنیم در سایت ها و وبلاگها منتشر نمایند یاعلی ---------------------------------- لطفا نظرتون رو هم بیان کنید ----------------------------------- کاری از خادمان امام زمان منبع |
|||
|
|
۰:۲۸, ۱۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۱ ۱:۱۶ توسط Moh3eN-QalaM.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کلیپ رو دانلود میکنیم ببینیم چه کرده
![]() حتما کلیپ رو بگیرید !! اجر سازندش با آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۶:۵۷, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . کلیپ رو بنده دیدم ، زیبا بود. اجرکم عند الله. |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با تشکر فراوان
ان شاء الله مورد قبول خداوند قرار گیرد |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام) امام سجاد (علیه السلام): اَلمُنتَظِرونَ لِظُهورِهِ أفضَلُ أهلِ كُلِّ زَمانٍ منتظران ظهور امام مهدى(علیه السلام) برترينِ اهل هر زماناند. بحارالأنوار، ج52 - ص 122 خداوند نور روی ماه مهدی فاطمه (روحی فداه) را بر چشمان شما منور گرداند . زیبا ، مختصر و تأثیرگذار بود . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
کارتون واقعا عالی کاش منم تو طرح تون بودم ولی برای پخشش همه کارمی کنم ![]() اجرتون با امام زمان ازتمام دوستان درخواستم شرکت و نظر دهی به این طرح رو دارم |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
خیلی زیبا بود ، حتما به کارتون ادامه بدید |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
موفق باشید
بعد دانلود حتما نظر کامل رو پست میکنم
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کلیپ عالی بود... ثابت کرد که بچه های ایرانی خیلی خیلی بهتر می توانند تو زمینه های ساخت مستند کار کنند.
البته باز این هم جای کار داشت و داره... خواهش میکنم حتما ادامه بدهید. من فکر کنم ما بتونیم یه مستند کامل خیلی کامل تر از ظهور، مستندی که هیچ حرفی روش نباشه بسازیم... این نیاز به همت جدی مراکز فرهنگی و بچه های اهلش داره.... خدا خیرتون بده |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقا جان...
از چشمان اشک بارت خجالت میکشم... اجرتون با خود آقا. زیبا بود و تاثیر گذار. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,037 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,758 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,153 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| ♥♥♥هدیه به امام زمان♥♥♥(میلاد عشق) | nooromahdi | 1 | 1,655 |
۴/تیر/۹۲ ۱۹:۴۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| بهترین هدیه برای امام زمان (عج ) چیه !؟ | MESSENGER | 18 | 8,523 |
۲۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۷ آخرین ارسال: علوم استراتژیک |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,452 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: 74794492437302448197.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up7/74794492437302448197.jpg)